Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Myynti-insinööri (Helsinki)

Hakuaika 22.06.2017 - 06.07.2017.

Maahantuonti ja markkinointiyritys etsii kauttamme Helsinkiin myynti-insinööriä vakituiseen
työsuhteeseen rakennustuotteiden markkinointiin.

Myynti-insinöörin toimenkuva on monipuolinen. Pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä
teknisen myynnin parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa markkinointia, alustavaa mitoitusta,
esitteiden ja tarjousten tekoa, uusasiakashankintaa sekä olemassa olevien asiakkaiden hoitoa.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (diplomi-insinööri tai rakennusinsinööri, geotekniikka)
- tehtävään soveltuvaa työkokemusta (esim. suunnittelukokemusta)
- tarkkaa ja täsmällistä työtapaa
- joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- nopeaa oppimiskykyä
- hyvää excel-osaamista
- intoa ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Arvostamme lisäksi:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- innovatiivista otetta uuden kehittämiseen

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen
- haastavan mahdollisuuden

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin
kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click
Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselle 6.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme
ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”myynti-insinööri". Lisätietoa
tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja kappaletavarakuljetukseen (Pk-seutu)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa isojen vuokrakoneiden ja laitteiden ajoon. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin klo 7 alkaen.

Edellytämme hakijoilta:
- nosturin ajotaitoa
- aikaisempaa kokemusta täysperävaunulaveteista ja vaihtolavalaveteista
- kokemusta kuorma-autolla ajosta nosturi kyydissä
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- aikaisempaa kokemusta nosturiauton käytöstä

Arvostamme lisäksi:
- voimassa olevaa tieturvakorttia

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p.050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kiinteistönvälittäjä (Helsinki)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Innovatiivinen ja kehitysorientoitunut perustajatiimimme on luonut entistä paremman ja kokonaisvaltaisemman palvelukokonaisuuden kiinteistönvälitys- ja asuntosijoitusalalle. ROOF Group palvelee niin asunnon myynti-, osto- kuin vuokrausasioissa sekä kouluttaa ja valmentaa asunnon ostajia, myyjiä sekä asuntosijoittajia. Kattava palvelumme on Suomessa ainutlaatuinen.
Vauhdilla kasvavaan tiimimme kuuluu koulutettuja asiantuntijoita ja eri alojen ammattilaisia, jotka toimivat omilla vahvuusalueillaan toisiaan tukien. Yhdessä tekeminen, asiakaslähtöisyys, rohkeus, jatkuva kehitys ja menestys ovat arvojamme ja luovat yrityksen ”punaisen langan”, jota seuraamme kaikessa tekemisessä.

Alan uusi haastaja etsii nyt kauttamme huipputiimiinsä kiinteistönvälittäjiä.

Kilpailukykyisen palkkiomallin sijaan uskallamme luvata alan kannustavimman palkkiomallin ilman toimistomaksua. Sinulta odotamme ensisijaisesti oikeaa asennetta, yrittäjähenkisyyttä ja halua olla mukana vauhdilla kasvavan yrityksemme kehittämisessä! Lisäksi toivomme, että sinulla on jo LKV-pätevyys.

On sinun valintasi, työskenteletkö yrittäjänä vai palkkasuhteessa. Meille työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, minkä vuoksi panostamme jokaiseen työntekijään yksilönä yhdessä sovittujen tavoitteiden pohjalta.

Tavoitteiden saavuttamiseksi olemme rakentaneet alan parhaat työkalut, joiden avulla uskallamme taata huipputulokset ja joilla erotumme kilpailijoista. Työtäsi ja menestymistäsi tukemassa meillä on ammattilaisia mm. kiinteistönvälityksen, markkinoinnin sekä asuntosijoittamisen alalta.

ROOF - Menesty kanssamme!

Kiinnostuitko? Älä mieti asiaa pidempää. Tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Kerava)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Etsimme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa linjasaneeraustyömaan sähköasennustehtäviin Keravalle. Kohde on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on alkuun tarjolla vähintään kuukaudeksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin 40h / viikko.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (minim. 2 vuotta)
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Vantaa)

Hakuaika 21.06.2017 - 05.07.2017.

Vantaalla sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta kohdistuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Suunnittelukohteina ovat mm. asuinkerrostalot, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Hakija rekrytoituu suoraan toimeksiantajayritykseemme ja työsuhde on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri), voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
- hyviä atk-taitoja ja CADS- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa

Eduksi katsomme:
- työkokemuksen kiinteistöjen sähköasennustyöstä
- kokemuksen kiinteistöjen sähkösuunnittelutyöstä

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- hyvät työsuhde-edut

Voit hakea tehtävää vähäisemmälläkin kokemuksella. Odotamme hakijoilta kuitenkin hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 5.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja, Esa Riikonen, p. 050 411 0372, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies saneeraustyöhön (Helsinki)

Hakuaika 20.06.2017 - 04.07.2017.

Toimeksiantajamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme ammattitaitoista kirvesmiestä Helsingin seudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen siirrytään yrityksen omille kirjoille.

Etsimme moniosaavaa kirvestyötaitoista henkilöä, joka taitaa saneerauksen rakennustyövaiheet aina vanhan purusta uuden rakentamiseen. Työtehtävä muokkautuu oman osaamistason mukaan. Työtehtävässä tulet tarvitsemaan suomen kielen taitoa. Toivomme hakijalta omaa autoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle väylän kasvavaan suomalaiseen rakennusalan yritykseen, hyvän ja rennon työilmapiirin, sekä mielenkiintoiset työkohteet pääkaupunkiseudulta.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Tiedustelut tehtävästä arkisin, klo 9:00 - 16:00 välillä. Aleksi Seppälä puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Kunnossapitoasentaja, 2 paikkaa (Vantaa)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Vantaalle.

Yritys on suomalainen elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon keskittynyt yritys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään arkisin klo 5-13, 7:30-16 ja 10-18. Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja tai vastaava) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen huolto- ja kunnossapitotehtävien lisäksi myös teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä hydrauliikan ja pneumatiikan parista.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme nyt mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden sähköistys, asennus ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 19.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta LVI-eristäjää.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Työhön osallistuva työnjohtaja (Helsinki)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme työnjohtajaa saneerauskohteisiin Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluvat työnjohdon lisäksi myös monipuoliset timpurin työt.

Edellytämme hakijoilta:
- aikaisempaa kokemusta monipuolisista timpurin töistä
- laajaa osaamista erilaisista saneerauskohteista
- halua ja kykyä tehdä työnjohdollisia tehtäviä
- ajokorttia
- reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta
- yhteistyökykyä

Eduksi katsomme:
- oman auton käyttömahdollisuuden
- tehtävään soveltuvan rakennusalan koulutuksen

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä
- mukavan työyhteisön
- monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työkohteet

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä tai varata ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalle, puh. 050 411 0271. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Yritys tekee sähköasennustöitä pääosin saneerauskohteissa. Tällä hetkellä on käynnissä liiketilan saneeraustyöt Helsingin keskustassa. Töitä on tarjolla alkuun työkohteesta riippuen useamman kuukauden ajalle, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin, 2 paikkaa (Tuusula)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nuorekkaaseen työyhteisöön rakennustyöntekijää märkätilojen remonttitöihin. Työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti Uudenmaan alueella. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisella työsopimuksella, mutta määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle töihin.

Työnkuvaan sisältyy monipuoliset sisätimpurin työt remonttikohteissa. Töitä tehdään työparin kanssa yhdessä ja kohteisiin liikutaan aina yrityksen autolla. Edellytämme hakijalta hieman kokemusta märkätilojen remonttitöistä, mutta tarvittaessa saat myös työhön kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Eduksesi luetaan, jos sinulla on vähintään vuoden kokemus vastaavista töistä, voimassa oleva työturvallisuuskortti ja rakennusalan koulutus taustalla. Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (puoliperävaunu) (Uusimaa)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt jatkuvat määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sukittaja (Helsinki)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja reipasta viemäristön sukittajaa kerros- ja omakotitalokohteisiin Etelä-Suomen alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Edellytämme hakijalta
-aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
-työturvallisuuskorttia
-motivoitunutta asennetta työntekoon ja nuhteetonta taustaa
-asiakaspalvelutaitoja
-B-ajokorttia

Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn ja säännölliset työajat
- luotettavan ja reilun työpaikan

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille sähköpostitse etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot ma-pe klo 8-16 rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä, (Helsinki)

Hakuaika 15.06.2017 - 29.06.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme hakee reippaita purkutyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan purku-urakointiin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä aiempaa kokemusta rakennus-, purku-, raivaus-, ja/tai piikkaustöistä. Työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (Helsinki)

Hakuaika 12.06.2017 - 26.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Yritys tekee uudis- ja saneerauskohteiden urakointia. Töitä riittää läpi kesän ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa vielä kesän jälkeenkin.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Helsinki)

Hakuaika 09.06.2017 - 25.06.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen uudis- ja saneeraustyömaille pk-seudulle. Tehtävät koostuvat pääasiallisesti asennustöistä ja työnkuva kattaa laajasti niin tiiveyskokeet kuin ilmanmäärämittaukset.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta aiempia näyttöjä ja vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, IV-alan koulutusta, kuvienlukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn uudis- ja saneeraustyömaalla. Lisäksi arvostamme hakijassa oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta.

Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi:
- mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset oman auton käyttöösi sekä hyvän suomen kielen taidon. Työaika on arkisin 7 - 15.30.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 12:00-16:00, Aleksi Seppälä, 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Konesalitietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa konesaliympäristöön pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävässä toimit yhteistyössä ympäri maailmaa toimivien asiakkaiden kanssa muun muassa mahdollisten vikatilanteiden selvittämisessä. Työssä menestymiseen vaaditaan loogista päättelykykyä sekä aikaisempaa kokemusta konesalityöskentelystä. Asiakkaiden kanssa kommunikoit sujuvasti niin englannin kuin suomen kielelläkin. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-17 välillä.


Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta konesalityöskentelystä
- ongelmanratkaisukykyä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Erityisesti arvostamme reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta.

Tarjoamme:
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Tietoliikenneasentaja (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme nyt sähkö- ja tietoliikennealalla toimivalle asiakkaallemme tietoliikenneasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa tukiasema-asennukset, mastotyöt sekä linkkiasennukset. Toimit myös perustason tietoliikenneasennustehtävissä.
Työssä menestyminen edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä soveltuvaa alan koulutusta. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Työtä tehdään arkipäivisin 7,5 tunnin vuoroissa, klo 7-18 välillä.

Hakijoilta edellytämme:
- soveltuvaa alan koulutusta
- aiempaa työkokemusta tukiasema-asennuksista sekä mastotyöskentelystä
- b-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja tarkkuutta
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittyä tietoliikennealan ammattilaisena
- ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön

Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Helsinki)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pk-seudulla sijaitseville työmaille. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus jatkaa töitä myös muilla työmailla.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitaitoa (tela-alustainen kaivinkone 5-8t), kuvanlukutaitoa, yhteistyökykyä, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia, viemäröintitöitä ja pihatöitä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Levyseppä-hitsaaja (Vantaa)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Työt alkavat vuokratyösuhteen kautta määräaikaisena, mutta määräaikaisuuden päätyttyä työntekijän on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Edellytämme hakijoilta mig hitsaustaitoa, vähintään vuoden kokemusta levyseppä-hitsaajaan töistä (rosteri ja teräs), piirustusten lukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää pääasiassa kirkkaiden metallien työstöä (keskim. levyvahvuus 1,5 mm,). Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Vantaa)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme innostuneen asenteen omaavaa varastotyöntekijää terästuotantoon Vantaalle. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varasto- ja tuotantotehtävät sekä terästuotteiden sahaukset määrämittaisiksi asiakkaiden tilausten mukaisesti. Työtehtävässä käytetään erilaisia sahoja, nostureita ja trukkeja. Työ on kaksivuorotyötä, jota tehdään pääsääntöisesti arkisin ma-pe.

Edellytämme hakijoilta:

- metallialan tai varastoalan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen
- huolellista ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn
- sitoutuneisuutta työhön pitkäksi aikaa
- erinomaista fyysistä kuntoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta ja halua oppia uutta

Lisäksi katsomme eduksi:

- englannin kielen taidon
- tulityö-, ensiapu-, trukki- ja työturvallisuuskortit
- aiemman työkokemuksen työkoneiden ja vannesahojen kanssa työskentelystä

Tarjoamme:
- Mukavan ja reilun työympäristön
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työ alkaa kattavalla ja monipuolisella perehdytyksellä. Työsuhde on aluksi määräaikainen henkilöstövuokraus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Jos kiinnostuit työpaikasta, täytä rohkeasti hakemus alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mia Almgrenilta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmaalari (pk-seutu)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria monipuolisille saneeraustyömaille, suojelukohteista linjasaneerauksiin.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tapetointi- ja vesieristyskokemus lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Omia työkaluja et tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat sijaitsevat monipuolisesti pk-seudun alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sisä- / Alakattoasentaja (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Toimeksiantajamme on Uudellamaalla toimiva sisärakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys. Etsimme nyt heille ammattitaitoista alakattoasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle voi tarjoutua mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään vahvaa näyttöä ja työkokemusta alakattoasentamisesta (kipsilevyt tai T-lista). Monipuolinen muu sisärakentamisen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Hyvä asenne ja fyysinen kunto sekä reipas työote ovat tässä työssä erittäin tärkeitä.

Sinulta löytyy jo työssä tarvittavat työkalut ja sekä työmailla vaadittava voimassaoleva työturvallisuuskortti. Suomen kielen taito on ryhmätyötilanteessa tärkeää ja tarvittaessa pystyt lukemaan rakennuspiirustuksia itsenäisesti sekä toimimaan niiden mukaisesti. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan hakijalle eduksi, mutta ei ole pakollista. Töitä tehtävässä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 – 15.30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sisä- / Alakattoasentaja”. Kysy rohkeasti lisätietoja arkisin klo 09:00 - 16:00 välisenä aikana, Aleksi Seppälä puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Katto- / ulkomaalari (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Haemme reippaita katto- ja ulkomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kerrostalojen kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin saattaa olla tarjolla työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain, joten tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin sesongin loppuun vähintään elokuuhun sopimuksen mukaan. Työtilanteen salliessa töitä saattaa olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja, 2 paikkaa (pk-seutu)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia laatoittajia pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita. Kasvavassa yrityksessä hyvän laatoittajan tarve on pitkäkestoinen.

Työtehtävässä edellytetään vankkaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta toivottava. Eduksi luemme kokemuksen kirvesmiehen töistä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tai varata ajan haastatteluun soittamalla Aleksille p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 08.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Helsingissä sijaitsevalle työmaalle. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä elementtiasennuksiin ja valutöihin liittyen. Työmaan edetessä myös työtehtävät luonnollisesti kehittyvät.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta suurilta rakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kokemus elementtiasennuksista (teräs- ja/tai betoni) tai kerrostalon runkorakennetöistä katsotaan selkeäksi eduksi.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »