Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
QA Specialist (tuotekehitys)

Hakuaika 10.08.2017 - 27.08.2017.

EOS on johtava teollisten 3D-printtauslaitteistojen valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää ja valmistaa 3D-printtauksessa käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu- ja lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 58 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

EOS Finlandin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt QA-Specialistia vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Työssäsi osallistut testauksen suunnitteluun ja hallintaan metallimateriaalien tuotekehitysprojekteissa. Vastaat myös materiaalien tuotantoon siirroista yhdessä tuotekehityksen kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotteiden riskianalyysidatan kerääminen ja hallinta, sekä tuotteiden teknisten tiedostojen ylläpito. Käsittelet tuotedataa sujuvasti statistisia työkaluja käyttäen sekä osallistut laadunhallintajärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Lisäksi osallistut muutosten hallintaan sekä poikkeamien käsittelyyn.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä tai vastaavaa korkeakoulututkintoa (metallurgia, materiaalitiede), kokemusta laadunhallintajärjestelmistä, käytännön kokemusta tuotekehitysprojekteista, sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme ymmärrystä lääkinnällisten laitteiden vaatimusympäristöstä, Lean Six Sigma osaamista, AS9100-standardin tuntemusta sekä hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme haasteellisia ja itsenäisiä tehtäviä kansainvälisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan ja motivoivan työympäristön ja – ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä ihmisenä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 27.8.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "QA Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme