Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Puhdastilatyöntekijä (Lieto)

Hakuaika 11.08.2017 - 27.08.2017.

Piiloset on vuonna 1978 perustettu kotimainen yksilöllisten silmälasilinssien, piilolinssien hoitonesteiden sekä näköhyvinvointituotteiden valmistaja. Tuomme maahan myös piilolinssejä, silmälasikehyksiä, aurinkolaseja sekä optisen alan laitteita optikoiden ja silmälääkäreiden käyttöön. Korkealaatuiset Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan tehtaillamme Liedossa. Katso lisää http://www.piiloset.fi.

Haemme nyt puhdastilatyöntekijää loppuvuoden kiireajaksi. Työt alkavat viikolla 35 ja kestävät ainakin loppuvuoteen saakka, madollisesti pidempään. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa, aamu- ja iltavuorossa. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus puhdastiloissa työskentelystä ja aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta työajoissa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta välttämätöntä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme