Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Toimistotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 16.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme dynaamista toimistotyöntekijää Turkuun. Työnkuvaan kuuluu mm. laskutusta, reskontran hoitoa ja avustavia kirjanpitoon liittyviä tehtäviä sekä muita yleisiä toimistotöitä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Microsoft Office - ohjelmien hallintaa. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Työt alkavat elokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, keskiviikkoisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä (Pöytyä)

Hakuaika 22.06.2017 - 16.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Pöytyällä ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ sisältää hitsaustöiden lisäksi kokoonpano- ja asennustöitä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Puhdastilatyöntekijä (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 09.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme puhdastilatyöntekijää tuotannollisiin tehtäviin. Työ sisältää mm. koneiden käyttöä, laadun valvontaa ja pakkaustehtäviä. Työpaikka sijaitsee Turun lähikunnassa ja työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa. Työsuhde alkaa viikolla 32 ja kestää ainakin lokakuun loppuun saakka. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus puhdastiloissa työskentelystä ja aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta työajoissa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta välttämätöntä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 22.06.2017 - 21.07.2017.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tulevana viherrakennuskautena. Viherrakentajan työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä muutaman vuoden ajalta. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin viherrakennuskauden loppuun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti kotisivuillamme www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 4116509.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä, 3 paikkaa (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 09.07.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ on sisätiloissa suoritettavaa väliseinien ja lattiamattojen purkutyötä.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työteliäs asenne työtehtäviä kohtaan, sekä kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heinäkuun puolivälissä ja kestävät arviolta yhden kuukauden. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Myynti-insinööri (Helsinki)

Hakuaika 22.06.2017 - 06.07.2017.

Maahantuonti ja markkinointiyritys etsii kauttamme Helsinkiin myynti-insinööriä vakituiseen
työsuhteeseen rakennustuotteiden markkinointiin.

Myynti-insinöörin toimenkuva on monipuolinen. Pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä
teknisen myynnin parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa markkinointia, alustavaa mitoitusta,
esitteiden ja tarjousten tekoa, uusasiakashankintaa sekä olemassa olevien asiakkaiden hoitoa.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (diplomi-insinööri tai rakennusinsinööri, geotekniikka)
- tehtävään soveltuvaa työkokemusta (esim. suunnittelukokemusta)
- tarkkaa ja täsmällistä työtapaa
- joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- nopeaa oppimiskykyä
- hyvää excel-osaamista
- intoa ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Arvostamme lisäksi:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- innovatiivista otetta uuden kehittämiseen

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen
- haastavan mahdollisuuden

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin
kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click
Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle 6.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme
ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”myynti-insinööri". Lisätietoa
tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja kappaletavarakuljetukseen (Pk-seutu)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa isojen vuokrakoneiden ja laitteiden ajoon. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin klo 7 alkaen.

Edellytämme hakijoilta:
- nosturin ajotaitoa
- aikaisempaa kokemusta täysperävaunulaveteista ja vaihtolavalaveteista
- kokemusta kuorma-autolla ajosta nosturi kyydissä
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- aikaisempaa kokemusta nosturiauton käytöstä

Arvostamme lisäksi:
- voimassa olevaa tieturvakorttia

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p.050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä (Helsinki)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Innovatiivinen ja kehitysorientoitunut perustajatiimimme on luonut entistä paremman ja kokonaisvaltaisemman palvelukokonaisuuden kiinteistönvälitys- ja asuntosijoitusalalle. ROOF Group palvelee niin asunnon myynti-, osto- kuin vuokrausasioissa sekä kouluttaa ja valmentaa asunnon ostajia, myyjiä sekä asuntosijoittajia. Kattava palvelumme on Suomessa ainutlaatuinen.
Vauhdilla kasvavaan tiimimme kuuluu koulutettuja asiantuntijoita ja eri alojen ammattilaisia, jotka toimivat omilla vahvuusalueillaan toisiaan tukien. Yhdessä tekeminen, asiakaslähtöisyys, rohkeus, jatkuva kehitys ja menestys ovat arvojamme ja luovat yrityksen ”punaisen langan”, jota seuraamme kaikessa tekemisessä.

Alan uusi haastaja etsii nyt kauttamme huipputiimiinsä kiinteistönvälittäjiä.

Kilpailukykyisen palkkiomallin sijaan uskallamme luvata alan kannustavimman palkkiomallin ilman toimistomaksua. Sinulta odotamme ensisijaisesti oikeaa asennetta, yrittäjähenkisyyttä ja halua olla mukana vauhdilla kasvavan yrityksemme kehittämisessä! Lisäksi toivomme, että sinulla on jo LKV-pätevyys.

On sinun valintasi, työskenteletkö yrittäjänä vai palkkasuhteessa. Meille työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, minkä vuoksi panostamme jokaiseen työntekijään yksilönä yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta.

Tavoitteiden saavuttamiseksi olemme rakentaneet alan parhaat työkalut, joiden avulla uskallamme taata huipputulokset ja joilla erotumme kilpailijoista. Työtäsi ja menestymistäsi tukemassa meillä on ammattilaisia mm. kiinteistönvälityksen, markkinoinnin sekä asuntosijoittamisen alalta.

ROOF - Menesty kanssamme!

Kiinnostuitko? Älä mieti asiaa pidempää. Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Kerava)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa linjasaneeraustyömaan sähköasennustehtäviin Keravalle. Kohde on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on alkuun tarjolla vähintään kuukaudeksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin 40h / viikko.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (minim. 2 vuotta)
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Vantaa)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Vantaalla sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta kohdistuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Suunnittelukohteina ovat mm. asuinkerrostalot, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Hakija rekrytoituu suoraan toimeksiantajayritykseemme ja työsuhde on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri), voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
- hyviä atk-taitoja ja CADS- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa

Eduksi katsomme:
- työkokemuksen kiinteistöjen sähköasennustyöstä
- kokemuksen kiinteistöjen sähkösuunnittelutyöstä

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- hyvät työsuhde-edut

Voit hakea tehtävää vähäisemmälläkin kokemuksella. Odotamme hakijoilta kuitenkin hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 5.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja, Esa Riikonen, p. 050 411 0372, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 20.06.2017 - 20.07.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita tuotantotyöntekijöitä. Työt alkavat elokuussa ja kestävät vähintään loppusyksyyn saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät ovat pääasiassa käsillä tehtäviä tuotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotantotöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kirvesmies saneeraustyöhön (Helsinki)

Hakuaika 20.06.2017 - 04.07.2017.

Toimeksiantajamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ammattitaitoista kirvesmiestä Helsingin seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen siirrytään yrityksen omille kirjoille.

Etsimme moniosaavaa kirvestyötaitoista henkilöä, joka taitaa saneerauksen rakennustyövaiheet aina vanhan purusta uuden rakentamiseen. Työtehtävä muokkautuu oman osaamistason mukaan. Työtehtävässä tulet tarvitsemaan suomen kielen taitoa. Toivomme hakijalta omaa autoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle väylän kasvavaan suomalaiseen rakennusalan yritykseen, hyvän ja rennon työilmapiirin, sekä mielenkiintoiset työkohteet pääkaupunkiseudulta.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Tiedustelut tehtävästä arkisin, klo 9:00 - 16:00 välillä. Aleksi Seppälä puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Palveluohjaaja (Naantali)

Hakuaika 20.06.2017 - 02.07.2017.

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt luotettavaa ja reipasta palveluohjaajaa. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin päivällä tehtävää työtä viitenä päivänä viikossa, 25-35h/vko. Kohteet sijaitsevat Naantalissa, Raisiossa ja Turussa. Työ sisältää pääasiassa koti- ja yrityssiivouksia.

Edellytämme hakijoilta vahvaa kokemusta siivousalan erilaisista töistä, tuntemusta siivousaineista ja siivousmenetelmistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytyksenä työn hoitamiseen. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa joten odotamme hakijoilta myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kunnossapitoasentaja, 2 paikkaa (Vantaa)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Vantaalle.

Yritys on suomalainen elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon keskittynyt yritys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään arkisin klo 5-13, 7:30-16 ja 10-18. Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja tai vastaava) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen huolto- ja kunnossapitotehtävien lisäksi myös teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä hydrauliikan ja pneumatiikan parista.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme nyt mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden sähköistys, asennus ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 19.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta LVI-eristäjää.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Täysperävaununkuljettaja (Lieto)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa täysperävaununkuljettajaa elintarvikejakeluun. Ajot ovat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta myöhemmin on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan. Joustavuus työajoissa, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi.

Edellytämme voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, puh 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Sähköteknikko (Turku)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme nyt tele- ja sähkökaapeliverkon rakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme sähköteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset maanrakennussähkötyöt ja maastosuunnittelu. Odotamme hakijoilta soveltuvaa alan koulutusta,pien- ja korkeajännite-, sekä telepuolen osaamista ja noin 2 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Työtehtävät ovat pääosin Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, mutta tekijällä on mahdollisuus liikkuvaan työhön ympäri Suomen halutessaan.

Hae paikkaan alla olevan linkin kautta tai soita ja varaa aika haastatteluun. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä koulutustaustastasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle arkisin klo 8-16 välisenä aikana p.050 411 0343

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Parkano)

Hakuaika 19.06.2017 - 04.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa Parkanon ja pohjoisen Ylöjärven alueille. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät vähintään alkuun kesäajan (kesä-elokuu). Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisia työskentelymahdollisuuksia tämän jälkeen.

Työt koostuvat itsenäisesti tehtävistä talosähköasennuksista sekä teollisuuden automaatioasennuksista. Edellytämme työntekijältä jonkin verran kokemusta aiemmalta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapu 1 -kortteja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

LV-asentaja (Tampere)

Hakuaika 19.06.2017 - 01.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää LV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Tampereen työmaalta, joka kestää kesäkuulta vuoden 2017 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen LV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Tampereen alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Mahdollinen hitsausosaaminen katsotaan hakijan eduksi. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 16.06.2017 - 05.07.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Baarityöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 02.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme baarityöntekijää kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta, hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Rakennusalalla pitkään toiminut asiakasyrityksemme hakee nopealla aikataululla reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä Turun ja lähialueiden uudis- ja saneerauskohteisiin kesäkaudelle 2017.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Aloitteleva Kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Työhön osallistuva työnjohtaja (Helsinki)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme työnjohtajaa saneerauskohteisiin Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluvat työnjohdon lisäksi myös monipuoliset timpurin työt.

Edellytämme hakijoilta:
- aikaisempaa kokemusta monipuolisista timpurin töistä
- laajaa osaamista erilaisista saneerauskohteista
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- ajokorttia
- reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta
- yhteistyökykyä

Eduksi katsomme:
- oman auton käyttömahdollisuuden
- tehtävään soveltuvan rakennusalan koulutuksen

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä
- mukavan työyhteisön
- monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työkohteet

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä tai varata ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalle, puh. 050 411 0271. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 02.07.2017.

Etsimme maanrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maanrakennusapulaista.

Tehtäviisi kuuluu maarakentamisen avustavat tehtävät.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja tunnollinen asenne työtehtäviä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työtehtävien suorittamiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla alkuun työkohteesta riippuen useamman kuukauden ajalle, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, 2 paikkaa (Tuusula)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nuorekkaaseen työyhteisöön rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään työparin kanssa yhdessä ja kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta hieman kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan, jos sinulla on vähintään vuoden kokemus vastaavista töistä, voimassa oleva työturvallisuuskortti ja rakennusalan koulutus taustalla. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (puoliperävaunu) (Uusimaa)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt jatkuvat määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sukittaja (Helsinki)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja reipasta viemäristön sukittajaa kerros- ja omakotitalokohteisiin Etelä-Suomen alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Edellytämme hakijalta
-aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
-työturvallisuuskorttia
-motivoitunutta asennetta työntekoon ja nuhteetonta taustaa
-asiakaspalvelutaitoja
-B-ajokorttia

Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn ja säännölliset työajat
- luotettavan ja reilun työpaikan

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille sähköpostitse etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot ma-pe klo 8-16 rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä, (Helsinki)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme hakee reippaita purkutyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan purku-urakointiin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä aiempaa kokemusta rakennus-, purku-, raivaus-, ja/tai piikkaustöistä. Työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Aloitteleva lämmityslaiteasentaja (Turku)

Hakuaika 14.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää lämmityslaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia asennustehtäviä Turun alueella. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua liittyen eri lämmitysjärjestelmiin.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta, sekä LVI-alan työkokemusta. Työ pitää sisällään kuparin, sinkin sekä rosterin käsittelyä. Edellytämme reipasta ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan.

Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat edellytyksiä työn suorittamiseen.

Työt alkavat heinäkuussa. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 13.06.2017 - 09.07.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista kassamyyjää huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat viimeistään elokuussa, mutta perehdytys on mahdollista aloittaa jo kesän aikana.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-ke klo 9-16.

Työnhakulomake »

Verkkomarkkinoinnin / myynnin osaajaa (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 26.06.2017.

Haemme nyt apteekkialalla toimivalle asiakkaallemme verkkomarkkinoinnin / myynnin osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuva on monipuolinen, pitäen sisällään verkkokaupan ylläpitoa, -päivitystä, varasto- ja tuotehallintaa sekä sosiaalisen median käyttöä.
Etsimämme henkilö on aidosti innostunut verkko myyntityöstä ja ymmärtää perusasiat verkkokauppaliiketoiminnasta. Lääkemyynnin ja markkinoinnin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaista työtä etsivälle. Työtunteja tulee viikossa noin 20h / sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ajot ovat pääasiassa rakennustarvikkeiden jakeluajoa työmaille ja ne tapahtuvat Turun alueella arkipäivisin.

Odotamme hakijoilta C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, kokemusta kuorman lastaus-, sitomis- ja purkutehtävistä, nosturi- ja vaihtolavakokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (Helsinki)

Hakuaika 12.06.2017 - 26.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Yritys tekee uudis- ja saneerauskohteiden urakointia. Töitä riittää läpi kesän ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa vielä kesän jälkeenkin.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennusmiestä Turun alueella sijaitseviin työkohteisiin. Odotamme aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, sekä oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn suorittamiseen. Työt alkavat nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alkusyksyyn asti.

Jos sinulla pysyy vasara kädessä ja kiinnostuit työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää ainakin kesän loppuun, mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Kojeistoasentaja, JIS-Automation Oy (Pirkkala)

Hakuaika 09.06.2017 - 05.07.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Nyt etsimme kojeistoasentajaa vakituiseen tehtävään. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, ja tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kojeistoasentajan työtehtävät koostuvat automaatiokeskusten kokoonpano- ja johdotustöistä. Tehtävässä menestyy työn suhteen korkealle motivoitunut henkilö, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta automaatiokeskusten kokoonpanotöistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään yrityksen toimitiloissa Pirkkalassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kojeistoasentaja/-testaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Helsinki)

Hakuaika 09.06.2017 - 25.06.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen uudis- ja saneeraustyömaille pk-seudulle. Tehtävät koostuvat pääasiallisesti asennustöistä ja työnkuva kattaa laajasti niin tiiveyskokeet kuin ilmanmäärämittaukset.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta aiempia näyttöjä ja vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, IV-alan koulutusta, kuvienlukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn uudis- ja saneeraustyömaalla. Lisäksi arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta.

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi:
- mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset oman auton käyttöösi sekä hyvän suomen kielen taidon. Työaika on arkisin 7 - 15.30.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 12:00-16:00, Aleksi Seppälä, 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Konesalitietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa konesaliympäristöön pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävässä toimit yhteistyössä ympäri maailmaa toimivien asiakkaiden kanssa muun muassa mahdollisten vikatilanteiden selvittämisessä. Työssä menestymiseen vaaditaan loogista päättelykykyä sekä aikaisempaa kokemusta konesalityöskentelystä. Asiakkaiden kanssa kommunikoit sujuvasti niin englannin kuin suomen kielelläkin. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-17 välillä.


Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta konesalityöskentelystä
- ongelmanratkaisukykyä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Erityisesti arvostamme reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta.

Tarjoamme:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa tukiasema-asennukset, mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.
Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta tukiasema-asennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pk-seudulla sijaitseville työmaille. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus jatkaa töitä myös muilla työmailla.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa (tela-alustainen kaivinkone 5-8t), kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia, viemäröintitöitä ja pihatöitä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Levyseppä-hitsaaja (Vantaa)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisena, mutta määräaikaisuuden päätyttyä työntekijän on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Edellytämme hakijoilta mig hitsaustaitoa, vähintään vuoden kokemusta levyseppä-hitsaajaan töistä (rosteri ja teräs), piirustusten lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä (keskim. levyvahvuus 1,5 mm,). Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa varastotyöntekijää terästuotantoon Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varasto- ja tuotantotehtävät sekä terästuotteiden sahaukset määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti. Työtehtävässä käytetään erilaisia sahoja, nostureita ja trukkeja. Työ on kaksivuorotyötä, jota tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe.

Edellytämme hakijoilta:

- metallialan tai varastoalan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- sitoutuneisuutta työhön pitkäksi aikaa
- erinomaista fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksi:

- englannin kielen taidon
- tulityö-, ensiapu-, trukki- ja työturvallisuuskortit
- aiemman työkokemuksen työkoneiden ja vannesahojen kanssa työskentelystä

Tarjoamme:
- Mukavan ja reilun työympäristön
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työ alkaa kattavalla ja monipuolisella perehdytyksellä. Työsuhde on aluksi määräaikainen henkilöstövuokraus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Jos kiinnostuit työpaikasta, täytä rohkeasti hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mia Almgrenilta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmaalari (pk-seutu)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria monipuolisille saneeraustyömaille, suojelukohteista linjasaneerauksiin.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tapetointi- ja vesieristyskokemus lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Omia työkaluja et tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat sijaitsevat monipuolisesti pk-seudun alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sisä- / Alakattoasentaja (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Toimeksiantajamme on Uudellamaalla toimiva sisärakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys. Etsimme nyt heille ammattitaitoista alakattoasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle voi tarjoutua mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään vahvaa näyttöä ja työkokemusta alakattoasentamisesta (kipsilevyt tai T-lista). Monipuolinen muu sisärakentamisen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Hyvä asenne ja fyysinen kunto sekä reipas työote ovat tässä työssä erittäin tärkeitä.

Sinulta löytyy jo työssä tarvittavat työkalut ja sekä työmailla vaadittava voimassaoleva työturvallisuuskortti. Suomen kielen taito on ryhmätyötilanteessa tärkeää ja tarvittaessa pystyt lukemaan rakennuspiirustuksia itsenäisesti sekä toimimaan niiden mukaisesti. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan hakijalle eduksi, mutta ei ole pakollista. Töitä tehtävässä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 – 15.30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sisä- / Alakattoasentaja”. Kysy rohkeasti lisätietoja arkisin klo 09:00 - 16:00 välisenä aikana, Aleksi Seppälä puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Katto- / ulkomaalari (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Haemme reippaita katto- ja ulkomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kerrostalojen kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin saattaa olla tarjolla työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain, joten tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin sesongin loppuun vähintään elokuuhun sopimuksen mukaan. Työtilanteen salliessa töitä saattaa olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja, 2 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita. Kasvavassa yrityksessä hyvän laatoittajan tarve on pitkäkestoinen.

Työtehtävässä edellytetään vankkaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta toivottava. Eduksi luemme kokemuksen kirvesmiehen töistä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tai varata ajan haastatteluun soittamalla Aleksille p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Helsingissä sijaitsevalle työmaalle. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä elementtiasennuksiin ja valutöihin liittyen. Työmaan edetessä myös työtehtävät luonnollisesti kehittyvät.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta suurilta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus elementtiasennuksista (teräs- ja/tai betoni) tai kerrostalon runkorakennetöistä katsotaan selkeäksi eduksi.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 07.06.2017 - 26.06.2017.

Toimeksiantajamme on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Etsimme heille nyt kaivinkonekuljettajaa kaatopaikalla tapahtuvaan maansiirtoon, murskan syöttöön, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin Tampereelle. Arvostamme myös osaamista pyöräkoneen ja dumpperin kuljettamisesta. Työ on arkisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot) tehtävää työtä.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviä on tiedossa vaihtelevasti eri pituisia jaksoja. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 06.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista LVI-asentajaa viemäriasennuksiin Tampereen keskustan tuntumaan. Tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja projekti kestää elokuun loppuun saakka.

Työ koostuu pääasiassa pohjaviemärien asennuksista uudisrakennustyömaalla. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja jonkin verran aiempaa kokemusta viemäriasennuksista. Työ vaatii piirustustenlukutaitoa ja tasolaserosaamista. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja: Arttu Palolampi, 050 411 6509, 9:00-15:00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 06.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla aloittelevaa kirvesmiestä Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät arviolta kaksi kuukautta, mahdollista jatkoa saattaa olla tiedossa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on rakennusalan perustutkinto, perustuntemus työkaluista ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta monipuolisista rakennustöistä. Työ edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Asentaja / hitsaaja (Kangasala)

Hakuaika 06.06.2017 - 05.07.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Alumatic Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, etsimme nyt heille hitsaustaitoista asentajaa raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtävä on pitkäaikainen, ja työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä elokuussa 2017.

Asentajan / hitsaajan työtehtävä koostuu etupäässä raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä hitsaus- ja asennustöistä. Etsimme tehtävään nyt henkilöä, jolla on taustallaan perustason osaamista esimerkiksi rautarakenteiden, rosterin ja/tai alumiinin hitsauksista ja mahdollisista asennustöistä. Arvostamme hakijassa ennen kaikkea innostusta ja kiinnostusta oppia raskaaseen kuljetuskalustoon liittyviä hitsaus- ja asennustöitä. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista huolloista.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja rosteria, joiden käsittelyyn saa tarvittaessa tarkempaa opastusta asiakasyrityksestämme. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja luokkia, mutta hakijalta toivotaan kuitenkin halukkuutta luokkien myöhempää suorittamista varten. Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 01.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle Tampereelle rakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rakennesuunnittelija vastaa useiden erityyppisten korjaus- ja uudiskohteiden kuten asuintalojen, päiväkotien, palvelutalojen sekä liike- ja toimistokiinteistöjen rakennesuunnittelusta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa AutoCAD LT -ohjelmistolla.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin koulutus. Työkokemus vastaavista tehtävästä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä arvostetaan huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme Teräsmaan omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Suunnittelu Teräsmaa Oy vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 31.05.2017 - 30.06.2017.

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa on Tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen. Etsimme nyt asiakkaallemme elementtisuunnittelijoita betonielementtisuunnittelutehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, koulu- ja asuinrakennuksia.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Työssä vaaditaan erityisesti täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävään tulee myös kuulumaan asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Asbestinpurkaja / asbestityönjohtaja (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Toimeksiantajamme on rakennusalan yritys, joka tekee rakennusten vahinko- ja kosteuskartoituksia, märkätilavalvontaa, purku- ja kuivausurakointia, erikoispuhdistuksia, sisäilma- ja mikrobitutkimuksia ja korjausrakentamista. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen seudulla.
Yrityksen toiminta perustuu nopeaan, joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Laaja kumppanuusverkosto takaa vahvan ja monipuolisen ammattitaidon kullekin tehtävälle.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme asbestipurkutöistä vastaavaa tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Myös tavanomaiset purkutyöt kuuluvat tehtäviin. Kohteet ovat pääosin saneerattavia kohteita. Työntekijälle tarjotaan asianmukaiset työvälineet, työvaatetus ja suojaimet. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 välillä. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävään vaaditaan asbestipurkutyölupa ja työturvallisuuskortti. Asbestipurkutyön työnjohtajan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa kokemusta, oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, joustavuutta sekä reipasta ja sinnikästä työasennetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen kotisivuillamme http://www.click-hp.fi.
Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Tasoitemies/ Rappaaja (Tampere)

Hakuaika 20.06.2017 - 03.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tasoitemiestä/rappaajaa pientalojen julkisivurappauksiin Tampereelle ja ympäristökuntiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja kestävät arviolta kaksi kuukautta, osaavalle tekijälle työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työ on vuokratyö.

Työ on käsityönä manuaalisesti tehtävää ohut rappausta. Konerappausta tässä työssä ei tarvitse hallita. Työmailla ei ole apumiestä, joten kaikki työvaiheet tehdään itse, esim. laastit ja tasoitteet sekoitetaan itse. Työtä tehdään telineillä.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista tasoite- tai rappausöistä. Rakennus- tai pintakäsittelyalan peruskoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijän on kyettävä työskentelemään itsenäisesti yksin työmaalla. Työn tekeminen edellyttää hakijalta erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle hyötyä työmaille kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varaa aika haastatteluun soittamalla rekrytointikonsultti Carita Tulille, 050 411 6507, arkisin klo 8.00 – 16.00. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita kaivinkoneen perämiehiä Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Ohutlevytyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Toimeksiantajamme on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä monimuotoisia ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun sekä asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme ohutlevytyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ koostuu ohutlevytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm alumiini- ja RST-levyt. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Tuotteet valmistetaan moninaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksen viimeistelyyn, hissien sisustoihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Tehtävään kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteisiin. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Toivomme hakijalta:

- Kokemusta metallilevytyöstä
- Hitsaustaito – alumiini ja / tai RST
- Levytyön perusteiden ymmärrys – leikkaus, särmäys, aihiomittojen laskenta
- Kokemusta konepajan tyypillisimpien koneiden, laitteiden ja työkalujen käytöstä
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
- Normaalia fyysistä kuntoa

Tarjoamme hakijalle:

- Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa.
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet
- Siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Töitä tehdään arkisin klo 7:00 – 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

LVI-Projektipäällikkö (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Asiakkaamme AX-Suunnittelu on neljän yhtiön vuonna 1993 perustettu yritysryhmä - teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. AX-Suunnittelun laajimman kokonaisuuden muodostaa talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. AX-Suunnittelun palvelut perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen sekä haluun vastata asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin.

Insinööritoimisto AX-LVI Oy on yksi AX-Suunnittelu -yritysryhmän neljästä yhtiöstä. Etsimme nyt heille LVI-projektipäällikköä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Projektipäällikön tehtävään kuuluu LVI-suunnittelu ja LVI-suunnitteluprojektien hallinnoiminen. Hallinnoimiseen liittyy mm. asiakkaiden tarpeiden selvitys, suunnittelun toteutuksesta vastaaminen ajallisesti ja taloudellisesti, suunnitteluhenkilöresurssien määrittely, suunnittelun ohjaus, laadun hallinta, kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sekä projektiseuranta / -valvonta. Johtamasi suunnitteluryhmän koko on tyypillisesti 2-10 henkilöä. Toiminta-alue on pääsääntöisesti Pirkanmaa, mutta kohteita saattaa sijaita muuallakin Suomessa. Projektipäällikkö huolehtii projektin toteutuksesta ja onnistumisesta sovitun mukaisesti. Tekijällä on asiantuntijan ominaisuudessa velvollisuus osittain toimia myös koulutustehtävissä omassa työyhteisössä.

Projektit koostuvat hyvin erityyppisistä rakennuksista kuten oppilaitos-, teollisuus-, kauppakiinteistö-, asuin- ja sairaalarakentamisen kohteista. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa MagiCAD-ohjelmistolla. Etsimällämme henkilöllä on LVI-insinöörin tai LVI-DI:n koulutus ja mielellään useamman vuoden kokemus suunnittelutyöstä ja projektinhoidosta. Arvostamme luotettavuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Olet mukava, huumorintajuinen ja joustava tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä into työskennellä erilaisten rakennusprojektien ja ihmisten kanssa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv liukuvasti klo 07:00 – 17:00.

Tarjoamme hyvän ja monipuolisen työpaikan viihtyisässä ja mukavassa työilmapiirissä merkittävillä etuuksilla sekä asianmukaisen palkkatason.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »