Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, (Vantaa)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään ensin työparin kanssa yhdessä ja myöhemmin itsenäisesti. Kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja vedeneristys sertifikaatti. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätteenkeräykseen (Pk-seutu)

Hakuaika 16.01.2018 - 30.01.2018.

Helsingissä sijaitseva kuljetusalan asiakasyrityksemme on erikoistunut jätteenkeräykseen ja - kuljetukseen. Etsimme nyt toimeksiantajallemme kokoaikaisia jäteautonkuljettajia pääkaupunkiseudun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Jäteautonkuljettajan tehtävässä liikutaan pääosin pareittain ja keräyspisteitä on ympäri pääkaupunkiseutua myös Helsingin keskustan alueella. Työskentely edellyttää suoritettua kuljettajan ammattipätevyystutkintoa, C-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jätteiden keräyksestä tai kuljetuksesta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiassa arkisin ja työtunteja kertyy kahdessa viikossa 80 tuntia.

Hakijoissa arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme reipasta, motivoitunutta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää työhakemuksesi ansioluettelon kera Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot työtehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään Helsinkiin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään pääkaupunkiseudun alueella. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Arkkitehti (Vantaa/Lahti)

Hakuaika 15.01.2018 - 28.01.2018.

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Meitä Raksilaisia on noin 160 ja vuodelle 2018 budjetoitu liikevaihtomme on noin 19 miljoonaa. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Mahtavasta ja nopeasta kehityksestä huolimatta toimintamme on kannattavaa ja hyvinvoiva henkilökunta on meille kaiken A ja O. Tuemme toinen toisiamme ja toimintaamme ohjaa yrityksemme arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Etsimme nyt joukkoomme uutta kokenutta arkkitehtia. Henkilö tulee työskentelemään suunnitteluyksikössä, jonka vahvuus on noin 30 henkilöä. Toimimme sekä korjaus- että uudisrakentamisessa.

Toivomme vähintään 10 vuoden kokemusta monipuolisista korjausrakentamisen arkkitehtitehtävistä. Edellytämme henkilöltä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa isojakin kokonaisuuksia.

Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus työskennellä joko Vantaan pääkonttorissa tai Lahden toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa 28.1.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (Espoo)

Hakuaika 15.01.2018 - 29.01.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa laiteasennukset (reitittimet, kytkimet, WLAN-tukiasemat), mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.

Työssä menestyminen edellyttää ensisijaisesti hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta toivomme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta laiteasennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa ja dynaamisessa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealana ammattilaisena sekä ammattitaitoisen ja mukava työyhteisön.

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 15.01.2018 - 26.01.2018.

Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta. Perheyhtiöstä on kehittynyt vuosien kuluessa kansainvälisesti tunnettu laatutoimittaja, jonka osaaminen on korkeatasoista niin teknisesti kuin kaupallisestikin.

Refair Oy etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa osa-aikaista varastotyöntekijää Helsinkiin Pitäjänmäelle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työtä on alkuun tarjolla vähintään kahtena (2) päivänä viikossa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta henkilöltä toivotaan joustavuutta työajan suhteen tarpeen vaatiessa.

Työtehtäväsi on monipuolinen pitäen sisällään kaikki varaston työt mm. saapuvan tavaran vastaanotto, kuorman läpikäynti ja purkaminen, hyllytys, keräily, lähtevän tavaran pakkaus sekä lastaus. Arvostamme täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta varasto- tai lähettämötyöstä
- trukin käsittelytaitoa tai trukkikorttia (työntömasto- ja lavansiirtotrukki)
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
- hyvää fyysistä kuntoa
- täsmällistä ja tarkkaa työotetta

Tarjoamme:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen reilussa ja luotettavassa yrityksessä
- monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
- siistit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat

Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle työntekijälle, jolla on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojensa ohessa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja syy miksi haet juuri osa-aikaista työtä. Lisätiedot Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Autofixari (Orivesi)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle Oriveden toimipisteeseen. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille.

Autofixarin tehtävänä on ajoneuvojen sisä- ja ulkopuhdistukset / -pesut sekä pintakäsittelyt. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Kokemus alalta
- Hyvä fyysinen kunto
- Motivaatio tehtävään, positiivinen asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä sovitun mukaisesti aikavälillä klo 07:00-17:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko (Espoo)

Hakuaika 12.01.2018 - 26.01.2018.

Connect Services Oy on espoolainen radiopuhelinten ja ammattielektroniikan myyntiin sekä huoltoon keskittynyt yritys. Yrityksemme on perustettu vuonna 1997. Henkilökunnallamme on jo yli 25 vuoden kokemus radiopuhelinhuollosta sekä vakiintunut asiakaskunta mm. julkisella sektorilla, puunjalostusteollisuudessa sekä rakennusalalla. Myymme ja huollamme mm. Yaesu, Vertex Standard, Icom, Motorola, TP-Radio, Kenwood, Peltor, Silenta ja Silentex, Danfoss, Waeco, Telemic ja Ubiquiti Networks valmistajien tuotteita. Yrityksemme on vakavarainen ja sillä on AAA- luottoluokitus.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työssä vastaat pääasiassa WLAN-verkkojen, PDA-Tablet -tietokoneiden, etäohjausjärjestelmien sekä teollisuuden valvontalaitteiden asennuksista ja toimituksista. Tämän lisäksi radiopuhelimien ja ammattielektroniikan huollot kuuluvat toimenkuvaasi. Tuotteissamme on kattava valikoima puhe- ja lisälaitteita VHF-, UHF-, MOTOTRBO-, DMR- ja TETRA/VIRVE-radiopuhelimiin, joten hakijoilta toivomme myös näiden laitteiden tuntemusta.

Hakijoilta edellytämme:

–tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. elektroniikka-asentaja) 
–aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä (esim. hienomekaniikka) 
–B-ajokorttia ja omaa autoa 
–nuhteetonta taustaa 
–asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä 

Arvostamme ammattimaista ja itsenäistä työotetta sekä hyvää elektroniikka-alan tuntemusta. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa, mutta työkohteet ovat pääasiassa asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16, 40 h /viikko.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille 26.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Mikael Karlsson p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Eteläinen Suomi.

He etsivät nyt kauttamme pitkään työsuhteeseen CE-kortillista puoliperävaunuyhdistelmän kuljettajaa toimimaan niin kuljetus- kuin varastotehtävissä. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Perehdytyksen jälkeen olet vastuussa tavaroiden kuljettamisesta ja varastoinnista. Tehtävässä tulet ajamaan erikokoista rahtia ja myös erikoiskuljetuksia tulee työn alle säännöllisin väliajoin. Vastaat myös tarvittaessa varaston yleisestä järjestyksestä sekä käyttöösi varatun kaluston kunnosta.

Kuljettajalta vaaditaan aikaisemman kuljetusalan kokemuksen, CE-kortin ja ammattipätevyyden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan ehdottomasti eduksesi.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä klo 6 – 18. 80h/2viikkoa. Olethan kuitenkin joustava, sillä kevään edetessä ja työmäärän lisääntyessä myös tunteja saattaa kertyä huomattavasti enemmän. Omaa autoa et itse tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittavan henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työssä nopeallakin aikataululla, kuitenkin viimeistään helmikuun aikana.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, uudenaikaisen kaluston sekä hyvän työyhteisön missä pääset kehittämään ammattitaitoasi logistiikan alalla.

Ota härkää sarvista ja täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Aleksilta arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Piirtäjä / suunnittelija, nestaus (Lempäälä)

Hakuaika 12.01.2018 - 27.01.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme Ilmastointi Turppa Ky on Lempäälässä sijaitseva metallialan yritys. Etsimme nyt heille nopealla aikataululla ammattitaitoista piirtäjää / suunnittelijaa nestaukseen liittyviin työtehtäviin. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, minkä jälkeen tekijä siirtyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Työnkuva koostuu ensisijaisesti plasma- ja polttoleikkauskoneille tietokoneella tehtävistä ohjelmista CAD-, ProNest- ja Nestix -suunnitteluohjelmistoja käyttäen. Myös toimisto-, asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävät (mm. tuuraukset) sekä tarjouslaskentaan ja tavaran lähetykseen liittyvät tehtävät ovat osa tehtävää. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työhön sopiva koulutus (esim. teknikko tai tuotantotalouden insinööri) ja joka on joko toiminut vastaavan tyyppisissä tehtävissä aiemmin tai vaihtoehtoisesti on kokenut plasma-, poltto- tai laserleikkauskoneiden käyttäjä hyvillä ATK-valmiuksilla. Tehtävään valittava henkilö voi olla joko uran alkupuolella oleva, tai kokeneempikin tekijä.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ja päiväsaikaan (ma-pe klo 7:00 – 15:30), mutta toivomme hakijalta valmiutta mahdollisiin myöhempiin vuorotyöaikoihin (aamuvuoro ma-pe klo 6:00 – 14:30 ja iltavuoro ma-pe klo 14:15 – 22:45).

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Myyjä - Biketeam (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämyyjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oman harrastuksen tai aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Vahvaa moottoripyörien merkki-/mallituntemusta
- Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Moottoripyörämekaanikko (Vantaa)

Hakuaika 12.01.2018 - 28.01.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu mp-alan ammattilainen. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- Auto- tai moottoripyörämekaanikon työkokemusta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Pöytyä)

Hakuaika 11.01.2018 - 25.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pajalla tehtävää kokoonpanohitsausta ja työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Pystymme tarjoamaan työntekijälle työpaikan vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, sekä nykyaikaiset tuotantotilat ja laitteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 11.01.2018 - 28.01.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Turku/Salo)

Hakuaika 11.01.2018 - 26.01.2018.

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy edustaa Pihlan valmistamia laadukkaita puualumiini-ikkunoita ja
-parvekeovia sekä ulko-ovia. Kotitalouksien suosimat tasokkaat tuotteet parantavat kiinteistön
ulkonäköä, arvoa, energiataloutta sekä kodin mukavuutta ja turvallisuutta. Yritykseltä saat täyden
ikkuna- ja oviremonttipalvelun. Lisätietoa yrityksestä http://www.ikkunatjaovet.fi

Haemme nyt edustajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Salon / lähikuntien alueen myynnistä
ja markkinoinnista.

Myyntiedustajan työhön kuuluu uusasiakashankinta, tapaamiset, tilannekartoitukset, tilauksien
edelleen lähetykset ja asiakaspalvelu. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta,
pitkäjänteisyyttä, reippautta ja sanavalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työn
suorittamiseen.

Aikaisempi kokemus kuluttajamyynnistä katsotaan eduksi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla
aikaisempaa kokemusta ikkunoiden ja ovien parissa toimimisesta, sillä saat kattavan perehdytyksen
ja koko tehtaan tuen taaksesi. Lisäksi sinua opastaa ja sparraa asiantunteva sekä kokenut kollega.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi työkalut kasvaa alan huippumyyjäksi.

Työt alkaa heti sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen
täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti
itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden
rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme rakennesuunnittelijaa Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta parinkymmenen hengen tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat laaja-alaisia, vaihtelevia ja osittain hyvin vaativiakin. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Pääasiallinen työkalu on Tekla Structures -ohjelma. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo positiivinen asenne, maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi. Valinnassa huomioidaan myös hiljattain valmistuneet tulevaisuuden kyvyt. Tehtäviin annetaan perehdytys ja vahva tuki.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Huoltomies (Espoo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen huoltomiestä Espooseen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (aamuvuoro ja iltavuoro) sekä lauantaisin päivävuorossa.

Huoltomiehen työtehtäviin kuuluvat oman alueen kiinteistön huoltotyöt, laitehuollot sekä asiakaspalvelu. Tehtävässä sinua tukee tekninen ja/tai sähköalan tuntemus, kokemus kiinteistöalan työtehtävistä sekä asiakaspalveluhenkisyys. Työhön saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, joten reipas asenne ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimmät kriteerit työntekijää valittaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä oman osaamisesi mukaan. Täytä hakemus mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kallionporausasiantuntija (Nokia)

Hakuaika 10.01.2018 - 02.02.2018.

Etsimme nyt suorarekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Doofor Oy:lle kallionporausasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisia haasteita tarjoaviin tehtäviin. Doofor Oy on nokialainen hydraulisia kallioporakoneita valmistava perheyritys, joka toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää osoitteesta www.doofor.fi/.

Kallionporausasiantuntijan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat porien käyttöönotot asiakasyrityksissä, asiakassuhteiden hoito sekä porien huoltoon liittyvät työt. Tehtäviin kuuluu myös yrityksen tuotekehitysvaiheet. Etsimme henkilöä, jolla on entuudestaan kokemusta ja tuntemusta kallionporauslaitteista ja kallionporaukseen liittyvistä tehtävistä. Aiempi työkokemus on etusijalla, eikä tehtävään vaadita mitään erityistä koulutusta.

Tehtävä on vakituinen ja työssä on tarkoitus aloittaa maaliskuun alussa. Pääsääntöisesti töitä tehdään 40 tuntia viikossa Nokialla yrityksen toimipisteessä, mutta tehtävään liittyy myös paljon matkustusta asiakasyrityksissä eri puolilla maailmaa.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja asianmukaiset päivärahat matkatöistä
- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
- Mahdollisuuden nähdä mielenkiintoisia työkohteita ympäri maailmaa

Tehtävä vaatii:
- Aiempaa kokemusta kallionporauksesta
- Mahdollisuutta 50-100 matkapäivään vuodessa
- Suomen ja englannin kielen taitoa, sekä alan sanaston ja termien tuntemusta.
Muusta kielitaidosta saattaa olla työssä hyötyä.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin hakuaikana, joten jos kiinnostuit, hae tehtävää välittömästi täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Doofor Oy:hyn.

Työnhakulomake »

Mekaniikan / laivasuunnittelun osaaja (Raisio)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi

Nyt etsimme joukkoomme energistä ja aikaansaavaa vahvistusta MEKANIIKAN / LAIVASUUNNITTELUN osaajasta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai diplomi-insinööri) ja 3-5 vuotta työkokemusta teräsrakenteiden ja mekaanisten kokonaisuuksien suunnittelutehtävistä. Sinulla tulisi olla vähintään perustaidot mallintamisesta Solidworks-ohjelmistolla tai vastaavalla. Aikaisempi kokemus meriteollisuudesta ja laivanrakennuksesta on eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sujuvaa englannin puhutun ja kirjallisen kielen taitoa, muut kielet luetaan eduksi.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantille 28.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Tuulia Merranti, p. 050 411 0345. Hakemukset otsikolla "Mekaniikan/Laivasuunnittelun osaaja”.

Työnhakulomake »

Web-ohjelmistokehittäjä (Backend)

Hakuaika 10.01.2018 - 22.01.2018.

Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme ammattitaitoista Web-ohjelmistokehittäjää (Backend) vakituiseen työsuhteeseen Lempäälään. Työ alkaa mahdollisimman pian, helmikuun 2018 alussa.

Työnkuva tehtävässä on yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille suunnatun kaupallisen IoT-laitteen ympärille rakennetun järjestelmän kehittäminen ja ylläpito web-backendin, tietokantojen ja web-käyttöliittymän, frontendin, osalta.

Valittavalta tekijältä edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakoulutasoisia opintoja tai loppututkintoa. Tehtävä soveltuu myös henkilöille, jotka eivät vielä ole valmiita opinnoissaan. Aikaisempaa työkokemusta ei edellytetä sen sijaan tekijältä edellytetään motivaatiota työnkuvaa ja uuden oppimista kohtaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisäksi edellytämme, että hakija hallitsee:
Linux-serverit, SQL-tietokannat, HTML, PHP, JavaScript, CSS

Eduksi katsomme:
C/C++ - osaaminen, IoT-, sulautettu Linux-, laitteistonläheinen ohjelmointiosaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen alalta

Toivomme hakijalta työnkuvaan ja alaan liittyvää harrastuneisuutta.

Tarjoamme tekijälle:
Vakituisen työpaikan innovatiivisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden lopputyön tekemiseen yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, soita ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävästä lisätietoja antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, TeppMan Oy (Turku)

Hakuaika 10.01.2018 - 28.01.2018.

Turkulainen, vuonna 1995 perustettu ja tällä hetkellä noin 60 työntekijää työllistävä lattian- ja seinäpäällysteurakointiin sekä huoneistoremontteihin ja vahinkokartoituksiin ja -saneerauksiin erikoistunut, TEPPMAN OY etsii

TYÖNJOHTAJAA kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, vahinkosaneerauskohteisiin ja tarvittaessa myös uudiskohteiden laatoitus-, matto- ja parkettitöiden työnjohtotehtäviin.

Etsimme henkilöä, jolla on:

- tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esim. työteknikko tai rakennusmestari)
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä (mielellään vähintään 3 vuoden ajalta)
- kokonaisnäkemystä työmaiden hoitamisesta: osaat ennakoida, suunnitella, organisoida ja raportoida. Tehtäväsi on luoda edellytykset ja varmistaa, että työmaalla asiat sujuvat suunnitellusti ja ajallaan.
-hyvät it-taidot. LähiTapiolan ja If Vahinkovakuutusyhtiön yhteistyökumppaneina käytämme Meps-laskentaohjelmia työmaiden hoidossa ja seurannassa
- kykyä tulla toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa
- ajokortti

Me tarjoamme:

- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä Turun talousalueella
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- säännöllisen työajan arkisin klo 7-15.30
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä työssä
- mukavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 28.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Työnjohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 10.01.2018 - 22.01.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä muutaman vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Ohjelmistokehittäjä - Receptum Oy (Helsinki)

Hakuaika 10.01.2018 - 24.01.2018.

Receptum on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessämme on yli 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptum auttaa terveydenhuoltoalan ja erikoiskaupan yrityksiä menestymään paremmin. Mahdollistamme, että työtä helpottavien tietojärjestelmien avulla yritykset ja heidän henkilökuntansa voivat keskittyä omien asiakkaiden palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Innovatiivisena ajatusjohtajana tuomme uudet tietotekniset käytännöt ensimmäisenä asiakkaidemme saataville ja parannamme yritysten tulosta. Me mahdollistamme, että alan yrittäjät voivat viettää vapaa-aikaa ilman huolta yrityksen toiminnasta.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävinäsi on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua apteekkien ja terveydenhuoltoalan asiakkuudenhallinta-, kassa- ja taloushallintosovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat seuraavat tekniikat: C#, .Net, MS SQL, Visual Studio, WPF, ASP.Net, joten toivomme hakijoilta näiden tekniikoiden hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksen pilviteknologioista (Azure), mobiiliratkaisuista (Android/IOS) sekä moderneista web-tekniikoista.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä (3-5 vuotta)
- C#, .Net, MS SQL sekä Visual Studio -tekniikoiden vahvaa hallintaa
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä yhteistyö-/tiimityötaitoja

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa, vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi saat mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan omaan työhösi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 24.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Johdon assistentti (Tampere)

Hakuaika 09.01.2018 - 22.01.2018.

Grundium Oy on tamperelainen nopeasti kansainvälistyvä kamerateknologian ja -tuotteiden kehittäjä, erikoistunut monikamerajärjestelmiin ja digitaaliseen mikroskopiaan. Yrityksestä lisää osoitteessa www.grumdium.fi ja linkistä https://www.aamulehti.fi/uutiset/tamperelaisfirma-sai-jattipotin-kiinalaissijoittajalta-ainutlaatuisen-tekniikan-kehitys-kiihtyy-patologit-saavat-kannettavan-tyokalun-200575819

Etsimme nyt Grundium Oy:n kasvavaan asiantuntijatiimiin osaavaa johdon assistenttia monipuolisiin työtehtäviin. Työsuhde alkaa helmikuun alussa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on tarkoitus työllistyä pitempiaikaiseen työsuhteeseen suoraan Grundium Oy:lle.

Työssäsi vastaat kasvavan yrityksen juoksevista käytännön asioista. Keskeisenä työssäsi on kuitenkin taloushallinnon raportointi, yhteydenpito ulkomaisiin rahoittajiin sekä avustavat taloushallinnon työt. Myös myynnin ja markkinoinnin tukitoimet kuten erilaiset messu- ja tapahtumajärjestelyt sekä yrityksen kotisivujen ylläpitoon ja päivitykseen liittyvät tehtävät ovat jatkossa osana työtäsi.

Edellytämme ja toivomme:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK-tasoista loppututkintoa)
- työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- hyviä atk-taitoja
- hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä suomeksi että englanniksi
- organisointikykyä
- kehittymiskykyä ja halua uuden oppimiseen
- oma-aloitteisuutta ja ulospäin suuntautuneisuutta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työpaikan mielenkiintoisessa ja kehittyvässä työympäristössä
- haasteellisen työtehtävän kasvavassa tiimissä
- itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan
- mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa työtehtävien myötä
- näköalapaikan kasvuyrityksen ytimessä
- taitojasi vastaavan kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Laatoittaja, 3 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 09.01.2018 - 29.01.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Yritys tekee saneeraus- ja korjausrakentamista niin yksittäisissä huoneistokohteissa kuin suurissa taloyhtiöissä joten haussa onkin laatoittajia niin remontti- kuin linjakohteisiinkin.

Etsimämme tekijät ovat ensisijaisesti jo laatoituskokemusta omaavia alan ammattilaisia, mutta voit olla myös vasta varsinaista laatoitusuraasi aloittava tulevaisuuden tekijä, kunhan omaat positiivisen ja työtäpelkäämättömän asenteen ja olet valmis oppimaan uutta.

Laatoittajana tulet työskentelemään pääasiassa kylpyhuoneissa varsinkin linjakohteissa, mutta erityisesti remonttikohteissa erilaisia välitilalaatoituksia tulee vastaan.

Työtehtävässä edellytetään:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- tarkkaa ja huolellista työjälkeä
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- kokemusta kirvesmiehen tai maalarin töistä.

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko. Työmaat sijaitsevat vaihtelevasti pääkaupunkiseudulla, kuitenkin pääasiassa Espoossa ja Vantaalla.

Tarjoamme sinulle todella hienon mahdollisuuden päästä pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa suomalaisessa rakennusalan yrityksessä, missä työntekijöitä ja työn laatua arvostetaan. Odotamme, että työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan tarvittaessa pikaisellakin aikataululla, viimeistään kuitenkin helmikuun aikana.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 09.01.2018 - 21.01.2018.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme kahta reipasta tuotantotyöntekijää kahden kuukauden projektiin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään arkisin 8h päivässä ja työ edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät ovat pääasiassa käsillä tehtäviä tuotannon eri työvaiheita, kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotantotöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat välittömästi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Viemäristön pesu-/puhdistustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 08.01.2018 - 22.01.2018.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin – tapahtumiin – työmaille – teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme kahta viemäristön pesu-/puhdistustyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset ja vaihtelevat kiinteistöjen viemäristön pesu-/puhdistustyöt. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aluksi yhdessä työparin kanssa, mutta myöhemmin työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme ajoittaista joustavuutta työaikojen suhteen.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua keittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on C-ajokortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta. 

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Suurkuvatulostaja (Hyvinkää)

Hakuaika 08.01.2018 - 22.01.2018.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 50 henkeä ja liikevaihtomme on n. 9,5 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign etsii nyt kauttamme ammattitaitoista suurkuvatulostajaa vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteeseen.

Suurkuvatulostajan päätehtäviin kuuluvat tulostaminen ja muotoonleikkaaminen alan kehittyneimmillä laitteilla, jotka Fenix Sign on uudistanut kokonaan viime vuoden aikana. Työtä tehdään arkisin pääosin päivävuorossa klo 8-16, sesonkiaikaan työtä tehdään ajoittain myös iltavuorossa.

Hakijalta toivomme:
- kokemusta kuvien tulostamisesta ja kuvankäsittelyohjelmista
- soveltuvaa alan koulutusta ja/tai työkokemusta
- palveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja
- sujuvuutta rutiineissa ja halukkuutta kehittää osaamistansa

Tarjoamme vakituisen ja miellekkään työn aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 22.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Aloitteleva viemäristön kuntokartoittaja (Helsinki)

Hakuaika 08.01.2018 - 22.01.2018.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin – tapahtumiin – työmaille – teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aluksi yhdessä työparin kanssa, mutta myöhemmin työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti päivävuorossa.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on B-ajokortti. C-ajokortti ja kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 08.01.2018 - 21.01.2018.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme kaivinkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella.

Hakijalta edellytetään ammattipätevyyttä. Monipuolinen työkokemus maanrakennustöistä lasketaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, tieturvakortti ja oma auto ovat edellytykset työn suorittamiseen. Lisäksi toivomme hakijoilta innokasta ja tarkkaa otetta työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110 346.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja konesaliympäristöön, 2 paikkaa (Kirkkonummi)

Hakuaika 08.01.2018 - 22.01.2018.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme kahta tietoliikenneasentajaa Kirkkonummelle konesalin laajennusprojektin ajaksi. Projekti alkaa tulevan joulu-tammikuun aikana ja kestää elokuulle 2018 asti. Projektin jälkeen asentajilla on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen yrityksessä.

Projektin aikana työtehtäviin kuuluvat pääasiassa laitekaappiasennukset, laiteasennukset sekä kuitu-, kupari- ja sähkökaapeloinnit. Projektin valmistuttua työtehtävät muuttuvat ylläpito- ja operointitehtäviin.

Työhön valittavilta henkilöiltä vaaditaan alalle soveltuvan koulutuksen (esim. tietoliikenne/sähkö) lisäksi suomen kielen sujuvaa taitoa, oma-aloitteista työskentelyotetta, halua kehittyä tietoliikennetekniikan alan ammattilaiseksi sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työhön valittava henkilö voi olla jo kokemusta omaava asentaja tai vasta uraansa aloittava tulevaisuuden ammattilainen. Arvostamme hakijan mahdollisuutta sitoutua työtehtäviin vähintään projektin ajaksi sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Katsomme eduksi englannin kielen taidon, b-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Työtä tehdään arkisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä, 37,5 h/viikko.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittyä tietoliikennealan ammattilaiseksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Pyöräkuormaajan kuljettaja prosessityöhön (Tarvasjoki)

Hakuaika 08.01.2018 - 21.01.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista PYÖRÄKUORMAAJAN KULJETTAJAA Tarvasjoelle. Koneenkuljettajana vastaat puutarhalannoitteen valmistusprosessista. Työhön kuuluu mm. puutarhalannoitteen valmistusta ja annostelua sekoittajalle kuormaajan avulla, säkitystä ja trukilla ajoa. Kalustona käytössäsi on teleskooppimallinen Schäffer-kuormaaja. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin klo 7-15 ja 15-23. Projekti kestää ainakin kolme kuukautta, mahdollisesti pidempään.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta koneenkuljettajan töistä. Arvostamme kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysisiin, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työturvallisuus- ja tulityökortti, hygieniapassi sekä hitsauskokemus katsotaan hakijalle eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Odotamme hakijalta reipasta ja ahkeraa asennetta sekä aitoa innostusta monipuolisiin rehualan töihin.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, puh. 050 411 0345. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari, 2 paikkaa (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.01.2018 - 22.01.2018.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme kahta vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Asiakkaamme on vuosikymmeniä rakennusalalla toiminut, vakavarainen ja kotimainen rakennusalan yritys. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Työkohteina on sekä uudis- että saneerauskohteita. Projektit ovat kokoluokaltaan 2-5 miljoonaa euroa.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista hyvin menestyvässä yrityksessä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Anette Tervakankaalle 22.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Vastaava rakennusmestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -15:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271

Työnhakulomake »

Sähköasentaja huolto- ja asennustehtäviin (pk-seutu)

Hakuaika 05.01.2018 - 22.01.2018.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia saneeraus- ja tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähköasentajaa huolto- ja remonttikohteisiin pk-seudun alueelle.

Etsimämme sähköasentaja on jo aikaisemmin toiminut sähköasennusalan tehtävissä esimerkiksi saneeraus- tai kiinteistösähköjen parissa. Tehtävään valittu sähköasentaja tulee toimimaan osana asennusryhmää jossa asennustehtävien lisäksi tullaan toimimaan huoltokohteissa mm. viankorjaus- ja huoltotehtävissä.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Alkuun oman auton käyttö on suotavaa, mutta asentajalle on tarkoitus hankkia erillinen huoltoauto koeajan jälkeen. Tehtävässä kommunikoit työkavereidesi sekä asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen, mielekkään sähköalan työn mukavassa työporukassa jossa pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa tehtävissä. Työaika on normaalisti välillä 7-16, 40h/viikko. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta tai laita hakemuksesi sähköpostilla rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Kerro hakemuksessasi hieman työkokemuksesi lisäksi itsestäsi, sillä haemme töihin erityisesti hyvää tyyppiä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja paikasta tarvittaessa Aleksilta puhelimitse, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

LV-Asentaja remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 05.01.2018 - 22.01.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat vaihtelevat yksittäisistä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista isompiin kohteisiin ja linjasaneerauksiin.

Yrityksessä toimii jo entuudestaan LVI-alan ammattilaisia ja etsimämme asentaja tulee siis vahvistamaan yrityksen osaamista putkiasennuspuolella. Tässä tehtävässä toimitaan enimmäkseen pienemmissä remonttikohteissa, mutta toivomme sinulta löytyvän intoa ja tarmokkuutta lähteä myös linjasaneerauskohteisiin tilauskannan niin vaatiessa.

Hakemamme asentaja tulee vastaamaan LV-asennuksista sekä -kalustuksesta ja niiden toimivuudesta. Tehtävä muotoutuu lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella. Odotamme asentajalta suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta hitsauksista ja puristusliitännöistä.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on LVI-koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit. Oman auton käyttömahdollisuus ja vähintään omat perustyökalut ovat varsinkin työsuhteen alussa tärkeät, mutta eivät välttämättä täysin pakollisia. Työsuhteen jatkuessa on mahdollista hankkia asentajalle myös yrityksen pakettiauto.

Eniten työntekijöissämme arvostamme oma-aloitteisuutta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30. 40h/viikko.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (pk-seutu)

Hakuaika 05.01.2018 - 22.01.2018.

Asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut purkutöihin. Työmaat ovat yleisesti erilaisia purkutyöprojekteja ja sijaitsevat lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Myös matkatöitä on tarjolla tilanteen mukaan.

Etsimme heille nyt aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen alasta kiinnostunutta purkutyöntekijää kasvamaan alan ammattilaisena. Määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi. Purkutöihin kuuluvat monipuolisesti erilaiset timanttiporaukset, nostotyöt ja tarvittaessa tartut myös piikkauskoneeseen. Työkohteina voivat olla erilaiset julkisivukohteet tai esimerkiksi isot elementtirakenteiset parvekkeet.

Tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa Suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Ajokortti sekä voimassaoleva tulityökortti katsotaan eduksesi. Et myöskään pelkää tehdä töitä korkealla, sillä työhön kuuluu nostotöitä ja jatkuvaa valjastyöskentelyä korkeissa paikoissa.

Tärkein valtti tehtävässä onnistumiseen on positiivinen, työhön tarttuva asenne sekä halu tulla purkutöiden ammattilaiseksi. Jos olet jo alalta kokemusta omaava, toivomme myös sinulta avointa asennetta ja halua oppia uutta.

Työtä tehdään normaalisti arkisin aikavälillä 07-16. Työaika 40h/viikko.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa välittömästi alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi, sillä kutsumme henkilöitä haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 12-15.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 21.01.2018.

JK Networks Oy etsii nyt kauttamme oma-aloitteista ja luotettavaa sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tekee monipuolisia sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa Varsinais-Suomen alueella. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Turun keskustassa.

Työtehtävät sisältävät mm. valaisinten ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivan henkilöin löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maalari / Rakennustyöntekijä (pk-seutu)

Hakuaika 05.01.2018 - 22.01.2018.

Haemme nyt asiakkaallemme monipuolista rakennusalan työntekijää pääasiassa sisämaalaukseen liittyviin työtehtäviin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen.

Asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Helsingin kantakaupungin alueella sekä myös muualla pk-seudulla ja kestävät yleensä yhdestä viikosta kolmeen kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari tai vastavuoroisesti monipuolinen rakennustyöntekijä. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelu- ja purkutyöt. Tulet toimimaan osana tiimiä sekä työmaasta riippuen olet myös asiakkaiden kanssa tekemisissä, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva asenne sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Työntekijällä tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla projektitilanteen mukaan aluksi vähintään muutamaksi kuukaudeksi. Yrityksessä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön. Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn hyvässä työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kokenut sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 21.01.2018.

JK Networks Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yritys tekee monipuolisia sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa Varsinais-Suomen alueella. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Turun keskustassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantilta, p. 050 411 0345. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 21.01.2018.

Voimakkaassa kasvussa oleva LVI-, sähkö- ja energiapalveluita tarjoava asiakasyrityksemme hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista sähköasentajaa.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä monipuolisista kiinteistöpuolen asennus- ja huoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Työn suorittamiseksi saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kehittyvässä yrityksessä
- vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Front End / Full Stack -ohjelmoija (Vantaa)

Hakuaika 05.01.2018 - 19.01.2018.

Telemast Nordic Oy on valtakunnallinen palveluyritys, jonka ydinliiketoiminta perustuu saumattomiin radio-ohjelmien siirto- ja lähetysprosesseihin radioiden studioilta radiovastaanottimiin. Asiakkainamme on kaupallisia radioita sekä monia muita signaalin siirtoa tarvitsevia yrityksiä ja tahoja. Telemast Nordic Oy kuuluu Towercast S.A.-konserniin, joka on johtavia ranskalaisia lähetysverkkojen omistajia.

Etsimme asiakasyrityksellemme Telemast Nordic Oy:lle ohjelmointitaidot omaavaa osaajaa kehittämään liiketoimintakonsepteja konkreettisiksi digitaalisiksi lopputuotteiksi.

Työn ensimmäinen vaihe on jatkojalostaa pilotointivaiheessa olevaa portaalia front-end näkymään. Projektityö sisältää pääasiassa käytettävyyden parantamista ja graafisen ulkoasun kehittämistä.

Mielenkiintoiset jatkoprojektit sisältävät sekä front-end että back-end suunnittelua ja toteutusta annettujen ohjeiden perusteella. Tämä tehtävä keskittyy käytännön toteutukseen (koodaamiseen) sekä miellyttävään ulkoasuun ja jouheaan käytettävyyteen.

Odotamme hakijalta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- html5, CSS, PHP, Javascript, jquery, Python3, Django web framework ja mySQL (PostgreSQL) kielten hallintaa
- aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- mielenkiintoa niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyynkin

Katsomme eduksi:
- kyvyn projektienhallintaan
- hyvät viestintätaidot
- kokonaisvaltaisen liike-elämän ymmärryksen

Yritys tarjoaa hakijalle kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvän näköalapaikan laajalta ja monipuoliselta radiokentältä. Työtä on mahdollista toteuttaa osittain myös etätyönä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuun 2018 aikana ja kestää ainakin syksyyn 2018 asti. Projektin jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”Front End / Full Stack -ohjelmoija” palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle 19.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-16, Sini Lehtinen p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Kiinteistövastaava (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 21.01.2018.

Haemme asiakkaallemme Turkuun kiinteistöalan monipuolisiin työtehtäviin toimihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnhakijalta toivotaan intohimoa kiinteistöalaa kohtaan ja eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä kokemus kiinteistö- tai rakennusalalta. Toivomme hakijoilta tilinpäätösasiakirjojen ja kirjanpidon perusteiden hallintaa. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa oppia uutta ja menestyä työssään. Työn hoitaminen vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia.

Työtehtäväsi ovat hyvin monipuolisia ja niihin kuuluu mm. asuin- ja toimistokiinteistöjen hallinnolliset tehtävät, vuokralaisremonttien teettäminen ja vuokralaisneuvottelut.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 05.01.2018 - 19.01.2018.

Tunstall Oy on maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu edistyksellisiä ja teknisiä ratkaisuja sekä palveluita, jotka vastaavat terveyden- ja sosiaalihuollon tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Tunstall Oy etsii nyt kauttamme innostuneen asenteen omaavaa varastotyöntekijää Vantaalle. Työsuhde aloitetaan aluksi henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Varastotyöntekijän päätehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät sekä lisäksi tilausten hoitamista puhelimitse ja sähköpostitse. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta henkilöltä toivotaan joustavuutta työajan suhteen tarpeen vaatiessa.

Toivomme hakijoilta:
- aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- erinomaisia asiakapalvelutaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta
- hyviä ATK-taitoja (Word, Excel, Outlook)
- joustavuutta

Arvostamme lisäksi:
- alan koulutusta
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- B-ajokorttia

Tarjoamme:
- monipuolisen työnkuvan mielekkäässä ja tiiviissä työyhteisössä
- kattavan perehdytyksen tehtävään
- säännölliset työajat

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 19.01.2018.

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta ja oma-aloitteista rakennusaputyöntekijää.

Tehtävässä toimit kokeneemman työparin apuna ja tehtäviisi kuuluu monipuolisia rakennustöitä, kantotöitä ja lisäksi vastaat työmaan siisteydestä. Työmaa on saneerauskohde ja se sijaitsee Turun keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde kestää aluksi noin kuukauden, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, eduksi katsotaan rakennusalan koulutus. Eniten arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa otetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua oppia.

Työt alkavat viimeistään helmikuun aikana, mutta paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat helmikuun aikana, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Turku)

Hakuaika 05.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti 2018 syksyyn saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Pesulatyöntekijä (Pirkkala)

Hakuaika 05.01.2018 - 19.01.2018.

Asiakkaamme on täyden palvelun työ-, liinavaate- ja mattohuoltoon erikoistunut yritys Pirkkalassa.
Nyt etsimme asiakkaallemme pesulatyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja hyvällä asenteella varustettua työntekijää, jolta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja. Varsinaisia vaatimuksia aiempien työkokemuksien suhteen ei ole, mutta esimerkiksi laitostyöntekijän kokemus katsotaan eduksi. Työkalujen käyttötaitoja ja sähköisten koneiden tuntemuksesta on hyötyä, kuten myös pakettiauton ajokokemuksesta.

Työtehtävät koostuvat likaisen pyykin lajittelusta, lastauksesta pesusta sekä laitteiston mahdollisista huoltotöistä, sekä tarvittaessa pyykin jalkelusta asiakkaille pakettiautolla. Työstä suorituiminen vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa. Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Työt alkavat tammikuussa 2018 määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Työt ajoittuvat ma-pe noin klo 6 alkaen. Työssä noudatetaan kemianteollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Höyläri (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2018 - 18.01.2018.

Asiakasyritys etsii nyt kauttamme ammattitaitoista Höyläriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Yritys on erikoistunut korkean laadun puutuotteisiin: mm. listat, paneelit ja terassilaudat tilaustyönä – sekä muihin kohteisiin.

Haussa on ammattitaitoinen Höyläri, joka on työskennellyt aikaisemmin Höylärin työtehtävissä esim. teollisuuden puolella. Työajat sijoittuvat ma-pe 7:30 – 17:00 välille.

Arvostamme hakijassa:
- pitkää työkokemusta alalta
- joustavuutta työaikojen suhteen
- hyvää asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tiiviin työyhteisön tuen sekä asianmukaiset työskentelytilat ja työkalut. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Puhdastilasiivooja (Espoo)

Hakuaika 04.01.2018 - 18.01.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme luotettavaa Puhdastilasiivoojaa pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Huolehdit Espoossa sijaitsevan puhdastilan siisteydestä huolellisella sekä ammattimaisella työotteella. Työtä tehdään muutaman hengen tiimissä sekä välillä myös itsenäisesti.

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta vähintään vuoden työkokemusta puhdastilasiivouksesta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työhön saat perusteellisen kohdeperehdytyksen sekä asianmukaiset työvarusteet heti työsuhteen alussa.

Eduksesi luemme voimassa olevan työturvakortin, koulutuksen alalta (esim. Laitoshuoltajan ammattitutkinto) sekä reippaan asenteen työntekoa kohtaan.

Tarjoamme sinulle reilun työpaikan ja hyvän tiimin työsi tueksi sekä asianmukaisen palkkauksen.
Valitulle työntekijälle tulemme teettämään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 6-14. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Mahdolliset puhelintiedustelut arkisin klo 08-16 välillä.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilasaneeraukseen (Helsingin keskusta)

Hakuaika 04.01.2018 - 18.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa Helsingin keskustan liiketilasaneeraus -työkohteeseen. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Työprojekti alkaa heti tammikuun alusta ja kestää ainakin yhden kuukauden. Projektin jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä toisen projektin pariin.

Asiakasyrityksemme tekee kaikki sähköasennustyöt pääosin liiketilasaneeraus -kohteissa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
- reipasta työotetta
- hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Töitä tehdään arkisin 7-16 välillä. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Runkomestari (Pk-seutu)

Hakuaika 04.01.2018 - 18.01.2018.

Asiakasyritys hakee kauttamme Runkomestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Asiakasyritys on jo vuosikymmenien ajan toiminut rakennusalalla, vakavarainen ja kotimainen yritys. Yritys on keskittynyt pääosin uudistuotantoon ja kokemusta on toimitilojen, asuintalojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.

Työssä tulet liikkumaan yrityksen toimipisteen sekä työmaan välillä vastaten työn etenemisestä sekä aikataulutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden, runkourakoitsijan sekä muiden sidosryhmien kanssa. Tulet vastaamaan kerrostalojen runkovaiheesta ja sinulla on jo kokemusta runkotöiden johtamisesta ja valvomisesta.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta Rakennusmestarin tai Runkomestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä voi soveltua myös uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaisen perehdytyksen työhön.

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista hyvin menestyvässä yrityksessä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Runkomestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -16:00 välisenä aikana, Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252

Työnhakulomake »

Kokki (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta kokkia Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu lounas- sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Tarjoilija (Turku)

Hakuaika 04.01.2018 - 31.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta ravintola-alan työntekijää Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander, puh. 050 411 0344, yhteydenotot arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Koneellinen tasoittaja (Tampere)

Hakuaika 04.01.2018 - 18.01.2018.

Toimeksiantajamme on Suomen suurimpien pintaurakointialan toimijoihin lukeutuva yritys. Etsimme nyt yrityksen Pirkanmaan toimialueelle neljää koneellista tasoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan tammikuun 2018 alussa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy toimeksiantajayrityksemme palvelukseen.

Etsimme tehtävään henkilöitä, jotka ovat tehneet koneellisia tasoituksia jo useamman vuoden ajan. Työkohteet ovat etupäässä julkisia rakennuksia ja kerrostalokohteita, jotka sijaitsevat pääosin Tampereella. Oma auto ei ole tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työssä tarvittavat työvälineet järjestyvät toimeksiantajayrityksemme kautta. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7:00 - 15:30 -välisenä aikana.

Tarjoamme osaavalle tekijälle:

- Pitkäaikaisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä
- Ympärivuotiset työskentelymahdollisuudet
- Mukavat työkaverit hyvällä porukkahengellä
- Kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennussiivooja (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Haemme nyt ahkeria rakennussiivoojia toimistorakennuksen loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta rakennussiivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Rakennusalan TES.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja ammattitaitoista maanrakennustyöntekijää Uudenmaan alueelle. Työt alkavat henkilöstövuokrauksen kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidemmän aikavälin jälkeen rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Etsimällämme työntekijällä on:
-Aiempaa kokemusta maanrakennustöistä
-Voimassa olevat tieturva- ja työturvallisuuskortti
-Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä piirustustenlukutaitoa
-Oman auton käyttömahdollisuuden
-Positiivisen asenteen ja halun oppia uutta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Lisätietoja antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta puh.050 411 0371 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Timpuri (Uusimaa)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista timpuria remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Edellytämme hakijoilta:
- vähintään 3-5 vuoden kokemusta monipuolisista timpurin töistä
- sujuvaa suomenkielen taitoa
- kuvanlukutaitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne
- omat työkalut katsotaan eduksi
- ajokorttia

Tarjoamme:
- säännöllisen työajan, 40h/vko
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja, EL-Systems Finland Oy (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin talvikaudelle 2017-2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katostaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Ajojärjestelijä (Porvoo)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy on 30 vuotta kuljetusalalla toiminut yritys, jonka arvoja ovat luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy etsii nyt Porvooseen myynti- ja asiakaspalveluhenkistä nosturiautojen ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy:n palvelukseen.

Työhön kuuluvat teollisuuden ja rakentamisen ajojärjestelyt Uudenmaan alueella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välillä.

Odotamme sinulta:
- kokemusta asennusnosturipalveluista
- työkokemusta vastaavista töistä noin 5 vuotta
- hyvää paikallistuntemusta
- myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja paineensietokykyä
- mukautumiskykyä vaihteleviin tilanteisiin ja halua oppia uutta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)

Eduksesi katsomme:
- kokemuksen nosturin kuljettajana toimimisesta
- ruotsin ja englannin kielen taidon
- aidon kiinnostuksen alaa kohtaan

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisöntuen ja ammattitaitoisen tiimin
- mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 19.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, korjaus- ja uudisrakentaminen (Uusimaa)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme työnjohtajaa remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Toimenkuvassa johdat työmaata yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa, vastaat mm. työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä
vuorovaikutustaitoja
- ajokorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 19.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 03.01.2018 - 31.01.2018.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Turku)

Hakuaika 03.01.2018 - 17.01.2018.

Asiakkaamme APT-Elektro Oy on vuonna 1994 perustettu sähkö- ja teletekniikan konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen palvelut kattaa niin isommat kuin pienemmätkin hankkeet ja he ovat toteuttaneet yli 1000 suunnittelutoimeksiantoa eri tyyppisiin ja luonteisiin kohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖSUUNNITTELIJAA monipuolisiin kiinteistösähkösuunnittelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja, MagiCAD -suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa sekä kokemusta 3D-suunnittelusta
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuulia Merrantille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 17.1.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen kiinteistösihteeri (Turku)

Hakuaika 03.01.2018 - 19.01.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme osa-aikaista toimistotyöntekijää pitkäaikaiseen
työsuhteeseen. Asiakkaamme on Turun keskustassa sijaitseva isännöintitoimisto.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta
monipuolisista toimistotöistä, mieluiten isännöintitoimistosta. Edellytämme hakijoilta office
ohjelmien tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta sekä huolellista suhtautumista
annettuja työtehtäviä kohtaan.

Töitä tehdään sopimuksen mukaan 2-3 päivää viikossa.

Työt alkavat helmikuussa, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro
mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa
Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja (Tampere)

Hakuaika 03.01.2018 - 18.01.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen yritys, joka on erikoistunut mittatilaustöinä tehtäviin painehoitolaitteisiin sekä korkeapaine- ja puhdasilmajärjestelmiin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Koneenasentajan työ toimeksiantajayrityksessämme on puhtaan hengitysilman putkistoihin ja instrumentteihin liittyvää kokoonpano- ja asennustyötä, mihin perehdytetään kattavasti työsuhteen alussa ja töiden aikana.

Etsimme tehtävään kuvanlukutaitoista (putki / sähkö) henkilöä, jolla on aiempaa työkokemusta monipuolisista teollisuuden koneenasennus- ja kokoonpanotöistä. Koneenasentajan työtä tehdään kokeneempien asentajien parissa, mutta toivomme kuitenkin hakijalta valmiuksia työskennellä opastuksen perusteella alun jälkeen omatoimisesti. Tehtävässä tarvitaan perustason englannin kielen ymmärrystä manuaalien ja asennusohjeiden lukemista varten.

Mahdollinen putkistoasennus-, instrumenttiasennus- tai koneenasennuskokemus korkeapaineputkien parista ei ole pakollista, mutta siitä on hakijalle etua. Myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä mahdollinen TIG-hitsausten ja kovajuotosten tekotaito katsotaan hakijalle eduksi.

Työ on kokoaikaista arkisin tehtävää päivätyötä. Työpiste sijaitsee Länsi-Tampereella julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Aloitteleva muovihitsaaja-/asentaja (Tampere)

Hakuaika 03.01.2018 - 18.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta aloittelevaa muovihitsaajaa-/asentajaa Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Muovihitsaajan/-asentajan tehtävä koostuu polttonesteenjakeluasemien rakennustyömailla tehtävistä HDPE-kalvojen asennuksista sekä muovihitsauksista extruder- ja kuumakiilamenetelmillä. Muovihitsausten lisäksi myös muut yleisluontoisemmat työt, kuten osien valmistaminen, lapiointityöt sekä putkien ja kaivojen asennukset kuuluvat osaksi työnkuvaa. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö voi olla joko muoviasennusten ja -hitsausten parissa aiemmin työskennellyt henkilö tai vaihtoehtoisesti maanrakennusalan yleistöitä tehnyt henkilö, joka on kiinnostunut opettelemaan muoviasennusta ja -hitsausta.

Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Tehtävän matkatyöluonteen vuoksi hakijalta edellytetään mahdollisuuksia ja halukkuutta työskennellä tarvittaessa pitkiäkin viikkoja työkohteissa eri puolilla Suomea asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Työ on myös ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Vientipäällikkö (Kaarina)

Hakuaika 02.01.2018 - 21.01.2018.

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistavan Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Sadevesijärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa meillä on merkittävä asema kansainvälisillä markkinoilla. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt tiimiimme vientipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on Macring Oy:n tuotteiden, tuotantolinjojen ja valmistusjärjestelmien myynti Eurooppaan ja Pohjoismaihin. Työssä teet aktiivista uusasiakashankintaa, tarjouslaskentaa sekä hoidat myös olemassa olevia asiakkuuksia. Uusien asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi tapahtuu alan kansainvälisillä messuilla, digitaalisia kanavia hyödyntäen ja puhelimitse. Pääasiallinen asiakassegmenttisi on suuret teollisuusyritykset. Teet myös tiiviisti yhteistyötä yhtiön suunnittelu- hankinta- ja kokoonpano-osastojen kanssa projektitoimitusten hallinnoimisessa. Toimipisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta työ edellyttää matkustamista arviolta 100 päivää vuodessa.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta, aktiivista ja tuloshakuista työskentelyotetta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi, katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta teknisestä yritysmyynnistä, projektimyynnistä, alan ymmärrystä ja yleistä teknistä ymmärrystä, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Tehtävässä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä vientimyynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 21.1.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Markkinointikoordinaattori (Raisio)

Hakuaika 02.01.2018 - 21.01.2018.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Käynnissä on 40. toimintavuosi ja vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt markkinointikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointikoordinaattorina vastaat itsenäisesti markkinointi- ja myyntimateriaalin tuottamisesta, nettisivujen sisällön tuottamisesta, kehittämisestä sekä ylläpidosta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa ja työhösi kuuluu myös messu- ja tapahtumajärjestelyt. Lisäksi tulet olemaan mukana CRM-järjestelmän käyttöönotossa ja myöhemmin tulet toimimaan järjestelmän pääkäyttäjänä. Tulevaisuudessa olet myös mukana luomassa yrityksen nettikauppaa ja sosiaalisen median sisältöä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista markkinointiin liittyvistä tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja yleisimpien ohjelmistojen hallintaa (mm. Indesign, Phoshop, ja MS Office). Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus teknisen kaupan alalta.

Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin markkinoinnin tehtäviin.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä markkinoinnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 21.01.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Biostatistician (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 21.01.2018.

Pharmatest Services is a contract research organization (CRO) specialized in preclinical efficacy services in the therapeutic areas of oncology and skeletal diseases. Pharmatest has customers globally, from big pharma to small and medium enterprises. Pharmatest headquarter and preclinical research unit locate in Turku, Finland.

We are now looking for a biostatistician to join our dynamic team in Turku for a permanent employment.

In this role you will be responsible for statistics of customer and R&D projects. You work actively as part of a team, generating statistical reports and analysis for our researchers. You will also provide statistical expertise for our customers. Statistics are mainly produced in R software environment.

Succeeding in this position requires:
-At least M.Sc. or equivalent degree in statistics or corresponding skills and fluent skills in R
-Fluent spoken and written English
-Practical experience in statistical work
-Ability and desire to learn new things
-Good interpersonal skills and ability to perform well under pressure and tight schedules

Additionally we appreciate:
-Background in the areas of biology, especially in the field of cancer biology
-Knowledge of other statistical software, programming skills and other potential IT skills

We offer a comprehensive orientation for the task and a flexible and motivating work environment in a multidisciplinary team.

The position will be filled as soon as the suitable candidate is found, and the work will begin upon agreement.

Please send your application and CV with salary request to Heikki Huotari, Regional Manager, Click Personnel Services by January 21th, 2018. Email format: firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Heikki Huotari, tel. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, 2 paikkaa (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 02.01.2018 - 16.01.2018.

Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Asiakasyrityksemme menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme kahta motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö- / automaatioasentajaa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä, järjestelmien tarkastuksia ja niiden toimivuuden varmistamista sekä töiden dokumentoimista. Pääasiallinen työpaikka on pääkaupunkiseudulla. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön koko Skandinavian ja Baltian maiden alueilla. Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on 7.5 h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 – 21. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia. Työssä sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta:
- sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa, sähköpätevyys S3 on eduksi
- vähintään kahden vuoden kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
- korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
- soveltuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme hakijalle:
- erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden matkatöihin
- asiallisen palkan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Pienkaupan myyjä (Vantaa)

Hakuaika 02.01.2018 - 16.01.2018.

Kymppi Satomäki on mukava ostospaikka ja täyden palvelun kioski, joka tarjoaa hyvää palvelua ja monipuolisen tuotevalikoiman. Olemme toimineet samalla paikalla Vantaan Satomäessä lokakuusta 2001 alkaen. Kymppi Satomäessä kaikki palvelut ovat lähellä ja yhdessä paikassa. Haluamme tarjota laadukasta palvelua ja kattavan valikoiman peruselintarvikkeita. Asioidessasi meillä sinun ei tarvitse lähteä usean kilometrin päähän täydennysostoksille. Pitkien aukioloaikojemme ansiosta voit tehdä ostoksesi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme myös monipuolisia oheispalveluita: pullonpalautus, Veikkauspiste, RAY:n pelikoneet ja HSL:n matkakorttipalvelu löytyvät myymälästämme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Kymppi Satomäkeen myyjää. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kioskimyyjän tehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, Veikkauspisteen myynti, pikkupurtavien lämmitys, tuotteiden täydennys sekä myymälän siistiminen.

Työtä tehdään arkisin 7-22:30 ja viikonloppuisin 08:30-22:30 välillä. Työtä on tarjolla 20-30 h/viikko aluksi helmikuun 2018 loppuun asti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- positiivista ja reipasta asennetta sekä luotettavuutta

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen Veikkausmyynnistä sekä b-ajokortin.

Tarjoamme:
- monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävissä
- mukavan työyhteisön
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 28.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin, sisä- ja ulkopuolen kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolen huoltotöistä. Sisäpuolen työt pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Ulkopuolen työt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä (7,5h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa arkisin klo 6:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta sekä sisä- että ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta ottaa osaa yrityksen kiinteistöhuoltotöiden päivystysrinkiin, jossa on laajemmat työajat ja joka kiertää tekijöiden välillä viiden viikon sykleissä. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 08.01.2018 - 23.01.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa sairaslomasijaisuuteen. Työt alkavat heti ja kestävät vähintään toukokuun loppuun. Työssä on kuitenkin mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Ajot ovat leivän kuljetusta kauppoihin Turun alueella. Lähdöt tapahtuvat Turusta aamuisin klo 5 ja päivät kestävät noin 6 tuntia. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin 6pv viikossa.

Edellytämme hakijoilta kuorma-autokorttia, ammattipätevyyttä sekä reipasta asennetta. Työhön perehdytetään.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltaja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 08.12.2017 - 26.01.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille osa-aikaista koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työt kestävät talviajan.

Työtehtävä koostuu pääasiassa jäädytettyjen urheulukenttien harjaustöistä, joita tehdään sekä pienellä että isolla Willellä. Myös muut yleisluontoiset ulkokiinteistönhuoltotyöt kuuluvat työnkuvaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (n. 6h / pv), työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisestä työstä ja kiinnostusta koneella työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtävään käytännön työhön. Työ vaatii voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Mahdollinen tieturva 1 -kortti katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja (Tampere)

Hakuaika 21.11.2017 - 22.01.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Tampereen Hervantaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat pystykaraisen työstökeskuksen ohjelmoinnista ja käytöstä. Työstökeskuksena on Takang MCV1000, Fanucin ohjauksella. Ohjelmoinnissa käytössä on Wincam-ohjelmisto ja työ vaatii hakijoilta aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, ja mielellään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Arttu Palolampi puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 11.01.2018 - 29.01.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisula Forest on kehittyvä ja kasvava yritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 27.10.2017 - 26.01.2018.

Etsimme toimeksiantajasyrityksellemme oma-aloitteista ja reipasta, aloittelevaa kuorma-autonkuljettajaa jakelutehtäviin. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti tekijän löydyttyä, mutta viimeistään marraskuun lopussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi siirrytään asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloittelevan kuorma-autonkuljettajan tehtävässä ajetaan avolavaista kappaletavaranosturilla varustettua kuorma-autoa. Kuljetukset pitävät sisällään pääasiassa LVI-tarvikkeita. Työtä tehdään Tampereelta käsin Pirkanmaan alueella.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Tehtävä vaatii jonkin verran kokemusta kuorma-autonkuljetuksesta ja kappaletavaranostimen käytöstä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, työpäivä alkaa klo. 6.00 ja kestää keskimäärin 6-10h päivässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »