Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Hitsaaja / Metallityöntekijä (Ylöjärvi, Tampere)

Hakuaika 13.02.2018 - 19.03.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Etsimme nyt Nokian NPT Oy:lle hitsaajaa/metallityöntekijää monipuolisiin ja pitkäaikaisiin ohutlevytöihin. Nokian NPT Oy on vaativien, korkealuokkaisten ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt pitkänlinjan alihankintakonepaja. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.npt.fi/.

Työ koostuu TIG- ja MIG-hitsauksesta sekä erilaisista metallitöistä, kuten kokoonpanoista, hionnasta ja porkauksista. Hitsattavia materiaaleja ovat pääasiassa ruostumaton teräs ja alumiini, mutta myös musta rauta. Valmistettavia tuotteita on laajasti, joista yhtenä esimerkkinä sähkökaapit. Töitä tehdään arkipäivisin, 40 tuntia viikossa.

Työ vaatii jonkin verran kokemusta hitsauksesta ja yleisistä metallitöistä. Alan koulutus on eduksi. Erityisesti arvostamme hyvää ja oppivaa asennetta työtä kohtaan.

Ensisijaisesti tekijöitä etsitään Nokian NPT Oy:n Ylöjärven toimipisteelle, mutta mahdollisesti myös Tesomalle. Tarkoituksena on löytää vakituinen työntekijä, joka siirtyy toimeksiantajamme omille kirjoille määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen. Työpisteelle pääsy vaatii oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Nokian NPT Oy:lle.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme