Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 28.04.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä niin saneerauskohteissa kuin myös uudispuolella. Tällä hetkellä käynnissä useamman liiketoimitilan saneeraustyöt Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla alkuun työkohteesta riippuen useamman kuukauden ajalle, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies / Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin (Helsinki)

Hakuaika 28.04.2017 - 15.05.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Etsimme heille nyt jo hieman kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa sekä omia työkaluja. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta 15.5.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Nosturiautonkuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 28.04.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuljetusliike K-A. Holmberg Oy:lle nosturiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin elokuun loppuun 2017 asti. Työssä liikutaan ja työskennellään pääasiassa rautakauppajaossa ja töitä tehdään arkisin noin klo 6.30-17 välisenä aikana. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, vaan asenne ratkaisee.

Edellytämme hakijoilta:
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- hyvää suomen kielen taitoa
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Arvostamme lisäksi:
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- voimassa olevaa tieturvakorttia
- aikaisempaa kokemusta kuormausnosturin käytöstä
- kokemusta rautakaupan alalla työskentelystä tai rautakaupan alan tuotetuntemusta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Työsuhde alkaa määräaikaisella henkilöstövuokrauksella. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Mia Almgrenille p.050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Talousassistentti (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 21.05.2017.

Metallialalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kokenutta talousassistenttia. Työnkuvaan kuuluu mm. laskutukseen ja reskontran hoitoon, sekä kirjanpitoon ja palkkahallintoon liittyviä tehtäviä.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Työ edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä vakaassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Työt alkavat elokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 4110 348, keskiviikkoisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja/kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 14.05.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme koneasentajaa/kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. kone- ja metallialalta), aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. CAD-ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja maansiirtoajoon, kesätyö (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 21.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle kesälomasijaisuuteen. Työt alkavat kesäkuun alussa.

Odotamme hakijoilta vähintään C-ajokorttia, yhdistelmäkortti katsotaan eduksi. Edellytämme kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Eduksi katsotaan vaihtolavakokemus. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 28.04.2017 - 12.05.2017.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Helsingissä sijaitsevalle työmaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä elementtiasennuksiin ja valutöihin liittyen.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta suurilta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus elementtiasennuksista (teräs- ja/tai betoni) tai kerrostalon runkorakennetöistä katsotaan selkeäksi eduksi.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kartoittaja/harjoittelija (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 19.05.2017.

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 24 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 230 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli noin 62 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme kartoittajaa/harjoittelijaa Turkuun. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin 30-40 tuntia viikossa. Työtehtävät ovat tietoliikenne- ja jakeluverkkojen kartoitusta GPS paikantimen avulla ja ne sijaitsevat pääosin Varsinais-Suomessa, mutta katsomme eduksi myös matkatyövalmiuden. Työtä tehdään pääosin maasto-olosuhteissa ja osittain toimistolla. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa aktiivista asennetta.

Toivomme hakijoilta ammatillista koulutusta esimerkiksi tietoliikenne-/sähköalalta, maanrakennus tai maanmittausalalta. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, oikea asenne ja halu oppia uutta on
kaikkein tärkeintä. Perehdytämme henkilön työtehtäviin ja tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Vakaan ja kehittyvän työpaikan.
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä.
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla
eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro, keskiviikkoisin klo 15-16, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Paalutusapumies (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 12.05.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja hyväkuntoista paalutusapumiestä. Työmaat sijaitsevat 150km säteellä Turusta, työmaille liikutaan firman autolla. Kuljetusten lisäksi työntekijöille on järjestetty majoitukset. Työt alkavat 8.5. ja kestävät ainakin kuukauden, mahdollisesti pidempään.

Työtehtävässä toimitaan apuna paalutuskoneen kuljettajalle. Työt koostuvat fyysisistä työvaiheista jotka kysyvät tekijältään hyvää peruskuntoa sekä sinnikkyyttä. Tehtävään ei edellytetä erillistä koulutusta, sillä töihin saa hyvän perehdytyksen töiden alussa. Toivomme kuitenkin hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta maanrakennus- tai rakennustyömailta esimerkiksi kesätöiden osalta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva1 on edellytyksenä tehtävän hoitamiselle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Heikki Huotari p. 050 411 0347. Tiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 28.04.2017 - 12.05.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme luotettavaa ja reipasta siivoojaa rappukäytävien suursiivouksiin Turkuun. Työsuhde alkaa heti ja kestää ainakin kesäkuun loppuun.

Edellytämme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta ikkunoiden pesusta. Työhön perehdytetään mutta sitä tehdään jatkossa itsenäisesti. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p.050 411 0345.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja, yli 1kV (Helsinki)

Hakuaika 27.04.2017 - 11.05.2017.

Pitkän historian omaava asiakasyrityksemme yhdistää usean alan osaajat toimivaksi kokonaisuudeksi asiakkaidensa palvelemiseksi. Yrityksen asiakkaina on useita arvostettuja yhtiöitä ja kasvu on ollut vakaata ja suunniteltua. Erilaiset sähköistykset ja asennukset erilaisissa ympäristöissä kuuluvat vahvasti asiakkaamme liiketoimintaan.

Etsimme nyt heille uudeksi tiimin jäseneksi kokenutta sähköasentajaa monipuolisiin asennustehtäviin pääasiassa Helsingin alueella tehtäviin asennuksiin. Vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa oikean henkilön löydyttyä.

Hakemallamme asentajalla on soveltuva sähköalan tutkinto ja jo monipuolista kokemusta yli 1kV:n sähkötöistä. Et välttämättä tarvitse sähköpätevyyksiä heti aloittaessasi tehtävässä, mutta työtehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 5 vuoden kokemusta asentajana, kuvanlukutaitoa sekä kokemuksen kautta hankittua tuntemusta suurien sähkölaitevalmistajien tuotteista ja keskusten sähköistyksistä. Vaihtoehtoisesti olet jo kaiken kokenut toimitila-asennuksien ammattilainen joka haluaa kehittyä omalla alallaan.

Toivomme sinulta:
- Oma-aloitteista otetta ja rohkeutta tarttua haasteisiin
- Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
- Ymmärrystä sähkön käyttäytymisestä AC/DC – virtojen rajapinnassa
- B - ajokorttia

Edellytämme, että sinulla on työmailla vaadittavat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä EA-kortti. Suomen kielen sujuva osaaminen on tarpeen asiakkaiden kanssa toimiessa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi sähköalan ammattilaisena kasvavassa yrityksessä. Tehtävässä pääset toimimaan yhteistyössä asiakasyritysten asiantuntijoiden kanssa mielenkiintoisissa kohteissa ja kunnianhimoisissa hankkeissa. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Hakuaika päättyy 11.5.2017. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä hakemusten perusteella, joten kerrothan mahdollisimman tarkasti taustastasi ja osaamisestasi.
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja, yli 1kV”. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Seppälä arkisin klo 12:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Koodari (C#) automaatioalalle (Tampere)

Hakuaika 27.04.2017 - 05.05.2017.

Asiakasyrityksemme on innovatiivinen tamperelainen tehdas/koneautomaatioalan kasvuyritys. Haemme nyt heille suorarekrytointitoimeksiantona ”hyvää tyyppiä”; oppimishaluista ja motivoitunutta koodaria/devaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää työtä teollisuuden asiakkaille. Edellytämme hakijalta teknillisten korkeakouluopintojen (esim. tietotekniikan pääaineopinnot; ohjelmistosuunnittelu tai käytettävyys) tai muun kokemuksen kautta hankittua kokemusta ja osaamista korkean tason ohjelmointikielistä mm. C#.

Arvostamme hakijassa soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi:
- sähkö- ja automaatioalan tuntemusta
- kokemusta ohjelmoitavasta logiikasta, PLC
- kokemusta ylätason laitteisto-ohjauksesta
- rohkeutta ja itsevarmuutta tarttua työhön
- halua kehittyä ja kasvaa tehtävän mukana
- asiakaslähtöistä asennetta työhön
- matkustusvalmiutta (Työssä on mahdollista lyhyet työmatkat pääasiassa Euroopassa, mutta myös muualla ympäri maailman.)

Tarjoamme:
- innovatiivisen ja asiantuntevan työyhteisön
- pitkäaikaisen työn
- kasvuyrityksen mahdollisuudet
- haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittymis- ja etenemismahdollisuuksineen
- etätyömahdollisuuden tulevaisuudessa
- mahdollisuuden kehittää osaamista automaatiokentällä (PLC, servot, robotit)

Tässä on oiva tilaisuus päästä kehittymään asiantuntijaksi sekä todelliseksi moniosaajaksi automaatioalalle! Kuulenhan sinusta pikaisesti ja keskustellaan lisää.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiainen, puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »

Kojeistotarkastaja/-testaaja, JIS-Automation Oy (Pirkkala)

Hakuaika 27.04.2017 - 12.05.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle suorarekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen kojeistotarkastajaa/-testaajaa Pirkkalaan. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä mitataan ja testataan valmistetut automaatiokeskukset. Etsimme tehtävään kuvienlukutaitoista henkilöä, jolla on sähköteknistä tuntemusta ja kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä entuudestaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Kojeistotarkastaja/-testaaja”. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Telastoasentaja (Pirkkala)

Hakuaika 26.04.2017 - 08.05.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Viatech Oy on Pirkkalassa sijaitseva teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ahkeraa kallioporauskoneiden telastoasentajaa mekaaniseen kokoonpanotyöhön. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös kahdessa vuorossa. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian, viimeistään kesäkauden alkupuolella.

Arvostamme työntekijässä kokemusta koneasennuksesta, konepiirustusten lukutaitoa, käsillä tekemisen halua ja taitoa, teknistä osaamista, innostunutta työasennetta, reipasta, tarmokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, siisteyttä ja luotettavuutta.

Työssä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä Viatech Oy:n omille kirjoille ja siirtyä jatkossa työssä kehityttyään isojen ja monimutkaisten moottoreiden kokoonpanoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 26.04.2017 - 10.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa kesälomasijaisuuteen. Työt alkavat viikolla 21 ja kestävät elokuun puoliväliin. Ajot ovat elintarvikkeiden jakoajoa Varsinais-Suomen alueella.

Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkö- / Automaatioasentaja, teollisuus (Helsinki)

Hakuaika 26.04.2017 - 10.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt osaavaa teollisuussähköasentajaa pääasiassa Helsingin Pasilassa sijaitsevalle työmaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja sopivan tekijän löytyessä töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun 2017.

Työnkuva koostuu modernien koneiden ja sähkökeskuksien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Tarvittaessa teet myös kisko- ja metallitöitä sähköistäessäsi keskuksia.

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön kilpailukykyisellä palkkauksella jossa pääset kehittämään tietotaitoasi ja asiantuntemustasi sähkötekniikan parissa. Voit olla taustaltasi teollisuuden sähköautomaation osaaja tai sähköasentajana kokemustasi kerryttänyt, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet halukas oppimaan uutta. Tehtävässä ei vaadita ohjelmointiosaamista.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- vähintään kolmen vuoden kokemusta sähköasentajan töistä
- voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- halua päästä haastaviin työtehtäviin ja kehittymään pitkään alalla olleeseen yritykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista. Aikaisempi työkokemus sähkökeskusten parista sekä voimassaolevat EA1/2 ja tulityökortti lasketaan hakijalle eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana. Toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta, sillä töitä voi olla projektikohtaisesti myös iltaisin. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy edellä mainittujen kykyjen lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot asiakkaiden kanssa toimittaessa.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle 10.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus”. Kysy rohkeasti lisätietoja Aleksi Seppälältä arkisin klo 12:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä, kesätyö (Piikkiö)

Hakuaika 26.04.2017 - 10.05.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kahta reipasta rakennusaputyöntekijää saneerauskohteeseen Piikkiöön. Työt alkavat viimeistään toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa purkutöistä, villoituksesta, työmaan järjestelytöistä sekä muista avustavista tehtävistä. Toivomme hakijoita jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja/tai alan koulutusta, mutta eniten arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on edellytyksenä tehtävän hoitamiselle.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 26.04.2017 - 10.05.2017.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä, p. 050 411 0370. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 25.04.2017 - 09.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa rakennustyöntekijää työskentelemään saneeraus- ja pintaremontointikohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan sisältyy saneerauskohteiden remonttiin liittyvät monipuoliset työvaiheet, kuten lattia-asennukset, laatoitukset, väliseinän rakennukset sekä muut asennustyöt. Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta saneeraustyömailta vähintään vuoden ajalta. Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti Helsingissä, mutta mahdollisesti myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Aloitteleva CNC-Sorvaaja, Salon Konepaja Oy (Salo)

Hakuaika 25.04.2017 - 09.05.2017.

Salon Konepaja Oy aloitti toimintansa vuonna 1993, mutta yrityksen juuret ja kokemuspohja syntyivät jo 1970-luvulla. Vuoteen 2011 asti liiketoiminta muodostui kahdesta osa-alueesta: alihankintakoneistuksesta ja hydrauliikkasylintereiden valmistuksesta. Viime vuosina olemme erikoistuneet koneistuksen sopimusvalmistajaksi ja kehitämme ja vahvistamme osaamistamme jatkuvasti.
Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 6 miljoonaa euroa, josta yli puolet tulee suorasta viennistä Eurooppaan ja Aasiaan. Meillä työskentelee noin 30 alan ammattilaista. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.salonkonepaja.fi.

Haemme nyt aloittelevaa CNC-Sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvumme tueksi.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kappaleenvaihto- ja koneistustehtävät CNC-Sorvilla. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 05.30-13.30 ja 13.30-23.30 välillä, iltavuorossa perjantait ovat vapaata.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta metallialalta sekä soveltuvaa koulutusta. Siemensin-, Fanucin- tai Mazatroll-ohjauksien tuntemus katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä ja hyvän työyhteisön tuen
- kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 25.04.2017 - 09.05.2017.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään maanantaista torstaihin, 30h/viikko. Työpaikka sijaitsee Turun keskustan lähistöllä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työssä vastaat itsenäisesti varastopuolen pyörittämisestä, joten tehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Lisäksi pääset toimimaan myös toimistopuolella, jossa tehtäviisi kuuluvat tilausten vastaanotto, lähetteiden tekeminen sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Arvostammekin aikaisempaa kokemusta varasto- ja asiakaspalvelutehtävistä, itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan trukinajotaito sekä hyvät tietotekniset valmiudet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun aikana, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 25.04.2017 - 11.05.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista kassamyyjää huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Erityisesti arvostamme positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Heikki Huotari, puh. 050 411 0347. Puhelintiedustelut arkisin klo. 8-16.

Työnhakulomake »

QA Specialist (Turku)

Hakuaika 25.04.2017 - 11.05.2017.

EOS on johtava teollisten 3D-printtauslaitteistojen valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää ja valmistaa 3D-printtauksessa käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 50 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

EOS Finlandin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt QA Specialistia vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtävässä vastaat laadunhallintajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä, muutosten hallinnasta sekä henkilöstön koulutuksesta laadunhallinnan vaatimusten osalta. Lisäksi osallistut tarpeen mukaan poikkeamien käsittelyyn sekä tuokehitysprojekteihin laadun edustajana.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön kokemusta lääkinnällisten laitteiden parissa työskentelystä, viranomaisvaatimusten (FDA, MDD) tuntemusta, kokemusta laadunhallintajärjestelmien kehittämisestä sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme Lean Six Sigma osaamista, AS9100-standardin tuntemusta sekä hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme haasteellisia ja itsenäisiä tehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan ja motivoivan työympäristön ja – ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ihmisenä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 11.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "QA Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Turku)

Hakuaika 25.04.2017 - 09.05.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ilmastointiasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista otetta työtehtäviin ja hyvää fyysistä kuntoa. Laskemme eduksi myös metallialan työkokemuksen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Kappaleenvaihtaja, Kesätyö (Turku)

Hakuaika 24.04.2017 - 08.05.2017.

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakkaallemme kappaleenvaihtajaa kesätyöhön Turkuun.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kappaleenvaihtotehtävät CNC-sorveilla ja koneistuskeskuksilla. Tehtävään perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07.00-15.30 välillä.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemusta metallialalta sekä soveltuva koulutus, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja Joonas Leiro puh. 050 411 0348, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennuspeltiseppä (Vantaa)

Hakuaika 24.04.2017 - 08.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennuspeltiseppää. Työtehtävät sisältävät pääasiassa kattopeltitöitä ja listoituksia. Työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta peltisepän töistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia ja omaa autoa. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, hyvää fyysistä kuntoa ja positiivista asennetta työntekoon.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Mikael Karlsson, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

IV-puhdistaja (pk-seutu)

Hakuaika 24.04.2017 - 08.05.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-puhdistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien asennuksiin sekä puhdistuksiin, -säätöihin ja -huoltotöihin. Työtehtävät ovat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja säätötöihin liittyviä töitä ja työkohteet pääasiassa toimistotaloissa pk-seudun alueella.

Edellytämme hakijalta aiempia näyttöjä ja vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, kuvien lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luemme IV-alan koulutuksen. Lisäksi arvostamme hakijassa oma-aloitteista sekä ahkeraa työotetta.

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen toimenkuvan sekä kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi:
- Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset oman auton käyttöösi sekä hyvän suomen kielen taidon. Työaika on arkisin 7 – 15.30. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösopimuksella jonka jälkeen työtilanteen salliessa siirtyminen yrityksen vakinaiseksi työntekijäksi on mahdollista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ennen 8.5.2017. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 12:00-16:00, rekrytointikonsultti Aleksi Seppälä, 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä matkatöihin (Tampere)

Hakuaika 24.04.2017 - 09.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme vielä yhtä reipasta maanrakennustyöntekijää Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävä täytetään nopealla aikataulutuksella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Maanrakennusapulaisen tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista, rakennusten pohjien teosta, maa-aineksen tiivistämisestä tärylätkällä sekä raudoitusten ja betonivalujen teosta. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä tehtävissä esimerkiksi aiempina sesonkeina. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatöissä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtäviä töitä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Laborantti/puhdastilatyöntekijä (Turku)

Hakuaika 21.04.2017 - 07.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme laboranttia/puhdastilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Työ sisältää mikrobiologisen laboratorion perustöiden lisäksi myös puhdastilatyöskentelyä (koneiden käyttöä ja laadunvalvontaa). Työpaikka sijaitsee Turun lähikunnassa. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, aamuvuorossa, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltavuorossa.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta laborantin töistä. Eduksi katsotaan myös kokemus välinehuoltajan tehtävistä. Erityisesti arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus puhdastiloissa työskentelystä ja aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kirvesmies / Rakennusmies (Helsinki)

Hakuaika 21.04.2017 - 07.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt ammattitaitoista Kirvesmiestä monipuolisiin saneerauskohteissa suoritettaviin työtehtäviin pääkaupunkiseudulle. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, mutta hyvälle työntekijälle voi olla tiedossa pidempiaikainen työ.

Edellytämme vähintään 3-5 vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:
- monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa työporukassa
- loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus muista töistä lasketaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta, mutta ei pakollista.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta 7.5.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Hitsaaja-asentaja/luokkahitsaaja, (Helsinki)

Hakuaika 21.04.2017 - 05.05.2017.

Asiakasyrityksemme Helsingissä etsii ammattitaitoista hitsaaja-asentajaa tai luokkahitsaajaa talonrakennustyömaiden pohjarakennusvaiheen erilaisiin hitsaustöihin. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työt ovat pääasiassa ulkotöitä ja työmaat sijaitsevat Uudellamaalla. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva-kortteja. B-ajokortti on työn kannalta välttämätön. Työ on fyysisesti raskasta, joten se edellyttää hyvää kuntoa. Töitä tehdään 40h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asbestinpurkaja (Turku)

Hakuaika 21.04.2017 - 05.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia asbestinpurkajaa Turun seudulla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä kevään 2017 aikana. Työtä on alkuun tarjolla muutaman kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen ja fyysiseen työskentelyyn kykenevä, asbestinpurkualalla toiminut henkilö. Työssä toimimisen perusedellytyksiä ovat lisäksi voimassa olevat työturvallisuuskortti sekä asbestipurkulupa. Laskemme eduksi ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden.

Töitä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja työstökeskukselle (Turku)

Hakuaika 21.04.2017 - 05.05.2017.

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana. Koneistamme ammattitaidolla eri materiaaleja rakenneteräksistä ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja muoveihin.

Konekantamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.mepra-koneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa työstökeskukselle vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta pystykaraisella CNC-työstökeskuksella työskentelystä sekä kuvienlukutaitoa. Eduksi katsotaan WINCAM- tai vastaavan ohjelmiston osaaminen sekä kokemus Fanuc-ohjauksesta. Työ on kaksivuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

CNC-sorvaaja (Turku)

Hakuaika 21.04.2017 - 05.05.2017.

Mepratuote Oy on vuonna 1971 perustettu metalliteollisuuden alihankintakoneistuksiin erikoistunut konepaja. Toimimme kotimaan ja vientiteollisuuden alihankintaketjussa vaativien koneistusosien toimittajana. Koneistamme ammattitaidolla eri materiaaleja rakenneteräksistä ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja muoveihin.

Konekantamme soveltuu pienten ja keskisuurten kappaleiden sarjatuotantoon. Sarjavalmistuksen lisäksi valmistamme yksittäiskappaleita, proto-osia ja projektikohtaisia osia joustavasti nopeallakin aikataululla. Laatu, luotettavuus ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Lisätietoa yrityksestä osoitteessa www.mepra-koneistus.fi.

Haemme nyt CNC-sorvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa kokemusta CNC-sorvauksesta, kuvienlukutaitoa, sekä kokemusta Fanuc-ohjauksesta. Eduksi katsotaan Wincam- tai vastaavan ohjelmiston osaaminen. Työ on alkuvaiheessa päivätyötä, mutta odotamme valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Tampere)

Hakuaika 21.04.2017 - 15.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa vuokratyösuhteeseen Tampereella sijaitsevalle verstaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja kestää aluksi noin 2-3 kk. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Työ on kokoonpanohitsausta ja sisältää pääasiassa mustan raudan työstöä MIG-hitsillä. Työstettävien materiaalien paksuudet vaihtelevat 5-10 mm välillä ja ovat painoltaan 5 - 20 kg.

Edellytämme hakijoilta alan peruskoulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hakijalle katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tehtävä täytetään pikaisella aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita ja varaa haastatteluaika rekrytointikonsultti Carita Tulille puh. 050 411 6507 arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Täytä myös hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 21.04.2017 - 05.05.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Asiakkaamme on vuosikymmeniä rakennusalalla toiminut, vakavarainen ja kotimainen rakennusalan yritys. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. Työkohteina on sekä uudis- että saneerauskohteita. Projektit ovat kokoluokaltaan 2-5 miljoonaa euroa.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä aliurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä voi soveltua myös uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista hyvin menestyvässä yrityksessä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Anette Tervakankaalle 05.05.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Vastaava rakennusmestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271

Työnhakulomake »

Maalari (Tampere)

Hakuaika 21.04.2017 - 02.05.2017.

Asiakkaamme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Etsimme heille kiireellisellä aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää ruiskumaalaustaitoista maalaria uudiskohteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja kestää useammasta viikosta kahteen kuukauteen.

Työkohteet ovat omakotitaloja Tampereella ja ympäristökunnissa.

Tekijältä edellytämme pintakäsittelyalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta sekä sisä- että ulkomaalauksesta, etenkin ruiskumaalaustaito ja -kokemus katsotaan hakijalle merkittäväksi eduksi. Lisäksi työssä edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta sekä ripeää työotetta. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn suorittamisessa.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00 - 15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita rekrytointikonsultti Carita Tulille, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Aloitteleva autonlasittaja (Lieto)

Hakuaika 21.04.2017 - 07.05.2017.

Raision Autolasi on pitkään alalla toiminut autolasien erikoisliike. Perheyrityksellä on pitkät perinteet ja vakaat tulevaisuusnäkymät. Yritys on tehnyt alihankintaa kaikille tunnetuille autoliikkeille Turun talousalueella. Raision Autolasi edustaa Pilkington autolaseja, jotka ovat laadultaan ensiluokkaisia.

Haemme nyt Autonlasittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviäsi ovat raskaan kaluston autolasitukset. Työssäsi kohtaat asiakkaita, joten edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta sekä soveltuvaa koulutusta.
Työt alkavat heinäkuussa ja tulet työskentelemään Liedossa avattavassa uudessa toimipisteessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Vesiekspertti/ratkaisumyyjä (Helsinki)

Hakuaika 20.04.2017 - 04.05.2017.

Asiakasyrityksemme on Helsingissä sijaitseva veden käsittelemisen ja puhdistamisen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut veden tehokkaaseen hyödyntämiseen monipuolisten laitteiden avulla. Etsimme nyt vesieksperttiä/ratkaisumyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. LVI-insinööri tai LVI-asentaja)
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- asiakaspalvelulähtöistä sekä oma-aloitteista asennetta
- kiinnostusta vedentutkimusta kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- myyntikokemuksen
- perustietämyksen laboratoriotyöstä

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja yrityksen tuotteisiin. Tulet etenkin aluksi työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kokeneemman vesiekspertin kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa työnkuvasi sisältöön tulevaisuudessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16 rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Jäteautonkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 20.04.2017 - 08.05.2017.

Asiakasyrityksemme on jätekuljetuksiin ja maanrakennukseen erikoistunut tamperelainen kuljetusalan yritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme jäteautonkuljettajaa työskentelemään kuljetustehtävissä Tampereen alueella. Työssä aloitetaan toukokuun puolivälissä ja työtä on tarjolla kesälomakauden yli tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä ollaan vastuussa oman reitin jätehuollosta työparin kanssa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta joko jäteauton tai kuorma-auton kuljetustehtävistä mielellään parin vuoden ajalta. Edellytämme hakijalta C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Toivomme hakijalta oman auton käyttömahdollisuutta sekä hyvää kuntoa työn fyysisyyden vuoksi. Arvostamme hakijassa asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä n. 35-40 tuntia viikossa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Nea Lehti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

Kattomaalari, kesätyö (Helsinki)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Haemme reippaita kattomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kerrostalojen kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain, joten tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti rakennusalan kesätöistä kiinnostuneille. Työ alkaa toukokuun alussa ja kestää sesongin loppuun elokuuhun sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Porrassiivooja, osa-aikainen (Sastamala)

Hakuaika 19.04.2017 - 15.05.2017.

Asiakkaamme etsii ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan tehtävistä taloyhtiöiden porrassiivouksista keskustan alueella ja sen tuntumassa. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi siivousalan työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan jolloin omaa autoa ei tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ alkaa kesä-heinäkuun vaihteessa. Töitä tehdään arkisin arviolta 25-30 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Kaarina/Kyrö)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Työmaat sijaitsevat pääasiassa Kaarinassa ja Kyrössä.

Hakijalta edellytetään ammattipätevyyttä sekä useamman vuoden työkokemusta monipuolisista maarakennustöistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, tieturvakortti ja oma auto ovat edellytykset työn suorittamiseen. Lisäksi toivomme hakijoilta säännöllisyyttä sekä itsenäistä työotetta.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai soita ja varaa aika haastatteluun.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343. Puhelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä, Vantaa

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa varastotyöntekijää terästuotantoon Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varasto- ja tuotantotehtävät sekä terästuotteiden sahaukset määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti. Työtehtävässä käytetään erilaisia sahoja, nostureita ja trukkeja. Työ on kaksivuorotyötä, jota tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe.

Edellytämme hakijoilta:
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- sitoutuneisuutta työhön pitkäksi aikaa
- erinomaista fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksi:
- metallialan tai varastoalan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen
- englannin kielen taidon
- tulityö-, ensiapu-, trukki- ja työturvallisuuskortit
- aiemman työkokemuksen työkoneiden ja vannesahojen kanssa työskentelystä

Tarjoamme:
- Mukavan ja reilun työympäristön
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työ alkaa kattavalla ja monipuolisella perehdytyksellä. Työsuhde on aluksi määräaikainen henkilöstövuokraus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Jos kiinnostuit työpaikasta, täytä rohkeasti hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mia Almgrenilta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Combilink Oy on vuonna 1993 perustettu Turun talousalueella raskaan kaluston huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys. Korjaamon yhteydessä toimii myös varusteiden ja varaosien myymälä. Lisätietoa yrityksestä www.combilink.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävät. Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä. Kokemus sähkötöistä katsotaan eduksi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Kiinnostuitko tehtävästä? Hae alla olevan linkin kautta tai voit myös soittaa ja varata ajan haastatteluun. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343. Puhelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Etsimme nyt asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun työkohteisiin maanrakennuskaudelle 2017. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä huhtikuun-toukokuun 2017 aikana ja jatkuvat useamman kuukauden ajan. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia. Työtehtävät koostuvat ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista, rakennusten pohjien teosta sekä maa-aineksen tiivistämisestä. Työn suorittamisen kannalta työturvallisuuskortti ja tieturva1 -kortti ovat välttämättömiä. Oma auto on hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kuvienluku ja lasereiden käyttötaidon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita purkutyöntekijöitä pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-/toukokuun 2017 aikana. Työtä on alkuun tarjolla 2 - 3 kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- aiempaa kokemusta rakennusalan purkutöistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Eduksi katsomme:
- kokemuksen asbestinpurkutöistä
- asbestinpurkuluvan

Työtä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 19.04.2017 - 03.05.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kesäkaudelle 2017.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on erilaisiin päällysteisiin ja teknisiin eristeisiin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu mm. tavaran vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään, trukilla työskentelyä, tuotteiden hyllytys ja kerääminen, tuotteiden lähetys sekä hallijärjestyksen ylläpito. Työhön kuuluu myös tavaran kuljetusta asiakkaille yrityksen pakettiautolla pääkaupunkiseudun alueella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7:00 - 15:30.

Hakemallamme henkilöllä on reippaan asenteen ja hyvän työmoraalin lisäksi myös B-ajokortti ja trukinajotaito. Työssä vaaditaan myös hyvää suomen kielen taitoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus: Kaupan TES.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Nakkila)

Hakuaika 18.04.2017 - 08.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää IV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen IV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Nakkilan työmaalta, joka kestää kesäkuun alusta tammikuun 2018 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen IV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Nakkilan alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Nea Lehti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Tuusula)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Yritys toimittaa koneistettuja osia ja osakokoonpanoja eri toimialoille metalli – ja elektroniikkateollisuuteen.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen, joten valmis osaaja sinun ei tarvitse olla. Arvostamme ahkeraa työotetta ja halua kehittyä. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Tampere)

Hakuaika 18.04.2017 - 08.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää IV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen IV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Tampereen työmaalta, joka kestää kesäkuun alusta vuoden 2017 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen IV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Tampereen alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Nea Lehti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

LV-asentaja (Nakkila)

Hakuaika 18.04.2017 - 08.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää LV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Nakkilan työmaalta, joka kestää kesäkuun alusta tammikuun 2018 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen LV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Nakkilan alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Mahdollinen hitsausosaaminen katsotaan hakijan eduksi. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Nea Lehti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

LV-asentaja (Tampere)

Hakuaika 18.04.2017 - 08.05.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla kahta itsenäiseen työhön kykenevää LV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Tampereen työmaalta, joka kestää kesäkuun alusta vuoden 2017 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen LV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Tampereen alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Mahdollinen hitsausosaaminen katsotaan hakijan eduksi. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Nea Lehti, puh. 050 411 2706.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja, kesätyö (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme LVI-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LVI-asennustehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäkaudelle 2017. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on talotekniikka-alan koulutus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mia Almgrenilta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen uudis- ja saneeraustyömaille pk-seudulle. Tehtävät koostuvat pääasiallisesti asennustöistä mutta työnkuva kattaa laajasti niin tiiveyskokeet kuin ilmanmäärämittaukset. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme hakijalta aiempia näyttöjä ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, IV-alan koulutusta, kuvien lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn uudis- ja saneeraustyömaalla. Lisäksi arvostamme hakijassa oma-aloitteista sekä ahkeraa työotetta.

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi:
- mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset oman auton käyttöösi sekä hyvän suomen kielen taidon. Työaika on arkisin 7 - 15.30.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ennen 2.5.2017. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 12:00-16:00, rekrytointikonsultti Aleksi Seppälä, 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Prosessi-insinööri, biotekniikka (Turku)

Hakuaika 18.04.2017 - 07.05.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt prosessi-insinööriä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu bioprosessien toteuttaminen, hallinta ja dokumentaatio biologisten lääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä. Tehtävät ovat monipuoliset ja haastavat sisältäen mm. kromatografisia erotusvaiheita, erilaisia suodatusprosesseja, laitteiden puhdistusvaiheita, prosessiliuosten valmistamista ja materiaalihallintaa. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista yhdistettynä tarkkuutta vaativaan dokumentointiin.

Odotamme sinulta vähintään AMK-tutkintoa (esim. biotekniikan insinööri). Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta bioteknisten tuotteiden tuottamisesta ja puhdistamisesta. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 7.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Prosessi-insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

HPLC-kemisti, proteiinikemia (Turku)

Hakuaika 18.04.2017 - 07.05.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt HPLC-kemistiä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Toimit HPLC-menetelmien asiantuntijana. Vastaat analyysien siirroista asiakkaidemme laboratorioista Biovianin laboratorioon. Kehität menetelmiä biologisten tuotteiden analysointiin yhdessä projektiryhmän ja asiakkaan kanssa. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti englannin kielellä. Analyysimenetelmien validointi laadunvalvonta-analyyseiksi on merkittävä osa työtä samoin analyysien tarkastus ja ongelmanratkaisu.

Odotamme akateemista loppututkintoa (esim. kemisti tai biokemisti). Sinulla on vahvaa näyttöä HPLC-menetelmien kehittämisestä ja hallinnasta ja olet proteiinikemian asiantuntija. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä katsotaan eduksi. Sujuva kirjallinen ja puhuttu suomen- ja englanninkielen taito on välttämättömyys. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 7.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "HPLC-kemisti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille pääkaupunkiseudulle. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, Rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Yleismies golfkentän ravintolaan (Espoo)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta yleismiestä golfkentän ravintolaan Espooseen.
Työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluu muun muassa tavaroiden siirtely, kuormien purkaminen, pullojen kantaminen kioskin ja ravintolan välillä sekä myös tiskaaminen aika-ajoin. Kiiretilanteissa et pelkää olla avuksi myös keittiön puolella. Työtä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin kello 07-23 välillä. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti.

Edellytämme hakijoilta:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Joustavuutta työtehtävien ja -aikojen suhteen
-Reipasta asennetta

Tarjoamme miellyttävän työilmapiirin golfin maailmassa sekä mukavat työkaverit. Yrityksessä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin jälkeen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija/kahvilatyöntekijä (Espoo)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Ravintola Vista on Tapiola Golf -kentän "19. reikä". Tämän uuden ravintolan terassilta avautuu huikeat näkymät rangelle ja 18. viheriölle. Ravintola Vistan toiminta-ajatuksena on valmistaa herkkuja ja tapahtumia kaikilla mausteilla sekä tarjoilla parasta pöytään oli kyseessä kahvihetki, arki- tai liikelounas, tauko golfin tai liikunnan lomassa, illallinen, yrityksen tai yksityishenkilön tärkeä juhla.
Olemme erittäin joustavia ja taitavia mukautumaan erilaisiin tapahtumiin asiakasta kuunnellen. Meiltä poistutaan hymy huulilla! "Rento, mutta tyylikäs"- on lainaus asiakkaalta.

Etsimme nyt aurinkoisten asiakaspalvelijoidemme joukkoon tarjoilijataitoista kahvila-/ravintolatyöntekijää. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille kello 7-23 välille (6-7 tunnin vuoroissa). Työtä tehdään vähintään 30 h/viikko. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tarjoilijan ja asiakaspalvelijan tehtävät.

Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun ammattilainen ja aidosti kiinnostunut asiakkaiden viihtyvyydestä. Edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta kahvila-/ravintola-alalta, anniskelupätevyyttä, hygieniapassia sekä positiivista ja reipasta asennetta. Sujuva suomen ja suullinen englannin kielen taito ovat perusedellytykset tehtävässä toimimiseen. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme miellyttävän työilmapiirin Tapiola Golfin maailmassa sekä mukavat työkaverit. Yrityksessä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin jälkeen.

Mikäli hymysi ei hyydy kiireisissäkään päivissä, olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271. Ei suoria yhteydenottoja Ravintola Vistaan.

Työnhakulomake »

Sisä- / Alakattoasentaja (Helsinki)

Hakuaika 18.04.2017 - 02.05.2017.

Toimeksiantajamme on Uudellamaalla toimiva sisärakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys. Etsimme nyt heille ammattitaitoista alakattoasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle voi tarjoutua mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään vahvaa näyttöä ja työkokemusta alakattoasentamisesta (kipsilevyt tai T-lista). Monipuolinen muu sisärakentamisen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää rakennusalan perustuntemusta esim. alan peruskoulutuksen kautta hankittuna. Hyvä asenne ja fyysinen kunto sekä reipas työote ovat tässä työssä erittäin tärkeitä.

Sinulta löytyy jo työssä tarvittavat työkalut ja sekä työmailla vaadittava voimassaoleva työturvallisuuskortti. Suomen kielen taito on ryhmätyötilanteessa tärkeää ja tarvittaessa pystyt lukemaan rakennuspiirustuksia itsenäisesti sekä toimimaan niiden mukaisesti. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan hakijalle eduksi, mutta ei ole pakollista. Töitä tehtävässä tehdään arkisin klo 7.00 – 15.30 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle:
- Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen tuen ja kannustavan ilmapiirin
- Mahdollisuuden kehittää taitojasi alakattoasentajana, sillä yritys tekee asennuksia useasta eri materiaalista
- Alun tuntipalkkauksen jälkeen motivoivan ja kannustavan urakkapalkkiomallin

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle 2.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sisä- / Alakattoasentaja”. Kysy rohkeasti lisätietoja arkisin klo 12:00 - 16:00 välisenä aikana, Aleksi Seppälä puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Asiakastukihenkilö (Helsinki)

Hakuaika 13.04.2017 - 30.04.2017.

Unifaun on markkinajohtaja kuljetushallinta-alalla Pohjoismaissa ja yksi Euroopan suurimpia palveluntarjoajia. Unifaun tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella innovatiivisia ja korkealaatuisia kuljetushallintajärjestelmiä. Järjestelmässä toimii yli 100 000 yritystä, jotka lähettävät päivittäin yli 800 000 lähetystä. Unifaun työllistää noin 130 ihmistä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Puolassa. www.unifaun.com

Etsimme nyt teknisesti suuntautunutta asiakastukihenkilöä Helsinkiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-/heinäkuussa. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti, mutta tämän jälkeen on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakastukihenkilön tehtävät sisältävät asiakaspalvelua ja järjestelmäneuvontaa puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksien avulla, sekä teknistä ongelmanratkaisua. Tehtävät sisältävät myös asiakkaiden neuvontaa integraatioasioissa (esim. XML/REST API). Näitä ei tarvitse entuudestaan hallita, mutta näistä pitää olla aidosti kiinnostunut. Tehtäviin kuuluu myös jonkin verran projektityöskentelyä, sekä itsenäisesti että osana projektiryhmää.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekniikan/logistiikan tradenomi)
- hyvää tietoteknistä osaamista
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme lisäksi:
- logistiikka-alan ymmärrystä
- reipasta ja positiivista asennetta
- ymmärrystä yritysten verkko- ja tulostusasetuksista
- ruotsin ja/tai viron kielen taitoa, myös muut Baltian kielet eduksi (liettua, latvia, venäjä)

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
- säännöllisen työajan
- kannustavan työilmapiirin ja mukavat työkaverit
- viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 30.4.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä p. 050 411 0370. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sprinklerisuunnittelija (Lahti)

Hakuaika 13.04.2017 - 30.04.2017.

Festec Oy on automaattisten palontorjuntalaitteistojen suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Kotimaisena ja riippumattomana toimijana tarjoamme asiakkaillemme sprinklerisuunnittelua vuosikymmenien kokemuksella.

Etsimme nyt sprinklerisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään kesäkuun alussa.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. LVI-insinööri / DI / muun tekniikan alan insinööri)
- AutoCAD-ohjelman osaamista
- suomen ja englannin kielitaitoa
- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
- kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn
- kiinnostusta kehittyä alan asiantuntijaksi

Arvostamme lisäksi:
- MagiCAD-ohjelman osaamista
- kokemusta tietomallinnuksesta
- ohjelmisto-osaamista

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- tiiviin työyhteisön tuen
- liukuvan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
- mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen
- kilpailukykyisen palkkauksen

Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, joten myös vastavalmistuneet hakijat huomioidaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.4.2017 mennessä sähköpostitse Laura Willbergille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "sprinklerisuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willberg, p.050 411 0370.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija / Myyjä, Oy Lind-Tec Hydro Ab (Turku)

Hakuaika 13.04.2017 - 30.04.2017.

Oy Lind-Tec Hydro Ab on hydraulisten koneiden ja laitteiden huoltoihin sekä asennuksiin erikoistunut yritys Turussa. Huollamme hydrauliikkaa käyttävät teollisuuden ja maatalouden työkoneet vuosien mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Asennamme myös uusiin laitteisiin tarvittavat letkut ja putket. Pitkä kokemus alalta takaa, että saat tilaamasi työn varmasti oikeaoppisesti tehtynä, laadukkaita komponentteja käyttäen.
Asiakkaitamme ovat pääasiassa teollisuusalan yritykset. Palvelemme myös yksityisiä tarpeen mukaan. Toimimme Turun alueella aina saaristossa asti ja viemme osaamistamme tarvittaessa myös Tampereen ja Helsingin seudulle. Lisätietoa yrityksestä www.lind-tec.fi.

Haemme nyt asiakaspalvelijaa / myyjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi kasvavaa joukkoamme. Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelu myymälässä ja siihen liittyvät työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 07.30 - 16.30 välille.

Työssä menestyminen edellyttää tuntemusta hydrauliikasta, hydrauliikkakomponenteista sekä pneumatiikasta. Toimit työssä asiakkaiden kanssa, joten toivomme lisäksi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Erityisesti arvostamme kuitenkin iloista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.
Työhön vaaditaan B-ajokortti.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- nuorekkaan työyhteisön ja hyvän työyhteisön tuen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LV-asentaja (Turku)

Hakuaika 13.04.2017 - 02.05.2017.

Vesijohtoliike Honka Oy on vuodesta 1990 asti toiminut vesijohtoliike. Palvelemme rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin putkiasennukset ja putkikorjaukset. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.vjlhonka.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista LV-asentajaa urakointikohteisiin vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta talotekniikan perustutkintoa ja vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista LVI-asentajan töistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä vaaditaan työturvallisuus- sekä tulityökortti. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla ja työt sisältävät monipuolisia uudis- ja saneerauskohteiden LV-asennustöitä sekä ammattitaitosi ja kokemuksesi perusteella mahdollisesti myös nokkamiestehtäviä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Voiteluainemyyjä teollisuuteen

Hakuaika 13.04.2017 - 01.05.2017.

Toimeksiantajamme Öljycenter Finland Oy on kasvava tamperelainen korkealaatuisten öljy- ja kaasumaisten tuotteiden tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Mobil-voiteluaineet, Lämpöpuisto Oy:n Shell-polttonesteet, Agan kaasutuotteet ja tarvikkeet, Yaran Air1® AdBlue sekä joukko erilaisia kemikaaleja niin teollisuuteen kuin liikkuvaan kalustoonkin. Yrityksen toiminnan perusteena on pitkä kokemus alalta ja kokemuksen tuoma osaaminen sekä ymmärrys asiakkaiden tarpeista ja niihin tarjotuista oikeista ratkaisuista. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. vaihteistoöljy, johdeöljy, hydrauliikkaöljy, laivojen voiteluaineet, turbiiniöljy ja lämmönsiirtoöljy. Asiakaskuntaan kuuluvat esim. teollisuustuotantolaitokset. Yrityksen toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Etsimme nyt Öljycenterille pitkäaikaiseen työsuhteeseen itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kuukausipalkkaista voiteluainemyyjää. Työskentelyalue voi olla asuinpaikastasi riippuen eteläistä, itäistä, läntistä tai keskeistä Suomea. Työ on myyntityötä kotitoimistosta käsin ja säännöllistä asiakkaissa käyntiä. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Toivomme hakijalta:

- Alalle soveltuvaa teknistä koulutustaustaa ja / tai työkokemusta
- Hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä
- Ymmärrystä alan tuotteista ja niiden soveltuvuudesta eri käyttökohteisiin
- Joustavaa asennetta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja toimeliasta työotetta
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja pitkäjänteisyyttä
- Kokemusta myyntitehtävistä metalli- paperi- ja energiateollisuuden asiakkaille

Tarjoamme notkean ja itsenäisen työn mielenkiintoisten ja monipuolisten yritysten parissa, sekä mukavan avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä aikavälillä klo 07:00-17:00. Tarjoamme asiallisen kiinteän kuukausipalkan tekijän kokemukseen ja osaamistasoon perustuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen siivooja (Turku)

Hakuaika 13.04.2017 - 30.04.2017.

Kotimaailma on vuonna 2007 perustettu valtakunnallinen majoitusalan ketju. Kotimaailma on panostanut alusta saakka erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettaviin yhteistyökumppaneihin sekä laadukkaiden asuntojen keskeisiin sijainteihin eri kaupungeissa. Kotimaailma tarjoaa asiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille. Lisää yrityksestä osoitteessa www.kotimaailma.fi

Haemme nyt osa-aikaista siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Työtehtäviin kuuluu asuntojen siivoustehtävät vuokrasuhteen päätyttyä, muun muassa imurointi,lattianpesu,liinavaatteiden vaihto, astioiden tarkistus, ikkunoiden pesut ja muut siistijän tehtävät. Minimityöaika on 3,5h / päivä, työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa itse.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten toimi nopeasti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.
Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Johanna Helle, 050 411 0343

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 13.04.2017 - 30.04.2017.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava, luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Ompelija (Turku)

Hakuaika 12.04.2017 - 30.04.2017.

Asiakasyrityksemme Turun lähikunnassa hakee kauttamme ammattiaitoista ompelijaa teolliseen ompeluun. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Turku)

Hakuaika 12.04.2017 - 07.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Turkuun ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

KLT-Kirjanpitäjä (Lieto)

Hakuaika 10.04.2017 - 01.05.2017.

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta jo 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi.

Pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle haemme nyt asiakasvastuullista KLT-kirjanpitäjää Liedon keskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta, kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin saakka. Työhösi kuuluvat olennaisena osana kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaiden suuntaan. Käytössämme ovat Tikon ja Heeros taloushallinto-ohjelmistot.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), kattavaa kokemusta asiakasvastuullisesta kirjanpitotyöstä tilitoimistossa sekä tilinpäätöstaitoa. Erityisesti arvostamme KLT-tutkintoa, kokemusta sähköisestä taloushallinnosta, yhtiö- ja verolainsäädännön tuntemusta, vahvaa Tikon – ohjelman tuntemusta sekä halua omaksua asiakkaiden omassa käytössä olevia taloushallinnon osaohjelmia. Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä halua kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme itsenäisiä ja haasteellisia työtehtäviä, työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamista. Työsuhde on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 1.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä". Lisätietoa tehtävästä antaa 20.4. ja 27.4. klo 10-12 Liedon Tilitoimiston toimitusjohtaja Kim Seljänne p. 050 572 8990 ja muina aikoina Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies, kesätyö (Turku)

Hakuaika 07.04.2017 - 07.05.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita rakennusapumiehiä Turun ja lähialueiden työkohteisiin kesäkaudelle 2017.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Kattopeltiseppä (Turku)

Hakuaika 07.04.2017 - 09.05.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kattopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Peltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset peltityöt hallilla sekä asennukset työmailla. Työmaat sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta peltisepän töistä sekä alan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus konesaumapeltikattojen teosta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 07.04.2017 - 09.05.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Asentaja, Alumatic Oy (Kangasala)

Hakuaika 06.04.2017 - 29.04.2017.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme puolesta automaatio-/sähkö-/pneumatiikka-asentajaa. Työtehtävä on pitkäaikainen, ja työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jonkin verran taustallaan vastaavan tyyppisistä töistä kokemusta entuudestaan. Mahdollinen hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi.

Edellytämme hakijalta halukkuutta tehdä tarvittaessa myös muita yleisluontoisempia työtehtäviä ja asennustöitä varsinaisten sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöiden ohella.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Kaivinkonekuski (Tampere+lähikunnat)

Hakuaika 26.04.2017 - 12.05.2017.

Asiakkaamme on pirkanmaalainen maarakennusalan palveluita tarjoava yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme kaivinkoneenkuljettajaa.Työmaat sijaitsevat Lempäälässä ja Tampereen alueella. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla vuoden loppuun saakka.

Tarjoamme monipuoliset työmaat ja rennon työyhteisön kasvavassa yrityksessä. Töitä tehdään joustavasti arkisin klo 07:00 – 17:00 välisenä aikana, yhteensä 40 tuntia viikossa.

Soita ja varaa aika haastatteluun arkisin klo 8:00–16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta, puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 26.04.2017 - 06.05.2017.

Haemme nyt kahta maanrakennustyöntekijää ratikkaprojektiin Tampereelle.

Etsimällämme työntekijällä on:
Aiempaa kokemusta maanrakennustöistä
Voimassa olevat tieturva-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit
Kokemusta taso- ja putkilaserin käytöstä sekä piirustustenlukutaitoa
Oman auton käyttömahdollisuuden
Positiivisen asenteen ja halun oppia uutta

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta, puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »

Kaukolämpöhitsaaja (Tampere)

Hakuaika 08.03.2017 - 12.05.2017.

Etsimme pirkanmaalaiselle toimeksiantajayrityksellemme neljää kaukolämpöhitsaajaa Tampereella ja ympäryskunnissa sijaitseviin työkohteisiin. Työssä aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ensi alkuun työskennellään 1-3 kuukautta kestävissä projekteissa. Tämän jälkeen pitkäaikaisempi työllistyminen toimeksiantajayritykseen on mahdollista.

Haemme tehtävään henkilöitä, joilla on hitsausosaamista, sekä mahdollisesti taustallaan aiempaa työkokemusta myös maanrakennustöistä. Myös aiempi kokemus kaukolämpöhitsausten tekemisestä voi olla hakijalle eduksi. Työ on ulkona tehtävää työtä, jossa työkohteiden sijainnit vaihtuvat. Tästä syystä edellytämme hakijalta oman auton käyttömahdollisuutta työkohteeseen kulkemista varten. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva 1 -kortteja, sekä mahdollisia kaasu- ja puikkohitsaajan pätevyystodistuksia.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita kaivinkoneen perämiehiä Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Ohutlevytyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 12.04.2017 - 01.05.2017.

Toimeksiantajamme on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä monimuotoisia ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun sekä asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme ohutlevytyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ koostuu ohutlevytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm alumiini- ja RST-levyt. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Tuotteet valmistetaan moninaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksen viimeistelyyn, hissien sisustoihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Tehtävään kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteisiin. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Toivomme hakijalta:

- Kokemusta metallilevytyöstä
- Hitsaustaito – alumiini ja / tai RST
- Levytyön perusteiden ymmärrys – leikkaus, särmäys, aihiomittojen laskenta
- Kokemusta konepajan tyypillisimpien koneiden, laitteiden ja työkalujen käytöstä
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
- Normaalia fyysistä kuntoa

Tarjoamme hakijalle:

- Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa.
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet
- Siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Töitä tehdään arkisin klo 7:00 – 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.03.2017 - 12.05.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Tasoittaja (Tampere)

Hakuaika 26.04.2017 - 15.05.2017.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille ammattitaitoista tasoittajaa Tampereelle ja ympäristökuntiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työon vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Osaavalle tekijälle voi tarjoutua ensimmäisen työkohteen jälkeen mahdollisuus pitkäaikaiseen työskentelyyn.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen tasoitetöistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Carita tuli, 050 411 6507.

Työnhakulomake »

LVI-Projektipäällikkö (Tampere)

Hakuaika 12.04.2017 - 01.05.2017.

Asiakkaamme AX-Suunnittelu on neljän yhtiön vuonna 1993 perustettu yritysryhmä - teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. AX-Suunnittelun laajimman kokonaisuuden muodostaa talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. AX-Suunnittelun palvelut perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen sekä haluun vastata asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin.

Insinööritoimisto AX-LVI Oy on yksi AX-Suunnittelu -yritysryhmän neljästä yhtiöstä. Etsimme nyt heille LVI-projektipäällikköä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Projektipäällikön tehtävään kuuluu LVI-suunnittelu ja LVI-suunnitteluprojektien hallinnoiminen. Hallinnoimiseen liittyy mm. asiakkaiden tarpeiden selvitys, suunnittelun toteutuksesta vastaaminen ajallisesti ja taloudellisesti, suunnitteluhenkilöresurssien määrittely, suunnittelun ohjaus, laadun hallinta, kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sekä projektiseuranta / -valvonta. Johtamasi suunnitteluryhmän koko on tyypillisesti 2-10 henkilöä. Toiminta-alue on pääsääntöisesti Pirkanmaa, mutta kohteita saattaa sijaita muuallakin Suomessa. Projektipäällikkö huolehtii projektin toteutuksesta ja onnistumisesta sovitun mukaisesti. Tekijällä on asiantuntijan ominaisuudessa velvollisuus osittain toimia myös koulutustehtävissä omassa työyhteisössä.

Projektit koostuvat hyvin erityyppisistä rakennuksista kuten oppilaitos-, teollisuus-, kauppakiinteistö-, asuin- ja sairaalarakentamisen kohteista. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa MagiCAD-ohjelmistolla. Etsimällämme henkilöllä on LVI-insinöörin tai LVI-DI:n koulutus ja mielellään useamman vuoden kokemus suunnittelutyöstä ja projektinhoidosta. Arvostamme luotettavuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Olet mukava, huumorintajuinen ja joustava tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä into työskennellä erilaisten rakennusprojektien ja ihmisten kanssa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv liukuvasti klo 07:00 – 17:00.

Tarjoamme hyvän ja monipuolisen työpaikan viihtyisässä ja mukavassa työilmapiirissä merkittävillä etuuksilla sekä asianmukaisen palkkatason.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »