Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Kunnossapitoasentaja, 2 paikkaa (Vantaa)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Vantaalle.

Yritys on suomalainen elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon keskittynyt yritys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään arkisin klo 5-13, 7:30-16 ja 10-18. Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja tai vastaava) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen huolto- ja kunnossapitotehtävien lisäksi myös teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä hydrauliikan ja pneumatiikan parista.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme