Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Kattomaalari, kesätyö (Turku)

Hakuaika 06.07.2018 - 13.07.2018.

Haemme nyt reipasta kattomaalaria Turun ja sen lähialueilla sijaitseviin työkohteisiin kesäksi 2018.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun aikana ja työt jatkuvat kesän lopulle sääolosuhteiden ja työntekijän oman elämäntilanteen mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa ja mukavassa työyhteisössä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaustöitä sekä muita avustavia tehtäviä. Aiempi kokemus maalaus- tai kattotöistä on eduksi, mutta ei pakollista. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä ahkera työote. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Yhteydenotot arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme