Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 26.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla töitä syksyyn 2018 asti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat tammikuussa 2018. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme