Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Prosessi-insinööri, biotekniikka (Turku)

Hakuaika 18.04.2017 - 07.05.2017.

Biovian Oy on 2003 perustettu uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin 2700m² laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Biocityssä Turun Teknologiakiinteistössä. Biovian on vuoden 2015 BioFinland -palkinnon voittaja. Yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt prosessi-insinööriä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluu bioprosessien toteuttaminen, hallinta ja dokumentaatio biologisten lääkkeiden tuotannossa ja prosessikehityksessä. Tehtävät ovat monipuoliset ja haastavat sisältäen mm. kromatografisia erotusvaiheita, erilaisia suodatusprosesseja, laitteiden puhdistusvaiheita, prosessiliuosten valmistamista ja materiaalihallintaa. Työ on suurelta osin käytännön työn toteuttamista yhdistettynä tarkkuutta vaativaan dokumentointiin.

Odotamme sinulta vähintään AMK-tutkintoa (esim. biotekniikan insinööri). Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta bioteknisten tuotteiden tuottamisesta ja puhdistamisesta. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen ja sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 7.5.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Prosessi-insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme