Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Sähköasentaja huoltokohteisiin (Pk-seutu)

Hakuaika 19.11.2018 - 30.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen huolto- ja korjaustöihin pääkaupunkiseudulle. Tarjolla on pitkäaikainen ja kokoaikainen työ (40h/vko) alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä liikutaan paljon päivän aikana, koska työt ovat pääasiassa pienempiä sähkötöitä ympäri pääkaupunkiseutua. Tämän vuoksi edellytämme työnhakijalta b-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Myöhemmin on mahdollisuus saada myös varusteltu huoltoauto omaan käyttöön.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- monipuolisia töitä
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- työnjohdon täyden tuen työstä suoriutumiseen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Huoltoteknikko, SSI SCHÄFER Finland (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 19.11.2018 - 03.12.2018.

SSI SCHÄFER on vuosikymmeniä toiminut vakaa, iso ja kansainvälinen yritys päätoimialanaan logistiikka-, varastointi- ja kuljetusjärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaminen. Suunnittelu ja toteutus ovat omaa tuotantoa. Tuotteet palvelevat maailmanlaajuisesti esim. kaupan ja teollisuuden aloilla. Yrityksen menestys perustuu toiminnan korkeaan laatuun ja asiakasluottamukseen.

SSI SCHÄFER etsii nyt kauttamme motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua huoltoteknikkoa osaksi energistä ja tehokasta tiimiä.

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti tuotannonvalvonnasta sekä automatisoitujen logistiikkajärjestelmien kunnossapidosta (sisältäen kytkentä- ja ylläpitotöitä), vianetsinnästä, järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta sekä töiden dokumentoinnista. Pääasiallinen työpaikka on logistiikkakeskuksessa Tuusulassa. Tekijällä on mahdollisuus myös matkatyöhön Suomessa sekä Skandinavian ja Baltian maiden alueilla.

Työtä tehdään usein pareittain tai ryhmässä, mutta myös yksin esim. hälytyskeikoilla. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden tiloissa ja suomen kielen lisäksi on joskus tarpeellista kommunikoida myös englannin kielellä. Lisäksi dokumentointi tapahtuu englanniksi. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen. Perustyöaika on arkisin 7,5h päivässä aluksi aikavälillä klo 06 – 22. Muutokset työaikaan jatkossa ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa, sähköpätevyys S3 on eduksi
- kokemusta sähkö- tai mekaaniselta puolelta, teollisuusautomaation ja robotiikan tuntemus eduksi
- korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- luotettavuutta, ahkeraa asennetta, joustavuutta ja hyvää oppimiskykyä
- b-ajokorttia ja soveltuvaa englannin kielen taitoa
- hyvät IT-taidot ovat eduksi

Tarjoamme:
- erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalalla
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- mahdollisuuden matkatöihin
- asiallisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan SSI SCHÄFERin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-14 seniorikonsultti Anette Tervakankaalta puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Avustava kiinteistöhuoltotyöntekijä (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 16.11.2018 - 16.12.2018.

Haemme nyt avustavia kiinteistöhuoltotyöntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutua sijaitseviin kohteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset avustavat kiinteistöhuoltotyöt. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kiinteistöalan työtehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeen tarttuva asenne työtä kohtaan sekä oma-aloitteisuus.

Tarjoamme työtä niin lyhyisiin määräaikaisuuksiin, kuin myös pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta otamme huomioon myös osa-aikaista työtä hakevat. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. Tarjoamme mielekkään työn kiinteistöhuoltotehtävistä kiinnostuneille nuorekkaassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa viimeistään 16.12 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa rekrytointikonsultti Hanna Jokela, p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Ostaja, Fenix Sign Oy (Hyvinkää)

Hakuaika 16.11.2018 - 29.11.2018.

Fenix Sign Oy on kotimainen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign Oy etsii nyt kauttamme ostajaa.

Ostajan työnkuvaasi kuuluu tuotehankinnoista vastaaminen, hankintarajojen ja -hintojen seuraaminen sekä kilpailuttaminen, uusien hankintakanavien etsiminen sekä tuotetietojen ylläpito. Toimipaikkasi on Hyvinkää sekä tarvittaessa Vantaan toimipiste. Tehtävä edellyttää ajoittaista matkustusvalmiutta myös ulkomaille.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aiempaa kokemusta ostajan työtehtävistä, hyvät neuvottelutaidot sekä aktiivinen työote. Hallussasi on hyvät IT-taidot, erityisesti Excel. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen nopeasti kehittyvässä organisaatiossamme sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä. Annamme sinulle perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtävään. Työssäsi menestymistä tukevat hyvähenkinen ja kannustava työilmapiiri.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Fenix Signin palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Porvoo)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Eilola Logistics Oy tuottaa asennusnosturipalveluita Etelä-Suomen alueella sekä kuljetuspalveluita avokalustolla Pohjoismaiden alueella. www.eilola.fi

Eilola Logistics Oy etsii nyt kauttamme toimistoassistenttia Porvoon Kulloossa sijaitsevaan toimistoonsa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena äitiyslomansijaisuutena huhtikuun 2019 loppuun asti, mutta yrityksessä saattaa tarjoutua mahdollisuus jatkaa töitä myös pidempään.

Toimistoassistentin päätehtäviin kuuluvat avustava kirjanpito ja palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontran hoito, tilitykset sekä muut yleiset toimistotehtävät. Toimit yhteyshenkilönä tilitoimiston ja työterveyshuollon kanssa. Työ on osa-aikainen 2-3 päivää viikossa ja voit itse jonkun verran vaikuttaa omiin työaikoihisi. Arvostamme mahdollisuutta tehdä satunnaisesti enemmänkin tunteja viikossa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kaupallinen koulutustausta sekä vähintään vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrys kirjanpidosta ja palkanlaskennasta on työssä välttämätöntä. Toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä erinomaista vastuunottokykyä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja katsomme eduksi myös englannin kielen taidon. Hallitset sujuvasti MS Office -ohjelmat.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaavan organisaation tuen. Pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Toivomme, että luot myös itse omalta osaltasi positiivista ja avointa ilmapiiriä työyhteisöön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 30.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä p. 050 411 0370. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 14-15.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 16.11.2018 - 30.11.2018.

Asiakasyrityksemme hakee nyt varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Asiakkaamme on teknisiin eristeisiin ja erilaisiin päällysteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu mm.
- tavaran vastaanotto ja kirjaaminen järjestelmään
- tuotteiden hyllytys, keräily ja lähetys
- tavaran kuljetus asiakkaille yrityksen pakettiautolla
- asiakaspalvelu sekä hallijärjestyksen ylläpito

Työtä tehdään arkisin klo 6-16 välisenä aikana. Tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävässä toimiminen edellyttää:
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- työntömasto- ja vastapainotrukin ajotaitoa
- B-ajokorttia (töihin kulkemisen kannalta oma auto on hakijalle eduksi)

Etsimämme henkilö on työssään oma-aloitteinen, tarkka sekä järjestelmällinen. Arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus: Kaupan TES

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Moottoripyörämekaanikko - Biketeam Oy (Vantaa)

Hakuaika 15.11.2018 - 29.11.2018.

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme kasvavaan joukkoomme moottoripyörämekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet terveellä ammattiylpeydellä varustettu moottoripyöräalan ammattilainen. Arvostamme huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Hakijoilta edellytämme:
- AB-ajokorttia
- aiempaa kokemusta auto- tai moottoripyörämekaanikon työtehtävistä
- suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin klo 10-18 välillä.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 29.11.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Kuljettajan apumies (Helsinki)

Hakuaika 14.11.2018 - 28.11.2018.

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista kuljettajan apumiestä monipuolisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan apuna pääkaupunkialueen tavarakuljetuksissa. Apukuskin tehtäviin kuuluvat mm.: lastin lastaaminen autoon sekä sieltä purkaminen, asiakastilausten vastaanotto ja hoitaminen sekä muut tavarantoimitukseen liittyvät prosessit.

Työhön valitulta henkilöltä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi.

Töitä on luvassa 20-30h/viikko, kolme päivää viikossa tarpeen mukaan. Yleensä nämä päivät ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Työtä tehdään arkisin normaalisti aikavälillä klo 8 – 16, mutta myös näistä poikkeavia aikoja saattaa esiintyä, joten toivomme sinulta mahdollisuutta venyä tarpeen mukaan.

Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään joulukuun aikana.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kuljetusalan työn, vakavaraisessa, pitkään toimineessa yrityksessä. Saat osaksesi mukavan työparin sekä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi, sillä kutsumme sopivat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Hakuaikaa sinulla on 28.11. asti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä arkisin klo 09-15 numerosta 050 411 0390.

Työnhakulomake »

Toimistotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 13.11.2018 - 22.11.2018.

Teknisten laitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut asiakkaamme hakee nyt pikaisella aikataululla toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin 37,50 h / viikko.

Tehtävässä vastaat mm. yrityksen osto- ja myyntireskontrasta, myynnin tukitoiminnoista, laskutuksesta sekä maahantuontiin liittyvistä asioista. Lisäksi vastaat myös muista toimiston arkisista asioista. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan kannalta sinulle on eduksi, jos olet hyvä priorisoimaan työtehtäviä ja omaat erinomaiset organisointitaidot.

Hakijoilta edellytämme:
- aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä
- suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
- hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)

Tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, omatoiminen ja aikaansaava henkilö, joka tarttuu tehtävään kuin tehtävään rohkeasti ja positiivisella - kyllä onnistuu -asenteella!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Nosturiauton kuljettaja, KAS-Telineet Oy (pk-seutu)

Hakuaika 13.11.2018 - 25.11.2018.

KAS-Telineet on perheyritys, jolla on takanaan vankka 30 vuoden kokemus alalta. Olemme kasvuhakuinen yhtiö, jonka toimintaan mukaan tullut Juuri Rahasto Ky mahdollistaa meille vakaan taloudellisen pohjan ja resurssien merkittävän kasvun tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu läpi Suomen, pääpaino kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Suomessa. Lue lisää yrityksestä: www.kas-telineet.fi.

Etsimme nyt KAS-Telineet Oy:lle nosturiauton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu rakennusteline- ja sääsuojakaluston lastaaminen sekä kuljettaminen pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tavaroiden lajittelu ja pakkaaminen varastolla. Tehtävän asemapaikka sijaitsee Espoossa Ämmässuolla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aikaisempaa kokemusta nosturiautolla työskentelystä (noin 1-5v.)
- C-ajokorttia ja voimassa olevia ammattipätevyyksiä
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- erittäin oma-aloitteista työskentelytapaa
- kykyä työskennellä itsenäisesti
- vastuunottokykyä ja ahkeruutta
- joustavuutta hektisessä ja muuttuvassa työympäristössä

Lisäksi arvostamme:
- ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkintoa
- kiinnostusta alaa ja kalustoa kohtaan
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Uusimaa/Nurmijärvi)

Hakuaika 13.11.2018 - 27.11.2018.

Haemme nyt Uudenmaan alueelle / Nurmijärvelle aloittelevaa kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen suomalainen yritys.

Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Uudenmaan alueella. Työssä menestyminen edellyttää hyvää ja joustavaa asennetta sekä aitoa halua kehittyä kattoalan ammattilaiseksi. Eduksi katsotaan rakennusalan tai muun ammatillisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus rakennusalan tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja asiantuntevat työkaverit.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Huolto- ja jälkimarkkinointivastaava – Grutech Oy (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Grutech Oy on yksi Suomen johtavista kappaletavaranostureiden maahantuojista. Olemme yli 20 vuotta tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä Fassi Gru S.p.A:n kanssa FASSI -nostureiden ympärillä.

Olemme erikoistuneet FASSI -nostureiden maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon Suomessa. Laadukkailla tuotteilla ja määrätietoisella työllä olemme vakiinnuttaneet vahvan asemamme nosturiasiantuntijoiden huippujoukossa. Palvelemme asiakkaitamme nosturien myynti-, asennus-, huolto- ja päällirakenneasioissa pitkällä kokemuksella ja ensiluokkaisella otteella.

Liiketoimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme nuorekkaaseen tiimiimme teknisen taustan omaavaa henkilöä vastaamaan huoltopalveluidemme koordinoinnista sekä jälkimarkkinoinnista. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Grutech Oy:ön vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme.

Monipuolisessa tehtävässä tulet vastaamaan jälkimarkkinointipalveluistamme, joihin sisältyy mm. Helsingin toimipisteemme huolto, asiakkaiden teknillinen neuvonta, mahdollisten takuuasioiden käsittely, yhteistyö huoltoverkostomme kanssa sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Tarvittaessa tulet osallistumaan myös käytännön huoltotöihin sekä korjaamollamme että kentällä.

Toimit saumattomassa yhteistyössä muun tiimimme, yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme kanssa. Pääset verkostoitumaan myös kansainvälisesti toimittajiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää:
- kokemusta raskaankaluston huolloista
- tehtävään soveltuvaa mielellään sähköteknillistä pohjakoulutusta tai kokemusta
- ongelmanratkaisukykyä
- ajokorttia (vähintään B mielellään myös C)
- suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa.

Tarjoamme Sinulle:
- monipuolisen, vastuullisen sekä palkitsevan työn
- vakituisen työsuhteen ja pitkän työuran
- nykyaikaiset työvälineet ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä
- jatkuvan tuotekoulutuksen päämiestemme luona

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 26.11.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin talvikaudelle 2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää nuorempaa sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään noin vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 25.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- 1-2 vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

LVI-projektipäällikkö (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 02.12.2018.

Haemme LVI-projektipäällikköä Helsingissä sijaitsevalle talotekniikan alan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Henkilö, jota haemme, on ihmisten kanssa toimeen tuleva, hyvän asenteen omaava ja kustannustehokas LVI-alan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- LVI-alan koulutusta ja kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) vastaavan luvat
- yli 5v työkokemusta LVI-projektipäällikön tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä lähialueilta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja omakotitalokohteisiin (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työkohteet ovat pääasiassa omakotitalokohteita pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/viikko.

Työnkuvasi koostuu sähköasennus- ja taloautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään myös itsenäisesti.

Toivomme sinulta:
- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähköasennustyöstä
- Omaa autoa ja B-ajokorttia

Arvostamme korkeaa työmotivaatiota sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi vastaavantyyppisistä työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistäsi sähköalan ammattiosaajaksi mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 02.12.2018.

Haemme vastaavaa rakennusmestaria Helsingissä sijaitsevalle rakennusalan toimijalle, jolla on pitkään ollut monipuolista toimintaa pääkaupunkiseudulla erilaisissa kohteissa.

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevä rakennusalan ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
- soveltuvaa rakennusmestarin koulutusta
- yli 5 vuoden työkokemusta rakennusmestarin tehtävistä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja yritys auttaa tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Aloitteleva sähköasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 25.11.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aloittelevia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle eri mittaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme työnhakijoille tällä hetkellä sekä lyhytkestoisempia, keikkaluontoisia työsuhteita että pidempikestoisia, vakituisia työsuhteita.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Olet mielellään opintosi päättänyt, tai pian koulusta valmistuva, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen. Suomen kielen osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen, mutta myös vähempi työkokemus riittää, esimerkiksi harjoitteluiden muodossa. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. B-ajokortti ja oma auto katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme työntekijälle mukavan työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset kehittämään osaamistasi osaavaan ja tehokkaaseen työyhteisöön.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi? Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä mittaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Espoo)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Espoon uudisrakennustyömaalle. Arviolta työtä tarjolla 1-2 kuukautta ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia, viemäröintitöitä ja pihatöitä. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa (tela-alustainen kaivinkone 3t), kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä sekä suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kivityöntekijöitä (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Haemme nyt kokeneita sekä kokemattomampia kivirakentajia työskentelemään pääkaupunkiseudun työkohteissa. Työtehtävät ovat monipuolisia kivirakennustöitä erilaisissa työkohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita ovat aito kiinnostus tehtävää työtä kohtaan, fyysinen kunto, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturva1 -korttia. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa kirvesmiestä pääkaupunkiseudun vaihtuviin työkohteisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuvaan kuuluu remonttikohteissa tehtävät monipuoliset kirvesmiehen työt oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- monipuolisen työkokemuksen saneeraus- tai uudistyömailta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-asentaja (Pk-seutu)

Hakuaika 12.11.2018 - 26.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme aloittelevaa LVI-asentajaa. Työmaat ovat lähes kaikki pääkaupunkiseudun alueella. Pääasiassa työmaat ovat uudisrakennustyömaita ja työtä tehdään ma-pe 7-15:30 välillä.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa, hyvää suomen kielen taitoa sekä motivoitunutta työasennetta. Eduksesi luemme voimassa olevat ammattikortit (työturvallisuus- ja tulityökortit) sekä b-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastatteluun valitsemme henkilöt hakemuksien perusteella.

Työnhakulomake »

Projektiarkkitehti / arkkitehtiopiskelija (Helsinki)

Hakuaika 09.11.2018 - 25.11.2018.

Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy aloitti toimintansa vuonna 1985. Yhtiön perustajat ja osakkaat - Hannu Jaakkola ja Tapani Kerttula - toimivat aktiivisesti yhtiön johdossa. Molemmilla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisesta arkkitehtisuunnittelutyöstä ja konsulttitoimiston johtamisesta. Toiminta kattaa rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja sisustussuunnittelua. Henkilöstön keskimääräinen lukumäärä on 19. Lisää projekteista: http://www.ark-jaakkola.fi/projektit

Asiakkaamme Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy hakee nyt tiimiinsä uutta projektiarkkitehtia. Lisäksi haemme arkkitehti-opiskelijaa (arkkitehti/rakennusarkkitehti) osaksi projektityöryhmää tekemään suunnittelutehtäviä 3D - visualisoinnista erilaisiin avustaviin projektitöihin.

Suunnittelukohteet ovat mm. asunto-, toimisto- ja teollisuusrakennuksia. Tämän lisäksi toimistossa tehdään myös asemakaavasuunnittelua. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on työtä pelkäämätön asenne, olet opintojesi kandivaiheessa ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Photoshop-, AutoCAD-, ja Revit-ohjelmistoista. Erityisesti työkokemus arkkitehtitoimistosta katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhteistyössä kokeneiden arkkitehtien kanssa. Työnkuva laajenee kehittymisesi myötä vaativampiin ja itsenäisempiin työtehtäviin. Yrityksessä panostetaan työhyvinvointiin mm. säännöllisin väliajoin käyvällä hierojalla ja toimiston yhteisillä aamupaloilla. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si rekrytointikonsultti Anttony Lindolle 25.11.2018 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:lle.

Työnhakulomake »

Testing / Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 09.11.2018 - 23.11.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of the customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in its business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Testing / Project Engineer to join their product development team.

In this position you will be a part of a development team which will share responsibilities within the software and system development and testing processes. You will have close communication with your team members. You will take part in the testing process of the products. Developing and automating testing processes is also a part of your work. This position will also include project engineering work after you master your role as a Tester. As a Project Engineer you will help Navitec’s customers to utilize Navitrol and Navithor products in wide variety of industries, warehouses and healthcare. You will also take part in introducing the products in new environments. Your role as a Project Engineer includes travelling abroad on short business trips to a variety of destinations.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Understanding in programming (C- and C# - programming languages)
- Knowledge of automatization
- Good problem solving skills and systematic approach to work
- Teamwork skills and proactive attitude
- Willingness to travel abroad
- Fluency in Finnish and English

We consider as an advantage:

- Earlier experience in automatization projects and testing (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Fluency in German
- Driving license

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 23.11.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, tue-wed between 12-14.

Työnhakulomake »

Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling of AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of their customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Project Engineer to join their customer support team.

In this position you will help Navitec’s customers to utilize Navitrol and Navithor products in wide variety of industries, warehouses and healthcare. You will also take part in introducing the products in new environments. You should be willing to travel abroad onbusiness trips to a variety of destinations. The experienced team will support you in your role but after a comprehensive introduction you are expected to show initiative and proactively manage your own work.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Programming skills (C programming language)
- Knowledge of automatization
- Motivation to learn and proactive attitude
- Teamwork skills and independent problem solving skills
- Willingness to travel abroad - even on a short notice
- Fluency in English
- Driving licence

We consider as an advantage:

- Earlier experience in automatization projects (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Fluency in Finnish and/or German

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips (e.g. to the US and Europe)

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement.

Send your application and CV to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 22.11.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, tue-wed between 12-14.

Työnhakulomake »

Tekninen asiantuntija B2B-myyntitehtäviin, IPF-Tekniikka Oy (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 25.11.2018.

Clen-brändiä markkinoiva IPF Tekniikka Oy on Suomalainen perheyhtiö, joka harjoittaa tukkukauppaa alansa parhailla teknisillä tuotteilla. Tärkeimmät tuotteet ovat Clen korkeapainepesurit, teollisuusimurit sekä vesipumput. Clen-tuotteita on myyty Suomessa jo 30 vuotta! Lisää yrityksen taustoista ja tuotevalikoimasta voit lukea yrityksen verkkosivuilta: https://clen.fi/

IPF Tekniikka Oy etsii nyt kauttamme innokasta ja myynnillistä teknistä asiantuntijaa B2B-myyntitehtäviin Helsingin toimipisteeseen Heikinlaaksoon. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan IPF Tekniikka Oy:n palvelukseen.

Odotamme hakijalta:
- vähintään muutaman vuoden kokemusta B2B-puolen teknisten tuotteiden myynnistä
- ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä luoda menestyksekkäitä asiakassuhteita
- aitoa halua löytää oikeita ratkaisuja asiakkaille
- oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta
- tiimityöskentelytaitoja
- kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
- b-ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta LVI-alalta ja/tai korkeapainetekniikasta
- olemassa olevia verkostoja alan vaikuttajiin ja yhteistyökumppaneihin
- kiinnostusta ja valmiutta laajentaa myyntialuetta Länsi-Suomeen

Tarjoamme sinulle:
- loistavat työkaverit ja tuloshakuisen työyhteisön
- hyvän työilmapiirin ja viihtyisän työympäristön
- vakavaraisen ja luotettavan työnantajan
- kilpailukykyisen palkkauksen


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16.

Työnhakulomake »

Kokki, Ravintola Pallogrilli (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avaamme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kokkeja iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon avattavaan uuteen ravintolaan.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen ja ruoan valmistus. Tehtävässä pääset vaikuttamaan toimintamalleihin ja näin ollen tuomaan oman ammattitaitosi esille kehitysideoiden muodossa. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ideaalihakijamme on vastuuntuntoinen kokki, joka on suorittanut alan koulutuksen sekä kerryttänyt jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hänellä on motivoitunut työote, hyvä paineensietokyky ja halu sitoutua pitkäaikaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat uudessa ravintolassa 22.11, mutta perehdytys aloitetaan mahdollisimman pian Konalassa sijaitsevassa ravintolassa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Tarjoilija, Ravintola Pallogrilli (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avaamme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme tarjoilijoita iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa Laajasaloon avattavaan uuteen ravintolaan.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työt. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä toimeen tarttuvaa asennetta. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä, mutta myös paineensietokykyä ja vastuuntuntoa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat uudessa ravintolassa 22.11, mutta perehdytys aloitetaan mahdollisimman pian Konalassa sijaitsevassa ravintolassa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan monipuolisesti erilaisissa kohteissa ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Työtehtävässä edellytetään:
- aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- itsenäistä työskentelyotetta
- suomen kielen sujuva osaaminen
- oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaisesti
- voimassaolevaa vedeneristyssertifikaattia
- kokemusta yleisistä kirvesmiehen tai maalarin töistä.
- rakennusalan tai soveltuvan alan koulutuksen suorittamisen

Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko ja tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Myyntiassistentti, osa-aikainen (Helsinki)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osa-aikaista myyntiassistenttia Helsingin toimipisteelle Heikinlaaksoon. Työtunteja on vaihtelevasti viikkotasolla tarjolla noin 15 – 37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun aikana.

Työtehtävät ovat monipuolisia toimistotöitä, kuten tilausten käsittelyä, tarjousten tekoa, verkkosivujen hallintaa, postitusta, asiakaspalvelua sekä muita yleisiä toimistorutiineja. Työtehtävässäsi sinua tukee kaupallinen koulutustausta sekä aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä. Työ on ajoittain itsenäistä työtä, joten toivomme hakijalta itseohjautuvaa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tässä toimenkuvassa menestyminen edellyttää:
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- vähintään perustason it-taitoja (MS Office)
- hyviä asiakaspalvelutaitoja

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 22.11. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut maanantaina ja keskiviikkona klo 14:00 -15.00.

Työnhakulomake »

Timpuri / Kirvesmies (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia timpureita pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia timpurin/kirvesmiehen rakennustöitä ja työn pääpaino on levyseinärakentamisessa. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko.

Työtehtävässä edellytetään:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- itsenäistä työskentelyotetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Maalari/nuorempi kirvesmies (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 08.11.2018 - 22.11.2018.

RT-Väkevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen huippukumppani, jonka
erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Asiakkaitamme ovat niin taloyhtiöt ja suunnittelu- sekä rakennuttajatoimistot kuin yksityishenkilötkin. Teemme työt huolellisesti ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia.

RT-Väkevä Oy etsii nyt kauttamme kehittymiskykyisiä maalarin ja kirvesmiehen tehtävistä kiinnostuneita aloittelevia alan tulevia ammattilaisia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja ovat ainakin aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia maalaustöitä ja avustavia sekä itsenäisiä kirvesmiehen tehtäviä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on jo vähintään hieman aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös maalausalan/rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Haluat päästä kehittymään arvostetuksi ammattilaiseksi ja pääsetkin toimimaan usein kokeneemman maalarin/timpurin opissa. Perehdytyksen jälkeen toimit itsenäisesti remontti- ja saneerauskohteissa oman taitotasosi mukaan tehden monipuolisia pintaremontointeja aina viimeistelyyn saakka.

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu tässä tehtävässä, sillä työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Eduksesi luemme:
- monipuolisen työkokemuksen maalaamisesta, saneeraus- tai uudistyömailta
- kokemus myös muilta soveltuvilta aloilta
- hyvät yhteistyötaidot

Töitä tehdään yleensä arkisin klo 07.00 - 15.30. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Venesähköasentaja, Hopeasalmen Telakka Oy (Porvoo/Helsinki)

Hakuaika 06.11.2018 - 20.11.2018.

Hopeasalmen telakka on pitkään alalla toiminut ja kasvava 10 hengen yritys, jonka telakat
sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa. Yritys on erikoistunut isojen huvialusten ylläpitoon ja
korjaukseen. Lisää tietoa toiminnasta yrityksen kotisivuilta: www.hopeasalmentelakka.fi

Etsimme nyt Hopeasalmen telakalle venesähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat uusien ja käytettyjen veneiden laiteasennukset ja sähkötyöt. Pääasialliset työtehtävät ovat lämmityslaiteasennukset, navigointielektroniikan asennukset, sähkövikojen esim. ukkosvaurioiden korjaukset, maasähköjärjestelmien ja 12V järjestelmien päivitykset, keulapotkuriasennusten sähköosuus, ankkurivinssien asennukset, ym. muiden varusteiden asennustyöt. Töitä tehdään talvikaudella pääasiassa Porvoon Tolkkisissa ja kesäkaudella Helsingin Mustikkamaalla. Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30.

Hakijoilta toivomme:
- kokemusta veneiden parissa työskentelystä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, autosähkö-, teollisuusasentaja)
- innokasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan
- halua ja kykyä oppia uutta
- kiinnostusta alaa kohtaan

Lisäksi katsomme eduksi:
- soveltuvan työkokemuksen
- veneilyharrastuksen
- sähköasentajan luvat

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, monipuolisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme kilpailykykyisen palkkauksen sekä lounasedun.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »