Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 25.09.2018 - 07.10.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Tampere)

Hakuaika 25.09.2018 - 09.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme syyskaudelle reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista on hakijalle hyötyä, mutta tarvittaessa kortti voidaan myös kurssittaa hakijalle. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään jo hakuaikana, joten täytä hakemus tehtävään heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Aurinkopaneeliasentaja (Turku)

Hakuaika 24.09.2018 - 07.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Teräslevyn leikkaaja (Helsinki)

Hakuaika 24.09.2018 - 08.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme teräslevyn leikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin ma-pe 40h/vko.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa 3-20mm teräs- ja RST-levyjen leikkaus giljotiineilla. Työntekijältä odotamme aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä sekä reipasta asennetta. Eduksi luemme särmäys ja poltto-/plasmaleikkaustaidon sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Mahdolliset puhelintiedustelut arkisin klo 09-15 välillä.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Turku)

Hakuaika 24.09.2018 - 08.10.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia tulevaan rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka- marraskuussa ja kestävät n. 3-5 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin kello 9-16.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus (Pk-seutu)

Hakuaika 24.09.2018 - 08.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt asentajaa teollisuuden sähkö- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on pitkäaikainen työ arvostetussa kotimaisessa yrityksessä.

Työnkuva koostuu modernien koneiden ja sähkökeskuksien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Tarvittaessa teet myös kisko- ja metallitöitä sähköistäessäsi keskuksia ja koneita.

Tarjoamme sinulle tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativan työn kilpailukykyisellä palkkauksella. Tehtävässä pääset kehittämään tietotaitoasi ja asiantuntemustasi sähkötekniikan parissa. Voit olla taustaltasi teollisuuden sähköautomaation osaaja tai sähköasentajana kokemustasi kerryttänyt, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet halukas oppimaan uutta.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- kokemusta sähköasentajan töistä (rakennusala tai teollisuus)
- voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista. Aikaisempi työkokemus sähkökeskusten parista sekä voimassaolevat EA1/2 ja tulityökortti lasketaan hakijalle eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00-15:30 välisenä aikana. Jos haluat ja olet tarpeeksi ammattitaitoinen, tehtävässä on mahdollista päästä tekemään myös viikonlopputöitä.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus". Kysy rohkeasti lisätietoja Mikael Karlssonilta arkisin klo 09:00 - 15:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 24.09.2018 - 07.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton-/ ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja (Turku)

Hakuaika 24.09.2018 - 08.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-auton-/ ajoneuvoyhdistelmänkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät koostuvat pääasiassa maansiirtoajosta, mutta edellytämme myös valmiutta elintarvike- ja kappaletavara-ajoon.

Odotamme hakijoilta CE- ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä, sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työvuoroja voi olla satunnaisesti myös lauantaisin. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo. 9-16.

Työnhakulomake »

Laboratorio-operaattori (Turku)

Hakuaika 21.09.2018 - 05.10.2018.

EOS on johtava teollisten 3D-printtauslaitteistojen valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää ja valmistaa 3D-printtauksessa käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt laboratorio-operaattoria äitiyslomasijaisuuteen tukemaan EOS Finlandin vakaata liiketoimintaa.

Laboratorio-operaattorin pääasiallisena työtehtävänä on jauhemaisten metallinäytteiden käsittely ja analysointi. Jauhemateriaaleille tehtäviä tyypillisiä analyysejä ovat tiheyden, jauhetiheyden ja kokojakauman määritys, sekä partikkelimuodon tutkiminen ja esimerkiksi reometristen ominaisuuksien määritys. Tehtäviin kuuluu myös kiinteiden metallinäytteiden valmistus (muovitus näytenapiksi, hionta, kiillotus, syövytys) ja analysointi. Lisäksi työnkuvaan kuuluu laboratorion
työohjeiden ajantasaisuuden varmistaminen sekä laboratoriolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää huolellisuutta (analyysit, raportointi) ja soveltuvaa alan koulutusta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta työsuhteen alussa tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten paikka soveltuu myös uransa alkuvaiheilla olevalle motivoituneelle tekijälle. Erityisesti arvostamme kokemusta lääketeollisuuden parissa työskentelystä, optisesta mikroskopiasta, metallinäytteiden valmistuksesta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, halua kehittää itseään sekä hyvähköä huumorintajua.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat viimeistään lokakuun lopussa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös aiemmin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Joonas Leirolle 05.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Laboratorio-operaattori". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kuntotarkastaja

Hakuaika 21.09.2018 - 05.10.2018.

Kotimainen pitkään alalla toiminut asiakasyrityksemme etsii kauttamme kuntotarkastajaa pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan asiakasyrityksen ja työntekijän välille.

Työtehtäviin sisältyy ensisijaisesti rakennusten kuntotarkastukset, mutta arvostamme myös sisäilmatutkimusten sekä rakennusteknisten kuntotutkimusten osaamista.

Odotamme sinulta rakennusalan tutkintoa (RI/RKM) sekä monipuolista työkokemusta rakennusalalta. Yritys antaa työhön kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä ei edellytetä. Voit olla myös koulusta juuri valmistuva tuleva alan asiantuntija. Työkohteet vaihtelevat, joten hakijoilta edellytetään ajokorttia.

Yritys tarjoaa työhön kattavan perehdytyksen sekä työssä menestymiseen asianmukaiset työvälineet.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.10.2018 mennessä sähköpostitse Mikael Karlssonille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "kuntotarkastaja". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9-15, Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija - PakuOvelle.com (Helsinki)

Hakuaika 21.09.2018 - 04.10.2018.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on yli 100 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/viikko), joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta

Arvostamme lisäksi:
- aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva sähköasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 21.09.2018 - 04.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi? Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi viimeistään 4.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai lähetä CV:si sähköpostitse Esa Riikoselle, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 20.09.2018 - 04.10.2018.

Haemme nyt toimeksiantajayritykseemme mobiiliverkkoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävät koostuvat tukiasemalaitteiden kaapelointi-, asennus-, konfigurointi- ja kytkentätöistä vaihtuvissa työkohteissa. Työtä tehdään arkisin 40 h/viikko.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja, sähköistysalan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. B-ajokortti, oma auto sekä suomen kielen taito ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Tarjoamme Sinulle:
- Vakituisen työpaikan nuorekkaassa ja reilussa työyhteisössä
- Ammattitaitoiset ja mukavat nuorekkaat työkaverit joiden kanssa työskennellä

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 20.09.2018 - 20.10.2018.

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevaa C- kortillista kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan Vesivek Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro arkisin klo 8-16 puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Taloushallinnon ammattilainen – Töölön Laskenta Oy (Helsinki)

Hakuaika 20.09.2018 - 03.10.2018.

Töölön Laskenta Oy on 1965 perustettu taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Toimistoissamme työskentelee kymmenkunta taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Helsingin Töölössä sijaitsevaan toimistoomme taloushallinnon ammattilaista / kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2018.

Meillä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit omien nimettyjen asiakkaittesi vastuukirjanpitäjänä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja yrityksemme viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi) sekä vahvaa ammattiosaamista kirjanpitotehtävistä tilinpäätöksineen sekä palkanlaskennasta. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa kokemusta tilitoimistotyöskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 3.10.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Ei suoria yhteydenottoja Töölön Laskentaan.

Työnhakulomake »

Kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä ja ripeää työskentely otetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotannollisista työtehtävistä, hyviä kädentaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja / kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme koneenasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt ovat pääasiassa pajalla tehtäviä asennustöitä ja koneenrakennusta mutta työhön saattaa liittyä myös asiakkaiden luona tehtäviä huolto-/asennustehtäviä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Toivomme soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), jonkin verran aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä, hitsaustaitoa sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Silkkipainaja (Lieto)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme silkkipainajaa Lietoon loppuvuodenvuoden kiireajaksi. Työt sijoittuvat loka- joulukuulle. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tekstiiliteollisuudesta sekä kädentaitoja. Edellytämme hakijoilta reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Lisätiedot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Nokia)

Hakuaika 19.09.2018 - 04.10.2018.

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaan alueella toimiva kasvava talotekniikka-alan sähköasennus- ja sähkösuunnittelutyötä tekevä yritys, jonka työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita. Etsimme nyt heille erittäin pikaisella aikataululla ammattitaitoista sähköasentajaa määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja sitä on tarjolla jouluun asti. Osaavalla ja hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työllistymiseen.

Edellytämme hakijalta sähköalanperustutkintoa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta talotekniikka-alan sähköasennustöistä. Toivomme, että olisit tehnyt työtä uudiskohteissa, mutta myös saneerauskohteissa kuten esim. linjasaneerauskohteissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Työkohteet voivat vaihdella, joten ajokortti tehtävässä on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työssä edellytetään myös voimassa olevia työ- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita ja varaa aika haastatteluun arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507. Voit myös täyttää hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennussiivooja (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2018 - 04.10.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia työsuhteita.

Työtehtävänäsi on rakennusaikaisen siivouksen lisäksi myös loppusiivous. Aiempi kokemus rakennustyömaatyöskentelystä ja rakennussiivouksesta ovat hakijalle eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Rakennusalan TES.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä hakemuksesi viimeistään 4.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Lisätiedot: Esa Riikonen p. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Asiakasyrityksemme Vantaalla etsii kauttamme reippaita rengasasentajia. Työt alkavat heti renkaidenvaihtosesongin alkaessa ja työn kesto on noin 4 viikkoa. Töitä tehdään arkisin klo 9-17.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä rekrytointiassistentti Hanna Jokelalta p.050 411 0273. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Elektroniikkatyöntekijä (Lempäälä)

Hakuaika 19.09.2018 - 19.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikkatyöntekijää yrityksen Lempäälässä sijaitseviin tuotanto-tiloihin. Työ alkaa viimeistään lokakuun puolivälissä. Työsuhde on vuokratyösuhde kestää aluksi 6 kuukautta.

Työtehtävä sisältää muun muassa elektroniikkakomponentteihin liittyvien keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, vaan uusi työntekijä koulutetaan työhön helpomman tason työtehtävistä aloittaen.

Hakijan eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan koulutus sekä juotoskokemus harrastuksen, koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Toivomme hakijalta myös elektroniikkakomponenttien perustuntemusta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, 40 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Laiteasentaja maanrakennuspuolen matkatyöhön (Tampere)

Hakuaika 19.09.2018 - 04.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on pitempi aikainen työ.

Laiteasentajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennus-työmailla tehtävistä maarakennuspuolen kaapelien ja putkien asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä putkiasennustehtäviin, putkiasennusala koulutusta ja osaamista.
Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä asennustehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatyössä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Työnhakulomake »

Sales Specialist, Outshine Oy (Helsinki)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Outshine Oy on kotimainen startup-yritys, joka tarjoaa tuloksekasta sekä näyttävää ulkomainontaa palveluperiaatteella. Ulkomainonta on yksi nopeimmin kasvavista mediamuodoista ja digitaalisten mainospintojen ansiosta mainostajilla on käytettävissään entistä kiinnostavampia ratkaisuita. Outshine erottuu kilpailukentästä markkinoiden laadukkaimmalla näyttöteknologialla sekä Suomen parhailla mainospaikoilla: eksklusiiviseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi 60 % Helsingin keskustan jättikokoisista digipinnoista, pk-seudun vilkkaimmat liikuntakeskukset sekä Messukeskuksen vaikuttava digiverkosto.

Haemme nyt Sales Specialistia Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle toimistollemme. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Outshine Oy:n palvelukseen.

Sales Specialistina työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kasvavalla alalla, jossa sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaava esimies sekä huippuluokan graafikkomme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Outshine Oy:lle.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä / puuelementtiasentaja

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Pirkanmaalainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme nopealla aikataululla ammattitaitoista puutaloelementtien asentajaa / valmistajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun alkupuolella. Töitä on aluksi luvassa ainakin joulukuulle asti, jonka jälkeen hyville tekijöille voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia.

Työtehtävät koostuvat puutalojen seinä- ja kattoelementtien asennuksesta ja mahdollisesti kokoamisesta eri työvaiheineen. Rakennuspiirustusten lukeminen ja kokemus rakennustöistä on edellytys tehtävässä menestymiselle. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus vastaavasta työstä aiemmalta.

Työhön kulkemista varten hakijalle on myös eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti. Tehtävään soveltuu koulutuksen puolesta hyvin pohjaksi esimerkiksi rakennusalan perustutkinto.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Myöhemmässä vaiheessa työtä tehdään tarvittaessa kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro), johon toivomme myös hakijalta valmiuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa projektit kestävät arviolta noin kuukauden. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääasiassa kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turun seudulla sijaitseville työmaille. Työt ovat muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia projektiluontoisia tehtäviä. Tehtävissä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy erinäköisiä työmaalla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten kantotöitä, piikkausta ja muita avustavan tason tehtäviä. Eduksi katsotaan alan koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvakortti. Eniten kuitenkin arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi omasta autosta ja B- ajokortista on hyötyä töihin kulkemisen kannalta.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo. 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Osa- aikainen muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti. Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Trukinkuljettaja / Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 18.09.2018 - 02.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme trukinkuljettajaa/tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu mm. kuormien lastaus ja purku, erilaiset siirto- ja varastointitehtävät sekä varaston yleisestä järjestyksestä huolehtiminen. Lisäksi tehtäviisi saattaa kuulua myös tavaroiden lähetykset ja rahtikirjojen hallinta. Tehtävässä osallistut myös satunnaisesti tuotannon avustaviin asennustehtäviin. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta ja yleisistä varastotöistä. Lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä ajantasaisia ATK-taitoja.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Maadoitusmittaaja / nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 18.09.2018 - 02.10.2018.

Haemme nyt asiakasyritykseemme kahta maadoitusmittaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä ja projekti kestää vuoden loppuun saakka. Projektin päätyttyä on mahdollisuus jatkoon muissa tehtävissä.

Toivomme hakijoilta ammatillista koulutusta (esim. sähköasentaja) ja eduksi katsotaan voimassa olevat työturva-, tieturva ja sähkötyöturvakortit. Tehtävään valitut henkilöt perehdytetään tehtävään, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työkohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä, mutta toivomme jonkin verran joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kahta rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat välittömästi ja töitä on alustavasti kevääseen 2019 saakka.

Työt sisältävät monipuolisia työtehtäviä uudis- ja saneerauskohteisiin liittyen mm. purkutyöt, ulkoverhoilut, paneloinnit, koolaukset ja levytykset. Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 30.09.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto etsii nyt kauttamme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin syyskaudelle 2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Automaatioasentaja/työteknikko, Tecalemit Flow Oy (Vantaa)

Hakuaika 17.09.2018 - 30.09.2018.

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle automaatioalan asiantuntijoista koostuvaan joukkoon automaatioasentajaa tai työteknikkoa kenttälaiteautomaation asiantuntija- ja tuotetukitehtäviin. Tehtävässäsi työskentelet pääasiassa yksin, mutta myös projekteissa asiantuntijaryhmän jäsenenä erilaisissa haasteellisissa asiakaspalvelutehtävissä. Toimenkuvasi koostuu mm. laitteiden ja järjestelmien huolloista, korjauksista, käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista asiakkaidemme laitoksissa, jotka ovat sijoittuneet eri puolille Suomea sekä mahdollisesti joistakin vuosittaisista käynneistä maamme rajojen ulkopuolelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- muutaman vuoden kokemuksen teollisuusympäristössä työskentelystä
- sähköteknisen alan koulutusta
- yhteistyökykyä, ennakkoluulotonta asennetta ja valmiutta opetella uusia asioita
- loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä
- sujuvaa englanninkielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
- matkustusvalmiutta
- halukkuutta työskennellä myös radiometristen mittalaitteiden parissa

Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle:
- vakituisen työpaikan vakaa varaisessa yhtiössä
- monipuoliset tehtävät johtavien kenttäautomaatiolaitteiden tuotetuessa
- laitekoulutukset omassa toimipisteessä sekä päämiesten tehtailla
- mahdollisuus maksuttomaan jatkokoulutukseen
- kilpailukykyisen palkkauksen ja vapaan autoedun

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Huoltoinsinööri (Tampere)

Hakuaika 17.09.2018 - 02.10.2018.

Aliko Oy Ltd on vuonna 1978 perustettu, CNC-ohjattuja levyntyöstökoneita konepajateollisuudelle valmistava suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu myös päämiehen (Messer cutting systems) poltto-, plasma- ja laserleikkauskoneiden välitys- ja huoltotoiminta. Yrityksellä on takanaan jo reilusti yli 1 300 konetoimitusta Suomeen ja ympäri maailmaa. Aliko Oy Ltd viettää 40-vuotisjuhliaan syyskuun 2018 lopulla. Lue yrityksestä lisää osoitteessa www.aliko.fi/.

Etsimme Aliko Oy Ltd:lle suorarekrytointitoimeksiantona huoltoinsinööriä koordinointityyppisiin työtehtäviin Tampereelle. Tehtävä on vakituinen, ja siinä on tarkoitus aloittaa sopivan henkilön löydyttyä lokakuun 2018 loppupuolella.

Huoltoinsinöörin työtehtävä koostuu pääasiassa varaosahankinnasta, varaosa- ja työkalukaupan hoitamisesta, huoltojen koordinoinnista, myyntilaskujen teosta, tuotetuen tehtävistä sekä tuotteiden hinnoittelusta. Myös varaston puolen ajoittaiset työtehtävät ovat osa työnkuvaa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustallaan insinöörikoulutus (esim. konetekniikan insinööri) sekä aiempaa työkokemusta konepajaympäristöstä. Aiempien työtehtävien kautta hankitusta CNC- tai levyntyöstökoneiden tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Tehtävässä voi menestyä esimerkiksi vasta valmistunut insinööri, tai pidemmältäkin ajalta alan kokemusta kerryttänyt henkilö. Työssä tarvitaan suomen lisäksi englannin kielitaitoa – muu kielitaito on plussaa, muttei pakollista.

Töitä tehdään yrityksen toimitiloissa Tampereen Hankkion alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä toimistotyöajoin.

Tarjoamme hakijalle mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen tehtävän vakaassa, maineikkaassa ja menestyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n aluejohtaja Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Huoltoinsinööri". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Renkaiden vaihtajia, 2 paikkaa (Espoo)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita renkaiden vaihtajia lokakuussa alkavaan rengassesonkiin. Töitä tehdään kokoaikaisesti ma-pe välillä 8-16 työvuorossa. Työtä on tarjolla sesongin mukaan 4-6 viikon ajan.

Työnhakijoissa arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta. Eduksesi lasketaan aikaisempi työkokemus rengasasentajan työstä ja/tai autoalan koulutustausta. Työtehtävään saat perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole pakollinen.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sesonkityöntekijöitä autoalalle, pk-seutu (5-8 paikkaa)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Asiakasyrityksemme on suomalainen kovaa vauhtia kasvava liikkuvan kaluston ylläpitämiseen ja operointiin erikoistunut yritys. Haussa on 5-8 työntekijää tulevaan sesonkiin n. 2 kuukauden ajalle. Sesongin jälkeen työntekijällä on mahdollisuus halutessaan jatkaa yrityksessä.

Työpisteitä on ympäri pk-seutua ja töitä tehdään työparin kanssa tai porukassa riippuen työkohteista. Työssä pääset toimimaan laadukkaiden automerkkien parissa. Työ pitää sisällään renkaiden vaihtoa, kevyitä huoltotöitä sekä asiakaspalvelua. Työnkuvaa on mahdollista myöhemmässä vaiheessa monipuolistaa.

Etsimme reippaita ja hyvän työasenteen omaavia työntekijöitä. Aikaisempi kokemus alalta on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätön.

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Rengasashotellin hoitaja (Pk-seutu)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe välillä.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Edellytämme hakijoilta reipasta työotetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta.

Töitä on tarjolla arviolta 5-7 viikon ajaksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonila p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Haemme nyt aloittelevaa kirvesmiestä pk-seudulla suoritettaviin kylpyhuoneiden remonttitöihin. Työsuhde on alkuun määräaikainen joulukuun puoleen väliin asti, mutta hyvällä työntekijällä on jatkoa tiedossa määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työskentelet vaihtuvissa työkohteissa pääosin kuitenkin Helsingin seudun saneerauskohteissa alkuun kokeneemman ammattilaisen mukana. Työssäsi pääset tekemään kokonaisvaltaista remontointia aina purkuvaiheesta viimeistelyvaiheeseen asti. Haemme kehityskelpoista, mielellään rakennusalan perustutkinnon suorittanutta ja hieman rakennusalalta kokemusta omaavaa tulevaa alan ammattilaista.

Eduksesi luemme:
- voimassa olevan työturvallisuuskortin
- b-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- rakennusalalta hankitun työkokemuksen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, luotettavan ja reilun työpaikan sekä asianmukaisen palkkauksen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Huopakattoasentaja (Tampere)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Etsimme nyt asiakasyritykselle kattotyötulityökortilla varustettua huopakattoasentajaa. Käytännössä työssä tehdään korjauksia kattoihin eri kohteisiin ympäri Tamperetta. Aikaisempi kokemus huopakattojen asennuksesta on suotavaa.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät noin kuukauden. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa, klo. 7-15.30. Työ vaatii melko sateettomat olosuhteet. Voimassa oleva kattotyötulikortti on ehdoton edellytys.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Turvalaiteasentaja, SafeIT Oy (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittava henkilö työllistyy suoraan SafeIT Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ koostu sisä- ja julkisivupurkamisesta Turun keskustan läheisyydessä sijaitsevalla työmaalla. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus työkalujen käytöstä sekä vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Turku)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.


Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja kiinteistöhuoltoon (Tampere)

Hakuaika 13.09.2018 - 28.09.2018.

Toimeksiantaja on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajia pitkäaikaisiin työsuhteesiin Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Helsinki)

Hakuaika 13.09.2018 - 30.09.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-eristäjä (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 13.09.2018 - 27.09.2018.

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääasiassa Uudenmaan alueella. Kohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuden tarpeista pienempiin, esimerkiksi omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-ERISTÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen lähinnä pk-seudulla sijaitsevaan työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään erilaisissa kohteissa alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Pystyt löytämään ratkaisun ongelmiin vaikeankin paikan tullen ja haluat kehittyä työssäsi. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon, sillä tulet joskus toimimaan myös asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään arkisin 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja, KRS-Yhtiöt Oy (Helsinki)

Hakuaika 12.09.2018 - 30.09.2018.

KRS-Yhtiöt Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamiseen, saneeraukseen ja LVIA tekniikkaan erikoistunut kotimainen yritys. Palvelemme asunto-osakeyhtiöitä sekä muita asunnontuottajia ja kiinteistöjä projektien pääurakoitsijana. Palvelumme kattaa mm. kiinteistöjen linjasaneeraukset, märkätilat sekä talotekniikan peruskorjaukset ja saneeraukset.

Etsimme nyt KRS-Yhtiöt Oy:lle kahta kokenutta LVI-asentajaa perinteiseen linjasaneerauskohteeseen Helsingin keskustaan. Työt alkavat heti lokakuun alussa ja kestää aina kesäkuulle 2019 saakka. Edellytämme hakijoilta useamman vuoden kokemusta LVI-asennuksista ja kykyä itsenäiseen työhön. Sinulla tulisi olla voimassa olevat työturvallisuus ja tulityökortit, sillä kohteessa on mm. hitsaustöitä. Tarvittaessa koulutamme puuttuvat kortit. Yrityksellä on tarjota tarvittaessa asuntomahdollisuus, työkalut ja auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (mig/mag) (Helsinki)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Teräsrakenteiden hitsaamiseen erikoistunut asiakasyrityksemme etsii kauttamme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on määrä siirtyä asiakasyritykselle.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG ja Mag-hitsausta. Työt sisältävät osien sahaamista, käsittelemistä, hitsaamista sekä pistimen käyttöä. Kaikki kappaleet tehdään kertatöinä, ei sarjatuotantoa. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta työotetta, joustavuutta ja luotettavuutta.

Työtä tehdään arkisin 40h/vko.

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Mahdolliset puhelintiedustelut arkisin klo 09-15 välillä.

Työnhakulomake »

C#-devaaja automaatioalalle (Tampere)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Asiakasyrityksemme Tampereen Koneautomaatio on innovatiivinen tamperelainen koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Haemme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta C#-devaajaa / koodaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää työtä teollisuuden asiakkaille. Edellytämme hakijalta teknillisten korkeakouluopintojen (esim. tietotekniikan pääaineopinnot; ohjelmistosuunnittelu tai käytettävyys) tai muun kokemuksen kautta hankittua kokemusta ja osaamista korkean tason ohjelmointikielistä (mm. C#).

Arvostamme hakijassa soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi:

- Rohkeutta ja itsevarmuutta tarttua työhön
- Halua kehittyä ja kasvaa tehtävän mukana
- Asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Matkustusvalmiutta - työssä on mahdollista lyhyet työmatkat pääasiassa Euroopassa, mutta myös muualla ympäri maailman.

Tarjoamme:

- Innovatiivisen ja asiantuntevan työyhteisön
- Pitkäaikaisen työn
- Kasvuyrityksen mahdollisuudet
- Haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittymis- ja etenemismahdollisuuksineen
- Etätyömahdollisuuden tulevaisuudessa
- Mahdollisuuden kehittää osaamista automaatiokentällä (PLC, servot, robotit)

Tässä on oiva tilaisuus päästä kehittymään asiantuntijaksi sekä todelliseksi moniosaajaksi automaatioalalle! Kuulenhan sinusta pikaisesti ja keskustellaan lisää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Devaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Automaatiosuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää automaatiosuunnittelutyötä teollisuuden asiakkaille. Etsimme tehtävään opintojen (esim. automaatioinsinööri, AMK) tai työkokemuksen puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä, jolla on osaamista PLC-ohjelmoinnista (Beckhoff, Siemens, Omron). Mahdollinen C# ja/tai .NET -osaaminen katsotaan hakijan eduksi, mutta pakollista osaaminen ei kuitenkaan ole.

Tehtävä soveltuu hyvin automaatiosuunnittelun suhteen jo entuudestaan kokeneelle henkilölle, tai vaihtoehtoisesti uransa alkupuolella olevalle osaajallekin. Molemmissa tapauksissa avainasioita tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ovat vahva kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa pääasiassa klo 8:00-16:30 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia tehdä ajoittain (n. 50 päivää / vuosi) lyhyitä työmatkoja pääasiassa Euroopassa, mutta tarvittaessa myös muualla maailmassa.

Työntekijälle tarjotaan työskentelyä varten nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Myyjä / Asiakaspalvelija

Hakuaika 12.09.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt Punanaamio Oy:lle innokasta ja ripeäotteista myyjää Halloween sesongille. Työt alkavat viikolla 42 ja kestävät viikolle 44.

Työ koostuu käytännössä myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys kuuluu työnkuvaan. Työ on ajoittain hyvin hektistä ja vaatii nopeita otteita sekä paineensietokykyä.

Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Yrityksessä on käytössä tuntien tasoittumisjärjestelmä, niin että kolmelle viikolle tunteja tulee yhteensä 112,5h, enintään 48 tuntia viikossa. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Haluatko sinä varmistaa hauskan Halloweenin? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamio Oy:lle.

Työnhakulomake »

Kivitalojen rakennustyöntekijä (Turku ja lähikunnat)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Haemme nyt kivitalorakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla ainakin loppuvuoteen, mahdollisesti ensi kevääseen saakka.

Työtehtäviin kuuluu kaikki kivitalorakentamisen vaiheet jotka pitää sisällään mm. harkkojen kantoa, perustuksien tekoa, runkotöitä, vesikattojen tekemistä sekä betonivaluja ja siivousta.

Hakemamme tekijä on työtä pelkäämätön, motivoitunut ja fyysisesti hyvässä kunnossa oleva henkilö. Aikaisempi työkokemus ja koulutustausta ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä sillä työhön perehdytetään.

Asenne ratkaisee joten hae rohkeasti!
Työt alkavat sopivan hakijan löydyttyä ja työmaat sijaitsevat Turussa ja lähikunnissa vaihtelevasti.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Timpuri / Kirvesmies (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.09.2018 - 03.10.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys, joka etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia timpureita pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia timpurin/kirvesmiehen rakennustöitä ja työn pääpaino on levyseinärakentamisessa. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko.

Työtehtävässä edellytetään:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- itsenäistä työskentelyotetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä / Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 30.09.2018.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Julkisivumaalari (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Haemme nyt pikaisella aikataululla reipasta maalaria. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Turun alueella ja työ koostuu enimmäkseen julkisivumaalauksesta. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde on projektiluontoinen ja kestää noin kaksi kuukautta.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa maalauskokemusta. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä reipasta työotetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, Joonas Leiro 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Pakkaajia keikkatyöhön (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Mikael Järvinen p. 050 411 0470, puhelintiedustelut keskiviikkoisin kello 13-16.

Työnhakulomake »

Apumestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Haemme apumestaria Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Henkilö, jota haemme, on ihmisten kanssa toimeen tuleva, itsenäiseen työhön kykenevä ja hyvän asenteen omaava sekä kustannustehokas rakennusalan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa alakohtaista koulutusta
- vähintään 2-5 vuoden työkokemusta rakennusalan tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Haemme vastaavaa rakennusmestaria Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa rakennusmestarin koulutusta
- yli 5 vuoden työkokemusta rakennusmestarin tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

LVI-projektipäällikkö (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Haemme LVI-projektipäällikköä Helsingissä sijaitsevalle talotekniikan alan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Henkilö, jota haemme, on ihmisten kanssa toimeen tuleva, hyvän asenteen omaava ja kustannustehokas LVI-alan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- LVI-alan koulutusta ja kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) vastaavan luvat
- yli 5v työkokemusta LVI-projektipäällikön tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä lähialueilta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Pöytyä)

Hakuaika 07.09.2018 - 28.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan monipuolisesti erilaisissa kohteissa ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Työtehtävässä edellytetään:
- aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- kokemusta yleisistä kirvesmiehen tai maalarin töistä.
- rakennusalan tai soveltuvan alan koulutuksen suorittamisen

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko ja tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Maalari/nuorempi kirvesmies (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kehittymiskykyisiä maalarin ja kirvesmiehen tehtävistä kiinnostuneita aloittelevia alan tulevia ammattilaisia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja ovat ainakin aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia maalaustöitä ja avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään arvostetuksi ammattilaiseksi ja pääsetkin toimimaan usein kokeneemman maalarin/timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan tehden monipuolisia pintaremontointeja aina viimeistelyyn saakka.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan.

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pääkaupunkiseudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Sähköasentajia elintarviketeollisuuteen (Sipoo)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia sähköasentajia Sipooseen. Yritys on suomalainen elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään sunnuntaista perjantaihin 3-vuorotyönä klo 6-14, 14-22 ja 22-6.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapitotöistä
- työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnista johtuen
- suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme:
- oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ja itseohjautuvaa työotetta
- hygieniapassia
- Siemens-logiikan tuntemusta

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Mekaniikka-asentaja elintarviketeollisuuteen (Sipoo)

Hakuaika 07.09.2018 - 01.10.2018.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia mekaniikka-asentajia Sipooseen. Yritys on suomalainen elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja.

Työssäsi vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään sunnuntaista perjantaihin 3-vuorotyönä klo 6-14, 14-22 ja 22-6.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapitotöistä, vianhausta ja asennuksista
- hygieniapassia
- työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnista johtuen
- suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvaa työotetta. Sinulle on hyödyksi aikaisempi työkokemus hitsauksesta, koneistamisesta, pneumatiikasta ja hydrauliikasta. Siemens-logiikan tuntemus ja elintarvikealan kokemus katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työssä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 06.09.2018 - 04.10.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ahkeria purkutyöntekijöitä. Työ on pääasiassa piikkausta, haalausta ja muuta purkutyötä pääkaupunkiseudun alueella sijaitsevilla työmailla. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Esa Riikonen, p. 050 411 0372, arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Toijala)

Hakuaika 05.09.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää hitsaajaa toimeksiantajallemme Toijalaan. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, ja tarkoituksenamme on löytää yritykseen vakituinen työntekijä.

Käytännössä työssä hitsataan pääasiassa mustaa rautaa MIGillä. Luokkahitsausvaatimuksia ei ole, mutta sauman tulisi olla siistiä. Tuotteina yrityksellä on erilaisia koneenosia ja valmiitakin tuotteita. Kuvien lukutaito on ehdoton edellytys työssä menestymiseen. TIG-osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, normaalisti 7-15.30 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä vakituisesti toimeksiantajamme omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 04.09.2018 - 01.10.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaa rakennusalan yritys, joka etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteiseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia kirvesmiehen rakennustöitä. Työmaat keskittyvät yrityspuolen uudis-, korjaus- ja linjasaneerauksiin.

Työtehtävässä edellytetään:
- työturvallisuuskorttia
- positiivista asennetta, itsenäistä työskentelyotetta ja oppimishalua
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, ammattitaitoisen työporukan ja laatuun panostavan työjohdon. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen.

Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävään valittu henkilö aloittaa työnsä sopimuksen mukaan.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 04.09.2018 - 01.10.2018.

Haemme nyt alalle pyrkivää tai jo kokeneempaa koneenkuljettajaa Helsingissä sijaitsevaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviin kuuluu tyhjien konttien käsittely ja pinonta pystymastokoneella tai kurottajalla. Työssä menestyy parhaiten reipas ja hyvän hahmotuskyvyn omaava henkilö, joka osaa olla myös rauhallinen ja varovainen.

Toivomme hakijoilta:
- traktori-/b-ajokorttia
- taitoa käyttää yksinkertaista toiminnanohjaus järjestelmää
- hyvää asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta
- stereonäkökykyä (etäisyys/syvyysnäkö)

Katsomme eduksi:
- omat työvarusteet
- soveltuvaa ammattikoulutusta
- korjaus-, huolto- ja koneenkuljetus työkokemuksen

Työtä tehdään kahdessa vuorossa 6:45-20:00 pääsääntöisesti tiimityönä. Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työnjohdon tukemaan työn omaksumista, sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Tekninen Myyjä (Espoo)

Hakuaika 03.09.2018 - 03.10.2018.

Vuonna 1994 perustettu Oy Ergolift Ab maahantuo ja markkinoi nosto- sekä siirtolaitteita, työergonomiaa parantavia nostoapuvälineitä sekä kokonaisuuksia. Alan vahva asiantuntemus ja laadukas palvelu ovat kulmakiviä, jonka ympärille rakentuvat erikoisratkaisujen tarjonta asiakkaiden toivomusten mukaan.

Haemme uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo jonkin verran työkokemusta omaavaa myyntihenkilöä tekniseen myyntiin tekemään yrityksen uusasiakashankintaa ja asiakaspalvelua. Olet aktiivisesti mukana koko myyntiprosessissa ensimmäisestä yhteydenotosta tilauksen täyttämiseen asti.

Toivomme hakijoilta:
- kiinnostusta myyntityöhön
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen osaamista
- Microsoft Office ohjelmien tuntemusta

Lisäksi arvostamme:
- ruotsin kielen osaamista
- kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä
- puhelinmyyntitaitoa

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin valittu tekninen myyjä aloittaa suoraan Oy Ergolift Ab:n työntekijänä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Jos myynti kiinnostaa, niin tartu heti tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 03.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme nyt toimeen tarttuvia varastotyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan yritykseen.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa keräystöitä, lähettämötöitä ja yleisesti varaston toimivuuden kannalta oleellisia työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotöistä ja trukinajotaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan ja ahkera työote. Työtehtävään valituille annetaan kattava perehdytys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielekkään työn varastotöistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 03.09.2018 - 03.10.2018.

Haemme asiakkaallemme ahkeria siivoojia eri pituisiin työsuhteisiin.

Siivouskohteet vaihtelevat tarpeen mukaan. Päätarve on rakennussiivouksessa, loppusiivouksessa sekä toimistosiivouksessa. Työ tapahtuu pääkaupunkiseudun työkohteissa.

Odotamme sinulta ahkeraa ja tunnollista työotetta. Olet mielellään tehnyt siivouksia aikaisemmin, mutta mikäli näin ei ole, odotamme sinulta hyvää asennetta ja halua oppia alasta. Taidat itsenäisen työskentelyn sekä olet työssäsi oma-aloitteinen. Suomen kielen taito katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys, mikäli puhut englannin kieltä hyvin.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin tarpeisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista (40h/vko), mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan TES:ä.

Oletko positiivisen asenteen omaava henkilö ja haluat työllistyä kauttamme siivouksen monipuolisiin tehtäviin? Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 3.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0390. Lisätietoja voit kysyä tiistaisin klo 12-14 välillä.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätehuoltoon (Turku)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää pääosin jätehuollon ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vaihtolava-auton tai nosturin käytöstä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-16 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Työ alkaa syyskuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 14.09.2018 - 01.10.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen rakennesuunnittelijaa Tampereelle osaksi parinkymmenen hengen nuorekasta tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo hyvä maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä asiakasyrityksemme kirjoilla.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Alumiinihitsaaja (Siuro)

Hakuaika 23.08.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt alumiinin jatkojalostukseen erikoistuneelle toimeksiantajallemme osaavaa alumiinihitsaajaa pitkäaikaiseen työhön. Työkohde sijaitsee Nokian Siurossa.

Käytännössä työssä valmistetaan konepajatuotteita 1,5-10mm vahvuisesta alumiinista. Työ on pääsääntöisesti TIG-hitsausta, mutta myös MIG-hitsaustaidot ovat välttämättömiä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvanlukutaitoa.

Etsimme luokkahitsaustasoista tekijää, mutta luokkien voimassa olo ei ole välttämätöntä. Uusi tekijä perehdytetään tehtävään, mutta tarkoituksena olisi aloittaa itsenäinen työskentely nopeasti. Trukinajotaito ja kokemus nostureista katsotaan eduksi.

Työtä tehdään arkisin 6-14.30 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Halitsetko alumiinihitsauksen salat? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Pumppu- / betoniauton kuljettaja

Hakuaika 06.08.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt pitkillä perinteillä toimivalle Laurilan Betonille osaavaa ja työintoista kuljettajaa, joko pumppu- tai rännipurkuautoon. Työ on pitkäaikainen ja se aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta pumppu- tai rännipurkuauton kuljetuksesta. Kuljettajalta vaaditaan myös voimassa olevaa C-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia.

Autojen lähtöpiste sijaitsee Kyröskoskella ja työkohteet vaihtelevat noin sadan kilometrin säteellä. Työ on arkisin tehtävä kokopäivätyö ja kesäaikaan vaatii myös valmiutta tehdä tarvittaessa pidempää päivää.

Löytyykö sinulta tarvittava pelitaito betonin kuljetukseen? täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509. Soittamalla pystyt myös nopeuttamaan hakemuksesi käsittelyä. Ei suoria yhteydenottoja Laurilan Betoniin.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja / Kivirakentaja (Tampere)

Hakuaika 06.08.2018 - 05.10.2018.

Haemme nyt viherrakentajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa heti.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »