Etusivu / Avoimet työpaikat
 
Avoimet työpaikat
Huoltoasentaja, Aerzen Finland Oy Ab (Veikkola)

Hakuaika 07.12.2018 - 21.12.2018.

Aerzen Finland Oy Ab on saksalaisen v. 1864 perustetun Aerzener Maschinenfabrik GmbH:n suomalainen tytäryhtiö. Myymme ja huollamme emoyhtiön valmistamia kiertomäntä-, ruuvi- ja turbokompressoreja alueellamme Suomessa, Virossa ja Latviassa. Aerzen konserniin kuuluu maailmanlaajuisesti 50 toimipistettä ja 2000 työntekijää.

Aerzen Finland Oy Ab etsii nyt kauttamme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Veikkolaan.

Huoltoasentajana työtehtäviisi kuuluu kompressoreiden huolto- ja korjaustehtävät toimipisteellä sekä asiakkaiden luona. Työaika on arkipäivisin, yhteensä 37,5 h/vko.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. koneenkorjaaja tai autonasentaja), aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksesta tai koneenkorjaustyöstä sekä kykyä analyyttiseen tarkasteluun ja raportointiin. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta, korkeaa motivaatiota työntekoon sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Haluat sitoutua yritykseen ja kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn vakavaraisessa kestävän kehityksen yrityksessä. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja ammattitaitoista työyhteisöä. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Aerzenin palvelukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-14:00, seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »


Kaikki avoimet työpaikkamme