Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Hitsaaja (Valkeakoski)

Hakuaika 11.10.2017 - 20.10.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs metallialan yritys Valkeakoskella. Etsimme nyt heille ahkeraa hitsaajaa kiireapuun hitsausprojektiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja projekti kestää arviolta kaksi viikkoa.

Työssä käsitellään pääasiassa 600mm x 10 m -mittaisia rautaputkia, joihin tehdään 2-3 mm hitsaussaumaa MIG:llä. Hitsaukseen ei vaadita erillisiä suoritettuja luokkia.

Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto), piirustustenlukutaitoa ja/tai jonkin verran aikaisempaa työnkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Hakijalle on tehtävään eduksi mahdolliset voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta välttämättömiä nämä eivät kuitenkaan ole.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 8h/pv ja 40h/vko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh 050 411 2705.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme