Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Koneistaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla toimeksiantajayrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Arvostamme työntekijässä innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Tehtävässä edellytetään koneistajan koulutusta ja / tai työkokemusta koneistajan tehtävistä sekä Fanuc-ohjelmointitaitoa. Koneistettavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme