Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Rakennusmaalari (pk-seutu)

Hakuaika 09.08.2017 - 28.08.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien uudis- ja saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria monipuolisiin kohteisiin.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tapetointi- ja vesieristyskokemus lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Omia työkaluja et tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn ja hyvän työporukan sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme