Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Markkinointiassistentti (Tampere)

Hakuaika 12.10.2017 - 23.10.2017.

Etsimme nyt markkinointiassistenttia vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme, Ysitien Auto Oy:lle. Yritys tarjoaa asiakkaille neljällä paikkakunnalla monipuolisesti autoalan palveluita, kuten käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen sekä uusien matkailuautojen ja -vaunujen myyntiä, autojen varaosia ja tarvikkeita, renkaita ja vanteita sekä huolto- ja korjaamopalveluita. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Ysitien Auton kirjoille. Tehtävän kesto on kokonaisuudessaan yksi vuosi, mutta työsuhde on myös mahdollista vakinaistaa.

Markkinointiassistentin pääasiallisena tehtävänä on tuottaa markkinointisisältöä yrityksen internetsivuille, somepuolelle, lehti-ilmoituksiin, erilaisiin mainoksiin, tapahtumiin ja kampanjoihin sekä tehdä tarvittavat toimenpiteet markkinoinnin toteuttamiseksi. Tehtävässä työskennellään yrityksen markkinoinnista vastaavan henkilön työparina. Tekijän on mahdollisuus osallistua myös myyntitehtäviin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti. Työpiste voi sijaita Orivedellä, Tampereella tai Ylöjärvellä.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Alalle soveltuva kaupallinen koulutus ja / tai työkokemus sekä autoalan kokemus
- Hyvät markkinointiviestintätaidot, kyky tuottaa tekstiä ja idearikkaus
- Mainonnassa ja markkinoinnissa käytettävien tietoteknisten ohjelmien osaaminen
- Joustava asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote
- Hyvä asiakaspalveluasenne ja ulospäinsuuntautuneisuus
- Motivaatio, kiinnostus ja innokkuus

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa yrityksen menestykseen ja syntyvään asiakaskokemukseen, monipuolisia työtehtäviä sekä mukavan ja avoimen ilmapiirin työyhteisön. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tuntia päivässä sovitun mukaisesti aikavälillä klo 07:00-17:30. Tarjoamme kaikkiaan kivan työn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-9 ja klo 15-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme