Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Laatoittaja (Turku)

Hakuaika 12.10.2017 - 27.10.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme A-KiinteistöControl Oy ammattitaitoista ja luotettavaa LAATOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on vahinkojen kartoittamiseen, vahinkosaneeraukseen ja kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen erikoistunut yritys. Työkohteet ovat saneerauskohteita Turun alueella. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset laatoitukseen liittyvät purku- ja pintatyöt. Työ sisältää myös vesieristyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää voimassaolevaa vesieristyssertifikaattia, työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Sovit hyvin työporukkaan, jos olet rehti, työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen ja kykenet työskentelemään myös osana ryhmää. Oman auton käyttö on eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantiin, p. 0504110345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme