Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Nuorempi IT-Järjestelmäasiantuntija (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 31.05.2018.

Asiakkaamme on suomalainen ICT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys ja he etsivät nyt kauttamme asiakaspalveluhenkistä IT-järjestelmäasiantuntijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Roolissa pääset toimimaan jo perehdytyksen aikana ohjatusti laaja-alaisessa IT-asiantuntijan roolissa niin lähi- kuin etätuenkin tehtävissä ja kehittyessäsi pääset osallistumaan erilaisiin asiakasprojekteihin sekä tuotekehitykseen yrityksen sisällä.

Tukipalveluissa tulet antamaan käyttäjäystävällistä apua asiakkaille sekä ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin sekä ohjeistusta tulevaa varten. Uusien asiakasprojektien parissa työskennellessäsi saatat esimerkiksi käyttöönottaa käyttäjäjärjestelmiä sekä antaa loppukäyttäjälle opastusta aiheeseen liittyen.

Käyttäjätuessa tehtävät saattavat vaihdella hyvin paljon ja tämän takia asiantuntijoilla tulee olla laaja perusteoreettinen ymmärrys laitteiden ja tietoverkkojen toiminnasta erityisesti Microsoft-ympäristöissä. Emme odota sinulta vuosien kokemusta alalta, mutta toivomme, että olet hankkinut ainakin perustietämyksen alalla vaadittavista tiedoista ja taidoista joko soveltuvan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Työ sopii siis erinomaisesti vaikkapa vasta uraansa aloittelevalle IT-alan tulevalle ammattilaiselle.

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme:
- Suurta kiinnostusta toimia IT-alan ammattilaisena
- Valmiutta ja halukkuutta kehittää itseään jatkuvasti kehittyvällä alalla
- Suomen kielen erinomaista, sekä englannin kielen hyvää osaamista
- B-ajokorttia sekä ainakin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta

Työssä menestymisen ja viihtymisen kannalta on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia asiakaspalvelutilanteissa maanläheisesti ja asiakkaan ehdoilla. Pidät vaihtelevista päivistä ja loistat teknistä ja loogista ratkaisukykyä vaativissa tehtävissä. Eduksesi luemme myös aikaisemman tuntemuksesi esimerkiksi seuraavissa: VMware, Office365-pilvipalvelut sekä palvelintason Linux-osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ammattitaitoisessa seurassa, nykyaikaisten työvälineiden ja -tekniikoiden avulla. Yrityksessä vallitsee hyvä yhteishenki ja mm. tietoturvaan ja uusien tekniikoiden käyttöönottoihin suhtaudutaan kannustavasti. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Vantaalla kehä kolmosen vieressä. Yritys tarjoaa työntekijöilleen myös lounas-, sekä liikunta/kulttuurietuuksia sekä sovittaessa mahdollisuuden etätöihin.

Työtä tehdään normaalisti 37,5h/viikko arkisin joustavasti noin klo 08.00 – 16.00. Sopivan henkilön toivomme aloittavan kesäkuun aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2018 alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat myös Aleksilta, puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat ma-ke klo 13-16.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Helsinki)

Hakuaika 24.05.2018 - 04.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimistoassistenttia Helsingin kantakaupungissa sijaitsevaan toimistoonsa. Kyseessä on rahoitusalan yritys, jossa toimistoassistentin työnkuva on monipuolinen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti ja töitä on tarjolla osa-aikaisesti n. 20 tuntia viikossa. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, joten työ sopii erinomaisesti esim. loppuvaiheen opiskelijalle.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisten toimistorutiinien (esim. matkavaraukset, postitus, juoksevat asiat) lisäksi yrityksen omistajien henkilökohtaista assistenttityötä.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. AMK/yliopisto)
- aikaisempaa kokemusta toimistotyötehtävistä
- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) sekä ranskan kielen perusteita
- järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
- toimeen tarttuvaa työotetta ja joustavuutta työtehtävien suhteen
- hyviä atk-taitoja (MS Office-ohjelmat)
- ehdotonta luotettavuutta

Tarjoamme näköalapaikan luotettavassa rahoitusalan yrityksessä, joustavat työajat sekä viihtyisät toimitilat loistavalla sijainnilla Helsingin keskustan läheisyydessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 4.6.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Haemme Vantaalle toimivalle asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään pääasiassa yötyönä. Kuljetustehtävien lisäksi työ sisältää myös kuormien purkua ja lastausta trukin avulla.

Hakijoilta toivomme:
- voimassa olevia ammattipätevyyksiä (eduksi ADR-ajolupa)
- hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä
- trukinajotaitoa
- oma-aloitteisuutta
- hyvää paineensietokykyä sekä asiakaspalvelutaitoja

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, jossa pääset tekemään itsenäistä työtä vakavaraisessa yrityksessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Haemme Vantaalle toimivalle asiakkaallemme jakeluautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työilmapiiri on hyvä ja huumori pidetään mukana kiireestä huolimatta. Jakeluautonkuljettajalla on oltava hyvä peruskunto, sillä päivän aikana on 25-30 jakelupaikkaa pienellä jakelualueella pääkaupunkiseudulla.

Toivomme hakijalta:
- voimassa olevia ammattipätevyyksiä
- hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä
- hyvää paineensietokykyä ja asiakaspalvelutaitoja
- oma-aloitteisuutta

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, jossa tunteja keskimäärin noin 50h/vko päivävuorossa. Ylitöitä on mahdollisuus pitää myös arkivapaina tarvittaessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Kirvesmies sisä-/ulkorakentamiseen (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien uudis- ja saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Etsimme heille nyt kirvesmiestä erilaisiin kohteisiin.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt kirvesmies. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisärakentamisen ja kesällä myös ulkorakentamisen eri vaiheet maalauksineen ja viimeistelyineen. Tapetointi- ja vedeneristyskokemus lasketaan ehdottomasti myös hakijan eduksi. Omia työkaluja et välttämättä tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30 ja töitä on tarjolla lähtökohtaisesti ainakin pariksi viikoksi kerrallaan, myös pitkäaikainen työsuhde on mahdollinen tilanteen mukaan. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

NDT-tarkastaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kattomaalari / ulkomaalari, (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Kesäsesongin ajan he hoitavat useita ulkomaalauskohteita ja haemmekin heille nyt useampia reippaita katto- ja ulkomaalareita pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin vähintään kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin on tarjolla työntekijän ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennus-, maalaus- tai kattotöistä, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten myös tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti erityisesti rakennusalasta pitkäaikaisesti kiinnostuneille. Työntekijöillä toivomme olevan jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme myös hakijan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme työntekijöilltä mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä voi olla tarjolla sesongin jälkeenkin riippuen säästä ja työtilanteesta sekä työntekijän oman tilanteen mukaan. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 07-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella hieman sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan vähintään kesän ajaksi, sekä mahdollisuuden päästä kehittymään rakennusalan ja maalausalan ammattilaisena. Töitä tehdään hyvässä porukassa, positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä totta kai itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja otamme jatkoon valittuihin henkilöihin yhteyttä viimeistään hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilasaneeraukseen (Helsinki)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa liiketilasaneeraus -työkohteeseen Helsinkiin. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Projektin jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tekee kaikki sähköasennustyöt pääosin liiketilasaneeraus -kohteissa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
- reipasta työotetta
- hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-Eristäjä (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääasiassa Uudenmaan alueella. Kohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuden tarpeista pienempiin, esimerkiksi omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt asiakkaallemme Eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen lähinnä pk-seudulla sijaitsevaan työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut Eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään erilaisissa kohteissa alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Pystyt löytämään ratkaisun ongelmiin vaikeankin paikan tullen ja haluat kehittyä työssäsi. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon, sillä tulet joskus toimimaan myös asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään arkisin 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

LVI-Asentaja korjausrakentamiseen (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän kasvettu he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksessä toimii jo entuudestaan LVI-alan ammattilaisia ja etsimämme asentaja tulee vahvistamaan yrityksen osaamista putkiasennuspuolella.

Työmaat vaihtelevat yksittäisistä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista isompiin kohteisiin ja linjasaneerauksiin. Asentaja tulee vastaamaan LV-asennuksista sekä -kalustuksesta ja niiden toimivuudesta. Tehtävät ja työmaat määräytyvät lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella. Odotamme asentajalta suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta hitsauksista ja puristusliitännöistä.

Etsimällämme asentajalla on jo vähintään hieman aikaisempaa kokemusta alalta ja valmiutta lähteä perehdytyksen jälkeen toimimaan itsenäisesti työmailla. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on LVI-koulutus ja voimassa oleva työturvallisuus- sekä tulityökortti.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30. 40h/viikko. Oman auton käyttömahdollisuus ja vähintään omat perustyökalut ovat varsinkin työsuhteen alussa tärkeät, mutta eivät välttämättä täysin pakollisia. Työsuhteen jatkuessa on mahdollista hankkia asentajalle myös yrityksen pakettiauto.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvät puitteet työnteolle ja tekemisen meininkiä. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi viimeistään 10.6.2018 mennessä. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Leipomotyöntekijä (Lempäälä)

Hakuaika 24.05.2018 - 01.06.2018.

Toimeksiantajamme on gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo Lempäälästä. Etsimme ahkeraa, ammattitaitoista ja joustavaa leipomotyöntekijää kesälomantuuraukseen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti leipomon eri työtehtäviä, kuten taikinojen tekoa, leipomista, paistamista sekä pakkaamista.

Työ vaatii aiempaa työkokemusta leipomotyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä edellytetään myös voimassa olevaa hygieniapassia.

Työpiste sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä ja työaika sijoittuu klo. 6-21 välille. Työtä tehdään, joko yhdessä päivävuorossa tai kahdessa vuorossa, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä ja se kestää syyskuun alkupuolelle.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta leipomotyöstä? Saatat olla etsimämme henkilö, joten soita ja varaa haastatteluaika, ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Kangasala)

Hakuaika 24.05.2018 - 08.06.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskaa rakennusapulaista Kangasalla sijaitsevalle rivitalotyömaalle. Työt alkavat 11.6. ja kestävät arviolta kaksi kuukautta. Käytännössä työt sisältävät esimerkiksi rivitalon rungon tekoa, sisäkattojen koolausta ja höyrysulkumuovin asennusta. Töitä tehdään 40 tuntia viikossa 7.00-15.30.

Työssä vaaditaan rakennusalan koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta rakennuksilta tai vastaavista työvaiheista. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturvakorttia, tarvittaessa kortti voidaan kuitenkin päivittää meidän kauttamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Toimistosihteeri (kesätyö)

Hakuaika 24.05.2018 - 04.06.2018.

Asiakkaamme on perinteinen pirkanmaalainen leipomotuotteita valmistava yritys. Etsimme nyt heille
reipasta ja oma-aloitteista toimistosihteeriä Ylöjärvelle. Työ on 5 viikon mittainen kesätyö ja alkaa 2.7.2018. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Toimistosihteerin työtehtävät koostuvat normaalien toimistotöiden lisäksi puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä ja tilausten vastaanotosta. Tekijä perehdytetään tehtävään ennen varsinaisen työn alkamista.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutyöstä sekä hyvää tietokoneen käsittelytaitoa. Arvostamme kaupallisen alan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Projektit kestävät arviolta noin kuukauden, mutta tehtävissä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääsääntöisesti kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti, lisäksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Turku)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti loppuvuoteen 2018 saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle, ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Telineasentaja/toimistotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 05.06.2018.

Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa yrityksille pääasiassa Suur-Helsingin alueella – nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Vahvan rakentajataustamme ansiosta tunnemme erinomaisesti kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ja haasteet. Monipuolinen ja korkeatasoinen kalusto, asiantunteva asiakaspalvelu sekä toimitusnopeus ja -varmuus ovat rakennuskonevuokraamomme toiminnan kulmakiviä.

Helsingin Rakennuskonevuokraus etsii nyt kauttamme telineasentajaa/toimistotyöntekijää Helsingin toimipisteelle.

Päätehtäviisi kuuluvat telineasennukset sekä monipuoliset rakennuskonevuokraamotyöt, kuten asiakaspalvelu, tilausten käsittely, laskutus ja muu fyysinen työ, kuten telineiden tai välineiden nosto toimipisteellä. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat materiaalin digitalisointi ja markkinointitehtävät. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen toimintoja sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Vuokraamo on auki arkipäivisin klo 7-16. Asennuskohteisiin liikutaan yrityksen autolla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, kuten telineasennuksista, tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta teknistä ymmärrystä, itseohjautuvaa asennetta, järjestelmällisyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja b-ajokorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Hallussasi on hyvät perustason IT-taidot. Tehtävässä käytössäsi on TK-vuokrat -kalustonseurantajärjestelmä, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielekkään ja vakituisen työn kotimaisessa yrityksessä. Työssä viihtyvyyttäsi lisäämässä ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Laitathan hakemukseen myös tiedon palkkatoiveestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.05.2018 - 11.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme Insinööritoimisto AX-LVI Oy:lle Tampereelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen kiinteistösähkön ja jakeluverkon suunnittelutehtäviin. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Sähkösuunnittelijan tehtävässä vastataan omatoimisesti ja kokonaisvaltaisesti sähkösuunnittelusta erityyppisiin rakennuskohteisiin kuten oppilaitos-, teollisuus-, kauppakiinteistö-, asuin- ja sairaalarakentamisen kohteisiin. Tarvetta on moniosaajalle, jolla on osaamista myös jakeluverkon (keskijännite) suunnittelusta ja sähköverkkojen laskennasta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa MagiCAD-ohjelmistolla. Etsimällämme henkilöllä on sähköinsinöörin koulutus ja mielellään aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta. Arvostamme myös työkokemusta sähköasennuksista. Olet mukava, huumorintajuinen ja joustava tiimityöskentelijä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv liukuvasti alkaen klo 07:00 – 9:00.

Tarjoamme hyvän työpaikan viihtyisässä työympäristössä ja mukavassa työilmapiirissä merkittävillä etuuksilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastattelu. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Full Stack Web Developer (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Deltagon on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille finanssialasta julkishallintoon - ja kaikkea siltä väliltä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Deltagon Group Oy on osa Erillisverkot -konsernia.

Oletko valmis liittymään mukaan rakentamaan nykypäivän vaatimukset täyttäviä tietoturvaratkaisuja? Turvaluokiteltu materiaali, yrityssalaisuudet, arkaluontoiset asiat ja henkilötiedot. Deltagon tarjoaa ratkaisuja, joilla mm. edellä mainittujen käsittely on turvallista ja mahdollisimman helppoa.

Miksi meille?

Kehitystiimimme ketteryys ja ajan hengessä pysyminen ovat salaisuus tuotteidemme laadun taustalla. Meille henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole rasite, vaan pikemminkin voimavara, jonka varassa Deltagonin vankka imago lepää. Me uskomme avoimuuteen ja ammattitaitoon. Emme myöskään pelkää kohdata haasteita, päinvastoin - me nautimme niistä.

Tällä hetkellä työskentelemme Helsingin Lauttasaaressa. Meillä on moderni työilmapiiri , jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Kehittäjille annamme vapauden valita kellonajan, jolloin kehittäminen tuntuu luontevimmalta. Pyrimme siihen, että puitteet vaativan kehitystyön tekemiselle ovat kunnossa ja töitä tehdään hyvässä hengessä.

Osaaminen:

Etsimme nyt joukkoomme innokasta Linux-mielistä Full Stack web-kehittäjää. Aiempi työkokemus web-kehityksestä on suotavaa. Voimme tarjota työtehtäviä junior tai senior tason tekijälle. Työtehtäväsi mukautuvat sen perusteella, mikä on oma tavoitteesi ja osaamisesi. Ennen kaikkea katsomme eduksi aiemman kokemuksen web-kehityksestä. Lisäksi mikäli Perl, Python, Ruby tai vaikka PHP on tuttu sinulle ja liityt mielelläsi Vim vs. Emacs keskusteluun - olet kuin tehty meille. OWASP Top 10:n tuntemusta emme myöskään katso pahalla.

Tunnistitko itsesi?

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit tiedustella Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Ei suoria yhteydenottoja Deltagonille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja linjasaneerauskohteeseen (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa linjasaneeraustyömaalle Helsingin keskustaan sekä muille pääkaupunkiseudun työmaille. Tarjoamme pitkäaikaisen/vakituisen työsuhteen kotimaisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työtä tehdään ma-pe välillä 7-15:30.

Työntekijältä edellytämme aikaisempaa työkokemusta linjasaneerauskohteista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä.

Lisäksi edellytämme hakijoilta:
- vähintään vuoden verran aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- kuvienlukutaitoa
- suomen kielen osaamista
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (puoliperävaunu), kesälomasijaisuus (Uudenmaan alue)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kesäksi reipasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt voivat jatkua vielä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työt alkavat kesäkuun puolesta välistä ja jatkuu vähintään elokuun puoleen väliin asti. Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettajia maansiirtoajoon, kesälomasijaisuus (Uudenmaan alue)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kesäksi luotettavia kuorma-auton kuljettajia maansiirtoajoon Uudenmaan alueelle. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt voivat jatkua vielä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kesäkaudelle 2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto etsii nyt kauttamme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 10.06.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneen perämies (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä pääkaupunkiseudun työmaille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää elokuun loppuun asti. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko. Yritys on kotimainen kivituotteiden asennukseen, valmistukseen, maansiirtoon ja maanrakennukseen keskittynyt yritys.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-,keräily- ja lapiotyöt.
Etsimämme henkilö on motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Lisäksi työturvakortin on oltava voimassa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta maanrakennus työtehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ikkunanpesijä (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Siivousalan asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja ripeitä ikkunanpesijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Työtehtävänäsi ovat taloyhtiöiden ikkunanpesu, kiinteistöyhtiöiden ja toimitalojen ikkunanpesu sekä julkisivupesu. Ikkunoita pestään myös korkeissa paikoissa henkilöstönostimen kanssa, joten korkeanpaikankammoa ei voi olla.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat heti toukokuun alussa sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytämme sinulta ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta ja innostunutta asennetta työhön. Aiempi kokemus koneellisesta ikkunanpesusta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0371. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maalari (Turku)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työt ovat pääasiassa ulkomaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä.

Työt alkavat toukokuun aikana, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen jakeluautonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa jakeluautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä kuljettaja noutaa kukkasia Helsingistä, jonka jälkeen hän jakelee niitä asiakkaille Helsingin ja Turun välillä. Ajot alkavat Turusta ja päättyvät Turkuun. Työtä tehdään alussa 2-3 päivää viikossa.

Edellytämme hakijoilta C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä pikaisesti, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.


Työnhakulomake »

Autonasentaja (kesätyö)

Hakuaika 23.05.2018 - 04.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ on kesälomasijaisuus kesä-elokuun ajaksi ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppupuolella tai työuransa alkupäässä olevalle tekijälle.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 22.05.2018 - 04.06.2018.

Kollaan Voima Oy on pk-seudulla toimiva rakennusyritys, joka on keskittynyt uudisrakentamiseen sekä omien kiinteistöjen saneeraamiseen ja kehittämiseen.

Kollaan Voima Oy hakee nyt kauttamme vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Vastaava rakennusmestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -15:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271

Työnhakulomake »

Muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti. Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, Autokorjaamo Raisio (Raisio)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Autokorjaamo Raisio on täyden palvelun Bosch Car Service autokorjaamo Raisiossa. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, laadun takeena on eri automerkkien ja nykypäivän vaatimusten monipuolinen ja pitkä tuntemus. Saat meiltä saman katon alta kaikki autohuolto ja autokorjaamo -palvelut. Meillä on erikoisosaamista myös dieseljärjestelmien korjaamisessa. Lisätietoa nettisivuiltamme http://www.autokorjaamoraisio.fi/

Haemme nyt autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista. Lopullinen työnkuva muodostuu työntekijän aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesän ajalle Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi, mutta tarvittaessa työturvallisuuskortti voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta tai yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa kortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa työturvallisuuskortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Kesän aikana saat työsuhde-etuna paljon liikuntaa, raitista ulkoilmaa ja erinomaisen elinvoimaisen olotilan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista on hakijalle hyötyä, mutta tarvittaessa kortti voidaan myös kurssittaa hakijalle. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Liikenteenhoitaja (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 10.06.2018.

Haemme nyt Turkuun ammattitaitoista liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen huolinta-alan yritys.

Liikenteenhoitajana tulet työskentelemään ulkomaan liikenteenhoidossa osana nuorekasta tiimiä. Tehtävät opittuasi tulet vastaamaan itsenäisesti meriliikenteen hoitamisesta. Vastuualueeseen saattaa kuulua myös muita työtehtäviä aiemmasta taustasta riippuen. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valittavan henkilön aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Toivomme hakijoilta logistiikka-alan tutkintoa, aikaisempaa kokemusta huolinta-alalta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vientiliikenteen työtehtävistä. Lisäksi arvostamme hyviä organisointitaitoja, kykyä hallita kokonaisuuksia, hyvää paineensietokykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin huolinta-alan tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

CNC-sorvaaja (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 10.06.2018.

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana. Koneistamme ammattitaidolla eri materiaaleja rakenneteräksistä ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja muoveihin.

Konekantamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.mepra-koneistus.fi.

Haemme nyt CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta CNC-sorvauksesta, kuvienlukutaitoa, sekä kokemusta Fanuc-ohjauksesta. Eduksi katsotaan Wincam- tai vastaavan ohjelmiston osaaminen. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Nuorempi CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 10.06.2018.

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana. Koneistamme ammattitaidolla eri materiaaleja rakenneteräksistä ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja muoveihin.

Konekantamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.mepra-koneistus.fi.

Haemme nyt nuorempaa CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta, hieman aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta sekä kuvienlukutaitoa. Eduksi katsotaan WINCAM- tai vastaavan ohjelmiston osaaminen sekä kokemus Fanuc-ohjauksesta. Työ on kaksivuorotyötä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Manuaalikoneistaja (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 10.06.2018.

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana. Koneistamme ammattitaidolla eri materiaaleja rakenneteräksistä ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja muoveihin.

Konekantamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.mepra-koneistus.fi.

Haemme nyt manuaalikoneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta, usean vuoden kokemusta manuaalisorvin käytöstä, kuvienlukutaitoa sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työ on päivätyötä.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Aurinkopaneeliasentaja (Helsinki)

Hakuaika 22.05.2018 - 05.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Halukkailla on mahdollisuus tehdä myös matkatöitä muualla Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään tiimeittäin ja saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Esa Riikonen puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 05.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kesän ajaksi yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikeajoon Etelä-Suomen alueelle.

Työtä tehdään arkipäivisin ja työpäivät alkavat Turusta tyypillisesti klo 01:00-04:00 välillä. Työpäivät voivat muodostua usein alan mukaisesti pitkiksi, mutta työaika on kahdessa viikossa keskimäärin 80 tuntia. Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia. Eduksi katsotaan trukinajotaito. Eniten kuitenkin arvostamme reipasta asennetta, luotettavuutta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme hakijalle nuorekkaan ja mukavan työyhteisön huippukalustolla sekä asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedusteltu puhelimitse arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 22.05.2018 - 05.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikeajoon Etelä-Suomen alueelle.

Työtä tehdään arkipäivisin ja työpäivät alkavat Turusta tyypillisesti klo 01:00-04:00 välillä. Työpäivät voivat muodostua usein alan mukaisesti pitkiksi, mutta työaika on kahdessa viikossa keskimäärin 80 tuntia. Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia. Eduksi katsotaan trukinajotaito. Eniten kuitenkin arvostamme reipasta asennetta, luotettavuutta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen nuorekkaassa ja mukavassa työyhteisössä huippukalustolla sekä asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedusteltu puhelimitse arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettaja matkatöihin (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 04.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettajaa Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävä täytetään nopealla aikataulutuksella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, koostuen yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta, rakennustyömailla tehtävästä kaivinkoneurakoinnista sekä tarvittaessa myös lapiointi- ja asennustyyppisistä tehtävistä (mm. kaapelien ja putkien asennukset, rakennusten pohjien teko, maa-aineksen tiivistäminen sekä raudoitusten ja betonivalujen teko). Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä tehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat BECE-ajokortti, suoritetut direktiivikortin mukaiset koulutukset sekä voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatöissä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtäviä töitä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävää, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 21.05.2018 - 04.06.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of the customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Project Engineer. Your main focus will be on one designated customer in Germany but you will be part of their support team.

In this position you will help Navitec’s customer in car industry to utilize Navitrol and Navithor products. You will also take part in introducing the products in new environments and translating documents (English-German). You should be willing to travel mainly in Germany on short business trips. The experienced team will support you in your role but after a comprehensive introduction you are expected to show initiative and proactively manage your own work.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Knowledge of automatization
- Motivation to learn and proactive attitude
- Teamwork skills and independent problem solving skills
- Willingness to travel abroad - even on a short notice
- Fluency in German and English
- Driving license

We consider as an advantage:

- Programming skills (C programming language)
- Earlier experience in automatization projects (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Finnish language skills

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement latest in August 2018.

Send your application and CV with topic ”Project Engineer” to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 04.06.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, mon-fri 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 21.05.2018 - 04.06.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme oma- aloitteista ja reipasta rakennusaputyöntekijää.

Työssä toimit avustavissa tehtävissä kokeneemman rakennusmiehen apuna. Tehtäviisi kuuluu erinäköisiä avustavia työtehtäviä, kuten piikkausta, kantotöitä ja muita työmaalla suoritettavia avustavia töitä. Työmaa sijaitsee Turun alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteen kesto on aluksi noin kuukauden, mutta työssä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, rakennusalan koulutus katsotaan myös eduksi. Eniten kuitenkin arvostamme ahkeraa otetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia uutta.

Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 18.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme MJL Kuljetus Oy:lle maanrakennustyöntekijää Pirkkalan lentokentällä tapahtuvaan kiitoradan laajennustyöhön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta elokuun loppuun. Työaika on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä 8 h / pv.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti lapiotöistä ja perämiehen töistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu kauhakuormaajalla tehtävää ajoa ja jyrän käyttöä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme asianmukaisen palkan ja mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa merkittävää liikenneyhteyksien asemapaikkaa. Sopimusjatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä, Espoo

Hakuaika 19.05.2018 - 02.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta kirjanpitäjää Espoon toimipisteelle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työsuhde on määräaikainen ja kesto arviolta noin 7 kuukautta. Mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti.

Työssäsi vastaat yrityksen Suomessa toimivan myyntiyksikön kirjanpidosta kokonaisvaltaisesti. Hallitset kirjanpidon oikeudelliset velvoitteet, vastaat talousasioiden tukitoiminnoista sekä raportoinnista yrityksen johdolle. Käytössäsi on Visman Econet -ohjelmisto sekä SAP järjestelmä, joiden tuntemus on iso etu työnhakijalle.

Arvostamme työnhakijoissa:
- sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista
- hyviä sosiaalisia taitoja
- tarkkaa ja huolellista työotetta
- joustavuutta työaikojen suhteen

Työ tarjoaa tekijälleen hieman esimiesvastuuta, sopivasti haasteellisuutta sekä rehdin ja reilun työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Mikaelilta numerosta 050 411 0252 aikavälillä 9-16. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen deli-myyjä (Helsingin keskusta)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Yhteistyöyrityksemme on Helsingin kantakaupungissa sijaitseva viihtyisä perinteitä vaaliva kalakauppa, jonka yhteydessä toimii myös deli. Myymälä tarjoaa raaka-aineet ja valmiit ateriakokonaisuudet juhlaan ja arkeen. Toimintaa on ollut pitkään samalla sijainnilla ja asiakaskunta on vakiintunutta.

Toivomme hakijoilta:
- aikaisempaa alakohtaista työkokemusta (esim. ravintola/kauppa)
- suomen kielen osaamista (ruotsin kielitaito katsotaan eduksi)
- hygieniapassia
- kohteliaita käytöstapoja
- joustavuutta työaikojen suhteen

Lisäksi katsomme eduksi:
- englannin kielen osaamisen

Työ on osa-aikaista ja soveltuu erinomaisesti esim. opiskelijalle tai toisen työn ohelle. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti ti-pe klo 11-17 ja la klo 10-14. Työvuoroja on aluksi tarjolla 1-3 päivää viikossa juhannukseen asti, jonka jälkeen myymälä avautuu jälleen elokuussa. Syksyllä työvuoroja on halutessa mahdollista tehdä enemmänkin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p.050 411 0416.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remontti- ja huoltokohteisiin, (pk-seutu)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Haemme asiakkaallemme kokenutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut rakennusalan yritys, joka tarjoaa rakennusalan palveluita huolto- ja remonttikohteisiin. Haemme monipuolisen työkokemuksen omaavaa rakennusalan työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan kohteiden tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään välillä nosturissa tai valjaissa, joten ei sovellu korkeanpaikankammoiselle.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
- työkokemusta vähintään 5 vuotta
- rakennusalan koulutusta
- suomenkielen osaamista

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa, työkaluja tai työvaatteita. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Muuttotyöntekijä 6kpl, (Nurmijärvi)

Hakuaika 18.05.2018 - 27.05.2018.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakkaallemme reippaita muuttotyöntekijöitä keikkahommaan Nurmijärvelle. Kyseinen projekti kestää noin 1-2 viikkoa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työskennellä myös pidempään muissa toimeksiannoissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden, kuten pulpettien, tuolien ja pöytien kantamista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oma auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Myyntipäällikkö, Schmitz Cargobull Suomi Oy (Vantaa)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Schmitz Cargobull AG on Euroopan johtava raskaankaluston perävaunujen-, puoliperävaunujen ja
päällirakenteiden valmistaja. Schmitz Cargobull AG valmistaa perävaunuja ja päällirakenteita
kuljetus- ja logistiikka-alan vaatimuksiin nykyaikaisia modulaarijärjestelmiä hyödyntäen.
Schmitz Cargobull on alalla todella kokenut toimia, onhan yhtiö toiminut alalla menestyksekkäästi
jo yli 125 vuotta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Saksan Horstmarissa, tehtaita yhtiöllä on Saksassa
usealla paikkakunnalla, sekä Espanjassa ja Liettuassa.

Schmitz Cargobull Suomi Oy on Schmitz Cargobull AG:n 100% omistama myyntiyhtiö, joka vastaa
Suomen markkina-alueella uusien ja käytettyjen trailereiden sekä varaosien myynnistä.

Schmitz Cargobull Suomi Oy etsii nyt kauttamme aktiivista myyntipäällikköä Suomeen.

Tehtävässä olet päävastuussa uusien perävaunujen myynnistä yritysasiakkaille valtakunnallisesti ja
työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely
asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet ja
oma tuloshakuisuutesi. Työn luonteen vuoksi työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä
Eurooppaan mm. koulutuksiin. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Työ alkaa elokuussa 2018.

Voit olla toiminut aikaisemmin vastaavantyyppisessä myyntitehtävässä, mutta se ei ole
välttämätöntä. Tehtävä edellyttää ennen kaikkea ymmärrystä tekniikasta sekä palavaa halua tehdä
myyntityötä. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta sekä
asiakaspalveluhenkisyyttä. Osaat luoda luottamussuhteen asiakkaan kanssa ja pystyt tuomaan esiin
tarjoamasi tuotteen lisäarvon asiakkaalle. B-ajokortti sekä suomen ja englannin kielen taito ovat
perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Katsomme eduksi saksan kielen taidon, C/CE -ajokortin
sekä logistiikka-alan perustuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kansainvälisessä yrityksessä, hyvän
markkina-alustan myyntiin, kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen sekä kannustavan
palkkauksen. Käytössäsi on vapaa autoetu. Tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä
omalta osaltasi vaikuttamaan myyntiorganisaation kasvuun sekä yrityksen myyntityön
kehittämiseen tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä
hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi
sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi
mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot
tehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Hakuaika 18.05.2018 - 31.05.2018.

Haemme nyt reipasta ja innokasta sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on yksi alansa johtavista automaatio- ja sähköalan yrityksistä ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen - tulet siis työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2018.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Tehtävässä toiminen edellyttää:
- sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- aiempaa työkokemusta automaatioasennuksista
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- nopeaa oppimiskykyä ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva asentaja, koska yritys antaa tehtävään kattavan perehdytyksen ja tässä työssä asenne ratkaisee!

Tarjoamme Sinulle:
- vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtäväkentän
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi energisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä
- kilpailukykyisen palkan

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 31.5.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja".

Työnhakulomake »

Lapiomies (Turku)

Hakuaika 18.05.2018 - 08.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät ainakin kesän loppuun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Liikenneopettaja (Helsinki)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Autokoulu Kulmis palvelee asiakkaitaan Viikissä ja Myllypurossa. He tarjoavat laadukasta ajo-opetuksta ja ajokortit moposta rekkaan.

Etsimme nyt Autokoulu Kulmikseen liikenneopettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos haluat tehdä töitä mukavien työkavereiden kanssa rennossa työilmapiirissä, voit olla etsimämme henkilö. Kannattaa toimia nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
- liikenneopettajan lupa
- hieman alakohtaista työkokemusta
- suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään töitä mukavassa tiimissä liikenneopetuksen parissa. Työtä tehdään joustavasti ja pääset vaikuttamaan työn aikataulujen suunnitteluun. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Viikissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Autokoulu Kulmikseen.

Työnhakulomake »

Ulkomaalari, kesätyö (Turku)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Pintakäsittelyalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ulkomaalaria kesätyöhön Turkuun. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun keskustan tuntumassa ja työt koostuvat monipuolisista ulkomaalaustöistä. Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti.

Odotamme hakijoilta hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta maalaustehtävistä mutta tärkeintä on reipas asenne. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Joonas Leiro 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Tarjoilija osa-aikainen (kesätyö)

Hakuaika 17.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme ravintola-alan asiakasyrityksellemme osa-aikaista tarjoilijaa ruokaravintolaan Kangasalan Lentolaan. Työ on kesätyö ja alkaa vapaapäivätuuraajana heti ja kesälomatuuraajana 18.6. 2018.
Työsuhde on vuokratyösuhde ja kestää kaksi kuukautta.

Valittavalta tekijältä edellytetään monipuolista ammattitaitoa ravintola-alalta ja monipuolista työkokemusta kuten á la carte-, sali-, baarityöskentelystä sekä voimassaolevia hygienia- ja anniskelupasseja. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, koska ajoittain ravintolassa työskennellään yksin. Arvostamme iloista ja reipasta olemusta sekä joustavuutta tarvittaessa työaikojen suhteen.

Työtä tehdään aluksi 3 - 4 päivänä viikossa ja 18.6. alkaen 5 päivänä viikossa 6 tuntia/päivä. Työajat ovat ma-to klo 10 - 22 välillä ja viikonloppuisin pe klo 10 - 24, la klo 11 - 24 ja su klo 11 -19 välillä.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Putkiasentaja (Tampere)

Hakuaika 17.05.2018 - 01.06.2018.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs ja hyvämaineinen putkiasennusliike Pirkanmaalla. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta itsenäiseen työhön kykenevää putkiasentajaa Tampereelle. Työssä on mahdollista aloittaa vaihtoehtoisesti joko kesäkuun alussa (esim. 4.6. alkaen, sovittavissa) tai kesän loma-ajan jälkeen elokuussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen pätevä tekijä työllistyy asiakasyrityksen omille kirjoille.

Työ koostuu lämpö- ja vesijohtojen, viemäreiden sekä jäähdytysverkostojen asennuksista uudisrakennustyömailla. Ensi alkuun töitä tehdään Vuoreksen ja Santalahden uudiskerrostaloalueilla Tampereella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta itsenäisistä putkiasennustöistä. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Mahdollinen hitsausosaaminen sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana 40 tuntia viikossa ja 8 tuntia päivässä.

Tarjoamme hakijalle hyvän ja mielenkiintoisen työn maineikkaassa, vakaassa ja pitkäaikaisessa yrityksessä.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

B-to-B myyjä (Klaukkala)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista myyjää vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta yritysmyynnistä sekä aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Suomen ja englannin kielen taito sekä B-ajokortti ja oma auto ovat työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista ja hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa ammattitaitoinen työyhteisömme tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa elokuussa 2018. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 31.05.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa!

Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä osaksi energistä ja nuorekasta tiimiään.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/viikko), joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme Sinulta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme pitkäaikaisen ja joustavan työn hyvämaineisessa yrityksessä, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä. Työssä viihtyvyyttäsi lisää positiivinen ja tiivis työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Vihertyöntekijä (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista piha- ja vihertöistä kuten pintarakenne- ja nurmikon istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisitä työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta ei välttämättömiä. Tärkeintä tehtävässä on ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen betonitöihin (Ylöjärvi)

Hakuaika 17.05.2018 - 01.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Ylöjärven taksiaseman läheisyydessä sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkaa arviolta viikolla 23 ja päättyy viikolla 33. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista. Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kolme kertaa viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä. Mahdollista kuitenkin on, että töitä riittää täyteen viisipäiväiseen viikkoon.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja (Tampere)

Hakuaika 16.05.2018 - 04.06.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Keräyspaperi Kari Toivonen Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa pakkaavalla jäteautolla tapahtuvaan paperinkeräysajoon. Toiminta-alueena on Tampere ja ympäristökunnat (Tampere, Nokia, Lempäälä). Työtä on tiedossa aikavälille 15.6. - 30.09.2018, eli 3.5 kk. Työaika on ma - pe klo 8-16 liukumalla. Työ on vapaata, mutta vastuullista. Hyvälle tekijälle mahdollisuus jatkosopimukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta jäteajosta
- Aluetuntemusta
- Ammattipätevyyttä
- Pirkanmaan jätehuollon ajohallintajärjestelmän (TCS) tuntemusta
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja -taitoa
- Joustavuutta, täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Normaalia fyysistä kuntoa
- Tarkkaavaisuutta ja maltillisuutta liikenteessä

Tarjoamme asianmukaisen palkan, vaihtelevan ja kivan kuljetusalan työn sekä mukavan ilmapiirin työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kahvilatyöntekijä, Cafe Regatta (Helsinki)

Hakuaika 16.05.2018 - 30.05.2018.

Yhteistyöyrityksemme on Helsingin Töölössä sijaitseva viihtyisä perinteitä vaaliva Cafe Regatta, joka on tunnettu maalaismaisesta tunnelmastaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan. Kahvila on aivan meren äärellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintaa on ollut pitkään samalla sijainnilla ja asiakaskunta on kirjava yhdistelmä turisteja sekä paikallisia.

Haemme nyt useampaa kahvilatyöntekijää ensisijaisesti kesäkaudelle sekä halutessaan myös syyskauden ajalle oman tilanteen mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro), mutta työvuorojen pituus voi vaihdella asiakastilanteen mukaisesti. Kahvila pidetään auki niin pitkään, kun asiakkaita riittää.

Toivomme hakijoilta:
- aikaisempaa alakohtaista työkokemusta (ravintola/kahvila)
- suomen ja englannin kielen osaamista
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta työaikojen suhteen

Lisäksi katsomme eduksi:
- alakohtaisen koulutuksen
- ruotsin ja muiden kielien osaamisen

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p.050 411 0416.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 15.05.2018 - 28.05.2018.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen maanrakennusalan palveluita tarjoava yritys Etelän Talotarha Oy, jolle nyt etsimme kaivinkoneenkuljettajaa infranrakentamistyöhön. Tehtäviin kuuluu kumitela-alustaisen ja liukuohjattavan kuormaajan käyttö. Kalusto on nykyaikainen ja tarjoaa mukavat työskentelyolosuhteet. Toiminta-alueena on pääasiassa Tampereen kaupunki ja sen naapurikunnat. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja työtä on hyvälle tekijälle tarjolla arviolta kauden loppuun asti.

Edellytämme hakijalta:

- maanrakennusalan peruskoulutusta tai kokemusta rakennusalan töistä
- jonkin verran kokemusta maanrakennusalan töistä
- rakennekuvien lukutaito
- laserin käyttötaito, pinnat oikeaan korkoon
- työturvakorttia, tieturva- ja tulityökortti eduksi
- yrittäjähenkisyyttä, asiakaspalveluasennetta ja mielenkiintoa alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden syventää maanrakennusalan osaamistasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Teippaaja/asentaja, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 15.05.2018 - 28.05.2018.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla
kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja
liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign etsii nyt kauttamme kahta teippaajaa/asentajaa vakituisiin työsuhteisiin Hyvinkäälle.

Työtehtävät ovat kokonaisvaltaista vähittäiskaupan sisämiljöön rakentamista. Päätehtäviisi kuuluvat mm. markkinointikuvien asennus, ikkunateippaus, kalusteiden teippaus sekä hinnannäytön ja välijakajien asennustyöt. Työkohteet sijaitsevat koko Suomen alueella. Aloitat ja päätät työvuorosi aina Hyvinkään toimipisteeltä. Työskentelet aina työparin kanssa. Pääsääntöisesti työpäivä alkaa arkisin klo 06 ja viikoittainen työaika on 37,5 h/vko + ylityöt. Työ edellyttää myös ajoittaista yöpymistä muualla Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, järjestelmällisyyttä, hyviä ryhmätyötaitoja sekä vastuullisuutta. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä innokasta ja ahkeraa työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, kuten teippauksesta. Katsomme eduksi voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Tuotevastaava / Product Specialist (Vantaa)

Hakuaika 15.05.2018 - 29.05.2018.

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

Uuden tuoteperheen myötä SoftOne etsii nyt tuotevastaavaa / Product Specialistia kasvavaan joukkoonsa.

Etsimämme tuotevastaava tulee vahvistamaan SoftOne GO tuotteiden asiakas- ja markkinointitukea. Tulevaisuudessa tulet vastaamaan myös asiakkaille tarjottavien palvelujen käyttöönotosta. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja tuotteiden jouhevassa käytössä. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten odotamme sinulta ajokorttia sekä halukkuutta liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä monikansallisessa ympäristössä. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota ja halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö Tukholman konttorin kanssa on kiinteää. Sinut perehdytetään tehtävääsi osin Ruotsin pääkonttorissa, jossa tapahtuu myös pääasiallinen tuotekehitys. Pääset tekemään asiakastuki- ja markkinointityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 29.5.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Product Specialist”. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnhakulomake »

Myyntipäällikkö / Sales Manager (Vantaa)

Hakuaika 15.05.2018 - 29.05.2018.

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut, LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

SoftOne etsii nyt kasvavaan joukkoonsa myyntipäällikköä / Sales Manageria uusien SoftOne GO tuotteiden myyntiin.

Seuraat aktiivisesti potentiaalista asiakaskenttää ja sinua palkitsee voidessasi tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillesi ja saadessasi aikaan kauppoja. Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti SoftOne GO tuoteperheen myynnistä. Asiakkaasi sijaitsevat koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta halua liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai muu kaupalliselta alalta valmistunut. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta. Koulutus ei kuitenkaan ole oleellisinta, tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja tahdot tehdä hyvää tulosta. Olet aktiivinen ja itseohjautuva työssäsi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja IT-alalta.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Sinut perehdytetään tehtävään osittain Ruotsin pääkonttorissa, jossa pääasiallinen tuotekehitys tapahtuu. Pääset tekemään myyntityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 29.5.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Myyntipäällikkö”. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnhakulomake »

Sisustuskirvesmies, Teppman Oy (Turku)

Hakuaika 15.05.2018 - 15.06.2018.

TeppMan Oy on turkulainen vuonna 1995 perustettu lattian- ja seinänpäällystealan urakointiliike. Palveluihimme kuuluu mm. laatoitus, mattotyöt, parketin asennus, asennuslattiat, huoneistoremontit sekä kartoitus- ja kuivaus. Vuosittain hoidamme satoja pieniä ja suurempia työmaita. Toimintaperiaatteemme on panostaa erityisesti työn korkeaan laatuun ja pitkäjänteiseen toimintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asentajillamme on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus omalla alallaan. Pidämme kunnia-asianamme huolehtia lakisääteisistä velvoitteistamme ja vastuullisesta toiminnasta.

Teemme aliurakointitöitä rakennusliikkeille sekä monenlaisia ja erikokoisia remonttitöitä yksityishenkilöille. Saneeraamme myös vahinkokohteita taloyhtiölle ja vakuutusyhtiöille, joista suurimpina yhteistyökumppaneinamme ovat IF Vahinkovakuutusyhtiö ja LähiTapiola.

Nyt etsimme joukkoomme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sisustuskirvesmiestä.

Sisustuskirvesmiehen pääasiallisia työtehtäviä ovat:
- kalustetyöt
- paneloinnit
- levytykset
- laminaatin/parketin asennus
- pienet maalaustyöt
- listoitukset
- purkutyöt
- viimeistelytyöt yms.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla:
- tehtävään soveltuva koulutus tai vankka työkokemus saneerausalalta
- aiempaa kokemusta sisustuskirvesmiehen töistä
- kyky itsenäiseen työskentelyyn
- kokemusta vesivahinkosaneerauksista
- ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 15.05.2018 - 15.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia maanrakennustyöntekijöitä kaapelointityömaille sekä talonpohjien rakentamiseen Varsinais-Suomen alueelle. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät ainakin kesän loppuun saakka, mahdollisesti vuoden loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, mutta hyvä asenne työntekoa kohtaan on tärkeintä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit, mutta ne voidaan myös tarvittaessa kouluttaa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiroon, 050 411 0348. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kivitalojen rakennustyöntekijä (Turku ja lähikunnat)

Hakuaika 15.05.2018 - 15.06.2018.

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu kaikki kivitalorakentamisen vaiheet jotka pitää sisällään mm. harkkojen kantoa, perustuksien tekoa, runkotöitä, vesikattojen tekemistä sekä betonivaluja ja siivousta.

Hakemamme tekijä on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa oleva henkilö. Aikaisempi työkokemus ja koulutustausta ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työhön perehdytetään.

Asenne ratkaisee joten hae rohkeasti!
Työt alkavat touko-kesäkuun aikana ja työmaat sijaitsevat Turussa ja lähikunnissa vaihtelevasti.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348, arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

IV-huoltoasentaja (Turku)

Hakuaika 15.05.2018 - 03.06.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta IV-huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtotöihin sekä kiinteistöjen lämpöpumppujärjestelmien toimituksiin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-suomen alueella. Työtehtävät ovat ilmanvaihtojärjestelmien ja lämpöpumppujärjestelmien asentamiseen liittyviä töitä vaihtuvissa huoltokohteissa.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta ja mahdollisimman monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan kaikki automaatiopuolen kokemus sekä sähköpätevyydet (S2). Edellytämme B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Lattia-asentaja laivateollisuuteen (Turku)

Hakuaika 14.05.2018 - 27.05.2018.

Asiakasyrityksemme palvelee laivateollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja eri alojen yrityksiä kuin myös julkista sektoria. Pääpalveluja ovat erilaisten lattiapinnoitteiden ja lattiamateriaalien toimittaminen ja asentaminen avaimet käteen -pakettina koko Suomen alueella. Tavoitteena on tarjota Suomen parasta laatua ja osaamista omalla toimialalla.

Etsimme nyt lattia-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen laivateollisuuden puolelle.

Työtehtävät sisältävät lattiatasoituksia, vinyyliasennuksia sekä pintalaattojen asennuksia. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Turun telakalla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Kattomaalareita kesätöihin! (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin kesäksi 2018.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun vaihteessa ja työt jatkuvat kesän lopulle sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa ja toimeliaassa työyhteisössä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus maalaus- tai kattotöistä on sinulle eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä ahkera työote. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoitustaitoinen timpuri (Uusimaa)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa/timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Aloitteleva viemäristön kuntokartoittaja (Helsinki)

Hakuaika 14.05.2018 - 27.05.2018.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin – tapahtumiin – työmaille – teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aluksi yhdessä työparin kanssa, mutta myöhemmin työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti päivävuorossa.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on B-ajokortti. C-ajokortti ja kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja elintarviketeollisuuteen (Sipoo)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia sähköasentajia Sipooseen. Yritys on suomalainen elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään sunnuntaista perjantaihin 3-vuorotyönä klo 6-14, 14-22 ja 22-6.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapitotöistä
- hygieniapassia
- työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnista johtuen
- suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme:
- oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ja itseohjautuvaa työotetta
- Siemens-logiikan tuntemusta

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 28.5.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ajot ovat pääasiassa rakennustarvikkeiden jakeluajoa rautakauppoihin ja ne tapahtuvat Turun alueella arkipäivisin.

Odotamme hakijoilta C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, kokemusta kuorman lastaus-, sitomis- ja purkutehtävistä, nosturi- ja vaihtolavakokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 14.05.2018 - 27.05.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-asennustyöt Turun alueella. Pääasiassa kohteet ovat uudiskohteita.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä usean vuoden kokemusta monipuolista LVI-asentajan töistä. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.05.2018 - 27.05.2018.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt ammattitaitoista metallityöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Edellytämme kokemusta hitsaustyöstä. Hallitset myös polttoleikkauksen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Kokemus raskaasta kalustosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 11.05.2018 - 11.06.2018.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Laborantti, bioprosessit (Turku)

Hakuaika 11.05.2018 - 28.05.2018.

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt laboranttia tuotantoon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu liuosten valmistus bioprosesseihin, materiaalihallinta biolääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä, etiketöinti, pakkaus sekä materiaalien vastaanotto ja sijoitus varastoon. Liuosvalmistuksessa työvaiheita ovat mm. materiaalien valmistelut, punnitus, liuotus ja suodatukset. Valmistetuotannossa työtehtäviä ovat materiaalien valmistelut tuotantoon sekä valmisteiden etiketöinti ja pakkaus. Varastossa työ on saapuvien materiaalien pakkausten purkamista ja sijoittelua. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista puhdastilassa yhdistettynä tarkkuutta vaativaan työn dokumentointiin. Työtehtäviin järjestetään hyvä perehdytys. Työssä on käytössä työkierto tuotanto- ja varastotehtävien kesken.

Odotamme sinulta vähintään laborantin perustutkintoa. Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristöstä. Kokemus lääketeollisuudessa ja/tai GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Edellytämme suomen- ja englanninkielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä ja pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita ja noudattamaan niitä. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 28.5.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Laborantti, bioprosessit". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapumies (Turku)

Hakuaika 11.05.2018 - 27.05.2018.

Asiakasyrityksemme tekee monipuolisia maanrakennustöitä Turussa ja lähialueilla. Yritys tekee mm. rakennusten pohjien kaivuutöitä sekä erilaisia piharemontteja.

Etsimme nyt maanrakennusapumiestä monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävässä tulet toimimaan kaivinkoneen lapiomiehenä, mutta pääset myös tekemään muita tehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin työteliäs asenne annettuja työtehtäviä kohtaan. Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Tekninen myyjä, Tecalemit Flow Oy (Vantaa)

Hakuaika 09.05.2018 - 27.05.2018.

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa
prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja
laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation
kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen
vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Tecalemit Flow Oy etsii nyt kauttamme innokasta ja ulospäinsuuntautunutta teknistä myyjää B2Bmyyntitehtäviin. Tulet heti työsuhteen alusta saakka toimimaan jo olemassa olevien asiakkuuksien
parissa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankinta. Tuotteista tarjotaan kattava
koulutus perehdytyksen aikana ja osaamistasi kehitetään systemaattisesti. Voit olla joko koulusta
valmistunut tulevaisuuden teknisen myynnin ammattilainen tai kokeneempi alan konkari.

Luonteeltaan työ on konsultoivaa myyntiä, jossa menestyminen kysyy tekijältään intoa sekä hyviä
kuuntelu- ja neuvottelutaitoja. Hakijassa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat päämäärätietoinen luonne,
sosiaalinen ja rohkea ulosanti sekä halu tehdä tuloksellista myyntityötä. Tulet työssäsi tekemään
asiakaskäyntejä, joten ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa on välttämätöntä työtehtävän
suorittamiseksi. Suomen ja englannin kieltä puhut ja kirjoitat sujuvasti asiakkaidesi ja päämiehiesi
kanssa. Muu kielitaito lasketaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan
tutkintoa.

Tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja myyntitapoihin, laadukkaan tuotevalikoiman,
kattavan terveydenhuollon, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työt
alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme
ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja
osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.
050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 08.05.2018 - 08.06.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro arkisin klo 8-16 puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Jakeluverkkoasentaja, TLT-Connection Oy (Turku)

Hakuaika 07.05.2018 - 27.05.2018.

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme nyt sähköverkkojen rakentamishankkeisiimme jakeluverkkoasentajia.

Lisätiedot ja vaatimukset hakijalle:
-Vakituinen työsuhde, toimipaikka Turku/Salo.
-Työtehtävät ovat pääosin Varsinais-Suomessa, mutta katsomme eduksi myös matkatyövalmiuden
-Jakeluverkkoasentajat tekevät ilma- ja maakaapeliverkko- sekä muuntamotöitä maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20 kV:n jännitealueilla, sekä kunnossapito-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja.
-Jakeluverkkoasentajan työ on itsenäistä, haasteellista työtä, jossa vaaditaan yrittäjähenkistä asennetta. -Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa.
-Haettavalla henkilöllä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto.
-Valittavan henkilön tulee olla joustava ja oma-aloitteinen.
-Tarvittaessa perehdytämme henkilön työtehtäviin vanhemman asentajan toimesta, tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä.
-Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, oikea asenne ja halu oppia uutta on kaikkein tärkeintä.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Vakaan ja kehittyvän työpaikan.
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä.
-Kilpailukykyisen palkkauksen.
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennuspeltiseppä (Turku)

Hakuaika 07.05.2018 - 07.06.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kattopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Peltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset peltityöt hallilla sekä asennukset työmailla. Työmaat sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta peltisepän töistä sekä alan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus konesaumapeltikattojen teosta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 04.05.2018 - 04.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät vähintään syksyyn saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät ovat pääasiassa monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotanto- /prosessitöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun puolen välin aikoihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Pesuautonkuljettaja / Kiinteistöhuoltaja

Hakuaika 04.05.2018 - 01.06.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kesäkauden ajaksi C-kortin ja ammattipätevyyden omaavaa kiinteistöhuoltajaa pesuautonkuljettajaksi ja ulkotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamua ja iltaa. Iltavuoroviikkoina päätehtävänä on torin pesu ja kuivaus pesu- ja imuauton kanssa. Aamuvuoroviikkoina työt ovat kiinteistöhuollon yleisiä ulkotöitä, kuten ruohonleikkuuta.

Työssä vaaditaan voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys. Työt kestävät koko kesän ajan ja tarvittaessa jatkuvat myös syksylle.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Arttu Palolampi, p. 050 411 6509. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 02.05.2018 - 02.06.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa linjasaneerausprojektiin Turkuun. Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja projekti kestää arviolta 6kk.

Työ käsittää kaikki linjasaneeraukseen liittyvät sähkötyöt aina kaapelin vedosta sähköistämiseen saakka. Sinulla on projektissa apuna nuorempi asentaja. Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä useamman vuoden aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää kuvien lukutaitoa. Työssä vaaditaan voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Ajojärjestelijä (Lempäälä)

Hakuaika 30.04.2018 - 01.06.2018.

Toimeksiantajamme on hyvämaineinen ja luotettava kuljetusalan yritys Lempäälästä. Etsimme nyt heille motivoitunutta ja oppimishaluista ajojärjestelijää monipuolisiin tehtäviin. Työtä voisi luonnehtia niin ikään käytännön työhön osallistuvana esimiestehtävänä. Työ on pitkäaikainen.

Työ sisältää esimerkiksi ajojärjestelyä, tilausten vastaanottoa ja yleisten asiakaskontaktien hoitoa, tuotannonojausjärjestelmän käyttöönotto ja kehitys, sekä uusien työntekijöiden opastus työhön. Lisäksi työssä täytyy olla valmius myös puhelinpäivystyksiin ja tarvittaessa satunnaisiin ajokeikkoihin sekä pienimuotoiseen keräilyyn.

Ensisijaisesti etsimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta tekijää, jolla on halu kehittyä yrityksen kanssa. Työssä menestyminen vaatii kuljetus- ja logistiikka-alan perusperiaatteiden tuntemuksen ja muutaman vuoden kokemus kuljetustyöstä on eduksi. Työhön saa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, eikä vaadi välttämättä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Voimassa oleva ammattipätevyys ja C-luokan ajokortti ovat myös avuksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, mutta tehtävä vaatii myös valmiuden satunnaisiin yövuoroihin. Palkkauksessa on käytössä motivoiva bonusjärjestelmä. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä neljän kuukauden määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja / puoliperävaunun kuljettaja (Nokia)

Hakuaika 09.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Menninkäinen Oy:lle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puoliperävaunulla tehtävään maansiirtoon ja asfaltin ajoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. Kalusto on uutta, joten työkalu on moderni ja turvallinen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Nokialla ja toiminta-alueena on Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella ja kestää arviolta lumien tuloon kauden loppuun asti. Työ jatkuu mahdollisesti myös ensi vuoden puolelle. Tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille neljän kuukauden työskentelyn jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta vastaavasta tehtävästä ja asfalttiasemalla toimimisesta
- Ammattipätevyyttä
- Työturvallisuus- ja tieturvakorttia sekä digipiirturikorttia
- Joustavaa asennetta ja kärsivällisyyttä (toisinaan pitkät odotteluajat)
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
- Arvostusta kalustoa, sen käsittelyä ja ylläpitoa kohtaan
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Täsmällisyyttä, luotettavuutta ja normaalia fyysistä kuntoa

Työtä tehdään arkipäivisin alkaen tyypillisesti klo kuuden aikaan ja työpäivät muodostuvat usein alan mukaisesti pitkiksi. Tarjoamme ammattikuljettajalle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa ja vastuullisessa yrityksessä huippukalustolla ja asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Helsinki)

Hakuaika 07.02.2018 - 31.05.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, varastotöihin, asiakaspalveluun ja siivoustöihin. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 31.05.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Hitsaaja-asentaja (Kangasala)

Hakuaika 09.05.2018 - 28.05.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta hitsaaja-asentajaa MIG-/MAG-hitsaukseen. TIG-hitasustaito on plussaa. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Alumaticin kirjoille.

Työ koostuu raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä monipuolisista hitsaus-, kokoonpano- ja korjaustöistä. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia. Tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 11.05.2018 - 28.05.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä työntekijä siirtyy Nisulan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Arvostamme myös kokemusta robottihitsauksesta. Työ on jossain määrin fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia kuntoa. Huomioimme myös uransa alussa olevat alan kehittyvät kyvyt.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haaastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »