Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tuotevastaava / Product Specialist (Vantaa)

Hakuaika 15.05.2018 - 29.05.2018.

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

Uuden tuoteperheen myötä SoftOne etsii nyt tuotevastaavaa / Product Specialistia kasvavaan joukkoonsa.

Etsimämme tuotevastaava tulee vahvistamaan SoftOne GO tuotteiden asiakas- ja markkinointitukea. Tulevaisuudessa tulet vastaamaan myös asiakkaille tarjottavien palvelujen käyttöönotosta. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja tuotteiden jouhevassa käytössä. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten odotamme sinulta ajokorttia sekä halukkuutta liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä monikansallisessa ympäristössä. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota ja halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö Tukholman konttorin kanssa on kiinteää. Sinut perehdytetään tehtävääsi osin Ruotsin pääkonttorissa, jossa tapahtuu myös pääasiallinen tuotekehitys. Pääset tekemään asiakastuki- ja markkinointityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 29.5.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Product Specialist”. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme