Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Kahvila- ja kassatyöntekijä huoltoasemalle (Nokia)

Hakuaika 08.08.2017 - 16.08.2017.

Asiakasyrityksemme on Nokialla sijaitseva huoltoasema, jonka yhteydessä toimii myös kahvila-ravintola. Etsimme nyt asiakasyritykseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kahvila- ja kassatyöntekijää osa-aikaisiin töihin loppuvuodeksi 2017. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia myös vuodenvaihteen jälkeen, esim. osa-aikaisia töitä keväälle ja kokoaikaisia kesätöitä kesälle 2018.

Työnkuva koostuu kahviotuotteiden esille panosta ja myynnistä, pikaruoan valmistamisesta ja tarjoilusta, siivouksista sekä kassatyöskentelystä. Työtä tehdään pääasiassa ilta- ja viikonloppuvuoroissa 2 - 3 kertaa viikossa. Työvuoroa kohden työtunteja kertyy 6 - 7,5 tuntia, työvuorojen ajoittuessa pääasiassa klo 13:30 - 21:00 väliselle ajalle. Työntekijän on mahdollista saada lisätyövuoroja loma- ja sairauslomatuurausten myötä, jolloin vuoroja voi ajoittua myös päiväajalle.

Emme edellytä hakijalta kattavaa aiempaa kokemusta ravintola- ja/tai kassatyöskentelystä. Suoritetusta hygieniapassista on kuitenkin hakijalle etua. Arvostamme hakijassa reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta sekä halua oppia uutta. Tarjoamme tekijälle mukavan työilmapiirin ja hyvän työpaikan!

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme