Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Rakennesuunnittelija (Turku)

Hakuaika 11.10.2017 - 25.10.2017.

Suunnittelulinja Finland Oy on turkulainen rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat suunnittelupalvelut koko rakennusprojektiin. Meillä on vahva osaaminen niin arkkitehti-,
rakenne- kuin talotekniikan suunnittelusta, projektinjohtopalveluista sekä rakennuttamisesta. Toteutamme myös kiinteistöjen LVISA-kuntokartoituksia ja energiamittauksia. Liiketoimintakonseptimme idea on, että asiakkaat saavat kaikki suunnittelupalvelut sekä rakennuttamisen yhdeltä toimijalta. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.suunnittelulinja.com.

Haemme nyt kasvumme tueksi rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen
osaksi nuorekasta tiimiämme.

Työnkuvassa olet mukana vastaamassa monipuolisten uudispuolen projektien rakennesuunnittelusta. Suunnitteluohjelmista käytössäsi on AutoCAD ja CADS. Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Toimipisteesi on Turussa ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Odotamme hakijoilta:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2-3 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCAD:n käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokorttia

Tarjoamme:
- haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvän perehdytyksen tehtäviin, innovatiivisen työilmapiirin ja tiimin tuen
- nykyaikaiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkauksen

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 25.10.2017 mennessä. Hakemukset otsikolla "Rakennesuunnittelija". Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme