Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Mattomies (Turku)

Hakuaika 07.12.2017 - 21.12.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat uudisrakennuskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaan ja halu oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuus ja tulityökortti sekä oma auto. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, p. 050 411 0345.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme