Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja (Espoo, Vantaa, Helsinki)

Hakuaika 09.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakkaamme on suomalainen sähköalan yritys joka tekee sähköasennuksia niin rakennus- kuin tuotantolaitosympäristöissä Uudenmaan alueella. He etsivät nyt kauttamme jo aikaisempaa kokemusta kartuttanutta sähköasentajaa vähintään muutaman kuukauden ajalle. Jatko on mahdollista työtilanteesta sekä asentajan ammattitaidosta riippuen.

Työnkuva koostuu kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Kokemusta tuotantotiloissa toimimisesta emme vaadi, mutta tämä lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä sähköalan ammattilaisena.

Tarvitset työhön tarttuvan asenteen lisäksi voimassaolevat työturvallisuus- sekä sähkötyöturvallisuuskortit ja B-ajokortin. Tuotantolaitosympäristöjä varten olemassa oleva hygieniapassi katsotaan hakijan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksesi, mutta pääset työmaille myös julkisilla. Tehtävässä kommunikoit niin työkavereidesi sekä myös asiakkaiden kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Jos kiinnostuit, hae nopeasti alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja työssä voi aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta antaa Aleksi Seppälä, puh. 050 411 0263 arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme