Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Työnjohtaja, korjaus- ja uudisrakentaminen (Uusimaa)

Hakuaika 07.12.2017 - 22.12.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii kauttamme työnjohtajaa remontti- ja korjausrakentamisen sekä uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Toimenkuvassa johdat työmaata yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa, vastaat mm. työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä
vuorovaikutustaitoja
- ajokorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sähköpostitse rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Työnjohtaja" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme