Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Sähköasentaja (Uusimaa)

Hakuaika 04.12.2018 - 18.12.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Työkohteet ovat pääasiassa omakotitalokohteita pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/viikko.

Työnkuvasi koostuu sähköasennus- ja taloautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä omakotitalokohteissa. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti.

Toivomme sinulta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta itsenäisestä sähköasennustyöstä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Arvostamme korkeaa työmotivaatiota sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi vastaavantyyppisistä työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistäsi sähköalan ammattiosaajaksi mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta tai lähteä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme