Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja/kokoonpanija (Espoo)

Hakuaika 11.10.2017 - 25.10.2017.

Haemme nyt asiakasyritykseemme sähköasentajaa nosto- ja siirtolaitteiden sähköistys- ja kokoonpanotyöhön Espooseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut nosto- ja siirtolaitteiden valmistukseen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää alaan soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta sähköasennus-/kokoonpanotyöstä ja kykyä lukea koneiden sähköpiirustuksia. Toivomme lisäksi, että sinulla on reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan.

Työtä tehdään Espoon toimipisteellä arkisin klo 7-16 yhdessä asennustiimin kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tehtävään valitun henkilön on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme