Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Myyjä (Turku)

Hakuaika 12.10.2017 - 22.10.2017.

Herkkunuotta on täyden palvelun kalaliike, jossa tunnetaan kalaruoat ja halutaan välittää tietoa eteenpäin. Suomen palvelevin, asiantuntevin ja hyväntuulisin täyden palvelun kalakauppa on palvellut Turun kauppahallissa jo vuodesta 2007. Herkkunuotan keittiömestarit auttavat aterian ideoinnissa ja suunnittelussa, ja kaupan päälle saa maustamiset, marinoinnit, kypsennysohjeet sekä kalaruokiin sopivat viinisuositukset. Lue lisää osoitteesta: http://www.herkkunuotta.fi/

Asiakkaamme Herkkunuotta Oy hakee nyt iloiseen tiimiinsä ammattitaitoista PALVELUTISKIMYYJÄÄ Turun kauppahalliin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään hallin aukioloaikoina eli arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 8-16 välisenä aikana. Työsuhde on osa-aikainen, joten sopii erinomaisesti opiskelijalle!

Olet ehkä rautainen keittiöalan ammattilainen tai vastikään alalle tullut tulevaisuuden lupaus. Tärkeintä kuitenkin, että olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja kalaruoista sekä innokas maistelemaan meren herkkuja. Odotamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, joustavuutta työajoissa ja aitoa halua palvella asiakasta. Työ edellyttää hygieniapassia. Tarjoamme monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, mukavat työajat ja rennon työyhteisön. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat nopealla aikataululla, joten jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuulia Merrantilta, puh. 050 411 0345. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme