Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Aloitteleva Kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 27.07.2017 - 20.08.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ajoneuvonosturinkuljettaja (pk-seutu)

Hakuaika 27.07.2017 - 08.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nosturiautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pk-seudun alueelle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä toimit nosturiauton kuljettajana rakennustyömailla ja tilauksesta myös muissa suurissa kohteissa. Autoja yrityksellä on monia ja tulet käyttämään työssäsi aina työhön parhaiten soveltuvaa autoa, joten et ole myöskään sidottu yhteen työvälineeseen. Tehtävässä toimiessasi tulet tutuksi autojen kanssa ja osaat arvioida työvälineesi rajat sekä antaa myös oman mielipiteesi toimiessasi kohteissa ajoneuvosta ja sen tekemisestä vastaavana henkilönä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva ammattilainen tai jo kokemusta kartuttanut kuljettaja. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat kehittää itseäsi kuljetusalan ammattilaisena. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat rohkeasti tarttua käsillä oleviin tehtäviin.

Edellytämme hakijoilta:
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Arvostamme lisäksi:
- voimassa olevaa tieturvakorttia
- aikaisempaa kokemusta nosturiauton käytöstä
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, missä pääset aloittamaan perehdytyksellä ja toimimaan mielenkiintoisissa kohteissa erilaisissa kuljettajan ja nosturiohjaajan tehtävissä.

Töitä tehdään arkisin noin klo 7-16 välisenä aikana. Lähtö aamulla hallilta ja paluu myös hallille lähellä kehä 3:sta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle p.050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 27.07.2017 - 10.08.2017.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä, p. 050 411 0370. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies / Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 25.07.2017 - 08.08.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset pääasiassa asuinhuoneistoissa edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Töiden lisäännyttyä etsimme heille nyt jo hieman kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (sisätimpurin työt, maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 25.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme motivoitunutta ja ahkeraa metallityöntekijää. Aiempaa työkokemusta tärkeämpää on aito halua kehittyä ammattilaiseksi. Työssäsi tulet käsittelemään pääasiassa kevyempää metallia.

Laskemme eduksi kuvien lukutaidon sekä aikaisemman hitsauskokemuksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Puoliperävaununkuljettaja (Turku)

Hakuaika 25.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimeliasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa tieliikenteen tavarankuljetukseen. Ajamisen lisäksi työ sisältää lastaamista ja purkamista. Toimintasäde on Turku ja sen lähialueet.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aktiivista ja toimeliasta asennetta työtehtäviä kohtaan.

Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Parkano)

Hakuaika 24.07.2017 - 19.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa Parkanon ja pohjoisen Ylöjärven alueille. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät vähintään alkuun kesäajan loppuun (elokuu). Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisia työskentelymahdollisuuksia tämän jälkeen.

Työt koostuvat itsenäisesti tehtävistä talosähköasennuksista sekä teollisuuden automaatioasennuksista. Edellytämme työntekijältä jonkin verran kokemusta aiemmalta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapu 1 -kortteja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 24.07.2017 - 19.08.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja (Infra)

Hakuaika 24.07.2017 - 21.08.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen infra- ja energiarakentamiseen sekä talotekniikkaan erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme työmailleen Pirkanmaalle 1-2 työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta infra- ja /tai rakennuspuolen työnjohtajan tehtävistä
- vankkaa kokemusta ja näyttöä työnjohdosta
- hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oman auton käyttöä

Tehtävä tarjoaa:
- haasteelliset ja mielenkiintoiset työkohteet
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin
- joustavan organisaation
- kilpailukykyisen palkan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Carita Tuli. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti TYÖNJOHTAJA -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Hämeenlinna)

Hakuaika 24.07.2017 - 01.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme täysi-ikäistä, reipasta ja luotettavaa rakennusapulaista elokuulle Hämeenlinnaan, työmaalle keskustan tuntumaan. Työt alkavat nopeasti 1.8.2017. Työn kestäisi alustavasti noin kuukaiden, mutta mahdollista jatkoakin saattaa olla tiedossa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä muihin vastaavan tyyppisiin projekteihin.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta saattaa olla hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Soita ja varaa haastatteluaika tai täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Masku)

Hakuaika 24.07.2017 - 07.08.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme kokenutta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu varastosta renkaiden keruuta, lähetysten tekoa, ja varaston yleistä hallintaa.
Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06.00-14.00 tai 08.00–16.00 välisinä aikoina.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Siivooja (Naantali)

Hakuaika 24.07.2017 - 07.08.2017.

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt luotettavaa ja reipasta siivoojaa. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin päivällä tehtävää työtä viitenä päivänä viikossa, 20-35h/vko. Kohteet sijaitsevat Naantalissa, Raisiossa ja Turussa. Työ sisältää pääasiassa koti- ja yrityssiivouksia.

Edellytämme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön perehdytetään, mutta sitä tehdään jatkossa myös itsenäisesti. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa joten odotamme hakijoilta myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 24.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme Sanetec Oy etsii kauttamme metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on keskittynyt moduulirakentamiseen ja toimittaa elementtirakenteitta mm. risteilyaluksille.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta metallin käsittelystä. Odotamme kokemusta kulmahiomakoneen- sekä hitsauskoneen käytöstä. Kuvien sujuva tulkinta on edellytys työn suorittamiselle. Tärkeää on myös hyvä asenne työtehtäviä kohtaan, sekä aito halu tehdä laadukasta työnjälkeä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Tampere)

Hakuaika 24.07.2017 - 06.08.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Tampereelle. Työhön kuuluvat monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennustyöt asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen siirrytään asiakkaan omille kirjoille. Mikäli olet pitkään alalla toiminut esim. omalla toiminimellä, mahdollisuus myös suorarekrytointiin on olemassa.

Työt alkavat elokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Milla Kupiainen, p. 050 411 2703. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Putkiasentaja (Turku)

Hakuaika 24.07.2017 - 13.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työtehtävät ovat monipuolisia asennustehtäviä Turun seudulla. Työkohteita ovat niin linjasaneeraus- kuin uudiskohteet.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta, sekä LVI-alan työkokemusta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviä kohtaan.

Hakijoilla tulee olla voimassa oleva tuli- ja työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Sähköasentaja okt -kohteeseen (Helsinki)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme omakotitalo -kohteeseen itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tässä projektissa töitä on arviolta syyskuuhun saakka. Yrityksellä on vastaavia projekteja kuitenkin käynnissä ympäri pääkaupunkiseutua, joten halutessasi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus jatkaa tämän projektin päätyttyä uusissa projekteissa. Työt ovat monipuolisia sähköasennustöitä, ja niitä tehdään yleensä ryhmissä tai työparin kanssa.

Hakijoilta edellytämme:
- vähintään vuoden verran työkokemusta sähköalalta
- sähköasentajan tutkintoa
- hyvää suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maalari (Tuusula)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt itsenäiseen työhön kykenevää maalaria saneeraustyömaalle Tuusulaan. Alkuun työsuhde kestää 1-3 viikkoa, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksi aikaa.

Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Kokemus rappaus- ja tasoitetyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Tasoitemies (Tuusula)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tasoitemiestä Tuusulassa sijaitsevan koulun saneeraustyömaalle. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät arviolta marraskuun loppuun asti, osaavalle tekijälle työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Tässä työssä sinun on tarkoitus rekrytoitua heti työsuhteen alussa asiakasyritykseen.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta tasoite- ja rappausöistä. Rakennus- tai pintakäsittelyalan peruskoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijän on kyettävä työskentelemään itsenäisesti työmaalla. Työn tekeminen edellyttää hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle hyötyä työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies, Espoo (2 paikkaa)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta aloittelevaa kirvesmiestä Espoossa sijaitsevalle saneeraustyömaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työmaan on määrä valmistua syyskuun loppuun mennessä, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä uusiin projekteihin tämän työmaan valmistuttua. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- monipuolisen työkokemuksen saneeraustyömailta
- hyvät yhteistyötaidot

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilasaneeraukseen (Helsingin keskusta)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa Helsingin keskustan liiketilasaneeraus -työkohteeseen. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Työkohteen on määrä valmistua syksyyn mennessä, mutta halutessasi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus siirtyä uusien projektien pariin työkohteen valmistuttua. Asiakasyrityksemme tekee kaikki sähköasennustyöt pääosin liiketilasaneeraus -kohteissa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- reipasta työotetta
- suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva viemärikuvaaja (Helsinki)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kuvaus ja huoltotyöt aluksi yhdessä työparin kanssa. Myöhemmin pääset myös työskentelemään itsenäisesti työtehtävässä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme:
- Työturvallisuuskorttia
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta
- Kiinnostusta alaan

Eduksi luemme:
- C – ajokortin
- Kokemuksen vastaavista työtehtävistä tai rakennustyömaalta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalle p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Turku)

Hakuaika 21.07.2017 - 13.08.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

LVI-Asentaja (Ikaalinen)

Hakuaika 21.07.2017 - 07.08.2017.

Yhteistyökumppanimme on Ikaalisissa sijaitseva perinteikäs lvi-alan yritys, jonka toimialaan kuuluvat talotekniikka-alan asennukset. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja osaavaa lvi-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2017 ja sopivalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Yrityksen työkohteet sijaitsevat Ikaalisten lisäksi lähikunnissa Hämeenkyrössä, Kyröskoskella, Viljakkalassa ja Ylöjärvellä. Asiakaskunta koostuu yksityisistä kotitalouksista, taloyhtiöistä, yrityksistä, kunnista ja vähemmässä määrin teollisuuslaitoksista.

Toimenkuva on talotekniikka-alan putkiasennustyötä uudis- ja saneerauskohteissa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Edellytämme valittavalta tekijältä:
- talotekniikka-alan peruskoulutusta
- 5 - 10 vuoden työkokemusta lvi-alan asennustehtävistä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
- hitsaus- ja juotostaitoa
- hyvää piirustusten lukutaitoa
- voimassa olevaa ajokorttia
Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme tekijälle:
- vakituisen työpaikan hyvin hoidetussa yrityksessä
- itsenäisen ja vaihtelevan työn
- taitojesi mukaisen palkkauksen
- mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä

Haluatko vaihtaa työpaikkaa tai oletko työnhakija? Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluihin myyntipäällikkö Carita Tulille puh. 050 411 6507. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennusmies / kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla maanrakennustyöntekijää / kaivinkoneenkujettajaa. Kaikki työmaat sijaitsevat Turun alueella. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintään kesän loppuun, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja / Tekninen myyjä (pk-seutu)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Asiakkaamme on suomalainen teollisuus- ja rakennustarvikkeiden maahantuojana pitkään toiminut yritys. Tuotteina ovat erilaiset ammattilaiskäyttöön tarkoitetut työkalut ja -tarvikkeet. Maanlaajuinen toiminta kaipaa lisävahvistusta kysynnän kasvettua ja haemmekin nyt Myyntiedustajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan tuotteiden myyntiin jälleenmyyjille.

Tulet työsuhteen alusta saakka toimimaan jo olemassa olevien asiakkuuksien parissa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankinta. Tuotteista tarjotaan kattava koulutus perehdytyksen aikana, mutta aikaisempi kokemus rakennustarvikkeiden ja soveltuvien tuotteiden myynnistä luetaan hakijan eduksi.

Luonteeltaan työ on konsultoivaa myyntiä, jossa menestyminen kysyy tekijältään intoa sekä hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja. Hakijassa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat päämäärätietoinen luonne, sosiaalinen ja rohkea ulosanti sekä halu tehdä tuloksellista myyntityötä.

Tulet työssä tekemään asiakaskäyntejä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävän suorittamiseen. Suomen kieltä puhut sujuvasti asiakkaidesi kanssa ja englantia kouluttajien sekä päämiehien suuntaan. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksesi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan, mielellään elokuun aikana.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja myyntitapoihin, laadukkaan tuotevalikoiman, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16.

Työnhakulomake »

Alakattoasentaja (Uusimaa)

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Toimeksiantajamme on sisärakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys. Etsimme nyt heille ammattitaitoista alakattoasentajaa Uudenmaan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään aikaisempaa työkokemusta alakattoasentamisesta. Monipuolinen muu sisärakentamisen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää rakennusalan perustuntemusta esim. alan peruskoulutuksen kautta hankittuna. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvä asenne ja fyysinen kunto sekä reipas työote ovat tässä työssä tärkeitä.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella. Töitä tehtävässä tehdään arkisin klo 7.00 – 15.30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista oikean henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Teenpakkausautomaatin käyttäjä

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla Petikossa, mutta avaamme kokonaan uuden tehtaan Etelä-Nurmijärvelle loppuvuodesta 2017.  Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaatin käyttäjä.

Asiakasyrityksemme Suomen Elintarviketuonti Oy Nordqvist hakee nyt kauttamme kahta teenpakkausautomaatin käyttäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Vantaan Petikossa, mutta vuoden 2017 loppuun mennessä toiminta siirtyy uuden tehtaan myötä Nurmijärvelle.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme työhön sopivaa koulutustaustaa (esim. insinööri) ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta tuotantotöistä
- voimassa olevia ammattikortteja (työturvallisuuskortti, tulityökortti, hygieniapassi sekä trukkikortti)
- B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
- reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Rakennusmaalari (pk-seutu)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria monipuolisille saneeraustyömaille, suojelukohteista linjasaneerauksiin.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tapetointi- ja vesieristyskokemus lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Omia työkaluja et tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat sijaitsevat monipuolisesti pk-seudun alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 20.07.2017 - 09.08.2017.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Työssä aloitetaan aluksi neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 19.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja, Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Metsäkoneasentaja / -huoltaja (Kuoreveden Halli)

Hakuaika 20.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt Nisula Forest Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen metsäkoneasentajaa / -huoltajaa. Työt alkavat 4.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy Nisula Forest Oy:n omille kirjoille.

Metsäkoneasentajan / -huoltajan tehtävä koostuu ensisijaisesti metsäkoneiden asennus- ja huoltotöistä. Asennustyöt ovat metsäkoneiden mekaanisia asennustöitä, mutta hakijan osaamisen mukaan myös hydrauliikka- ja sähköasennuksetkin ovat mahdollisia sisällyttää työnkuvaan. Huoltotehtävät liittyvät vaihtokoneiden huoltoon, joka pitää sisällään mm. moottoriöljyjen vaihtoa ja täysihuoltojen tekoa. Asennus- ja huoltotöiden ohella työhön kuuluu myös metsäkoneisiin ja niiden varusteisiin sekä osiin (mm. hakkuupäävarusteet, nosturit ja energiakourat) liittyviä kokoonpanotöitä.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on taustallaan jonkin verran aiempaa kokemusta metsäkoneasennusten tai -huoltojen teosta. Mahdollinen MIG-hitsausosaaminen sekä mittalaitteiden käyttötaito katsotaan hakijan eduksi. Arvostamme työntekijässä innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 - 15:30 -välillä tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kattomaalari (Helsinki)

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin lopun kesäsesongin ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää ainakin sesongin loppuun sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa työporukassa.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on eduksi, mutta ei pakollista. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä halu oppia uutta. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hakijalle eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Kaarina)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Haemme nyt elintarvikealan asiakasyrityksellemme kahta reipasta tuotantotyöntekijää syyssesonkiin Kaarinaan. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja kestävät loppuvuoteen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista mehujen ja glögien valmistukseen liittyvistä tuotantotöistä mm. esivalmistelu-, pullotus- ja pakkaustehtävät. Työtä tehdään pienessä porukassa ja työhön
perehdytetään. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä tiimityötaitoja. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat elo-syyskuun taitteessa, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi
mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 08-16

Työnhakulomake »

Sähkö- / Automaatioasentaja, teollisuus (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 03.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt asentajaa teollisuuden sähkö- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on nykytilausten perusteella vähintään vuoden 2017 loppuun.

Työnkuva koostuu modernien koneiden ja sähkökeskuksien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Tarvittaessa teet myös kisko- ja metallitöitä sähköistäessäsi keskuksia ja koneita.

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön kilpailukykyisellä palkkauksella jossa pääset kehittämään tietotaitoasi ja asiantuntemustasi sähkötekniikan parissa. Voit olla taustaltasi teollisuuden sähköautomaation osaaja tai sähköasentajana kokemustasi kerryttänyt, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet halukas oppimaan uutta.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- kokemusta sähköasentajan töistä (rakennusala tai teollisuus)
- voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- halua päästä haastaviin työtehtäviin ja kehittymään pitkään alalla olleeseen yritykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista. Aikaisempi työkokemus sähkökeskusten parista sekä voimassaolevat EA1/2 ja tulityökortti lasketaan hakijalle eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana. Toivomme hakijalta myös joustavuutta, sillä töitä voi olla projektikohtaisesti tarjolla myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus”. Kysy rohkeasti lisätietoja Aleksi Seppälältä arkisin klo 09:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 07.08.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme hakee reippaita purkutyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan purku-urakointiin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä aiempaa kokemusta rakennus-, purku-, raivaus-, ja/tai piikkaustöistä. Työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 07.08.2017.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kunnossapitoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Vantaalle.

Yritys on suomalainen elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon keskittynyt yritys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään arkisin klo 5-13, 7:30-16 ja 10-18. Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja tai vastaava) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen huolto- ja kunnossapitotehtävien lisäksi myös teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä hydrauliikan ja pneumatiikan parista.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Haemme nyt mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden sähköistys, asennus ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Ammattitaitoinen maalari (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt itsenäiseen työhön kykenevää maalaria pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävät ovat mm. huoneistoremonttien maalaustöitä sekä ikkunakarmien ja parvekekaiteiden maalausta pääkaupunkiseudun työkohteissa. Tehtäviin kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Edellytämme vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja jyrsimelle (Ylöjärvi)

Hakuaika 19.07.2017 - 31.07.2017.

Yhteistyökumppanimme on pirkanmaalainen muovialan komponenttien valmistaja, joka on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja osaavaa CNC-koneistajaa. Työt alkavat elokuun loppupuolella ja osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentely tapahtuu 3-akselisella pystykaraisella jyrsin työstökeskuksella ja sorvilla. Työstömateriaaleina ovat erilaiset muovit. Työnkuvaan kuuluu myös Fanuk-ohjauksella varustettujen työstökeskusten ohjelmointi ja asetusten muuttaminen, CAM-ohjelmointi.

Työtä tehdään arkisin klo 7 -15.30 välisenä aikana 1-vuorossa.

Tekijältä edellytetään alalle sopivaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta useamman vuoden ajalta vastaavista koneistajan tehtävistä. Kokemusta ohjelmoinnista ja asetusten vaihdosta. Piirustusten lukutaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voimassaolevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Odotamme tekijältä motivoitunutta asennetta työtä kohtaan sekä innostusta uuden oppimiseen. Aikaisempi työkokemus muovintyöstöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme tekijälle asiakkaan tilauskannasta riippuen mahdollisuuden pitempiaikaiseen työsuhteeseen, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön, monipuolisen ja vaihtelevan työn puhtaassa työympäristössä sekä modernin ja uuden konekannan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluihin myyntipäällikkö Carita Tulille puh. 050 411 6507. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Katto- / ulkomaalari (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 18.07.2017 - 01.08.2017.

Haemme reippaita katto- ja ulkomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin lopun kesäsesongin ajaksi. Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kerrostalojen kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin saattaa olla tarjolla työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain, joten tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Tehtävä ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin sesongin loppuun olosuhteiden mukaan. Tilanteen salliessa töitä saattaa olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Pizzanpaistaja (Teersalo)

Hakuaika 17.07.2017 - 31.07.2017.

Wanha Salakuljettaja on Teersalon rannassa Naantalissa sijaitseva koko perheen ravintola, jonka yhteydessä toimii Velkuan vierasvenesatama. Herkullinen ruoka, iloinen palvelu sekä kotimaisista artisteista koostuva ohjelmatarjonta takaavat ravintolamme viihtyisyyden koko kesäkauden ajan!
Lisätietoa yrityksestä http://www.oldsmuggler.fi/wanha-salakuljettaja

Haemme nyt ammattitaitoista pizzanpaistajaa loppusesongin ajaksi.

Työt alkavat heti sopivat löydyttyä ja kestää elokuun lopulle saakka. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta pizzan paistamisesta, vaatimuksena myös hygieniapassi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoa työpaikasta antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja, uudiskohteet (Hyvinkää)

Hakuaika 17.07.2017 - 31.07.2017.

Etsimme asiakasyritykseemme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin Uudenmaan alueelle. Yrityksen pääpaino on uudisrakentamisen puolella. Työsuhde on vakituinen. Hyvinkäältä on mahdollisuus yhteiskuljetukseen työkohteisiin.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta, mikäli asuinpaikkakuntasi on muu kuin Hyvinkää

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 15.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turussa ja lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Työtehtävät sisältävät mm. väliseinien rakentamista sekä levytystä.

Työt alkavat välittömästi, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Lehtovaara. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Parvekelasiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

JJT-Rakenne Oy on Turussa ja pääkaupunkiseudulla toimiva yritys jonka toimialaan kuuluu monipuoliset parveke-, ja ikkunatyöt. Lisätietoa yrityksestä www.jjt-rakenne.fi

Haemme nyt ammattilaista parvekelasiasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Työmaat sijaitsevat Turussa, pääkaupunkiseudulla ja mahdollisuus halutessaan myös reissutyöhön Ruotsissa. Työt ovat kestoltaan n.1-2 kuukauden mittaisia.

Odotamme hakijoilta
-joustavuutta työajoissa ja valmiutta työskennellä myös ulkomailla.
-oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
-vastuullista ja turvallista työtapaa
-kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Ravintolatyöntekijä / asiakaspalvelija (Raisio)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

Asiakasyrityksemme Raisiossa hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa pikaruokaravintolaansa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus alkaa määräaikaisena, mutta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Raision keskustan läheisyydessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 10-23 välille.

Tarjoamme:
-monipuolisen työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan työyhteisön
-perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus pikaruokalatyöstä katsotaan eduksi)
-reipasta asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten toimi nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle puh. 050 411 0343. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Muottikirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista muottikirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä on alustavasti 2017 loppuvuoteen saakka.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta muottitöistä, varsinkin kokemus anturamuottien ja suurmuottien rakentamisesta katsotaan eduksi. Toivomme itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avustava Sähköasentaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin loppukesällä ja syksyllä alkaviin eri pituisiin työkohteisiin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita lähinnä pääkaupunkiseudun alueella sekä myös muualla Uudellamaalla.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoitustaitoinen Kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat vaihtelevat vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista linjasaneerauksiin.

Perehdytyksen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti remonttikohteissa suunnittelijana sekä toteuttajana tehdessäsi korjauksia ja vanhan uusimista. Työtilanteen mukaan olet myös tasaamassa työmäärää linjasaneerauskohteissa.

Työssä edellytetään aiempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja halua sekä kykyä suoriutua itsenäisesti annetuista työtehtävistä, sillä pääset vaikuttamaan myös oman työsi aikatauluttamiseen.

Tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen tarvitset oman auton sekä omat työvälineet, voimassaolevan työturvallisuuskortin sekä suomen kielen taitoa. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan ehdottomasti eduksesi, sillä näin pääset toimimaan vielä itsenäisemmin kohteissa.

Jos kiinnostuit ja haluat päästä osaksi hyvää työyhteisöä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Aleksi Seppälälle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä.

Voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti on toivottava, muttei täysin välttämätön. Eduksi luemme kokemuksen myös yleisistä kirvesmiehen töistä. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos työskentely hyvässä porukassa kilpailukykyisellä palkkauksella kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Aleksilta p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Helsingissä sijaitsevalle työmaalle. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä. Työmaan edetessä myös työtehtävät vaihtuvat.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta uudisrakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Konemyyjä, alumiinintyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 11.07.2017 - 06.08.2017.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Käynnissä on 40. toimintavuosi ja vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa, Virossa ja Euroopassa arviolta 70-100 päivää vuodessa. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. saksa tai viro) katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus (esim. Insinööri AMK) ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 06.08.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Mattomies (Turku )

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

”Milosan on rehti saneerausalan yritys, joka on erikoistunut sisä- ja ulkomaalauksiin sekä laatoitustöihin. Ammattitaitoisen ja vuosikymmenien kokemuksen omaavan 20–30 hengen tiimimme voimin suoritamme luotettavasti monipuolisia ja vaativia saneerausalan töitä.
Tärkeintä meille on tyytyväisen asiakkaan lisäksi toimitusvarmuus ja laatu. Pääosin palvelemme Varsinais-Suomen alueen yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia ja isännöitsijöitä.” Yrityksen palveluihin kuuluu sisä- ja ulkomaalaukset,tapetoinnit, vesieristykset ja laatoitukset,
keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, huoneisto- ja liiketilasaneeraukset, matto- ja parkettiasennukset. Lisätietoa yrityksestä http://www.milosan.fi/

Haemme nyt AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työmaat sijaitsevat Turun alueella, ja ovat pääosin uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviin kuuluu sekä kostean tilanmatotuksia että huoneistomatotuksia; lattioiden pohjien tasoitusta, pinnoitusta, sekä listoitustöitä.

Työssä menestyminen vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista mattomiehen töistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytaitoa. Työssä vaaditaan voimassa ajokortti sekä tulityökortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heinäkuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Asbestinpurkaja (Turku)

Hakuaika 27.06.2017 - 27.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia asbestinpurkajaa Turun seudulla sijaitseviin työkohteisiin. Työtä on alkuun tarjolla muutaman kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen ja fyysiseen työskentelyyn kykenevä, asbestinpurkualalla toiminut henkilö. Työssä toimimisen perusedellytyksiä ovat lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti. Laskemme eduksi ajokortin sekä asbestinpurkuluvan.

Töitä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Viherrakentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 22.06.2017 - 11.08.2017.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tulevana viherrakennuskautena. Viherrakentajan työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä muutaman vuoden ajalta. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin viherrakennuskauden loppuun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti kotisivuillamme www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 4116509.

Työnhakulomake »

Kojeistoasentaja, JIS-Automation Oy (Pirkkala)

Hakuaika 09.06.2017 - 18.08.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Nyt etsimme kojeistoasentajaa vakituiseen tehtävään. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, ja tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kojeistoasentajan työtehtävät koostuvat automaatiokeskusten kokoonpano- ja johdotustöistä. Tehtävässä menestyy työn suhteen korkealle motivoitunut henkilö, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta automaatiokeskusten kokoonpanotöistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään yrityksen toimitiloissa Pirkkalassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kojeistoasentaja/-testaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 28.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla aloittelevaa kirvesmiestä Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät arviolta kaksi kuukautta, mahdollista jatkoa saattaa olla tiedossa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on rakennusalan perustutkinto, perustuntemus työkaluista ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta monipuolisista rakennustöistä. Työ edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Kunnossapitotyöntekijä, teollisuus (Nokia)

Hakuaika 11.07.2017 - 31.07.2017.

Etsimme asiakasyritykseemme Nokialle kunnossapitotyöntekijää teollisuuden tuotantolaitteiden ja koneiden kunnossapitotehtäviin. Työt aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakasyrityksen kirjoille. Työssä aloitetaan heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapitotehtävistä, koneen asennuksista ja korjauksista, joihin perehdytetään hyvin yrityksen puolesta. Työ sisältää osittain myös verstastyöskentelyä, kuten laite- ja varaosavalmistusta. Työtehtävissä huomioidaan hakijan kiinnostuksen kohteet sekä aiempi tausta. Aikaisempi työkokemus vastaavasta on eduksi, mutta ennen kaikkea haemme tekijää, jolla on intoa ja halua oppia uutta erilaisista teollisuuden koneista, hyvä ongelmanratkaisutaito ja reipas asenne. Trukkikortti on hakijan eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta, puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »

Moottoriasentaja/Kokoonpanija (Pirkkala)

Hakuaika 18.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ahkeraa kallioporauskoneiden moottorien asentajaa/kokoonpanijaa. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös kahdessa vuorossa. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Arvostamme työntekijässä kokemusta moottoriasennuksesta, konepiirustusten lukutaitoa, käsillä tekemisen halua ja taitoa, teknistä osaamista, innostunutta työasennetta, reipasta, tarmokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, siisteyttä ja luotettavuutta.

Työssä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Asentaja, Alumatic Oy (Kangasala)

Hakuaika 18.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme puolesta automaatio-/sähkö-/pneumatiikka-asentajaa. Työtehtävä on pitkäaikainen, ja työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jonkin verran taustallaan vastaavan tyyppisistä töistä kokemusta entuudestaan. Mahdollinen hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi.

Edellytämme hakijalta halukkuutta tehdä tarvittaessa myös muita yleisluontoisempia työtehtäviä ja asennustöitä varsinaisten sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöiden ohella.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot paikasta arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita kaivinkoneen perämiehiä Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »