Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Hitsaustaitoinen mekaniikka-asentaja (Espoo)

Hakuaika 11.10.2017 - 25.10.2017.

Haemme nyt asiakasyritykseemme hitsaustaitoista mekaniikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut nosto- ja siirtolaitteiden valmistukseen.

Työnkuvaasi kuuluu mekaanisten laitteiden ja koneiden hitsaus- ja kokoonpanotehtävät.

Tehtävässä toimiminen edellyttää alaan soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta eri hitsaustekniikoista. Eduksi katsomme työkokemuksen kokoonpanotyöstä ja koneenrakennuksesta. Toivomme lisäksi, että sinulla on reipas, tarkka ja toimelias asenne työntekoa kohtaan.

Työtä tehdään Espoon toimipisteellä arkisin klo 7-16 yhdessä asennustiimin kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot suomen kielellä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tehtävään valitun henkilön on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme