Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Hitsaaja (Ylöjärvi)

Hakuaika 10.08.2017 - 18.08.2017.

Toimeksiantajamme on levy- ja teräsrakennehitsauksen ammattilainen Finn Teollisuuspalvelut Oy (Finntepa Oy). Finntepan palveluihin kuuluvat hitsaustyöt alihankintana, konepaja- ja levytyöt, putkihitsaukset, painelaiteiden valmistus ja luokkahitsaus. Toiminta on nopeaa, joustavaa ja ammattimaista. Turvallisuuden ja ympäristön huomioiminen ovat Finntepalle tärkeitä ja keskeisiä asioita. Yrityksen toiminta perustuu lisäksi nopeaan, joustavaan ja ammattimaiseen työskentelytapaan.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme monipuolista TIG- / MAG -hitsaajaa levy- ja putkihitsaukseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu hitsauksen lisäksi oheiset metallityöt. Materiaaleina ovat rst ja musta rauta, vahvuudeltaan alkaen 3 mm (satunnaisesti myös alumiini). Työtä tehdään yrityksen tuotantotiloissa Ylöjärvellä, mutta tehtävä sisältää myös matkatyötä. Alueena on koko Suomi.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijalta:

- Metallialan peruskoulutusta
- Kuvanlukutaitoa
- TIG- / MAG -hitsaustaitoa
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
- Normaalia fyysistä kuntoa
- Matkustusvalmiutta

Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti aikavälillä klo 7:00 – 15:30.
Toiminnassa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Kaikki lisätiedot ja ajanvaraukset Ilkalta arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme