Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
HPLC-kemisti, proteiinikemia (Turku)

Hakuaika 18.04.2017 - 07.05.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt HPLC-kemistiä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Toimit HPLC-menetelmien asiantuntijana. Vastaat analyysien siirroista asiakkaidemme laboratorioista Biovianin laboratorioon. Kehität menetelmiä biologisten tuotteiden analysointiin yhdessä projektiryhmän ja asiakkaan kanssa. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti englannin kielellä. Analyysimenetelmien validointi laadunvalvonta-analyyseiksi on merkittävä osa työtä samoin analyysien tarkastus ja ongelmanratkaisu.

Odotamme akateemista loppututkintoa (esim. kemisti tai biokemisti). Sinulla on vahvaa näyttöä HPLC-menetelmien kehittämisestä ja hallinnasta ja olet proteiinikemian asiantuntija. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä katsotaan eduksi. Sujuva kirjallinen ja puhuttu suomen- ja englanninkielen taito on välttämättömyys. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 7.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "HPLC-kemisti". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme