Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähkö- / automaatioasentaja, 2 paikkaa (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 11.10.2017 - 29.10.2017.

Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Asiakasyrityksemme menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme kahta motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö- / automaatioasentajaa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä, järjestelmien tarkastuksia ja niiden toimivuuden varmistamista sekä töiden dokumentoimista. Pääasiallinen työpaikka on pääkaupunkiseudulla. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön koko Skandinavian ja Baltian maiden alueilla. Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on 7.5 h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 – 21. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia. Työssä sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Edellytämme hakijalta:

- sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa, sähköpätevyys S3 on eduksi
- vähintään kahden vuoden kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
- korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
- soveltuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme hakijalle:

- erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden matkatöihin
- asiallisen palkan ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme