Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Koneenkuljettaja / kiinteistöhuoltaja (Tampere)

Hakuaika 09.11.2017 - 21.11.2017.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen, pitkän linjan kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajaa / kiinteistöhuoltomiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueella tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat vähintään neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan / kiinteistöhuoltomiehen työssä vastataan määrättyjen, Tampereella sijaitsevien piha- ja katualueiden huoltotöistä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Ulkotöissä käytetään koneiden puolesta Willeä sekö harjakonetta.

Edellytämme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työ vaatii B-luokan ajokortin. Arvostamme hakijassa reipasta, oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 6.00-14.30, mutta esimerkiksi lumitilanteen mukaan työaika saattaa vaihdella. Välillä myös lauantaityöt ovat mahdollisia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti hakea tehtävää täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme