Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Ilmastointiasentaja (Ylöjärvi)

Hakuaika 08.02.2018 - 21.02.2018.

Asiakkaamme Tewall Ilmastiointi Oy on ylöjärveläinen kasvava ilmastointialan yritys. Yrityksen työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset kohteet Tampereella, Ylöjärvellä sekä ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin edustajat. He etsivät nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ilmastointiasentajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian aluksi vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä pidempi aikaisestikin.

Ilmastointiasentajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tekijän tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa oleva työturvallisuuskorttia sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tekijässä sosiaalisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Innostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme