Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sovelluskehittäjä (PHP + Python / MySQL) (Tampere)

Hakuaika 10.08.2017 - 24.08.2017.

Asiakasyrityksemme sovelluskehittäjän tehtävässä tehdään eri asiakasprojekteihin PHP+Python - ja MySQL-käyttöliittymäkoodausta. Etsimme tehtävään suomen ja englannin (kirjallinen) kielitaitoista henkilöä, jolla on opintojen ja/tai työkokemuksen kautta mahdollisimman monipuolisesti aiempaa kokemusta käyttöliittymän tekemisestä IoT-alustoille ja jolta onnistuu tarvittaessa nopsatkin muutokset koodiin. PHP-sovelluskehitysympäristön tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

Työ on osa-aikaista, päivittäisen työmäärän vaihdellessa 3-5 tunnin välillä. Tehtävä soveltuu osa-aikaisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi lisäansioita etsivälle opiskelijalle (esim. tietoliikennepuolen insinööriopinnot), jonka on mahdollista sovittaa opintoaikataulut ja työ hyvin yhteen. Työ on mahdollista hoitaa etänä kotoa käsin.

Työtä on pitkäaikaisesti tiedossa, joten toivomme hakijalta mahdollisuuksia ja halukkuutta sitoutua työhön. Ajan mittaan työhön on mahdollista liittää muitakin kokonaisuuksia hoidettavaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme