Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tekninen asiakaspalvelija (Tampere)

Hakuaika 10.08.2017 - 24.08.2017.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen tietotekniikka-alan palveluyritys, joka on erikoistunut räätälöityihin ohjelmistoprojekteihin sekä virtuaalipalvelin- ja webhotellipalveluihin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teknistä asiakaspalvelijaa osa-aikaisiin töihin Tampereelle. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Teknisen asiakaspalvelijan työ on ensisijaisesti yrityksen asiakkaiden sähköpostitse lähettämiin kysymyksiin vastaamista. Toisena osa-alueena työ pitää sisällään myös yrityksen tuotekehitykseen liittyvää selvitystyötä, jossa käytännössä listataan ja vertaillaan netistä vaihtoehtoisia palveluita sekä ratkaisumalleja ennalta sovittuihin aihekokonaisuuksiin.

Etsimme tehtävään suomen ja englannin (kirjallinen) kielitaitoista henkilöä, jolla on opintojen ja/tai työkokemuksen kautta mahdollisimman monipuolisesti aiempaa kokemusta Apache-, Sendmail-, EXIN-, CPanel- ja/tai Plesk-ympäristöistä. Sähköpostitse tapahtuvassa asiakaspalvelutyössä vastausaika on pyrkimyksenä säilyttää mahdollisimman lyhyenä, jonka vuoksi asiakaspalvelutyötä tehdään arkisin 1-2 tunnin verran päivässä klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana. Mikäli hakijalla on lisäksi taustallaan näkemystä ja osaamista markkinoinnista, voidaan tehtävänkuvaan liittää myös asiakasyritystämme koskevien markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ja toteuttamista 1-2 tunnin verran päivässä..

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi lisäansioita etsivälle opiskelijalle (esim. tietoliikennepuolen insinööriopinnot), jonka on mahdollista sovittaa opintoaikataulut ja työ hyvin yhteen. Työ on mahdollista hoitaa etänä kotoa käsin.

Työtä on pitkäaikaisesti tiedossa, joten toivomme hakijalta mahdollisuuksia ja halukkuutta sitoutua työhön. Ajan mittaan työhön on mahdollista liittää muitakin kokonaisuuksia hoidettavaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme