Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Maa- ja sora-autonkuljettaja (Lempäälä)

Hakuaika 05.07.2018 - 12.07.2018.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hyvatyopaikka.fi.

Etsimme Maanrakennus Antti Patakangas Oy:lle maa- ja sora-autonkuljettajaa Lempäälään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tiedossa todennäköisesti useampi kuukausi, mahdollisesti koko maanrakennuskauden loppuun.

Pääsääntöinen työtehtävä on maan ja soran ajo kuorma-autolla Lempäälässä ja sen ympäryskunnissa. Odotusaikoina tekijällä on kuitenkin oltava valmius osallistua myös perustason maanrakennustöihin, kuten lapiontiin ja maan tiivistykseen.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa C-luokan ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Aikaisempi kokemus kuljetus- tai maanrakennustehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme tekijässä työtä pelkäämätöntä ja riuskaa asennetta.

Töitä tehdään arkisin, keskimäärin 40 tuntia viikossa. Tehtävässä on käytössä kuorma-autoalan työehtosopimus.

Onnistuuko sinulta kuorma-auton käsittely, etkä pelkää tarttua tarvittaessa lapioonkaan? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme