Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Tuotantoapulainen, Merkkauspalvelu (Helsinki)

Hakuaika 10.08.2018 - 24.08.2018.

Merkkaustekniikka Oy on eräänä alansa pioneereista vakiinnuttanut asemansa niiden asiakkaiden mielissä, jotka arvostavat laatua, monipuolisuutta, joustavuutta ja toimitusvarmuutta. Jo 1982 alkoi Merkkaustekniikka Oy valmistaa ja markkinoida kotimaisia etsauslaitteita teollisuuden ja laitoksien merkkaustarpeisiin. Tuotevalikoimaa laajennettiin pian sveitsiläisillä tampopainokoneilla. Palveluitamme ovat tampopainatus, lasermerkkaus ja etsaus.

Merkkauspalvelu etsii nyt kauttamme reipasta osa-aikaista tuotantotyöntekijää vakituiseen
työsuhteeseen.

Päätehtävinäsi ovat pakkaus- ja purkutyöt. Työ sisältää monipuolisesti myös muita tuotannon työtehtäviä. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole edellytys, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Erityisesti arvostamme hakijoissa sorminäppäryyttä, hyvää työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä tiimityötaitoja. Työtä tehdään arkisin klo 9-15 välillä ja työtunteja on tarjolla vaihtelevasti sesongista riippuen (min. 12 h/vko). Työ sopii hyvin esimerkiksi osa-aikaista työtä etsivälle opiskelijalle. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Konalassa, joten oma auto ei ole työssä pakollinen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat syyskuun 2018 alussa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, puh. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin
klo 09-15.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme