Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Rappu-/ylläpitosiivooja (Espoo)

Hakuaika 16.03.2018 - 29.03.2018.

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualasta. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Mankkaalla. Työllistämme tällä hetkellä 18 henkilöä ja liikevaihtomme oli miljoona euroa vuonna 2016.

Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy etsii nyt kauttamme rappu-/ylläpitosiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtävät ovat pääasiassa kerrostalojen rappusiivousta sekä kevyempää ylläpitosiivousta erilaisissa työkohteissa. Työkohteet ovat laajasti ympäri pääkaupunkiseutua. Työt alkavat Espoon Mankkaan toimipisteeltä ja työkohteisiin liikutaan yrityksen omilla siivousautoilla. Työtä tehdään arkipäivisin, yhteensä 37,5 h/vko.

Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, ammattimaista siivousjälkeä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi toivomme reipasta asennetta ja innokasta otetta työhön sekä mukautumiskykyä. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ vaatii lisäksi B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja lämminhenkisen työpaikan, loistavan työporukan, hyvät työsuhde-etuudet sekä etenemismahdollisuuden. Siivouskalustomme ja työvälineet ovat ensiluokkaisessa kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot tehtävää koskien Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Kahvilatyöntekijä (Kaivanto, Kangasala)

Hakuaika 16.03.2018 - 02.04.2018.

Toimeksiantajamme Kaivannon Keidas on viihtyisä kahvila/ruokapaikka vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien varrella Kangasalan Kaivannossa. He etsivät nyt kauttamme kahta reipasta ja iloista kahvilatyöntekijää kesän ajaksi. Työ alkaa kesäkuun alusta ja päättyy elokuun puolivälissä.

Kesätyöntekijät työskentelevät kahvilassa asiakaspalvelutehtävien lisäksi mm. ruoanvalmistuksessa vakituisen työntekijä apuna. Lisäksi työhön kuuluu tiskausta, siivousta ja yleistä puhtaana pitoa, jäätelön ja muiden kahvilan tuotteiden myyntiä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja iloista olemusta sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällistä asiakkaiden kohtaamista. Työ soveltuu hyvin esim. reippaalle koululaiselle tai opiskelijalle, joka on valmis myös viikonloppuisin tehtävään työhön.

Työ on pääsääntöisesti kesäviikonloppuisin pe-su klo 9.00-21.30 välisenä aikana tehtävää työtä. Työtä saattaa olla satunnaisesti tarjolla myös muina päivinä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa alla olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 väillä ainoastaan Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Apumies puutarha-alalle (Mynämäki)

Hakuaika 16.03.2018 - 30.03.2018.

Haemme nyt reipasta ja luotettavaa apumiestä puutarha-alan asiakasyrityksellemme Mynämäelle.
Työt alkavat viimeistään 9.4. ja kestävä kesäkuun alkuun saakka.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti pakkaamista, kuormien purkua, rullakoiden kasausta sekä yleisiä avustavia tehtäviä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on työhön tarttuva ote ja hyvä fyysinen kunto. Eduksi katsotaan ajokortti sekä trukin- ja traktorinajotaito. Työajat arkisin klo 7-15:30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Turku)

Hakuaika 16.03.2018 - 30.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa ja kestävät vähintään elokuun loppuun saakka. Työssä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 16.03.2018 - 23.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeliasta varastotyöntekijää Länsi-Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Pätevälle tekijälle tarjotaan pitkäaikainen työsuhde, joka alkaa neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta.

Työnkuva koostuu monipuolisista varastotehtävistä, joita tehdään sekä yrityksen sisävarastotiloissa että pihamaalla. Myös tavaroiden noutoon ja viemiseen liittyvät kuljetustehtävät lähialueilla sekä pienet kokoonpanotyyppiset tehtävät varastolla ovat osa työnkuvaa. Työssä on käytössä kuorma-auto, jonka kuljettamiseen vaaditaan C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys. Kuorma-auton purkamisen yhteydessä sekä varastotiloissa tavaroiden siirtelyssä käytetään trukkeja (3tn ja 7tn), joissa on paripyörät edessä.

Työssä käsiteltävät ja kokoonpantavat tuotteet koostuvat erityisemmän alan tarvikkeista, joita varten uusi työntekijä perehdytetään hyvin varastoesimiehen toimesta työsuhteen alussa.

Etsimme tehtävään perustason ATK-käyttötaitoista henkilöä, jolla on hieman aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä ja joka kykenee omatoimiseen sekä tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Työskentely edellyttää lisäksi normaalia fyysistä yleiskuntoa ajoittain raskaidenkin tarvikkeiden siirtelyä varten.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja reipasta asennetta tehtäviä töitä kohtaan. Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen työtehtävän hyvässä, luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Tarjoilija, kesätyö (Turku)

Hakuaika 16.03.2018 - 30.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola-alan työntekijöitä kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta osalla kesätyöntekijöistä on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä. Työt jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti, mutta mahdollisesti pidempään.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Teenpakkausautomaatin käyttäjä, Nurmijärvi

Hakuaika 16.03.2018 - 30.03.2018.

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla Petikossa, mutta toiminta kokonaisuudessaan siirtyy uuden tehtaan myötä Etelä-Nurmijärvelle huhtikuusta 2018. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaatin käyttäjä.

Asiakasyrityksemme Nordqvist Oy hakee nyt kauttamme teenpakkausautomaatin käyttäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee vielä tällä hetkellä Vantaan Petikossa, mutta vuoden 2018 huhtikuuhun mennessä toiminta siirtyy uuden tehtaan myötä Nurmijärvelle.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme työhön sopivaa koulutustaustaa (esim. insinööri) ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta tuotantotöistä
- voimassa olevia ammattikortteja (työturvallisuuskortti, tulityökortti, hygieniapassi sekä trukkikortti)
- B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
- reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Kenkä- / vaatemyyjä (Ikaalinen)

Hakuaika 16.03.2018 - 02.04.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Q-Kenkä Ky on koko perheen kenkä- ja vaatemyymälä Ikaalisissa. Saman katon alta löydät niin kengät, vaatteet, lompakot kuin laukut monenlaisiin tarpeisiin. Q-Kengästä löydät suurvalikoiman kenkiä vauvasta vaariin; ensiaskelkengistä Reino -aamutossuihin. Star Jeansin vaatemyymälän puolelta löytyy laaja valikoima ulkotakeista juhlamekkoihin. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.q-kenka.fi.

Etsimme nyt reipasta ja myyntikokemuksen omaavaa kesätyöntekijää Q-Kengän myymälään Ikaalisiin. Työt alkavat toukokuun alkussa ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti noin syyskuun loppuun. Hyvälle työntekijälle voi löytyä töitä osa-aikaisesti myös syyskuun jälkeen.

Kenkä- ja vaatemyyjän työtehtävät muodostuvat muun muassa myyntityöstä, tavaran purusta ja tuotteiden esille panosta. Odotamme hakijalta muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kenkä- ja/tai vaatetietämys sekä materiaalituntemus katsotaan hakijan eduksi. Ennen kaikkea haemme innokasta ja iloista sekä myyntihenkistä ja ahkeraa tekijää, joka on kiinnostunut alasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, rennon työilmapiirin ja mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen osa-aikaisesti. Töitä tehdään myymälän aukioloaikoina, ma - pe 9-18 ja la 9-14, 37,5 h/vko. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki tehtävää koskevat tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rengasashotellin hoitaja (Espoo)

Hakuaika 16.03.2018 - 23.03.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme rengashotellin hoitajaa Espoon toimipisteelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe välillä.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Edellytämme hakijoilta reipasta työotetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta.

Töitä on tarjolla arviolta 5-7 viikon ajaksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit täyttää alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonila p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Renkaiden vaihtajia, 2 paikkaa (Espoo)

Hakuaika 16.03.2018 - 23.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita renkaiden vaihtajia kevään rengassesonkiin. Töitä tehdään kokoaikaisesti ma-pe välillä 8-16 työvuorossa. Työtä on tarjolla sesongin mukaan 4-5 viikon ajan.

Työnhakijoissa arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta. Eduksesi lasketaan aikaisempi työkokemus rengasasentajan työstä ja/tai autoalan koulutustausta. Työtehtävään saat perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä ei ole pakollinen. Työt alkavat heti huhtikuun alusta ja haastattelut käydään viikolla 12, joten kannattaa toimia nopeasti.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, TLT-Connection Oy

Hakuaika 15.03.2018 - 31.03.2018.

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme nyt uusia osaajia joukkoomme. Haemme nyt työnjohtajia sähkö- ja televerkkojen kaapelointityömaille.

Katsomme eduksi:
-Aikaisemman kokemuksen maanrakennusalalta
-Aikaisemman kokemuksen sähkö-/televerkkojen parissa työskentelystä
-Aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä
-Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja sitoutumisen annettuihin tehtäviin
-Matkustusvalmiuden
-Positiivisen asenteen ja halun oppia uutta

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Vakaan ja kehittyvän työpaikan
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Haemme henkilöitä seuraaviin toimipisteisiin:
-Turku, 1-2 henkilö
-Valtakunnalliset kohteet (matkatyö) 1 henkilö

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat huhti- toukokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 31.3. mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tarjoilija / Catering työntekijä (Porvoo)

Hakuaika 15.03.2018 - 29.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme Porvooseen kesäksi innokasta tarjoilijaa / catering työntekijää luonnon helmaan, kauniiseen miljööhön.

Työtehtäviisi kuuluu tarjoilu ravintolan puolella, kokousemäntänä toimiminen vierailijoille sekä siivoustyöt.

Työssä menestymiseen sinulta vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta tulisi löytyä anniskelu- ja hygieniapassi. Oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu, sillä työpaikka ei sijaitse Porvoon keskustassa. Sinulta odotetaan reipasta ja iloista asennetta työtä kohtaan, palveluhenkisyyttä sekä valmiudet työskennellä myös kiireen keskellä. Katsomme merkittäväksi eduksi aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta.

Työtä on tarjolla sesongin kiireiden ajan, toukokuusta syyskuuhun. Heinäkuussa työstä on mahdollista pitää lomaa. Työajat ovat aamu- sekä iltavuoroja ja työ tapahtuu klo 07-01 välillä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 29.3.2018 mennessä. Laita myös CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä - Tilitoimisto Edustustili Oy (Helsinki)

Hakuaika 15.03.2018 - 29.03.2018.

Tilitoimisto Edustustili Oy on 1992 perustettu taloushallintoliiton auktorisoima nykyaikainen ja joustava tilitoimisto. Käytössämme olevan sähköisen sovellusperheen avulla tarjoamme tehokkaita taloushallinnon ratkaisuja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toimintamme kulmakiviä ovat luottamus ja ammattitaito — eikä mikään ole tärkeämpää kuin aito kiinnostus. Tule mukaan toteuttamaan palvelulupaustamme yrittäjän levollisista yöunista! Voit tutustua yritykseen tarkemmin osoitteessa http://edustustili.fi/

Etsimme Helsingin Pukinmäessä sijaitsevaan tilitoimistoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissämme, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Kattavan perehdytyksen jälkeen toimit omien nimettyjen asiakkaittesi vastuukirjanpitäjänä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Yrityksemme viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi) sekä vahvaa ammattiosaamista kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöstaitoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tilitoimistossa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 29.3.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto Edustustiliin.

Työnhakulomake »

Tuotesuunnittelija (Turku)

Hakuaika 15.03.2018 - 03.04.2018.

Defour Oy on laitteiden tuotekehitykseen, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut palveluyritys. Palvelumme on teknistä huippuosaamista tuoteideasta valmiiksi tuotteeksi. Tarjoamme asiakkaillemme teknologiaratkaisuja ja sovelluksia, joiden avulla he voivat edelleen lisätä ydintuotteidensa ja osaamisensa kilpailukykyä markkinoilla. Tällaisia mahdollisuuksia voivat olla erilaiset toiminnan tehokkuutta, työmukavuutta ja - turvallisuutta lisäävät laitteet ja järjestelmät. Kokemustamme ovat mekanismeihin, mittaukseen, online-seurantaan, ja tuoterakenteen kustannustehokkuuden lisäämiseen liittyvät ratkaisut. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.defour.fi.

Haemme nyt tuotesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäviäsi ovat tuotekehitykseen liittyvät monipuoliset suunnittelu- ja projektitehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Koulutus- ja työkokemustaustaltasi olet mekaniikkasuunnittelija tai teollinen muotoilija.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai vaikka äskettäin valmistunut tuotesuunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää 3D-suunnitteluohjelmien hallintaa (SolidWorks, Solid Edge tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon laitteiden suunnittelusta, valmistustekniikoiden ymmärrystä, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä dynaamisen työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 3.4.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotesuunnittelija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari, p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä - Tiliaktiiva Oy (Porvoo)

Hakuaika 15.03.2018 - 29.03.2018.

Tiliaktiiva Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Porvoossa. Toimintamme on aloitettu yli neljävuosikymmentä sitten – vuonna 1972. Toimistoissamme työskentelee parikymmentä taloushallinnon ammattilaista valmiina auttamaan asiakkaitaan kaikissa taloushallinnon asioissa. Ymmärrämme yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti siihen liittyviä palveluita. Osaamisemme perustuu korkeatasoiseen ammattitaitoon, jatkuvaan ylläpitokoulutukseen sekä pitkäaikaiseen kokemukseen.

Haemme nyt Porvoon toimipisteeseemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotettasi sekä kykyäsi hoitaa kaikki työtehtävät vastuullisesti ammattiylpeydellä.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä halukkuutta kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa palvelutiimissä, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 29.3.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Esa Riikonen, puh. 050 411 0372. Ei suoria yhteydenottoja Tiliaktiivaan.

Työnhakulomake »

Eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 14.03.2018 - 30.03.2018.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva elektroniikkatyöntekijä (Lempäälä)

Hakuaika 14.03.2018 - 26.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa elektroniikkatyöntekijää ruuhka-avuksi Lempäälään. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa maaliskuun lopussa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja kestää vuoden 2018 loppuun asti.

Työtehtävä sisältää muun muassa elektroniikkakomponentteihin liittyvien pakkausta, keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, vaan uusi työntekijä koulutetaan työhön helpomman tason työtehtävistä aloittaen.

Hakijan eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan tai työntekijän koulutus sekä juotoskokemus harrastuksen, koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Toivomme hakijalta myös elektroniikkakomponenttien perustuntemusta sekä kiinnostus alaa kohtaan. tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle tekijälle.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, 40 h/viikko.

Kiinnostuit tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Carita Tuli, puhelin 050 411 6507, klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Tampere)

Hakuaika 14.03.2018 - 26.03.2018.

Asiakkaamme MT-Electric Oy on Tampereella ja Hämeenlinnassa toimiva sähköasennusliike, jonka erityisosaamisena on uudisrakennusten, saneeraus ja remonttikohteiden sähkötyöt. Vahva osaaminen myös erilaisten vikakorjausten hoitamisesta.

He etsivät nyt kauttamme osaavaa sähköasentajaa Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin työkohteisiin. Työkohteet ovat sekä yksityisiä- että julkisia uudis- ja saneerauskohteita.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Hakijalta edellytetään:
- sähköasentajan koulutusta
- työkokemusta sähköasennuksista uudis- ja saneerauskohteissa
- työkokemusta huolto- ja kunnossapitopuolen sähkötöistä
- itsenäistä työotetta, sillä myöhemmin kohteisiin mennään yksin
- sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortteja

Jos koet olevamme etsimämme henkilö, niin soita ja varaa haastatteluaika arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Voit myös täyttää hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Autonasentaja huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 14.03.2018 - 02.04.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa perinteikkääseen monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaava tekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä kokemusta autokorjaamo-työskentelystä. Toivomme hakijalta kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Hakijalle luetaan eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin soita ja varaa haastatteluaika arkisin klo 8.00-16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli,
p. 050 411 6507. Voit myös täyttää hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kahvila-/keittiötyöntekijä (Ruissalo)

Hakuaika 14.03.2018 - 01.04.2018.

Villa Saaro sijaitsee Ruissalon Saaronniemessä. Turun kaupungin omistamassa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Villa Saarossa ovat kesäpäivien loistosta nauttineet mm. presidentit Mannerheim ja Svinhufvud. Turun kaupungin omistukseen Villa Saaro siirtyi vuonna 1957. Huvilan hyödyntäminen kesäkäyttöisenä kahvilana alkoi vuonna 1958. Nykyään Villa Saarossa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Etsimme nyt kahvila-/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden ajaksi. Työt alkavat Toukokuun lopulla ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu annosten valmistus ja kaikki kahvilatyöt. Lisäksi toimit kassalla, huolehdit asiakaspalvelusta sekä yleisestä siisteydestä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, alan koulutusta sekä iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun lopulla.
Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan Jukka Lehtovaaralle p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Katto- / ulkomaalari, kesätyö (5 paikkaa) (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 13.03.2018 - 31.03.2018.

Kiinnostaako rakennusalan kesätyöt?

Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Kesäsesongin ajan he hoitavat useita ulkomaalauskohteita ja haemmekin heille nyt reippaita katto- ja ulkomaalareita pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin on tarjolla työntekijän ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten myös tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti rakennusalan kesätöistä kiinnostuneille. Työntekijöillä toivomme olevan jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme hakijan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme työntekijöilltä mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi toukokuun alusta elokuun loppuun. Töitä voi olla tarjolla sesongin jälkeenkin riippuen säästä ja työtilanteesta. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 07-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella hieman sään ja olosuhteiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä totta kai itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Muuttoauton apukuljettaja / Muuttomies (osa-aikainen) (Vantaa)

Hakuaika 13.03.2018 - 23.03.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen osa-aikaista muuttomiestä monipuolisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan apuna pääkaupunkialueen tavarakuljetuksissa. Apukuskin tehtäviin kuuluun mm.: Lastin lastaaminen autoon sekä sieltä purkaminen, asiakastilausten vastaanotto ja hoitaminen sekä muut tavarantoimitukseen liittyvät tilanteet.

Työhön valitulta henkilöltä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi.

Töitä on luvassa 20-30h/viikko, kolme päivää viikossa tarpeen mukaan. Yleensä nämä päivät ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Työtä tehdään arkisin normaalisti aikavälillä klo 8 – 16, mutta myös näistä poikkeavia aikoja saattaa esiintyä, joten toivomme sinulta mahdollisuutta venyä tarpeen mukaan.

Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan joko maaliskuun lopussa tai heti huhtikuun alussa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kuljetusalan työn, vakavaraisessa, pitkään toimineessa yrityksessä hyvine työkavereineen sekä ajanmukaisine työvälineineen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi, sillä kutsumme sopivat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja, kesälomasijainen (Uudenmaan alue)

Hakuaika 13.03.2018 - 27.03.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme kuorma-auton kuljettajaa maansiirtoajoon kesän ajaksi. Yrityksen toimipiste sijaitsee Nurmijärvellä, mutta varikko on Espoossa ja ajoa Uudenmaan alueella.

Työtehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-kortti, voimassa oleva ammattipätevyys sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Arvostamme hakijoissamme aikaisempaa työkokemusta kuorma-auton kuljettajan työtehtävistä, joustavuutta työkeikkojen suhteen, hyvää työasennetta sekä huolellista ja varmaa otetta ajotyöhön.

Oman tilanteesi mukaan kevään aikana on mahdollista tehdä myös lyhyempiä työkeikkoja (1-2 viikkoa). Syksyllä puolestaan hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työtilanteen salliessa jatkaa töitä yrityksessä joko kokoaikaisella tai osa-aikaisella työsuhteella.

Töitä tehdään ma - pe 7 – 15:30 välillä. Varikko sijaitsee Espoossa, josta auton saa halutessaan itselleen käyttöön työviikon ajaksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Elektroniikka-asentaja (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 26.03.2018.

Asiakkaani etsii Tampereella sijaitsevaan toimipisteeseensä sähkö- ja elektroniikka-alan asentajaa / kokoonpanijaa pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.

Asentajan / kokoonpanijan tehtävät koostuvat kaapelien ja johdinsarjojen valmistuksesta, logistisista tehtävistä sekä nuorempien työntekijöiden työnohjauksesta.

Tehtävä edellyttää elektroniikka- ja sähköalan perusteiden tuntemusta esim. alan peruskoulutuksen kautta hankittuna sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista elektroniikka-alan työtehtävistä. Arvostamme aikaisempaa piirustus- ja suunnittelukokemusta. Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan työssä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Viikkotyötunteja tehtävässä on
lähtökohtaisesti 37,5 h.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista,
joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa
mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut
tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Tulkki (Helsinki)

Hakuaika 13.03.2018 - 27.03.2018.

Tulkkikeskus Ästerä Oy on keskisuuri tulkkaus- ja käännöstoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta operoimme valtakunnallisesti. Tulkkikeskus Ästerä Oy toteuttaa tulkkaus- ja käännöspalveluja useilla eri kielillä sekä yksityisen että julkisen sektorin johtaville toimijoille. Monen vuoden työkokemus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat antaneet toiminnallemme vankan perustan tulkkaus- ja käännöspalvelualalla Suomessa jo 25 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet etenkin maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita koskeviin tulkkaustilanteisiin ja kielivalikoimamme kattaa yli 60 kieltä. Vahvuutemme ovat sitoutuneet ja ammattitaitoiset tulkit ja kääntäjät, jotka hallitsevat erinomaisen kielitaidon lisäksi vaativatkin tulkkaustilanteet. Työntekijämme ovat puolueettomia, taustaltaan nuhteettomia ja heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Tulkkikeskus Ästerä Oy hakee nyt joukkoonsa innokkaita ja sitoutuneita tulkkeja.

Tulkkaus tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Myös puhelintulkkauksia on mahdollista tehdä, tällöin työ tapahtuu etänä.

Tulkattavat kielet, joiden osaajia etsimme, ovat albania, arabia, badini, dari, kurmanchi, pashtu, somali, tingrinja sekä turkmeeni. Tulkattavan kielen lisäksi tulkin tulee osata hyvää suomen kieltä.

Hakijalta odotamme:
- aikaisempaa kokemusta tulkin työstä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- ammattitaitoista ja luotettavaa työotetta

Katsomme eduksi:
- tulkin tutkinnon (ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu)

Oletko hakemamme tulkkauksen ammattilainen? Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.3.2018 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä puh. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Kylmäkkö (Helsinki)

Hakuaika 13.03.2018 - 27.03.2018.

Etsimme nyt kylmäkköä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan. Työtä on alkuun tarjolla 30h/viikko. Työvuorot ovat arkisin (pääsääntöisesti iltavuoroja) ja lauantaisin.

Kyseessä on hyvin perinteikäs ja arvostettu kahvila-ravintola Helsingin ydinkeskustassa. Kylmäkkönä vastaat itsenäisesti keittiöin toiminnasta, kylmien annosten ja salaattien valmistuksesta, raaka-ainetilauksista sekä lounaslistan laatimisesta/päivittämisestä.

Hakijoilta edellytämme:
- Alan koulutusta ja/tai työkokemusta kylmäkön/kokin työtehtävistä
- Täsmällistä ja vastuullista otetta työhön
- Hygieniapassia

Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Sini Lehtiselle 27.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Sini Lehtinen p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 28.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 28.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 28.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kevään ja kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 28.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2018 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1 luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Tapahtumakoordinaattori (Espoo)

Hakuaika 13.03.2018 - 25.03.2018.

Haemme nyt Esport Honka Oy:lle tapahtumakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Tapahtumakoordinaattorina työnkuvasi on monipuolinen. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynti-, markkinointi- sekä hallintotiimimme kanssa. Lisäksi tehtävä sisältää aktiivista sidosryhmäyhteistyötä.

Tehtävässä pääset vastaamaan mm.
- Esport Honka ja Esport Oilers -ottelutapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä sekä kumppani- ja sidosryhmätilaisuuksien organisoinnista
- ottelutapahtumien kustannuslaskelmista, resursoinnista ja budjettisuunnittelusta
- ostoreskontrasta ja laskujen tarkastuttamisesta sekä hyväksyttämisestä
- myynnin tukitehtävistä ja yhteistyökumppanuuksien kehittämisestä
- tapahtumamarkkinoinnin koordinoinnista sekä viestintätiimin kausisuunnitelman toteutuksesta ja seurannasta
- tapahtumamarkkinoinnin ja digitaalisten markkinointiviestintätoimintatapojen kehittämisestä

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta. Toivomme sinulta avointa ja aloitteellista työskentelytapaa sekä näkemystä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämisestä.

Tarjoamme erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan ammattitaitoisessa ja energisessä työyhteisössämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 25.03.2018 mennessä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Raskaan kaluston huoltoasentaja kenttätyöhön (Pirkanmaa)

Hakuaika 12.03.2018 - 26.03.2018.

Asiakkaamme on kangasalalainen maarakennusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat kaikki maanrakennus- alan työt infrarakentamisesta ja pohjarakentamisesta pintatöihin. Etsimme nyt heille raskaan kaluston asentajaa kentällä tapahtuvaan huoltotoimintaan. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti asiakkaan oman kaluston huoltotöistä, kuten öljyn ja putsareiden vaihdosta ja tilanteesta riippuen muista huoltoon liittyvistä töistä. Työ on huoltoautolla tehtävää kiertävää kenttätyötä lähinnä Pirkanmaan talousalueella ja edellyttää tiettyä matkustusvalmiutta, ei kuitenkaan yön yli matkustamista. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Edellytämme, että sinulla on alalle sopiva peruskoulutus. Voit olla jo valmis ammattilainen, tai vaihtoehtoisesti oppimishaluinen ja motivoitunut tulevaisuuden tekijä. Työ edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oman työsi kehittämiseen. Tarkoituksena on, että työsi kautta kehität asiakkaallemme toimivan toimintamallin. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuus- ja tieturvakortti sekä C-ajokortti. Ammattipätevyys katsotaan eduksi.Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävää, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

EL-Systems Finland Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet. Kaikki työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. EL-Systems Finland Oy on helsinkiläinen, vuonna 2004 perustettu omistajiensa vetämä sähköistysalan ammattilainen. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvä yritys palvelee pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaita ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja EL-Systemsiin.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

HP Insinöörit Oy (ent. Insinööritoimisto Pentinmikko Oy) on vuonna 1990 perustettu Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto, joka etsii nyt kauttamme uutta rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 23.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä, Habita Finland Oy (Etelä-Suomi)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Habita Finland Oy on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa.

Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Korkeatasoinen, ammattiin pätevöittävä koulutusohjelmamme kuuluu myös kaikille franchise-yrittäjillemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Habita Finland Oy:lle ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kiinteistönvälittäjiä Etelä-Suomen toimipisteisiin palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta:
-vankkaa alan tuntemusta
-ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivoitunut asennetta
-halua menestyä välittäjänä
-joustavuutta työaikojen suhteen
-luotettavuutta
-hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)
-paikallistuntemusta
-B-ajokorttia ja omaa autoa

Habita Finland Oy tarjoaa sinulle:
-selkeän toimintakonseptin
-mielenkiintoisen ja haastavan työn
-kannustavan palkkiojärjestelmän
-tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
-nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
-kattavat koulutusohjelmat
-työterveydenhuollon
-tuen henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 23.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kevät- ja kesäkaudelle 2017-2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katostaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rengasasentajaa kevään rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan maalis/huhtikuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Arvostamme kokemusta rengasasentajan töistä ja/tai autoalan koulutusta sekä kokemusta rengaskoneen käytöstä. Eniten arvostamme kuitenkin ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Nuorempi työnjohtaja (Uusimaa), rakennusala

Hakuaika 12.03.2018 - 23.03.2018.

Rakennusalalla toimiva vakavarainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme nuorempaa työnjohtajaa uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työkohteet ovat pääasiassa kerrostalokohteita. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toimenkuvassa johdat työmaata yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa, vastaat mm. työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Nuorempi Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Rakennuttaja / Projektipäällikkö (Turku)

Hakuaika 12.03.2018 - 25.03.2018.

Saraco on riippumaton rakennuttamisen, projektinjohdon ja kiinteistökehittämisen asiantuntijayritys. Johdamme projekteja, joilla rakennetaan toimistoja, liiketiloja, koteja ja kiinteistöjä, joissa viihdytään. Toimimme projektinjohtajana ja asiantuntijana kiinteistökehitys- ja rakennushankkeissa. Suunnitteluvaiheessa johdamme projektitiimiä siten, että hanke etenee tavoitteiden mukaisesti ja että se valmiina tuottaa maksimaalista hyötyä ja arvoa etenkin käyttäjilleen ja omistajilleen, mutta myös muille intressitahoille. Koska rakentamisella on vahvat kytkökset yhteiskuntaan ja ympäristöön, huolehdimme myös taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteista hankkeiden yhteydessä. Rakennusvaiheessa johdamme ja valvomme hankkeen budjetin ja laadun toteutumista sekä aikataulussa pysymistä. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.saraco.fi.

Laajensimme viime vuonna toimintaamme Turkuun ja haemme nyt Rakennuttajaa / Projektipäällikköä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme.

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa rakennusprojekteissa tilaajan edunvalvojana. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja vastaat kokonaisvaltaisesti projektien hallinnasta sekä läpiviennistä, huolehdit mm. työmaan valvonnasta, laatuvaatimuksista ja aikatauluista sekä vastaat dokumenttien ja raporttien laatimisesta. Projektit sijaitsevat pääasiassa Turun talousalueella, mutta edellytämme valmiutta käydä tarvittaessa myös Helsingissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta rakennuspuolen projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.). Voimassa olevat FISE-pätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömät. Toivomme lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa . Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja hyvähköllä huumorintajulla, jolla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
- Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
- Monipuolisia projektityötehtäviä
- Kannustavan palkkauksen + ruokaedun
- Etätyömahdollisuuden

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 25.3.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Rakennuttaja / Projektipäällikkö". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen IT-tukihenkilö (Turku)

Hakuaika 12.03.2018 - 26.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme IT-Hammer Solutions Oy:lle osa-aikaista IT-tukihenkilöä Turkuun. Töitä tehdään alkuviikkopainotteisesti ma-to välillä (15-30h/vko), mutta työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa jonkin verran. Työ sopii myös esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle. Siirtyminen täysipäiväiseksi työntekijäksi on mahdollista aikaisintaan kesän jälkeen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on toimia IT-tukena asiakasrajapinnassa. Toimit puhelin- ja etätukena, sekä vastaat laiteasennuksista ja -toimituksista asiakkaille.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa tietoteknistä koulutusta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon. Arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio- ja asiakaspalvelutaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijoille eduksi. Erityisesti arvostamme:

- Perus ATK-raudan tuntemusta
- Kokemusta Windows-ympäristöstä
- Tietoverkkojen tuntemus
- Olet kiinnostunut ja valmis työskentelemään tietoturva- ja pilvipalveluiden parissa

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta alan monipuolisten työtehtävien parissa ja kehittyä uralla eteenpäin. Odotamme innostunutta ja itsenäistä otetta uusien asioiden opiskeluun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 26.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä (Helsinki)

Hakuaika 12.03.2018 - 26.03.2018.

Tilitoimisto Kallio Oy tarjoaa taloushallintopalveluita Helsingissä Kallion kaupunginosassa. Tilitoimisto Kallio on vuodesta 2014 toiminut auktorisoitu tilitoimisto, missä tänä päivänä työskentelee 4 ammattilaista. Vahvuutenamme on liiketalouden ymmärtäminen, nykyaikainen tietotekniikka ja asiakkaan yksilöllinen palvelu.

Tilitoimisto Kallio Oy etsii nyt kauttamme kahta kirjanpitäjää vakituisiin työsuhteisiin. Voit olla vastavalmistunut tai jo alalta kokemusta omaava tulevaisuuden ammattilainen. Työtä on tarjolla 37,5h/vko ja työajat sijoittuvat klo 8-16 välille.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Työkielenä toimii suomi.

Toivomme hakijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi / tradenomi)
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Halua kehittyä alan ammattilaiseksi
- Numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- Positiivista asennetta ja nopeaa oppimiskykyä
- Itseohjautuvaa työskentelyotetta
- Sitoutumishalua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Lisäksi katsomme eduksi Visma Fivaldin ja/tai sähköisten taloushallinto-ohjelmien kuten Procountorin, Visma Netvisorin tai Fennoan käyttökokemuksen. Myös aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä, palkanlaskennasta tai pk-yrityksen taloushallinnon tehtävien hoidosta katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa tilitoimistossa sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin kantakaupungissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Sini Lehtiselle 26.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Sini Lehtinen p. 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, 2 paikkaa (Helsinki)

Hakuaika 09.03.2018 - 23.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksemme autokorjaamolle kahta kokenutta autonasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Autokorjaamo on toiminut alalla jo useamman kymmenen vuoden ajan korjaten ja huolten ammattitaidolla pääasiassa henkilöautoja.

Tulet työskentelemään laadukkaiden henkilöautojen korjaus – ja huoltotyötehtävissä. Työt vaativat tekijältään osaamista mm. autosähköistyksistä ja autojen peruskorjauksista. Korjaustyöt ovat usein vaativampia, joten osaat itsenäisesti paikantaa ongelman ja tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Hakijalta edellytämme:
- vähintään neljän vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- intoa ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Työtä tehdään 8-16 välillä ma-pe 37,5h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Koneinsinööri, kesätyö (Turku)

Hakuaika 09.03.2018 - 25.03.2018.

EV Group Oy (EVG) on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa räätälöityjä palveluita ja teknologiaa paperikoneen ajettavuuden, prosessitehokkuuden ja paperin laadun optimointiin. EVG tarjoaa teknologiaa ja palveluita jo olemassa olevaan tai uuteen konekantaan, sekä auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja lisäämään tuotantokapasiteettia. EVG kuuluu emoyhtiönsä kautta Yhdysvaltalaiseen Gardner Denver konserniin.

EV Groupin ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Pohjois-Amerikassa saakka.

Haemme nyt koneinsinööriopiskelijaa kesätyöhön.

Tehtävä sopii hyvin loppuvaiheen koneinsinööriopiskelijalle, jolla on tulevaisuudessa kiinnostus työskennellä esim. ohjelmistojen ylläpito- ja kehitystehtävissä tai suunnitteluinsinöörinä. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa Autodesk Inventor ja Vault -ohjelmistojen ylläpito- ja kehitystehtäviä. Lisäksi toimit suunnitteluryhmän apuna avustavissa suunnittelutehtävissä.

Toivomme hakijoilta piirto-ohjelmien perusteiden hallintaa (AutoCAD, Inventor tai SolidWorks), hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme aitoa halua kehittyä ja kykyä oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä alan tunnetussa huipputeknologiayrityksessä, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Hyvin suoritetun kesätyöjakson jälkeen sinulla on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö yritykselle ja/tai jatkaa työskentelyä yrityksessä.

Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 25.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Kiinteistönhoitaja (Sastamala)

Hakuaika 09.03.2018 - 19.03.2018.

Asiakkaamme on pirkanmaalainen kiinteistöhuoltoalan yritys, joka etsii kauttamme kiireisellä aikataululla osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää päivystävää kiinteistönhoitajaa Sastamalaan. Työ alkaa heti kokopäiväisenä vuokratyösuhteena ja työtä on tarjolla osaavalle tekijälle toistaiseksi.

Kiinteistönhoitaja vastaa itsenäisesti huoltokohteiden piha-alueiden siisteydestä ja huollosta. Toimenkuvaan kuuluu myös viikoittaiset päivystystehtävät arkisin ja viikonloppuisin. Päivystyksestä maksetaan erillinen korvaus. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijä perehdytetään päivystystehtävään, joten aikaisempaa päivystyskokemusta tästä ei välttämättä vaadita. Alan koulutusta tärkeämpää on työntekijän motivoitunut ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä täsmällisyys ja luotettavuus. Lisäksi työntekijältä toivotaan suomenkielen taitoa, ripeää työotetta, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme myös joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikonloppuisin klo 6.00-16.00 välisenä aikana Sastamalan keskustassa eri työkohteissa, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen piha-alueilla. Päivystystehtävien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta päästä päivystyskohteisiin alle 30 minuutin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja jätehuoltoon (Turku)

Hakuaika 09.03.2018 - 23.03.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää pääosin jätehuolto- ja kappaletavaran ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä jonkin verran aikaisempaa kokemusta vaihtolava-auton tai nosturin käytöstä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme kuitenkin reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin n. klo 7-16 välisenä aikana ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Työ alkaa huhtikuun alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Porrassiivooja (Kesätyö) (Espoo)

Hakuaika 08.03.2018 - 31.03.2018.

Asiakkaamme on suomalainen pitkään kiinteistöhuollossa toiminut yritys ja etsii kauttamme nyt porras-/kiinteistösiivoojaa lähinnä Espoossa sijaitseviin kohteisiin vähintään kesän lomien ajaksi. Kesän jälkeen ja työtilanteen niin salliessa voi tehtävässä olla myös mahdollisuus jatkoon työntekijän oman tilanteen mukaan.

Työhön valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä omien mahdollisuuksien mukaan toukokuun puolen välin jälkeen. Töitä on varmuudella elokuun loppuun ja mahdollisuuksiesi mukaan myös syyskuussa. Jatkosta keskustellaan työtilanteen selkeytyessä loppukesällä.

Tehtävässä tulet toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmissäkin hoitaessasi ja siistiessäsi pääasiassa kerrostalokiinteistöjen rappukäytäviä, yleisiä tiloja sekä tilanteen mukaan kiinteistöjen muita tiloja. Pääset tekemään töitä hyvässä porukassa ja hyvillä työvälineillä. Perehdytyksen aikana pääset tutustumaan yrityksessä käytettäviin työtapoihin sekä kohteisiin, joita tulet kiertämään kesän aikana.

Työpäivä aloitetaan useimmiten suoraan kohteessa ja päivä alkaa kohteista riippuen klo 07-08 ja päivä päätetään n. klo 15-16. Töitä on tarjolla 30-37,5h/viikko. Työ saattaa sisältää myös asiakaspalvelutilanteiden hoitoa joten odotamme työntekijöiltä vähintään hyvää suomen kielen taitoa ja positiivista asennetta. Aluesiivoojaana tulet myös liikkumaan paljon joten tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii tekijältään myös kohtalaista kuntoa.

Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista töistä, mutta tärkeintä on työhön tarttuva, omatoiminen asenne, luotettavuus sekä halu tehdä oma työnsä kunnolla. Oman auton käyttömahdollisuuden sekä Espoon alueen tuntemuksen laskemme myös hakijan eduksi.

Työ sopii erinomaisesti vaikkapa kesälomansa ajaksi töitä hakevalle opiskelijalle tai kiinteistöalasta kiinnostuneelle työntekijälle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja hieman itsestäsi sekä miksi olet kiinnostunut kyseisestä työpaikasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana hakemusten perusteella joten älä ihmettele jos otamme yhteyttä jo ennen hakuajan päättymistä. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja työtehtävästä saat tarvittaessa Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä maanantaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 14-16. puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Plasmaleikkaaja (Lempäälä)

Hakuaika 08.03.2018 - 19.03.2018.

Asiakasyrityksemme on Lempäälässä sijaitseva metallialan yritys. Etsimme nyt heille nopealla aikataululla aikaansaavaa plasmaleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, minkä jälkeen tekijä siirtyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseemme.

Plasmaleikkaajan työ koostuu CNC-ohjatun plasmaleikkauskoneen ja erilaisten nostolaitteiden kuten siltanosturin ja levymagneetin käytöstä sekä trukilla ajosta. Työstettävät levyt ovat kooltaan 2,5 x 6 m ja paksuudeltaan aina 40 mm asti.

Edellytämme sinulta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Leikkauskoneen käyttöön saat työsuhteen alussa perehdytyksen. Trukkikorttia sinulla ei tarvitse olla, mutta trukin ajotaito on tehtävässä välttämätön. Erityisesti arvostamme reipasliikkeistä ja työhön tarttuvaa työotetta sekä aitoa kiinnostustasi työtehtävää kohtaan. Tehtävä edellyttää sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme levyseppähitsaajan taustan, taustaltasi voit olla myös esim. logistiikkapuolen työntekijä. Toivomme myös, että sinulla olisi voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Työ on arkisin tehtävää pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, klo 6.00 - 14.30 ja klo 14.15 - 22.45 sekä joskus satunnaisesti 3-vuorotyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tulilta. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Työmaapäällikkö, infra (Helsinki)

Hakuaika 08.03.2018 - 22.03.2018.

Haemme nyt asiakasyritykseemme työmaapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Yritys tarjoaa kustannustehokasta infrarakentamista ympäri Suomen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, toteuttaen myös maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt projektikohtaisesti sekä muut infrarakentamisen kokonaisuudet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tehtävään soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
- vähintään 2 vuoden työkokemusta infrapuolen työnjohdosta
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- paineensietokykyä

Yritys tarjoaa:
- vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
- pitkäkestoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn
- kilpailukykyisen palkkauksen
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 22.3.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, "Työmaapäällikkö, infra" Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Turvalaiteasentaja, 2 paikkaa (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.03.2018 - 22.03.2018.

SafeIT Oy on vuonna 2002 perustettu vantaalainen yritys. Olemme teknisten turvallisuusjärjestelmien toimittaja, joka maahantuo laitteita, tekee järjestelmien urakointia ja toimii turvalaitteiden tukkukauppiaana. Toiminta painottuu pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on myös valtakunnallisesti toimivia asiakkaita, joiden kohteita suojataan ympäri Suomea. SafeIT:n tuotteet on jaettu viiteen ryhmään: kehävalvontaan, videovalvontaan, rikosilmoitinlaitteisiin, kulunvalvontaan ja erikoistuotteisiin. Valikoima on rakennettu lähinnä turvallisuusalan urakoitsijoiden ja ammattikäyttäjien tarpeita silmällä pitäen.

SafeIT Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajia vakituisiin työsuhteisiin.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvajärjestelmien huolto-, asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä. Arvostamme erityisesti turvajärjestelmien tuntemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Sinulla on ymmärrys IT- ja verkkoteknologioiden hyödyntämisestä turvalaitejärjestelmissä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta toivomme ajoittaista matkustusvalmiutta myös muualle Suomeen. Työaika on arkisin klo 8-16, yht. 37,5 h/vko.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa kotimaisessa yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa. Annamme käyttöösi modernit asennusvälineet ja tekniikan sekä perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 08.03.2018 - 22.03.2018.

Lip-Lap Laituri Oy on kotimainen perheyritys, joka on valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo vuodesta 1965. Keinumattomat laiturit tehdään tinkimättömästi ja ammattitaidolla kestämään koviakin olosuhteita.

Lip-Lap Laituri Oy etsii nyt kauttamme varastotyöntekijää Vantaan toimipisteelle. Työsuhde alkaa maalis-/huhtikuussa 2018 ja jatkuu täysipäiväisesti ainakin kesäkuun 2018 loppuun. Tämän jälkeen työt jatkuvat mahdollisesti joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena kehittyvän tarpeen mukaan.

Varastotyöntekijän päätehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden keräys, pakkaus ja lähetys, tilausten hoito sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Työtehtävissä käytetään apuna myös trukkia. Varasto ei ole automatisoitu. Työaika on arkisin klo 7-15:30, yhteensä 40 h/viikko + mahdolliset ylityöt sesonkina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista varastotehtävistä, oma-aloitteista ja reipasta asennetta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme alan koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme mielekkään ja itsenäisen työn kotimaisessa, luotettavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin sekä mukavan työyhteisön. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot tehtävää koskien Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Työpäällikkö, infra (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.03.2018 - 22.03.2018.

Vakavarainen ja koko maanlaajuisesti toimiva infra-alan asiakkaamme hakee kauttamme kokenutta TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on toimia projektinjohtotehtävissä asiakkaan tarpeen mukaan hankkeen elinkaaren aikana. Päätehtävät liittyvät käytännön rakennuttamistehtäviin ja johdat koko rakennusprosessia taloudellisesti ja laadullisesti suunniteltuun lopputulokseen. Lisäksi tehtävänäsi on toimia projektijohtourakoinnin työmaan operatiivisen toiminnan johdossa. Osallistut toiminnan kehittämiseen, asiakastyöhön, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen. Tulet johtamaan toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta erilaisista infrarakentamisprojekteista esim. kunnallistekniikasta, katurakentamisesta ja sillankorjauksesta.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 22.3.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, lisää sähköpostin otsikoksi "Työpäällikkö, infra". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Puuseppä, Adi Kalusteet Oy, 2 paikkaa (Halikko)

Hakuaika 08.03.2018 - 22.03.2018.

Adi Kalusteet Oy on kotimainen toimisto-, julkitila ja myymäläkalusteita valmistava ja maahantuova yritys. Valmistuksen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tuote- ja tilakokonaisuuksia. Historiamme alkoi Salon Halikosta 1979, missä kalustetehtaamme sijaitsee edelleen. Valmistusprosesseissa käytämme uusinta puuntyöstökoneteknologiaa unohtamatta myöskään perinteistä puusepän kädentaitoa. Lasin, metallin ja puun yhdistäminen on meille jokapäiväistä ja n. 60 % tuotannosta on ns. mittatilauskalusteiden valmistusta. Tuotantomme linjoille sopii niin yksittäiset erikoiskalusteet kuin myös suuremmat sarjat.


Haemme nyt kahta puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Halikon tehtaalle.

Tehtäviisi liittyy monipuolisia työvaiheita tuotteiden valmistusprosessissa aina sahauksesta viimeistelyyn saakka. Työtä tehdään osana 16 hengen tuotantotiimiä ja työtehtävät sisältävät muun muassa hiontaa, sahausta, liimausta, prässäystä ja listoitusta. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-15:30 välisenä aikana.

Odotamme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, yleisimpien puuntyöstökoneiden hallintaa sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten eniten arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Työturvallisuuskortti ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopiven henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.
Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kassamyyjä/kahvilatyöntekijä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 07.03.2018 - 21.03.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KASSAMYYJÄÄ/KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa ja loma-aikoina mahdollisuus lisätunteihin.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Järjestelmäasiantuntija (Helsinki)

Hakuaika 07.03.2018 - 21.03.2018.

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja tarjoaa IT-tukipalveluita. Yrityksellä on pitkä historia alalla ja vakiintunut asiakaskunta. Työ on liikkuvaa ja osa työstä tehdään asiakkaan luona. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Työnkuva sisältää monipuolisia tehtäviä mm. IT-järjestelmien ylläpidossa, asiakasprojektien läpiviennissä ja asiakasprojektien teknisessä tuessa. Lisäksi työhön kuuluu laitteiden ja ohjelmien asennusta ja kokoonpanoa.

Etsimme esimerkiksi datanomin koulutuksen tai muun tietoteknisen taustan omaavaa henkilöä, jolla on potentiaalia oppia ja kehittyä alansa huipuksi. Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle tarjoaa mahdollisimman monipuolinen kokemus vastaavanlaisista töistä. Työssä menestymisen kannalta välttämätöntä on aito kiinnostus alaan ja oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen, oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä joustavuus. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti on hakijoilla välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Järjestelmäasiantuntija".

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Helsinki)

Hakuaika 07.03.2018 - 21.03.2018.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme reippaita ja motivoituneita sähkö-/automaatioasentajia osaksi energistä tiimiään. Yritys on yksi alansa johtavista automaatio- ja sähköalan yrityksistä ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- nopeaa oppimiskykyä ja motivaatiota alaa kohtaan
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme hakijoille:
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi energisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä
- monipuolisen tehtäväkentän ja vakituisen työsuhteen

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 21.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja”.

Työnhakulomake »

Timpuri/remonttityöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 07.03.2018 - 21.03.2018.

Reilut 20 vuotta rakennusalalla toiminut asiakasyrityksemme etsii nyt osaavaa timpuria/kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Yritys on toteuttaa huoneistoremontit kokonaisvaltaisesti aina pienimmistä maalaustöistä koko huoneiston kattavaan saneeraukseen sekä uudisrakennuksiin. Pääasiallisina työkohteina ovat vaativat arvokiinteistöt ja museovirastokohteet pääkaupunkiseudun alueella sekä saaristorakennukset.

Työnkuvasi kattaa kaiken purkutöistä viimeistelytöihin ja listoituksiin. Arvostamme monipuolista osaamista rakennusalalta kuten väliseinien rakentaminen, laatoitus sekä muut sisävaiheen rakennustyöt lattiasta kattoon. Lisäksi toivomme tarkkaa työnjälkeä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä toimiminen edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja luotettavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa varmasti pääset kehittämään ammattitaitoasi entisestään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kotisiivooja (Turku)

Hakuaika 07.03.2018 - 18.03.2018.

Pitkään toiminut siivousyritys hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista KOTISIIVOOJAA Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin klo 8-16, 20-30 h/vk.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää on motivoitunut asenne työtä kohtaan. Työkohteissa kuljetaan pareittain yrityksen autolla. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja hyvää suomenkielen taitoa. Saat kattavan perehdytyksen kohteisiin, siivoustyöhön sekä muihin työssäsi tarvittaviin toimiin.

Työpaikka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa, joten oma auto ei ole välttämätön. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 4110 345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Turku)

Hakuaika 07.03.2018 - 21.03.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia kevään rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan maalis/huhtikuussa ja kestävät n. 3-6 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja (Turku/Salo)

Hakuaika 06.03.2018 - 25.03.2018.

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy edustaa Pihlan valmistamia laadukkaita puualumiini-ikkunoita ja
-parvekeovia sekä ulko-ovia. Kotitalouksien suosimat tasokkaat tuotteet parantavat kiinteistön
ulkonäköä, arvoa, energiataloutta sekä kodin mukavuutta ja turvallisuutta. Yritykseltä saat täyden
ikkuna- ja oviremonttipalvelun. Lisätietoa yrityksestä http://www.ikkunatjaovet.fi

Haemme nyt edustajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Salon / lähikuntien alueen myynnistä
ja markkinoinnista.

Myyntiedustajan työhön kuuluu uusasiakashankinta, tapaamiset, tilannekartoitukset, tilauksien
edelleen lähetykset ja asiakaspalvelu. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta,
pitkäjänteisyyttä, reippautta ja sanavalmiutta. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys työn
suorittamiseen.

Aikaisempi kokemus kuluttajamyynnistä katsotaan eduksi. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla
aikaisempaa kokemusta ikkunoiden ja ovien parissa toimimisesta, sillä saat kattavan perehdytyksen
ja koko tehtaan tuen taaksesi. Lisäksi sinua opastaa ja sparraa asiantunteva sekä kokenut kollega.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi työkalut kasvaa alan huippumyyjäksi.

Työt alkaa heti sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen
täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti
itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden
rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara puh. 0504110346.

Työnhakulomake »

Kalustepuuseppä (Nokia)

Hakuaika 06.03.2018 - 23.03.2018.

Etsimme nyt motivoitunutta kalustepuuseppää pitkäaikaiseen työhön Nokialle. Toimeksiantajayrityksemme on hyvämaineinen kalustevalmistaja pitkillä perinteillä.

Työ koostuu kalusteiden valmistamisesta alusta loppuun, aina pakkaukseen ja kuljetuksiin saakka. Käytännössä työssä aloitettaisiin kalusteiden kokoonpanotehtävistä, mutta tarkoituksena on kouluttaa tekijä lähes jokaiseen työvaiheeseen. Erilaisia työtehtäviä ovat esimerkiksi sahaukset, CNC-koneistus, nauhoitukset, listoitukset, kokoonpano, maalaus, pakkaus ja kuljetus.

Työssä vaaditaan puualan peruskoulutusta ja todellista halua oppia ja kehittyä alalla. Aiempi työkokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, samoin kuin ruiskumaalaus- ja CNC-koneistustaidot. Puuttuvaa kokemusta pystyt kuitenkin paikkaamaan työtä pelkäämättömällä ja oma-aloitteisella asenteella. Oman auton käyttömahdollisuus on lähes välttämätön työpisteen sijainnin takia ja C-ajokortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys katsotaan eduksi.

Työtä tehdään Nokialla sijaitsevassa työpisteessä 40 tuntia viikossa. Työaika on normaalisti 7-15.30. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi toimeksiantajayritykseen. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus välittömästi tehtävään alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Siivooja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 20.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa kesälomasijaisuuteen heinäkuun ajaksi. Sijaisuus voi alkaa mahdollisesti jo aikaisemmin.

Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-18 välillä ja työpäivät ovat kestoltaan vähintään 5 tuntia. Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa koti- ja toimitilasiivouksista ja kohteet sijaitsevat Turun alueella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme ajokorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työhön perehdytetään hyvin ja työskentely tapahtuu pareittain. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huumorintajuisessa ja rempseässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 20.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-18 välillä ja työpäivät ovat kestoltaan vähintään 5 tuntia. Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa koti- ja toimitilasiivouksista ja kohteet sijaitsevat Turun alueella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme ajokorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työhön perehdytetään hyvin ja työskentely tapahtuu pareittain. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan huumorintajuisessa ja rempseässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 20.03.2018.

Ulkoliikuntavälineitä sekä pihakalusteita valmistava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat huhtikuun aikana ja kestävät ainakin kesän loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Tuotteiden valmistustöiden lisäksi osallistut myös tarvittaessa varastotöihin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. puu-, rakennus- tai metallialalta, jonkin verran aikaisempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä piirustusten lukutaitoa. Eduksi katsotaan myös trukinajotaito. Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan.

Paikka täytetään heti henkilön löydyttyä. Voit hakea paikkaa alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sales Specialist (Vantaa)

Hakuaika 06.03.2018 - 21.03.2018.

Infradex Oy on maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja ja lämpökuvaustekniikan kouluttaja. Olemme erikoistuneet globaalin markkinajohtajan FLIR Systemsin tuotteisiin. Toimimme lämpökameratekniikan asiantuntijana lähes jokaisella sovellusalueella ainoana Suomessa jo vuodesta 1990 lähtien.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt teknisen taustan omaavaa ja innostunutta Sales Specialistia tukemaan yrityksemme kasvua. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen otat haltuun vakiintuneet rakennusalan asiakkuutemme. Tehtävässä vastaat mm. lämpökuvaus- ja tiiviysmittalaitteiden myynnistä olemassa oleville asiakkaillemme. Työhösi kuuluu olennaisesti myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteydenpito päämiehiin. Tarvittaessa teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät.

Asiantuntemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa toimenkuvaasi sekä asiakaskuntaasi myös muille toimialoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta sekä innostut teknisen alan tuotteistamme. Viihdyt rakennusalan yritysasiakkaiden parissa sekä omaat jo kokemusta yritysmyynnistä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä B-ajokortti ovat tehtävässä perusedellytyksiä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja laadukkaat tuotteet myytäväksesi sekä vakiintuneet asiakkuudet hoidettavaksesi. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja dynaaminen tiimi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 21.03.2018 mennessä. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja (Tampere)

Hakuaika 06.03.2018 - 23.03.2018.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi keväästä loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa heti säiden salliessa, todennäköisesti huhtikuussa 2018.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 25.03.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työtehtävät koostuvat asunto- ja liiketilarakentamisen uudistuotannosta ja saneerauksista. Työmaamme sijaitsevat Turun talousalueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja Joonas Leiro puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Puutarhatyöntekijä (Kangasala)

Hakuaika 06.03.2018 - 30.03.2018.

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme nyt heille reippaita puutarhatyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongille. Ensimmäisen tekijän on tarkoitus aloittaa työt huhtikuun alussa ja seuraavien kahden tekijän toukokuun alussa. Työt kestävät ensi alkuun kesäkuun lopulle saakka. Hyvälle työntekijälle saattaa olla myös jatkoa tiedossa myös heinäkuusta syyskuuhun tai jopa vakituisemmin.

Puutarhatyöntekijän tehtävässä aloitetaan kukkien ruukutuksesta, amppeleiden teosta ja pistokkaiden istutuksesta sekä tarvikkeiden siirtämisestä Kramer-työkoneella. Kevään edetessä sekä kiivaimpana sesonkiaikana (touko- ja kesäkuu) tehdään kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin, sekä mahdollisia pakettiautokuljetuksia. Tämän jälkeen puutarhalla tehdään erilaisia korjaus-, huolto- ja rakennustöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä suomen kielen taito sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tarjoamme reippaalle tekijälle mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Nuorempi Sähköasentaja (Kaarina)

Hakuaika 06.03.2018 - 25.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa nuorempaa sähköasentajaa saneerausprojektiin Kaarinaan. Työt alkavat maaliskuun lopulla ja kestävät työmaan valmistumiseen, arviolta elokuun alkuun. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkoon.

Työtehtävät sisältävät kiinteistöpuolen sähkötöitä mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Projekti-insinööri (Turku/Kotka)

Hakuaika 06.03.2018 - 22.03.2018.

EV Group Oy (EVG) on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa räätälöityjä palveluita ja teknologiaa paperikoneen ajettavuuden, prosessitehokkuuden ja paperin laadun optimointiin. EVG tarjoaa teknologiaa ja palveluita jo olemassa olevaan tai uuteen konekantaan, sekä auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja lisäämään tuotantokapasiteettia. EVG kuuluu emoyhtiönsä kautta Yhdysvaltalaiseen Gardner Denver konserniin.

EV Groupin ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Pohjois-Amerikassa saakka.

Tilauskantamme voimakkaasti kasvaessa, tarvitsemme nyt ammattitaitoiseen organisaatioomme 3D-suunnittelutaitoista projekti-insinööriä.

Tehtävän aluksi toimit projekteissa suunnittelijana. Osallistut suunnitteluryhmän työhön ja vastaat myöhemmin suunnittelusta projektien loppuun saakka. Tuotteet ja tehtävät opittuasi olet valmis laajentamaan vastuualueitasi ja hoitamaan omia projekteja itsenäisesti alusta loppuun, myynnistä suunnitteluun, ostoon, valmistukseen ja asennusvalvontaan. Tutustuminen EVG:n laitteisiin ja toimintaan tapahtuu tutkimusryhmän mukana asiakkaiden luona ja koneuusintojen starteissa.

Odotamme sinulta
-Paperitehdasympäristön tuntemusta (paperikoneiden tuntemus katsotaan eduksi)
-Soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI) ja kokemusta suunnittelutehtävistä
-Vahvaa ilma-/ja lämpöteknisten laitteiden sekä prosessi-ilmastoinnin tuntemusta
-Piirto-ohjelmien vahvaa osaamista (AutoCAD, Inventor, SolidWorks) sekä hyviä Office-taitoja
-Koneautomaation sekä mittaus- ja ohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi
-Halukkuutta kasvattaa vastuualueitasi projekteissa ammattitaitosi kehittyessä
-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sosiaalista luonnetta
-Vahvaa englannin tai saksan kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi -Matkustushalukkuutta

Tarjoamme
-Haastavan ja antoisan kansainvälisen työn alan tunnetussa huipputeknologiayrityksessä
-Hyvän koulutuksen tuotteeseen ja tehtäviin, mukavan työilmapiirin ja tiimin tuen
-Mahdollisuuden kasvattaa vastuualueita omien kykyjen mukaan

Ensisijainen sijoituspaikka on Turussa, mutta sijoittuminen myös EVG:n Kotkan toimistoon on mahdollista. Työsuhteen alussa työskentely Turun toimistolla on kuitenkin välttämätöntä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Suunnitteluinsinööri (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 22.03.2018.

EV Group Oy (EVG) on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa räätälöityjä palveluita ja teknologiaa paperikoneen ajettavuuden, prosessitehokkuuden ja paperin laadun optimointiin. EVG tarjoaa teknologiaa ja palveluita jo olemassa olevaan tai uuteen konekantaan, sekä auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja lisäämään tuotantokapasiteettia. EVG kuuluu emoyhtiönsä kautta Yhdysvaltalaiseen Gardner Denver konserniin.

EV Groupin ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Pohjois-Amerikassa saakka.

Tilauskantamme voimakkaasti kasvaessa, tarvitsemme nyt ammattitaitoiseen organisaatioomme suunnitteluinsinööriä.

Tehtävän aluksi toimit projekteissa suunnittelijana. Osallistut suunnitteluryhmän työhön ja vastaat myöhemmin suunnittelusta projektien loppuun saakka. Tuotteet ja tehtävät opittuasi olet valmis laajentamaan vastuualueitasi ja hoitamaan myös omia projekteja. Voit osallistua myös asennusvalvontaan ja käyntiinajoihin.

Odotamme sinulta
-Paperitehdasympäristön tuntemusta (paperikoneiden tuntemus katsotaan eduksi)
-Soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI) ja kokemusta teräsrakenteiden suunnittelutehtävistä
-Piirto-ohjelmien vahvaa osaamista (AutoCAD, Inventor, SolidWorks) sekä hyviä Office-taitoja
-Englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sosiaalista luonnetta
-Eduksi katsotaan ilma-/ja lämpöteknisten laitteiden sekä prosessi-ilmastoinnin tuntemus

Tarjoamme
-Haastavan ja antoisan kansainvälisen työn alan tunnetussa huipputeknologiayrityksessä
-Hyvän koulutuksen tuotteeseen ja tehtäviin, mukavan työilmapiirin ja tiimin tuen
-Mahdollisuuden kasvattaa vastuualueita omien kykyjen mukaan

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Auton varustelija / Autosähköasentaja (Raisio)

Hakuaika 06.03.2018 - 25.03.2018.

Mat-Car on yli 30 vuoden kokemuksen omaava autovarusteluliike Raisiossa, joka on erikoistunut toteuttamaan haastavimmatkin projektit autovarusteluun liittyen.
Kolhivatko työkoneet autosi sisustaa? Katoavatko työkalut ja tarvikkeet autosi uumeniin, etkä ikinä löydä etsimääsi työautosta?  Mat-Car ratkaisee ongelman puolestasi ja auttaa pitämään työkalut järjestyksessä sekä lisäämään autosi käyttömukavuutta. Laajan asiakaskunnan ja 30 vuoden kokemuksen ansiosta Mat-Car pystyy toteuttamaan haastavammatkin erikoistoiveet. Lisätietoja osoitteesta www.mat-car.fi.

Haemme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen auton varustelijaa / autosähköasentajaa osaksi tiivistä työyhteisöämme.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa monipuolisista, uusiin autoihin tehtävistä, asennustöistä mm. lämmitysjärjestelmien-, auton valaistuksen- ja peruutuskameroiden asennustyöt. Lisäksi osallistut tarpeen mukaan myös muihin auton varusteluun liittyviin töihin. Töitä tehdään hallillamme arkisin 08-16.00 välillä. Sinun ei tarvitse olla valmis autosähkön ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä (sähkö-, metalli- tms.) koulutusta, aikaisempaa työkokemusta monipuolisista autonasennustöistä tai heikkovirtaan liittyvistä sähkötöistä. Eduksi katsotaan autoalan harrastuneisuus sekä autosähkön tuntemus. Erityisesti arvostamme kuitenkin työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- pitkän työsuhteen
- vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa Joonas Leiro, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Biostatistician (Turku)

Hakuaika 06.03.2018 - 25.03.2018.

Pharmatest Services is a contract research organization (CRO) specialized in preclinical efficacy services in the therapeutic areas of oncology and skeletal diseases. Pharmatest has customers globally, from big pharma to small and medium enterprises. Pharmatest headquarters and preclinical research unit is located in Turku, Finland.

We are now looking for a biostatistician to join our dynamic and growing team in Turku for a permanent employment.

The success of Pharmatest is based on fast, reliable, and versatile reporting of adequately planned and carefully conducted experiments. Here you will play a central role by working actively as part of our team and participating in design of our experiments, management/automation of study data, statistical analyses, and reporting. You are also able to provide our customers with statistical consultation and aid in interpretation of the results. Statistics and reporting are mainly produced in R software environment using a highly automated workflow.

Succeeding in this position requires:
-At least M.Sc. or equivalent degree in statistics or corresponding skills and fluent skills in R
-Fluent spoken and written English
-Practical experience in statistical work
-Ability and desire to learn new things
-Good interpersonal skills

Additionally we appreciate:
-Background in the areas of biology, especially in the field of cancer biology
-Knowledge of other statistical software, programming skills and other potential IT skills

We offer a competitive benefits and comprehensive orientation for the task. You will be a part of a flexible and motivating, multidisciplinary team and at the same time you have a unique opportunity to further develop our data management, analysis, and reporting workflows. The position will be filled as soon as the suitable candidate is found, and the work will begin upon agreement.

Please send your application and CV with salary request to Heikki Huotari, Area Manager, Click Personnel Services by March 25th, 2018. Email format: firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Heikki Huotari, tel. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 05.03.2018 - 25.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme siivoojaa sijaisuuteen Turkuun. Työ on arkipäivisin tehtävää työtä ja kohteet sijaitsevat Turussa. Kohteet ovat rappusiivouksia. Työsuhde alkaa viimeistään 2.4. ja kestää elokuun loppuun.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p.050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kodinkoneasentaja (Turku)

Hakuaika 05.03.2018 - 25.03.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden asennukset asiakkaiden luona. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Työ edellyttää C-ajokorttia. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä/kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 05.03.2018 - 25.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta maanrakennustyöntekijää/kaivinkoneenkuljettajaa. Kaikki työmaat sijaitsevat Turun alueella ja työt alkavat maalis- huhtikuun vaihteessa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Bookkeeper (Paimio)

Hakuaika 05.03.2018 - 25.03.2018.

Santax Medico Oy started its business in Finland 2015. The company is part of Santax Nordic Group, which is a nordic company that is specialized in sales and service of a medical imaging devices. Santax Medico AS was founded in Denmark 1954 and is now active in Norway, Sweden, Denmark and Finland. For more information about our company: www.santax.com.

We are currently looking to hire an experienced Bookkeeper to the permanent position.

Objective of the position as a Bookkeeper is to support our subsidiary in Paimio regarding all Accounting-related topics. The Bookkeeper handles the day-to-day Accounting and Administrative functions in Finland and will also be an extended anchor for Santax Medico AB in Sweden.

Your Responsibilities:
- Ordering goods from suppliers in the EU (via Logistics in Copenhagen)
- Invoicing goods to customers in Sweden and Finland
- Manage salaries and, pensionplans for employees in Sweden and Finland
- Booking of debts and receivables, assets and liabilities
- VAT accounts
- Payment of debtors and creditors in collaboration with head office in Denmark
- Manage administrative tasks for Santax Medico AB, Santax Medico Oy and Petrimed Oy
- Communicating with customers in Finland and Sweden
- Cooperation and interface to corporate Accounting with occational business trips to Santax Medico Headquarters in Denmark

Your Background:
- Bachelor’s Degree in Accounting or related field
- A minimum of 5 years Accounting experience in a similar position, preferably in an international company
- Strong organizational and communication skills are required
- Demonstrated ability to be professional, responsive, knowledgeable and trusted
- Fluent in Finnish, Swedish and English
- Willingness to travel occationally

Position will be filled as soon as the suitable candidate is found and work will begin upon agreement. Send your application and CV to Heikki Huotari, Area Manager, Click Personnel Services by 25.03.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Heikki Huotari, tel. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Kuljettajan apumies (osa-aikainen) (Vantaa)

Hakuaika 05.03.2018 - 18.03.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen osa-aikaista apumiestä monipuolisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan apuna pääkaupunkialueen tavarakuljetuksissa. Apukuskin tehtäviin kuuluun mm.: Lastin lastaaminen autoon sekä sieltä purkaminen, asiakastilausten vastaanotto ja hoitaminen sekä muut tavarantoimitukseen liittyvät tilanteet.

Apukuljettajalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi.

Töitä on luvassa n. 20-30h/viikko, kolme päivää viikossa tarpeen mukaan. Yleensä nämä päivät ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Työtä tehdään arkisin normaalisti aikavälillä klo 8 – 16, mutta myös näistä poikkeavia aikoja saattaa esiintyä, joten toivomme sinulta mahdollisuutta venyä tarpeen mukaan.

Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan joko maaliskuun lopussa tai heti huhtikuun alussa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kuljetusalan työn, vakavaraisessa, pitkään toimineessa yrityksessä hyvine työkavereineen sekä ajanmukaisine työvälineineen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi, sillä kutsumme sopivat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Maalari / Rakennustyöntekijä (pk-seutu)

Hakuaika 05.03.2018 - 20.03.2018.

Haemme nyt asiakkaallemme monipuolista rakennusalan työntekijää pääasiassa sisämaalaukseen liittyviin työtehtäviin ainakin aluksi määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Sopivan henkilön löytyessä ja työtilanteen niin salliessa yrityksessä saattaa olla tarjolla pitkäaikaisempikin työ.

Asiakkaamme on suomalainen nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Talviaikana työmaat ovat pääasiassa sisätiloja, mutta kesäkauden tultua luvassa on myös paljon ulkona suoritettavia töitä, esimerkiksi katto- ja julkisivumaalauksia. Työmaat sijaitsevat Helsingin kantakaupungin alueella sekä myös muualla pk-seudulla ja kestävät yleensä yhdestä viikosta kolmeen kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari tai vastavuoroisesti monipuolinen rakennustyöntekijä. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelu- ja purkutyöt. Tulet toimimaan osana tiimiä ja työmaasta riippuen olet myös asiakkaiden kanssa tekemisissä, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen, oma-aloitteinen ja työhön tarttuva asenne sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Työntekijällä tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. Töitä tehdään arkisin normaalisti klo 7 - 15.30.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn hyvässä työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton- / ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 05.03.2018 - 19.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa/ ajoneuvoyhdistelmänkuljettajaa kesälomasijaisuuteen toukokuusta elokuuhun. Työssä voi olla mahdollisuus jatkaa kesäsesongin jälkeen.

Työ on Turun alueella tapahtuvaa kappaletavaran ajoa ja sisältää ajoittain kuorman lastaamista sekä purkamista. Työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 06:00-17:00 välillä ja työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. Eduksi katsotaan trukinajotaito. Erityisesti hakijassa arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä luotettavuutta ja reipasta asennetta.

Työt alkavat toukokuun alussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

LVI-huoltoasentaja (pk-seutu)

Hakuaika 05.03.2018 - 18.03.2018.

Asiakkaamme on suomalainen perheyritys joka toimii lähinnä pk-seudun alueella erilaisissa LVI-huolto- ja -korjaustehtävissä. Kohteet vaihtelevat yksityisasunnoista suuriin toimitilakiinteistöihin.

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen jo vähintään muutaman vuoden kokemuksen putkitöistä omaavaa huoltoasentajaa toimimaan itsenäisenä asentajana pk-seudun kohteissa.

Perehdytyksen jälkeen tulet toimimaan perinteisten LV-huoltotehtävien lisäksi myös äkillisissä korjaus- sekä vianetsintätehtävissä jotka vaativat luovaa ongelmanratkontaa ja kykyä toimia itsenäisesti tiukankin paikan tullen. Tässä tehtävässä pääset myös määrittelemään oman työpäiväsi kulun järjestelemällä työt aikatauluusi sopien. Kohteisiin liikut sinulle määrätyn huoltoauton avulla, työaika 40h/viikko arkisin aikavälillä 07.00 - 16.00.

Työssä menestymiseen vaaditaan:
- Halu ja kiinnostus kehittyä erityisesti huoltoasentajana LV-alalla
- Muutaman vuoden kokemus asennus- tai huoltotehtävistä
- Alan koulutus
- Käden taitojen lisäksi myös asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä ihmisten kanssahan tässä toimitaan
- Suomen kielen sujuva osaaminen
- Voimassaoleva työturvallisuukortti sekä B-ajokortti

Eduksi katsomme:
- Voimassaolevat tulityö- ja EA1-kortit
- Englannin ja/tai ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle hyvän työporukan, mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi, ajanmukaiset työvälineet sekä asiallisen korvauksen ammattitaidostasi. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sähköpostisoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä kertoo Aleksi Seppälä arkisin klo 09-15, puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Aloitteleva Kattoasentaja (Lieto)

Hakuaika 02.03.2018 - 18.03.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa Joonas Leiro puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kokki (Teersalo)

Hakuaika 02.03.2018 - 18.03.2018.

Rantaklubi palvelee asiakkaita Teersalon rannassa, samassa rakennuksessa monipuolisen Rantapuodin kanssa. Tarjoamme merellisessä ympäristössä tasokkaita á la carte annoksia ja herkullisia pizzoja.

Ravintola Rantaklubissa on sisätilat 40 hengelle sekä iso katettu terassi 50 henkilölle. Lisäksi iso ulkoterassi 90 henkilölle, joten sateenkin sattuessa palvelu pelaa. Meillä on myös A-oikeudet.

Etsimme nyt ammattitaitoista kokkia kesäkaudeksi.

Työtehtäviin kuuluu hampurilaisten, pizzojen sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Lisäksi arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivista asennetta.

Työt alkavat arviolta toukokuun alussa ja kestävät elokuuhuun 2018.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Toimistosihteeri (kesätyö)

Hakuaika 28.02.2018 - 19.03.2018.

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, joka etsii kauttamme asiakaspalveluun kykenevää myyntihenkistä toimistosihteeriä kesäloman ajaksi Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Työtehtävät koostuvat erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, joista keskeisenä on asiakkaiden palveleminen puhelimitse, asuntojen vuokrasopimusten luovuttamisesta ja vuokrasopimusten lopettamisesta. Haettavalla tekijällä tulee myös olla rohkeutta kohdata asiakkaat kasvotusten erilaisissa vuokrasopimuksia koskevissa asioissa. Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ripeää ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työmuistia sekä yhteistyökykyisyyttä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- kesäkuun alussa osa-aikaisena työnä, jonka jälkeen työtehtävät ovat kuitenkin kokopäiväisiä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Automaatioasentaja / Kokoonpanija

Hakuaika 28.02.2018 - 30.03.2018.

Etsimme nyt ylöjärveläiselle toimeksiantajayrityksellemme automaatioasentajaa kone- ja prosessisähkötöihin ulkomaan kohteisiin tai vaihtoehtoisesti Pirkanmaan alueelle. Työ on pitkäaikainen ja siihen perehdytetään kattavasti. Työssä on tarkoitus aloittaa viimeistään huhtikuussa viikolla 15.

Työ sisältää käytännössä monipuolisia asennus- ja kokoonpanotöitä, esimerkiksi kaapelihyllyjen ja keskuksien rakennuksia, kaapelointeja ja päättelyjä, putkituksia ja valokennojen asentamista. Työssä vaaditaan piirikaavioiden lukutaitoa sekä voimassa olevia sähkötyö-, tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortteja.

Tehtävässä vaaditaan valmiutta noin sataan matkustuspäivään, pääasiassa Euroopassa sijaitseviin työkohteisiin. Normaali työaika on 7-15.30. Etsimme ensisijaisesti matkatöistä kiinnostunutta henkilöä, mutta myös Pirkanmaan alueella on mahdollista työskennellä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Jos sinulla on jonkin verran automaatioalan työkokemusta, osaat kytkeä kenttä- ja anturikaapelit keskukseen ja päättää ne, sekä innostusta matkatöihin saatat olla etsimämme henkilö. Täytä siis hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Rakennusmaalari (Ruovesi)

Hakuaika 28.02.2018 - 19.03.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusmaalaria Ruovedellä alkavaan työkohteeseen. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa huhtikuussa 2018. Työsuhde kestää kolmesta neljään kuukautta.

Tekijältä edellytämme:
- pintakäsittelyalan koulutusta
- useamman vuoden työkokemusta maalausalan töistä
- ruiskumaalaus- ja nauhoitustaitoa
- huolellisuutta ja tarkkuutta sekä ripeää työotetta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Töitä tehdään arkisin klo 07:00 – 15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin soita myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507 ja sovi haastatteluaika. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja / puoliperävaunun kuljettaja (Nokia)

Hakuaika 28.02.2018 - 19.03.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Menninkäinen Oy:lle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puoliperävaunulla tehtävään maansiirtoon ja asfaltin ajoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kalusto on uutta, joten työkalu on moderni ja turvallinen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Nokialla. Toiminta-alueena on Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Työ alkaa keväällä talvikauden päätyttyä arviolta huhtikuussa vuokratyösuhteella ja kestää arviolta lumien tuloon kauden loppuun asti. Työ jatkuu mahdollisesti myös ensi vuoden puolelle. Tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille neljän kuukauden työskentelyn jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta vastaavasta tehtävästä ja asfalttiasemalla toimimisesta
- Ammattipätevyyttä
- Työturvallisuus- ja tieturvakorttia sekä digipiirturikorttia
- Joustavaa asennetta ja kärsivällisyyttä (toisinaan pitkät odotteluajat)
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
- Arvostusta kalustoa, sen käsittelyä ja ylläpitoa kohtaan
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Täsmällisyyttä, luotettavuutta ja normaalia fyysistä kuntoa

Työtä tehdään arkipäivisin alkaen tyypillisesti klo 6:n aikaan ja työpäivät muodostuvat usein alan mukaisesti pitkiksi. Tarjoamme ammattikuljettajalle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa ja vastuullisessa yrityksessä huippukalustolla ja asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705

Työnhakulomake »

Aloitteleva Huopakattoasentaja / Bitumiasentaja (Turku)

Hakuaika 28.02.2018 - 18.03.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa huopakattoasentajaa / bitumiasentajaa Turkuun. Työt alkavat kelien mukaan maalis-huhtikuun aikana ja kestävät loppuvuoteen.

Huopakattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huopakattojen saneeraus- ja uudistyöt Turun talousalueella. Kohteet ovat pääasiassa teollisuuskohteiden ja asunto-osakeyhtiöiden tasakattoja. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työmaille kulkemisen kannalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, fyysinen kunto, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- motivoivan palkkausjärjestelmän (tuntipalkan / urakkapalkan)
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat maalis-huhtikuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointiassistentti Maiju Pokkiselle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0375 arkisin klo 8-16

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja, kesätyö (Turku)

Hakuaika 27.02.2018 - 27.03.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa kesälomasijaisuuteen. Ajot ovat elintarvikkeiden jakoajoa Varsinais-Suomen alueella.

Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ohjelmistokehittäjä (Web-/Mobiilisovellukset)(Tampere)

Hakuaika 21.02.2018 - 23.03.2018.

Black Woodpecker Software Oy on edistyksellinen ja kasvava ohjelmistotalo. Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää web- ja mobiilisovellusten suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Lisätietoja yrityksestä: https://bwsoftware.fi/.

Etsimme henkilöä osaksi tiimiä kehittämään ohjelmistokokonaisuuksia, joten työnkuva sisältää koko ohjelmistokehityskaaren. Myös itsenäiseen työhön on oltava valmiudet. Tärkeitä työvälineitä ja teknologioita työssä ovat NodeJS, React, SQL, Linux sekä vscode.

Tehtävä edellyttää osaamista ja innostusta ohjelmistokehityksestä sekä tärkeimpien työvälineiden tuntemuksen. Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työssä saat vastuuta ja vapautta sekä työyhteisön vankkumattoman tuen. Yritys tarjoaa pitkäaikaisen työpaikan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ on kokopäivätyö ja työpiste sijaitsee Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Arttu Palolammelle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Black Woodpecker Software Oy:lle.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton- / Koneenkuljettaja (Tampere, Nokia)

Hakuaika 14.02.2018 - 23.03.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Asiakasyrityksemme Bimu Oy on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan ammattitaitoisista palveluista. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.bimu.fi/.

Etsimme heille nyt kuorma-auton/koneenkuljettajaa kaatopaikalla työkoneilla tapahtuvaan maansiirtoon, murskan syöttöön, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin. Talvisin myös tarvittaessa lumenauraustöitä. Kalustona ovat kuorma-auto(koukkuauto), kaivinkone, pyöräkone ja dumpperi. Jonkin edellä mainitun työkoneen hyvä hallinta on edellytys työssä menestymiselle, kokemus useammasta katsotaan eduksi. Voimassa olevat BC-ajokortti ja ammattipätevyys ovat myös hyödyksi.

Työpisteet sijaitsevat Tarastenjärven ja Koukkujärven kaatopaikoilla Tampereella ja Nokialla. Työ on pääsääntöisin arkisin kahdessa vuorossa tehtävää työtä, satunnaisesti myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja. Tehtävään etsitään vakituisia työntekijöitä aloittamaan kevään 2018 aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja / Metallityöntekijä (Ylöjärvi, Tampere)

Hakuaika 13.02.2018 - 23.03.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Etsimme nyt Nokian NPT Oy:lle hitsaajaa/metallityöntekijää monipuolisiin ja pitkäaikaisiin ohutlevytöihin. Nokian NPT Oy on vaativien, korkealuokkaisten ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt pitkänlinjan alihankintakonepaja. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.npt.fi/.

Työ koostuu TIG- ja MIG-hitsauksesta sekä erilaisista metallitöistä, kuten kokoonpanoista, hionnasta ja porkauksista. Hitsattavia materiaaleja ovat pääasiassa ruostumaton teräs ja alumiini, mutta myös musta rauta. Valmistettavia tuotteita on laajasti, joista yhtenä esimerkkinä sähkökaapit. Töitä tehdään arkipäivisin, 40 tuntia viikossa.

Työ vaatii jonkin verran kokemusta hitsauksesta ja yleisistä metallitöistä. Alan koulutus on eduksi. Erityisesti arvostamme hyvää ja oppivaa asennetta työtä kohtaan.

Ensisijaisesti tekijöitä etsitään Nokian NPT Oy:n Ylöjärven toimipisteelle, mutta mahdollisesti myös Tesomalle. Tarkoituksena on löytää vakituinen työntekijä, joka siirtyy toimeksiantajamme omille kirjoille määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen. Työpisteelle pääsy vaatii oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Nokian NPT Oy:lle.

Työnhakulomake »

Leipomotyöntekijä (Valkeakoski)

Hakuaika 09.02.2018 - 23.03.2018.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Leipomotyöntekijää Valkeakoskelle pitkäaikaiseen työhön. Työssä on tarkoitus aloittaa viimeistään maaliskuun lopussa.

Työkoostuu massojen ja taikinoiden teosta, leivonnaisten täyttämisestä, paistamisesta, leikkaamisesta sekä pakkaamisesta. Työssä tehdään suuria määriä leivonnaisia kerralla ja työ on fyysisesti raskasta. Eri työvaihepisteillä työskennellään viikko kerrallaan. Työssä ei vaadita välttämättä aiempaa kokemusta leipomotöistä.

Työtä tehdään 40 tuntia viikossa, 8 tuntia päivässä arkipäivisin 6-16.30 välillä. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

CNC-Karusellisorvaaja (Tampere)

Hakuaika 09.02.2018 - 23.03.2018.

Toimeksiantajamme Tevo Lokomo Oy on hyvämaineinen ja,pitkällä kokemuksella vaativiin metallitöihin erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille nyt CNC-karusellisorvaajaa pitkäaikaisiin töihin. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta https://www.tevo.fi/fi/yritys.

Työssä valmistetaan suurikokoisia murskaimen teriä CNC-karusellisorvilla. Kappaleet ovat suurikokoisia ja sarjat kohtalaisen pieniä. Toivomme hakijalta jonkin verran aiempaa kokemusta CNC-sorvauksesta ja alaan soveltuvaa ammattikoulututkintoa. Varsinaista ohjelmointiosaamista tehtävässä ei vaadita. Aloittava tekijä perehdytetaan tehtävään hyvin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintäänkin vuoden 2018 loppuun. Todennäköisesti työt kuitenkin jatkuvat vielä tämänkin jälkeen. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Tevo Lokomon omille kirjoille.

Töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo. 6-14 ja 14-22 välillä. Joka kolmas viikko on iltavuoroviikko. Työpiste sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Hatanpäällä Tevo Lokomon toimipisteellä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Tevo Lokomo Oy:lle.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Tampere)

Hakuaika 08.02.2018 - 31.03.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus-, rakennus- ja viherrakennusaloille, maalaustöihin, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Helsinki)

Hakuaika 07.02.2018 - 29.04.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, varastotöihin, asiakaspalveluun ja siivoustöihin. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 31.03.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Autosähköasentaja / autonasentaja (Kangasala)

Hakuaika 05.03.2018 - 19.03.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päälirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme autosähköasentajaa / autonasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Alumaticin omille kirjoille.

Asentajan työtehtävä koostuu alkuun ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä valosähkön asennustöistä. Työtehtävät monipuolistuvat osaamisen karttuessa koskemaan säiliövaunusähköistystä laajemminkin sisältäen myös automatiikan kytkennät ja testaukset. Pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus sekä hitsaustaito katsotaan eduksi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta. Työhön perehdytetään hyvin työsuhteen alussa ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot ja yhteydenotot paikasta arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle.

Työnhakulomake »

Autonasentaja (Lempäälä)

Hakuaika 29.01.2018 - 23.03.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme kokenutta ja järjestelmällistä autonasentajaa pitkäaikaiseen työhön. Toimeksiantajayrityksemme on laadukkaisiin autohuoltoihin erikoistunut yritys.

Työtehtävät koostuvat suurimmaksi osaksi huolloista ja pienimuotoisista korjaustöistä. Tekijältä odotetaan hyvää vikadiagnostiikan tuntemusta, mekaanista asennustaitoa, sekä myös elektroniikan ja komponenttien tuntemusta. Järjestelmällisyys ja siisteys työnteossa on välttämätöntä. Odotamme hakijalta mielellään vähintään kuuden vuoden työkokemusta ja alan koulutusta. Audi, BMW ja Mercedes-Benz merkkien tuntemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti.

Työpiste sijaitsee Lempäälässä ja työaika on 7,5h päivässä, 8.30-16.30 välillä. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Siivooja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 24.01.2018 - 23.03.2018.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan tekijän löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työtunteja viikkoa kohti kertyy lähtökohtaisesti noin 10-20 tuntia, ja töitä tehdään noin 5-7 tuntia 2-3 päivänä viikossa. Myös muut osa-aikaiset työajat ovat sovittavissa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Siivooja (Tampere)

Hakuaika 24.01.2018 - 23.03.2018.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen, lähes täysipäiväiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työtunteja viikkoa kohti kertyy lähtökohtaisesti noin 33 tuntia. . Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työpäivät vaihtelevat keskimäärin 5-8 tunnin välillä päivässä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Kokemus siivoustyöstä katsotaan kuitenkin eduksi. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 05.03.2018 - 26.03.2018.

Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme rakennesuunnittelijaa Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta parinkymmenen hengen tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat laaja-alaisia, vaihtelevia ja osittain hyvin vaativiakin. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Pääasiallinen työkalu on Tekla Structures -ohjelma. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo positiivinen asenne, maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi. Valinnassa huomioidaan myös hiljattain valmistuneet tulevaisuuden kyvyt. Tehtäviin annetaan perehdytys ja vahva tuki.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Hitsaaja-asentaja (Kangasala)

Hakuaika 05.03.2018 - 19.03.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme innostunutta ja motivoitunutta asennustyöhön kykenevää levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja koeajan jälkeen on tekijän tarkoitus siirtyä Alumaticin kirjoille. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä hitsaus-, asennus- ja korjaustöistä. Pääpaino työssä on hitsaamisella. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia, mutta toivotaan kuitenkin halukkuutta luokkien myöhempää suorittamista varten. Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm. Levytöissä käytetään tyypillisiä levytyökoneita ja käsityökaluja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja jota asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 05.03.2018 - 19.03.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki. Nisula Forest on kehittyvä ja kasvava yritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme työntekijässä soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta ja luotettavuutta. Työ on fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia hyvää fyysistä kuntoa.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 28.02.2018 - 19.03.2018.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle Tampereelle rakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rakennesuunnittelija vastaa useiden erityyppisten korjaus- ja uudiskohteiden kuten asuintalojen, koulujen, päiväkotien, palvelutalojen sekä liike- ja toimistokiinteistöjen rakennesuunnittelusta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa AutoCAD LT -ohjelmistolla.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin koulutus. Työkokemus vastaavista tehtävästä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä arvostetaan huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme Teräsmaan omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Suunnittelu Teräsmaa Oy vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 13.03.2018 - 02.04.2018.

Toimeksiantajamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen, jolle etsimme nyt elementtisuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, päiväkoti-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme alan työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työskentely voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Tarjoamme sopivalle henkilölle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa vaatimustasoltaan eritasoisten suunnittelutehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »