Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tulkki (Helsinki)

Hakuaika 13.03.2018 - 27.03.2018.

Tulkkikeskus Ästerä Oy on keskisuuri tulkkaus- ja käännöstoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta operoimme valtakunnallisesti. Tulkkikeskus Ästerä Oy toteuttaa tulkkaus- ja käännöspalveluja useilla eri kielillä sekä yksityisen että julkisen sektorin johtaville toimijoille. Monen vuoden työkokemus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat antaneet toiminnallemme vankan perustan tulkkaus- ja käännöspalvelualalla Suomessa jo 25 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet etenkin maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita koskeviin tulkkaustilanteisiin ja kielivalikoimamme kattaa yli 60 kieltä. Vahvuutemme ovat sitoutuneet ja ammattitaitoiset tulkit ja kääntäjät, jotka hallitsevat erinomaisen kielitaidon lisäksi vaativatkin tulkkaustilanteet. Työntekijämme ovat puolueettomia, taustaltaan nuhteettomia ja heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Tulkkikeskus Ästerä Oy hakee nyt joukkoonsa innokkaita ja sitoutuneita tulkkeja.

Tulkkaus tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Myös puhelintulkkauksia on mahdollista tehdä, tällöin työ tapahtuu etänä.

Tulkattavat kielet, joiden osaajia etsimme, ovat albania, arabia, badini, dari, kurmanchi, pashtu, somali, tingrinja sekä turkmeeni. Tulkattavan kielen lisäksi tulkin tulee osata hyvää suomen kieltä.

Hakijalta odotamme:
- aikaisempaa kokemusta tulkin työstä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- ammattitaitoista ja luotettavaa työotetta

Katsomme eduksi:
- tulkin tutkinnon (ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu)

Oletko hakemamme tulkkauksen ammattilainen? Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.3.2018 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä puh. 050 411 0390.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme