Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Keittiömestari/Vuoromestari (Valkeakoski)

Hakuaika 03.12.2018 - 22.12.2018.

Rusticheria Stella on laadukas, italialaistyylinen perheravintola Pirkanmaan sydämessä, Valkeakoskella. Annokset valmistetaan tunteella ja huolella omassa keittiössä jossa kohtaavat modernisti italialainen ja skandinaavinen keittiö. Stellassa sydämen asiana on suosia kotimaisia pientuottajien raaka-aineita ja moni heidän käyttämä raaka-aine saapuukin Pirkanmaalta. Ruoka nautitaan italialaishenkisessä miljöössä, jossa taustalla soi tunnelmaa luova musiikki. Ilmapiiri on konstailematon ja rento, ruokalistan ollessa sesongin mukainen. Ravintolan mainetta Pirkanmaan tunnetuimpana italialaisravintolana nostatti tänä vuonna arvostettu Rôtisseurs-kilpi.
Lue lisää www.stellaravintola.fi.

Rusticheria Stella etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa vuoromestaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Etsimällämme vuoromestarilla on ravintolakokki- ja esimieskoulutus tai vahvaa osaamista työkokemuksen kautta. Hakijalta tulee löytyä ammattitaitoa ja -ylpeyttä valmistaa jokaiselle asiakkaalle sellaista ruokaa, kuin tekisi itselleen. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja paineensietokyky vievät työssä eteenpäin ja ehdoton ymmärrys esimiehenä työskentelyn vastuusta on tärkeää.

Vuoromestari vastaa myös työvuorojohtamisesta sekä ruokatuotteiden laadusta tinkimättömästi, parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen tähdäten yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työtehtäviin kuuluu lisäksi tilausten teko.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 37,5 h/vko. Työaika sijoittuu 7.00 – 24.00 väliselle ajalla ja joustavuus katsotaan eduksi. Ravintola on auki maanantaista sunnuntaihin.

Ravintolan salissa on noin 100 asiakaspaikkaa sekä kabinetissa 50. Kesäisin aurinkoiselle terassille mahtuu 80 henkeä. Arkisin Stellassa tarjoillaan lounas sekä listalta että seisovasta pöydästä. A’la Cartea on tarjolla joka päivä. A’la Carte lista vaihtuu vuodenaikojen mukaan.

Rusticheria Stella tarjoaa paikan perheessä, jossa on kannustava ja kehittävä työympäristö, luotettava työnantaja, loistavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

”Valmistamme omassa keittiössä tunteella ja huolella tehtyä italialaistyylistä ruokaa.”

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultille Sanna Noelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Keittiömestari". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Sanna Noki, puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme