Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Nuorempi IT-Järjestelmäasiantuntija (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 31.05.2018.

Asiakkaamme on suomalainen ICT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys ja he etsivät nyt kauttamme asiakaspalveluhenkistä IT-järjestelmäasiantuntijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Roolissa pääset toimimaan jo perehdytyksen aikana ohjatusti laaja-alaisessa IT-asiantuntijan roolissa niin lähi- kuin etätuenkin tehtävissä ja kehittyessäsi pääset osallistumaan erilaisiin asiakasprojekteihin sekä tuotekehitykseen yrityksen sisällä.

Tukipalveluissa tulet antamaan käyttäjäystävällistä apua asiakkaille sekä ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin sekä ohjeistusta tulevaa varten. Uusien asiakasprojektien parissa työskennellessäsi saatat esimerkiksi käyttöönottaa käyttäjäjärjestelmiä sekä antaa loppukäyttäjälle opastusta aiheeseen liittyen.

Käyttäjätuessa tehtävät saattavat vaihdella hyvin paljon ja tämän takia asiantuntijoilla tulee olla laaja perusteoreettinen ymmärrys laitteiden ja tietoverkkojen toiminnasta erityisesti Microsoft-ympäristöissä. Emme odota sinulta vuosien kokemusta alalta, mutta toivomme, että olet hankkinut ainakin perustietämyksen alalla vaadittavista tiedoista ja taidoista joko soveltuvan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta. Työ sopii siis erinomaisesti vaikkapa vasta uraansa aloittelevalle IT-alan tulevalle ammattilaiselle.

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme:
- Suurta kiinnostusta toimia IT-alan ammattilaisena
- Valmiutta ja halukkuutta kehittää itseään jatkuvasti kehittyvällä alalla
- Suomen kielen erinomaista, sekä englannin kielen hyvää osaamista
- B-ajokorttia sekä ainakin alkuun oman auton käyttömahdollisuutta

Työssä menestymisen ja viihtymisen kannalta on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia asiakaspalvelutilanteissa maanläheisesti ja asiakkaan ehdoilla. Pidät vaihtelevista päivistä ja loistat teknistä ja loogista ratkaisukykyä vaativissa tehtävissä. Eduksesi luemme myös aikaisemman tuntemuksesi esimerkiksi seuraavissa: VMware, Office365-pilvipalvelut sekä palvelintason Linux-osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ammattitaitoisessa seurassa, nykyaikaisten työvälineiden ja -tekniikoiden avulla. Yrityksessä vallitsee hyvä yhteishenki ja mm. tietoturvaan ja uusien tekniikoiden käyttöönottoihin suhtaudutaan kannustavasti. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Vantaalla kehä kolmosen vieressä. Yritys tarjoaa työntekijöilleen myös lounas-, sekä liikunta/kulttuurietuuksia sekä sovittaessa mahdollisuuden etätöihin.

Työtä tehdään normaalisti 37,5h/viikko arkisin joustavasti noin klo 08.00 – 16.00. Sopivan henkilön toivomme aloittavan kesäkuun aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2018 alla olevan linkin kautta tai sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä saat myös Aleksilta, puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat ma-ke klo 13-16.

Työnhakulomake »

Toimistoassistentti (Helsinki)

Hakuaika 24.05.2018 - 04.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimistoassistenttia Helsingin kantakaupungissa sijaitsevaan toimistoonsa. Kyseessä on rahoitusalan yritys, jossa toimistoassistentin työnkuva on monipuolinen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti ja töitä on tarjolla osa-aikaisesti n. 20 tuntia viikossa. Voit vaikuttaa työvuoroihisi, joten työ sopii erinomaisesti esim. loppuvaiheen opiskelijalle.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisten toimistorutiinien (esim. matkavaraukset, postitus, juoksevat asiat) lisäksi yrityksen omistajien henkilökohtaista assistenttityötä.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutustaustaa (esim. AMK/yliopisto)
- aikaisempaa kokemusta toimistotyötehtävistä
- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) sekä ranskan kielen perusteita
- järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
- toimeen tarttuvaa työotetta ja joustavuutta työtehtävien suhteen
- hyviä atk-taitoja (MS Office-ohjelmat)
- ehdotonta luotettavuutta

Tarjoamme näköalapaikan luotettavassa rahoitusalan yrityksessä, joustavat työajat sekä viihtyisät toimitilat loistavalla sijainnilla Helsingin keskustan läheisyydessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 4.6.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa, joten kannattaa toimia nopeasti. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Haemme Vantaalle toimivalle asiakkaallemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään pääasiassa yötyönä. Kuljetustehtävien lisäksi työ sisältää myös kuormien purkua ja lastausta trukin avulla.

Hakijoilta toivomme:
- voimassa olevia ammattipätevyyksiä (eduksi ADR-ajolupa)
- hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä
- trukinajotaitoa
- oma-aloitteisuutta
- hyvää paineensietokykyä sekä asiakaspalvelutaitoja

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, jossa pääset tekemään itsenäistä työtä vakavaraisessa yrityksessä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Haemme Vantaalle toimivalle asiakkaallemme jakeluautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työilmapiiri on hyvä ja huumori pidetään mukana kiireestä huolimatta. Jakeluautonkuljettajalla on oltava hyvä peruskunto, sillä päivän aikana on 25-30 jakelupaikkaa pienellä jakelualueella pääkaupunkiseudulla.

Toivomme hakijalta:
- voimassa olevia ammattipätevyyksiä
- hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä
- hyvää paineensietokykyä ja asiakaspalvelutaitoja
- oma-aloitteisuutta

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, jossa tunteja keskimäärin noin 50h/vko päivävuorossa. Ylitöitä on mahdollisuus pitää myös arkivapaina tarvittaessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Kirvesmies sisä-/ulkorakentamiseen (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien uudis- ja saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Etsimme heille nyt kirvesmiestä erilaisiin kohteisiin.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt kirvesmies. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisärakentamisen ja kesällä myös ulkorakentamisen eri vaiheet maalauksineen ja viimeistelyineen. Tapetointi- ja vedeneristyskokemus lasketaan ehdottomasti myös hakijan eduksi. Omia työkaluja et välttämättä tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Töitä tehdään arkisin klo 7 - 15.30 ja töitä on tarjolla lähtökohtaisesti ainakin pariksi viikoksi kerrallaan, myös pitkäaikainen työsuhde on mahdollinen tilanteen mukaan. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

NDT-tarkastaja (Vantaa)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä yli 40 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla.

Dekra etsii nyt kauttamme NDT-tarkastajia vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Aikaisempi kokemus NDT-toimialalta, suoritetut pätevyydet sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä hakijoilta alan pätevyyksiä, koska yritys kouluttaa tehtävään ja mahdollistaa pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta sekä nuhteetonta taustaa. Työ sisältää laitteiden nostamista ja siksi hyvä fyysinen kunto on välttämätön. Työskentelyolosuhteet ovat välillä haastavia, joten tehtävä ei sovellu korkean- tai ahtaanpaikankammoisille.

Emme vaadi sinulta tiettyä työ- tai koulutustaustaa, mutta katsomme eduksi esimerkiksi hitsaus- tai metallialan kokemuksen. Erityisesti arvostamme kiinnostusta NDT-tarkastuksia kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä halua oppia uutta. Työtehtävä vaatii joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakkaiden parissa työskennellessä työpäivien pituudet vaihtelevat. Suomen ja englannin kielitaito on tehtävässä välttämätön. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Dekra tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään töitä hyvässä porukassa kansainvälisessä yrityksessä ja samalla tarvittaessa pätevöityä työn ohessa NDT-tarkastajaksi. Työskentely tapahtuu aluksi kokeneen työparin kanssa ja pätevöitymisten myötä siirrytään itsenäisempään työhön. Työskentelyalueesi on etupäässä Uusimaa, mutta tarvittaessa koko Suomi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 7.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Kattomaalari / ulkomaalari, (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Kesäsesongin ajan he hoitavat useita ulkomaalauskohteita ja haemmekin heille nyt useampia reippaita katto- ja ulkomaalareita pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin vähintään kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin on tarjolla työntekijän ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennus-, maalaus- tai kattotöistä, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten myös tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti erityisesti rakennusalasta pitkäaikaisesti kiinnostuneille. Työntekijöillä toivomme olevan jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme myös hakijan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme työntekijöilltä mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä voi olla tarjolla sesongin jälkeenkin riippuen säästä ja työtilanteesta sekä työntekijän oman tilanteen mukaan. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 07-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella hieman sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan vähintään kesän ajaksi, sekä mahdollisuuden päästä kehittymään rakennusalan ja maalausalan ammattilaisena. Töitä tehdään hyvässä porukassa, positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä totta kai itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja otamme jatkoon valittuihin henkilöihin yhteyttä viimeistään hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilasaneeraukseen (Helsinki)

Hakuaika 24.05.2018 - 07.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa liiketilasaneeraus -työkohteeseen Helsinkiin. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Projektin jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tekee kaikki sähköasennustyöt pääosin liiketilasaneeraus -kohteissa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta ja voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä (vähintään yksi vuosi)
- reipasta työotetta
- hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen vähintään tyydyttävää osaamista

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Aloitteleva LVI-Eristäjä (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Asiakkaamme on LVI-alan eristystöihin erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii pääasiassa Uudenmaan alueella. Kohteet vaihtelevat suurista rakennustyömaista ja teollisuuden tarpeista pienempiin, esimerkiksi omakotitaloihin. Työtä tehdään nuorekkaassa ilmapiirissä pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla.

Etsimme nyt asiakkaallemme Eristäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen lähinnä pk-seudulla sijaitsevaan työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakkaamme vakituiseksi työntekijäksi.

Voit olla vasta uraasi aloittava tai jo hieman kokemusta kartuttanut Eristäjä. Yritys perehdyttää sinut joka tapauksessa tehtävään ja pääset kehittymään erilaisissa kohteissa alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea positiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen otteen työntekoon. Pystyt löytämään ratkaisun ongelmiin vaikeankin paikan tullen ja haluat kehittyä työssäsi. Tulet työssäsi tarvitsemaan voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä sujuvan suomen kielen taidon, sillä tulet joskus toimimaan myös asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, kannustavan työilmapiirin sekä haastavan tehtävän jossa pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Töitä tehdään arkisin 7-15 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälä p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

LVI-Asentaja korjausrakentamiseen (pk-seutu)

Hakuaika 24.05.2018 - 10.06.2018.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän kasvettu he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksessä toimii jo entuudestaan LVI-alan ammattilaisia ja etsimämme asentaja tulee vahvistamaan yrityksen osaamista putkiasennuspuolella.

Työmaat vaihtelevat yksittäisistä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista isompiin kohteisiin ja linjasaneerauksiin. Asentaja tulee vastaamaan LV-asennuksista sekä -kalustuksesta ja niiden toimivuudesta. Tehtävät ja työmaat määräytyvät lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella. Odotamme asentajalta suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta hitsauksista ja puristusliitännöistä.

Etsimällämme asentajalla on jo vähintään hieman aikaisempaa kokemusta alalta ja valmiutta lähteä perehdytyksen jälkeen toimimaan itsenäisesti työmailla. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on LVI-koulutus ja voimassa oleva työturvallisuus- sekä tulityökortti.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30. 40h/viikko. Oman auton käyttömahdollisuus ja vähintään omat perustyökalut ovat varsinkin työsuhteen alussa tärkeät, mutta eivät välttämättä täysin pakollisia. Työsuhteen jatkuessa on mahdollista hankkia asentajalle myös yrityksen pakettiauto.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvät puitteet työnteolle ja tekemisen meininkiä. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi viimeistään 10.6.2018 mennessä. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Telineasentaja/toimistotyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 05.06.2018.

Rakennuskonevuokraus vuokraa rakennustyömailla tarvittavaa kalustoa yrityksille pääasiassa Suur-Helsingin alueella – nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Vahvan rakentajataustamme ansiosta tunnemme erinomaisesti kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ja haasteet. Monipuolinen ja korkeatasoinen kalusto, asiantunteva asiakaspalvelu sekä toimitusnopeus ja -varmuus ovat rakennuskonevuokraamomme toiminnan kulmakiviä.

Helsingin Rakennuskonevuokraus etsii nyt kauttamme telineasentajaa/toimistotyöntekijää Helsingin toimipisteelle.

Päätehtäviisi kuuluvat telineasennukset sekä monipuoliset rakennuskonevuokraamotyöt, kuten asiakaspalvelu, tilausten käsittely, laskutus ja muu fyysinen työ, kuten telineiden tai välineiden nosto toimipisteellä. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat materiaalin digitalisointi ja markkinointitehtävät. Tehtävässä pääset kehittämään yrityksen toimintoja sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Vuokraamo on auki arkipäivisin klo 7-16. Asennuskohteisiin liikutaan yrityksen autolla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, kuten telineasennuksista, tilausten käsittelystä ja asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta teknistä ymmärrystä, itseohjautuvaa asennetta, järjestelmällisyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja b-ajokorttia sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Hallussasi on hyvät perustason IT-taidot. Tehtävässä käytössäsi on TK-vuokrat -kalustonseurantajärjestelmä, jonka aiempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielekkään ja vakituisen työn kotimaisessa yrityksessä. Työssä viihtyvyyttäsi lisäämässä ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä yritykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Laitathan hakemukseen myös tiedon palkkatoiveestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Full Stack Web Developer (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Deltagon on suomalainen kyberturvallisuusyritys, joka kehittää sähköisen viestinnän ja asioinnin tietoturvaratkaisuja monipuolisesti eri toimialoille finanssialasta julkishallintoon - ja kaikkea siltä väliltä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Deltagon Group Oy on osa Erillisverkot -konsernia.

Oletko valmis liittymään mukaan rakentamaan nykypäivän vaatimukset täyttäviä tietoturvaratkaisuja? Turvaluokiteltu materiaali, yrityssalaisuudet, arkaluontoiset asiat ja henkilötiedot. Deltagon tarjoaa ratkaisuja, joilla mm. edellä mainittujen käsittely on turvallista ja mahdollisimman helppoa.

Miksi meille?

Kehitystiimimme ketteryys ja ajan hengessä pysyminen ovat salaisuus tuotteidemme laadun taustalla. Meille henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole rasite, vaan pikemminkin voimavara, jonka varassa Deltagonin vankka imago lepää. Me uskomme avoimuuteen ja ammattitaitoon. Emme myöskään pelkää kohdata haasteita, päinvastoin - me nautimme niistä.

Tällä hetkellä työskentelemme Helsingin Lauttasaaressa. Meillä on moderni työilmapiiri , jossa työkaveria autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Kehittäjille annamme vapauden valita kellonajan, jolloin kehittäminen tuntuu luontevimmalta. Pyrimme siihen, että puitteet vaativan kehitystyön tekemiselle ovat kunnossa ja töitä tehdään hyvässä hengessä.

Osaaminen:

Etsimme nyt joukkoomme innokasta Linux-mielistä Full Stack web-kehittäjää. Aiempi työkokemus web-kehityksestä on suotavaa. Voimme tarjota työtehtäviä junior tai senior tason tekijälle. Työtehtäväsi mukautuvat sen perusteella, mikä on oma tavoitteesi ja osaamisesi. Ennen kaikkea katsomme eduksi aiemman kokemuksen web-kehityksestä. Lisäksi mikäli Perl, Python, Ruby tai vaikka PHP on tuttu sinulle ja liityt mielelläsi Vim vs. Emacs keskusteluun - olet kuin tehty meille. OWASP Top 10:n tuntemusta emme myöskään katso pahalla.

Tunnistitko itsesi?

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit tiedustella Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252. Ei suoria yhteydenottoja Deltagonille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja linjasaneerauskohteeseen (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa linjasaneeraustyömaalle Helsingin keskustaan sekä muille pääkaupunkiseudun työmaille. Tarjoamme pitkäaikaisen/vakituisen työsuhteen kotimaisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työtä tehdään ma-pe välillä 7-15:30.

Työntekijältä edellytämme aikaisempaa työkokemusta linjasaneerauskohteista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä.

Lisäksi edellytämme hakijoilta:
- vähintään vuoden verran aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- kuvienlukutaitoa
- suomen kielen osaamista
- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn hyvämaineisessa yrityksessä
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Jakeluautonkuljettaja (puoliperävaunu), kesälomasijaisuus (Uudenmaan alue)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kesäksi reipasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa elintarvike-/kappaletavara ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt voivat jatkua vielä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työt alkavat kesäkuun puolesta välistä ja jatkuu vähintään elokuun puoleen väliin asti. Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettajia maansiirtoajoon, kesälomasijaisuus (Uudenmaan alue)

Hakuaika 23.05.2018 - 06.06.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kesäksi luotettavia kuorma-auton kuljettajia maansiirtoajoon Uudenmaan alueelle. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä työt voivat jatkua vielä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Varikko sijaitsee Espoossa.

Työntekijävalinnat tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakkaillemme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työkohteina ovat pääasiassa saneerauskohteet ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun talousalueella. Sähköasennuksiin ja urakointiin keskittyvät yritykset palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä ja rakennuttajia, mutta asiakkaina ovat myös saneeraajat ja yksityiset henkilöt.

Arvostamme työnhakijoissa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua
kehittyä alan huippuosaajaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- useamman vuoden laaja-alaista työkokemusta saneerauskohteista
- sähköistysalan perustutkintoa
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta, p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Rakennusalalla toimiva asiakasyrityksemme hakee nyt reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudun työkohteisiin kesäkaudelle 2018.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä, maalausta sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti työn suorittamisen kannalta välttämätön. Rakennusalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Helsingissä toimiva rakennesuunnittelutoimisto etsii nyt kauttamme rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto on erikoistunut historiallisten arvorakennusten korjaussuunnitteluun. Toimistolla on myös erikoisosaamista puurakentamisesta ja ekologisesta koerakentamisesta.

Tehtävässä toimit osana tiivistä rakennustekniikan erikoisasiantuntijaryhmää ja toimiston voimavarana ovatkin henkilöstön aito halu ja kyky paneutua annettuihin tehtäviin idearikkaasti ja ammattitaidolla.

Odotamme sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusalan insinööri/diplomi-insinööri)
-noin 2 vuotta työkokemusta rakennesuunnittelusta mm. korjausrakennusalalta
-sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
-AutoCad käyttökokemusta ja hyviä atk-taitoja
-B-ajokortti

Lisäksi arvostamme kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen sähköpostitse Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Rakennesuunnittelija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, p.050 411 0371.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Etsimämme sähkösuunnittelija rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 10.06.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Sales Trainee (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme positiivisia ja myyntihenkisiä Sales Trainee tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Sales Traineena teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut oman työsi ohessa asiakasyrityksemme järjestämiin myyntivalmennuksiin. Tehtävänäsi on kontaktoida puhelimitse suoraan henkilöasiakkaita ja sopia tapaamisia asiakasyritysten edustajille. Sales Traineen työnkuva on kaukana lehtimyynnistä tai puhelinmyynnistä, sillä tavoitteenasi on vain yhdistää asiakas ja myyjä niin että kaikki osapuolet hyötyvät. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme hakijoilta:
- reipasta asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- nälkäistä asennetta ja halua tehdä tulosta
- kilpailuhenkisyyttä

Lisäksi arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- pitkäjänteisyyttä myyntityötä kohtaan
- ruotsin kielentaito katsotaan ehdottomasti eduksi

Tarjoamme sinulle: Kattavan koulutuksen työhön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, modernit toimistotilat, hyvät etenemismahdollisuudet sekä tietysti kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta 1700€ + provisiosta (keskiansio on 2600€, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän). Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Siivooja (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Haemme nyt ahkeria siivoojia toimistorakennusten loppusiivoukseen pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävänäsi on toimistotilan loppusiivous. Odotamme sinulta, että omaat kokemusta siivouksesta ja pidät reippaasta työtahdista. Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja luotettava. Lisäksi toivomme positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Töitä tehdään arkisin 40h/vko. Palkkaus: Kiinteistöalan TES.

Paikka täytetään sopivan henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneen perämies (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä pääkaupunkiseudun työmaille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää elokuun loppuun asti. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko. Yritys on kotimainen kivituotteiden asennukseen, valmistukseen, maansiirtoon ja maanrakennukseen keskittynyt yritys.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset perämiehen tehtävät, kuten maanrakennus-,keräily- ja lapiotyöt.
Etsimämme henkilö on motivoitunut, työhön sitoutunut ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työ on melko raskasta. Lisäksi työturvakortin on oltava voimassa. Edellytämme aikaisempaa kokemusta maanrakennus työtehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ikkunanpesijä (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Siivousalan asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja ripeitä ikkunanpesijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Työtehtävänäsi ovat taloyhtiöiden ikkunanpesu, kiinteistöyhtiöiden ja toimitalojen ikkunanpesu sekä julkisivupesu. Ikkunoita pestään myös korkeissa paikoissa henkilöstönostimen kanssa, joten korkeanpaikankammoa ei voi olla.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat heti toukokuun alussa sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytämme sinulta ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta ja innostunutta asennetta työhön. Aiempi kokemus koneellisesta ikkunanpesusta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0371. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 23.05.2018 - 10.06.2018.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Vastaava rakennusmestari (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 22.05.2018 - 04.06.2018.

Kollaan Voima Oy on pk-seudulla toimiva rakennusyritys, joka on keskittynyt uudisrakentamiseen sekä omien kiinteistöjen saneeraamiseen ja kehittämiseen.

Kollaan Voima Oy hakee nyt kauttamme vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Vastaava rakennusmestari" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -15:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271

Työnhakulomake »

Aurinkopaneeliasentaja (Helsinki)

Hakuaika 22.05.2018 - 05.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme aurinkopaneeliasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Halukkailla on mahdollisuus tehdä myös matkatöitä muualla Suomessa.

Työssä menestyminen edellyttää työteliästä ja tunnollista asennetta. Rakennusalan koulutus sekä/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään tiimeittäin ja saat hyvän ohjeistuksen työtehtäviin, joten aito halua oppia on avain menestykseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 9-16 Esa Riikonen puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Project Engineer (Espoo)

Hakuaika 21.05.2018 - 04.06.2018.

Navitec Systems is a high-tech company specialized in navigation and controls of mobile machinery. Navitec started automating machinery in the mining and nuclear waste handling industry but today the company focuses on material handling with AGVs. Navitec has developed advanced products in this business area: Navitrol is a software package for vehicle positioning and control and Navithor is a fleet control software for synchronizing the operation of autonomous vehicles. These products are sold worldwide and the company is devoted to further develop them and the related tool programs according to the needs of the customers. Navitec’s target is to grow and take a large share of the worldwide market in their business area. www.navitecsystems.com

Navitec is now looking for a Project Engineer. Your main focus will be on one designated customer in Germany but you will be part of their support team.

In this position you will help Navitec’s customer in car industry to utilize Navitrol and Navithor products. You will also take part in introducing the products in new environments and translating documents (English-German). You should be willing to travel mainly in Germany on short business trips. The experienced team will support you in your role but after a comprehensive introduction you are expected to show initiative and proactively manage your own work.

We look for:

- An appropriate Master´s or Bachelor´s degree in Automation and Electrical Engineering (or an equivalent qualification)
- Knowledge of automatization
- Motivation to learn and proactive attitude
- Teamwork skills and independent problem solving skills
- Willingness to travel abroad - even on a short notice
- Fluency in German and English
- Driving license

We consider as an advantage:

- Programming skills (C programming language)
- Earlier experience in automatization projects (e.g. during studies)
- Interest in robotics
- Finnish language skills

Navitec Systems offers:

- Low hierarchy and flexible company culture
- Global business environment with international clients and business trips

This position is a great opportunity for a newly graduated as well as for a more experienced automation engineer who is willing to become an expert in the field of automation and navigation.

This permanent position will be filled as soon as a suitable candidate is found and the work will begin upon agreement latest in August 2018.

Send your application and CV with topic ”Project Engineer” to Sini Lehtinen, Recruitment Consultant, Click Henkilöstöpalvelut Oy by 04.06.2018 at the latest. E-mail addresses are of the form firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position call Sini Lehtinen, tel. 050 411 0390, mon-fri 9-16.

Työnhakulomake »

Kirjanpitäjä, Espoo

Hakuaika 19.05.2018 - 02.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta kirjanpitäjää Espoon toimipisteelle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työsuhde on määräaikainen ja kesto arviolta noin 7 kuukautta. Mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti.

Työssäsi vastaat yrityksen Suomessa toimivan myyntiyksikön kirjanpidosta kokonaisvaltaisesti. Hallitset kirjanpidon oikeudelliset velvoitteet, vastaat talousasioiden tukitoiminnoista sekä raportoinnista yrityksen johdolle. Käytössäsi on Visman Econet -ohjelmisto sekä SAP järjestelmä, joiden tuntemus on iso etu työnhakijalle.

Arvostamme työnhakijoissa:
- sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista
- hyviä sosiaalisia taitoja
- tarkkaa ja huolellista työotetta
- joustavuutta työaikojen suhteen

Työ tarjoaa tekijälleen hieman esimiesvastuuta, sopivasti haasteellisuutta sekä rehdin ja reilun työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja voit kysyä Mikaelilta numerosta 050 411 0252 aikavälillä 9-16. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen deli-myyjä (Helsingin keskusta)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Yhteistyöyrityksemme on Helsingin kantakaupungissa sijaitseva viihtyisä perinteitä vaaliva kalakauppa, jonka yhteydessä toimii myös deli. Myymälä tarjoaa raaka-aineet ja valmiit ateriakokonaisuudet juhlaan ja arkeen. Toimintaa on ollut pitkään samalla sijainnilla ja asiakaskunta on vakiintunutta.

Toivomme hakijoilta:
- aikaisempaa alakohtaista työkokemusta (esim. ravintola/kauppa)
- suomen kielen osaamista (ruotsin kielitaito katsotaan eduksi)
- hygieniapassia
- kohteliaita käytöstapoja
- joustavuutta työaikojen suhteen

Lisäksi katsomme eduksi:
- englannin kielen osaamisen

Työ on osa-aikaista ja soveltuu erinomaisesti esim. opiskelijalle tai toisen työn ohelle. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti ti-pe klo 11-17 ja la klo 10-14. Työvuoroja on aluksi tarjolla 1-3 päivää viikossa juhannukseen asti, jonka jälkeen myymälä avautuu jälleen elokuussa. Syksyllä työvuoroja on halutessa mahdollista tehdä enemmänkin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p.050 411 0416.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä remontti- ja huoltokohteisiin, (pk-seutu)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Haemme asiakkaallemme kokenutta rakennustyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut rakennusalan yritys, joka tarjoaa rakennusalan palveluita huolto- ja remonttikohteisiin. Haemme monipuolisen työkokemuksen omaavaa rakennusalan työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Hakemamme henkilö osaa soveltaa osaamistaan kohteiden tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään välillä nosturissa tai valjaissa, joten ei sovellu korkeanpaikankammoiselle.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
- työkokemusta vähintään 5 vuotta
- rakennusalan koulutusta
- suomenkielen osaamista

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Yritys antaa hyvät puitteet työnteolle, joten et tarvitse työssä välttämättä omaa autoa, työkaluja tai työvaatteita. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Muuttotyöntekijä 6kpl, (Nurmijärvi)

Hakuaika 18.05.2018 - 27.05.2018.

Haemme nyt nopealla aikataululla asiakkaallemme reippaita muuttotyöntekijöitä keikkahommaan Nurmijärvelle. Kyseinen projekti kestää noin 1-2 viikkoa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työskennellä myös pidempään muissa toimeksiannoissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden, kuten pulpettien, tuolien ja pöytien kantamista. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Oma auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl puh. 050 411 0371.

Työnhakulomake »

Myyntipäällikkö, Schmitz Cargobull Suomi Oy (Vantaa)

Hakuaika 18.05.2018 - 01.06.2018.

Schmitz Cargobull AG on Euroopan johtava raskaankaluston perävaunujen-, puoliperävaunujen ja
päällirakenteiden valmistaja. Schmitz Cargobull AG valmistaa perävaunuja ja päällirakenteita
kuljetus- ja logistiikka-alan vaatimuksiin nykyaikaisia modulaarijärjestelmiä hyödyntäen.
Schmitz Cargobull on alalla todella kokenut toimia, onhan yhtiö toiminut alalla menestyksekkäästi
jo yli 125 vuotta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Saksan Horstmarissa, tehtaita yhtiöllä on Saksassa
usealla paikkakunnalla, sekä Espanjassa ja Liettuassa.

Schmitz Cargobull Suomi Oy on Schmitz Cargobull AG:n 100% omistama myyntiyhtiö, joka vastaa
Suomen markkina-alueella uusien ja käytettyjen trailereiden sekä varaosien myynnistä.

Schmitz Cargobull Suomi Oy etsii nyt kauttamme aktiivista myyntipäällikköä Suomeen.

Tehtävässä olet päävastuussa uusien perävaunujen myynnistä yritysasiakkaille valtakunnallisesti ja
työn painopiste on uusasiakashankinnassa. Työtehtäviisi kuuluu parhaan ratkaisun määrittely
asiakkaan tarpeisiin sekä asiakkuuksien hoitaminen. Työtäsi ohjaa kunnianhimoiset tavoitteet ja
oma tuloshakuisuutesi. Työn luonteen vuoksi työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä
Eurooppaan mm. koulutuksiin. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Työ alkaa elokuussa 2018.

Voit olla toiminut aikaisemmin vastaavantyyppisessä myyntitehtävässä, mutta se ei ole
välttämätöntä. Tehtävä edellyttää ennen kaikkea ymmärrystä tekniikasta sekä palavaa halua tehdä
myyntityötä. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta, itsenäistä työotetta sekä
asiakaspalveluhenkisyyttä. Osaat luoda luottamussuhteen asiakkaan kanssa ja pystyt tuomaan esiin
tarjoamasi tuotteen lisäarvon asiakkaalle. B-ajokortti sekä suomen ja englannin kielen taito ovat
perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Katsomme eduksi saksan kielen taidon, C/CE -ajokortin
sekä logistiikka-alan perustuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kansainvälisessä yrityksessä, hyvän
markkina-alustan myyntiin, kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen sekä kannustavan
palkkauksen. Käytössäsi on vapaa autoetu. Tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä
omalta osaltasi vaikuttamaan myyntiorganisaation kasvuun sekä yrityksen myyntityön
kehittämiseen tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä
hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi
sähköpostitse: Anette Tervakangas, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi
mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot
tehtävästä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja vakituiseen työsuhteeseen (Helsinki)

Hakuaika 18.05.2018 - 31.05.2018.

Haemme nyt reipasta ja innokasta sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on yksi alansa johtavista automaatio- ja sähköalan yrityksistä ja tarjolla oleva työsuhde on vakituinen - tulet siis työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2018.

Työnkuvasi koostuu mm. rakennusautomaatio- sekä savunpoistojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Tehtävässä toiminen edellyttää:
- sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- aiempaa työkokemusta automaatioasennuksista
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- nopeaa oppimiskykyä ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan

Voit hyvin olla myös urasi alkuvaiheessa oleva asentaja, koska yritys antaa tehtävään kattavan perehdytyksen ja tässä työssä asenne ratkaisee!

Tarjoamme Sinulle:
- vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtäväkentän
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi energisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä
- kilpailukykyisen palkan

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 31.5.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Sähkö-/automaatioasentaja".

Työnhakulomake »

Liikenneopettaja (Helsinki)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Autokoulu Kulmis palvelee asiakkaitaan Viikissä ja Myllypurossa. He tarjoavat laadukasta ajo-opetuksta ja ajokortit moposta rekkaan.

Etsimme nyt Autokoulu Kulmikseen liikenneopettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos haluat tehdä töitä mukavien työkavereiden kanssa rennossa työilmapiirissä, voit olla etsimämme henkilö. Kannattaa toimia nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haettavalta henkilöltä toivomme:
- liikenneopettajan lupa
- hieman alakohtaista työkokemusta
- suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään töitä mukavassa tiimissä liikenneopetuksen parissa. Työtä tehdään joustavasti ja pääset vaikuttamaan työn aikataulujen suunnitteluun. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Viikissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Autokoulu Kulmikseen.

Työnhakulomake »

B-to-B myyjä (Klaukkala)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista myyjää vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta yritysmyynnistä sekä aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Suomen ja englannin kielen taito sekä B-ajokortti ja oma auto ovat työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista ja hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa ammattitaitoinen työyhteisömme tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa elokuussa 2018. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 31.05.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäin suuntautunut asiakaspalvelija? Nyt on erinomainen mahdollisuus hyvään työpaikkaan loistavassa porukassa!

Pakettiautojen vuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä osaksi energistä ja nuorekasta tiimiään.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi myös pakettiautolla ajoa. Työsuhde on aluksi määräaikainen (12 kk), jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/viikko), joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme Sinulta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
- B-ajokorttia (minimi 2 vuotta)
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme pitkäaikaisen ja joustavan työn hyvämaineisessa yrityksessä, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä. Työssä viihtyvyyttäsi lisää positiivinen ja tiivis työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Vihertyöntekijä (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 17.05.2018 - 31.05.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita vihertyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle. Osaaville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä viherrakennuskauden loppuun asti. Työ sopii myös kesätyöntekijöille.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista piha- ja vihertöistä kuten pintarakenne- ja nurmikon istutustöistä. Työtä tehdään tiimeittäin ja työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika klo 7-15:30.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisitä työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto ovat sinulle eduksi, mutta ei välttämättömiä. Tärkeintä tehtävässä on ahkera ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kahvilatyöntekijä, Cafe Regatta (Helsinki)

Hakuaika 16.05.2018 - 30.05.2018.

Yhteistyöyrityksemme on Helsingin Töölössä sijaitseva viihtyisä perinteitä vaaliva Cafe Regatta, joka on tunnettu maalaismaisesta tunnelmastaan ja hyvästä asiakaspalvelustaan. Kahvila on aivan meren äärellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintaa on ollut pitkään samalla sijainnilla ja asiakaskunta on kirjava yhdistelmä turisteja sekä paikallisia.

Haemme nyt useampaa kahvilatyöntekijää ensisijaisesti kesäkaudelle sekä halutessaan myös syyskauden ajalle oman tilanteen mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro), mutta työvuorojen pituus voi vaihdella asiakastilanteen mukaisesti. Kahvila pidetään auki niin pitkään, kun asiakkaita riittää.

Toivomme hakijoilta:
- aikaisempaa alakohtaista työkokemusta (ravintola/kahvila)
- suomen ja englannin kielen osaamista
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta työaikojen suhteen

Lisäksi katsomme eduksi:
- alakohtaisen koulutuksen
- ruotsin ja muiden kielien osaamisen

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Anttony Lindo, p.050 411 0416.

Työnhakulomake »

Teippaaja/asentaja, 2 paikkaa (Hyvinkää)

Hakuaika 15.05.2018 - 28.05.2018.

Fenix Sign Oy on hyvinkääläinen pk-yritys, joka palvelee vähittäiskauppaa rakentamalla
kommunikaatiovälineitä hinnanmerkinnästä mielikuvamarkkinointiin. Meitä on 60 henkeä ja
liikevaihtomme on n 10 M€. Olemme kasvaneet haastavassa markkinatilanteessa ja kasvuun tähtäämme jatkossakin. Tervetuloa tutustumaan meihin www.fenixsign.fi.

Fenix Sign etsii nyt kauttamme kahta teippaajaa/asentajaa vakituisiin työsuhteisiin Hyvinkäälle.

Työtehtävät ovat kokonaisvaltaista vähittäiskaupan sisämiljöön rakentamista. Päätehtäviisi kuuluvat mm. markkinointikuvien asennus, ikkunateippaus, kalusteiden teippaus sekä hinnannäytön ja välijakajien asennustyöt. Työkohteet sijaitsevat koko Suomen alueella. Aloitat ja päätät työvuorosi aina Hyvinkään toimipisteeltä. Työskentelet aina työparin kanssa. Pääsääntöisesti työpäivä alkaa arkisin klo 06 ja viikoittainen työaika on 37,5 h/vko + ylityöt. Työ edellyttää myös ajoittaista yöpymistä muualla Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, järjestelmällisyyttä, hyviä ryhmätyötaitoja sekä vastuullisuutta. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä innokasta ja ahkeraa työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, kuten teippauksesta. Katsomme eduksi voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön aktiivisessa ja nopeasti kehittyvässä organisaatiossa. Perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin. Huolehdimme henkilöstöstämme tarjoamalla monipuoliset edut mm. kattavat työterveyshuollon palvelut ja tukea vapaa-ajan toimintaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anette Tervakangas puh. 050 411 0271. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15.

Työnhakulomake »

Tuotevastaava / Product Specialist (Vantaa)

Hakuaika 15.05.2018 - 29.05.2018.

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

Uuden tuoteperheen myötä SoftOne etsii nyt tuotevastaavaa / Product Specialistia kasvavaan joukkoonsa.

Etsimämme tuotevastaava tulee vahvistamaan SoftOne GO tuotteiden asiakas- ja markkinointitukea. Tulevaisuudessa tulet vastaamaan myös asiakkaille tarjottavien palvelujen käyttöönotosta. Nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen ja tuotteiden jouhevassa käytössä. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten odotamme sinulta ajokorttia sekä halukkuutta liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä monikansallisessa ympäristössä. Koulutukseltasi voit olla teknisen tai kaupallisen alan käynyt. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Voit olla vastavalmistunut tai jo urallasi edennyt. Pidämme tärkeimpänä motivaatiota ja halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö Tukholman konttorin kanssa on kiinteää. Sinut perehdytetään tehtävääsi osin Ruotsin pääkonttorissa, jossa tapahtuu myös pääasiallinen tuotekehitys. Pääset tekemään asiakastuki- ja markkinointityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 29.5.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Product Specialist”. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnhakulomake »

Myyntipäällikkö / Sales Manager (Vantaa)

Hakuaika 15.05.2018 - 29.05.2018.

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut, LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

SoftOne etsii nyt kasvavaan joukkoonsa myyntipäällikköä / Sales Manageria uusien SoftOne GO tuotteiden myyntiin.

Seuraat aktiivisesti potentiaalista asiakaskenttää ja sinua palkitsee voidessasi tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillesi ja saadessasi aikaan kauppoja. Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti SoftOne GO tuoteperheen myynnistä. Asiakkaasi sijaitsevat koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta halua liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai muu kaupalliselta alalta valmistunut. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta. Koulutus ei kuitenkaan ole oleellisinta, tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja tahdot tehdä hyvää tulosta. Olet aktiivinen ja itseohjautuva työssäsi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja IT-alalta.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Sinut perehdytetään tehtävään osittain Ruotsin pääkonttorissa, jossa pääasiallinen tuotekehitys tapahtuu. Pääset tekemään myyntityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 29.5.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Myyntipäällikkö”. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Sini Lehtinen. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työnhakulomake »

Kattomaalareita kesätöihin! (Pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työkohteisiin kesäksi 2018.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun vaihteessa ja työt jatkuvat kesän lopulle sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa ja toimeliaassa työyhteisössä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus maalaus- tai kattotöistä on sinulle eduksi. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä ahkera työote. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoitustaitoinen timpuri (Uusimaa)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa/timpuria vaihtuviin remonttikohteisiin Uudenmaan alueella. Yritys tekee pääosin kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttityöt alusta loppuun asti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hakijassa kokemusta tasoitetöistä ja huolellista työnjälkeä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole välttämätön, mutta siitä on hakijalle etua.

Täytä hakemus heti kotisivuillamme alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

Työnhakulomake »

Aloitteleva viemäristön kuntokartoittaja (Helsinki)

Hakuaika 14.05.2018 - 27.05.2018.

Hurrikaanit on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, joka tuottaa puhtaita ratkaisuita kiinteistöihin – tapahtumiin – työmaille – teollisuuteen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme mielestä alan paras palveluyritys. Nyt haemme lisävahvistusta viemärikuvaustiimiimme. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista löydät sivustolta www.hurrikaanit.fi.

Hurrikaanit Ympäristöhuolto etsii nyt kauttamme viemärikuvaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aluksi yhdessä työparin kanssa, mutta myöhemmin työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti päivävuorossa.

Edellytämme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Sinulla on B-ajokortti. C-ajokortti ja kuorma-auton ammattipätevyys katsotaan eduksi. Työ on paikoin fyysistä, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja elintarviketeollisuuteen (Sipoo)

Hakuaika 14.05.2018 - 28.05.2018.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia sähköasentajia Sipooseen. Yritys on suomalainen elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapidon erikoisosaaja.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä työtehtävistä. Työtä tehdään sunnuntaista perjantaihin 3-vuorotyönä klo 6-14, 14-22 ja 22-6.

Edellytämme hakijoilta:
- soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-/automaatioasentaja)
- aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapitotöistä
- hygieniapassia
- työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnista johtuen
- suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme:
- oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ja itseohjautuvaa työotetta
- Siemens-logiikan tuntemusta

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi 28.5.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.

Työnhakulomake »

Tekninen myyjä, Tecalemit Flow Oy (Vantaa)

Hakuaika 09.05.2018 - 27.05.2018.

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa
prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja
laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation
kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen
vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Tecalemit Flow Oy etsii nyt kauttamme innokasta ja ulospäinsuuntautunutta teknistä myyjää B2Bmyyntitehtäviin. Tulet heti työsuhteen alusta saakka toimimaan jo olemassa olevien asiakkuuksien
parissa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankinta. Tuotteista tarjotaan kattava
koulutus perehdytyksen aikana ja osaamistasi kehitetään systemaattisesti. Voit olla joko koulusta
valmistunut tulevaisuuden teknisen myynnin ammattilainen tai kokeneempi alan konkari.

Luonteeltaan työ on konsultoivaa myyntiä, jossa menestyminen kysyy tekijältään intoa sekä hyviä
kuuntelu- ja neuvottelutaitoja. Hakijassa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat päämäärätietoinen luonne,
sosiaalinen ja rohkea ulosanti sekä halu tehdä tuloksellista myyntityötä. Tulet työssäsi tekemään
asiakaskäyntejä, joten ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa on välttämätöntä työtehtävän
suorittamiseksi. Suomen ja englannin kieltä puhut ja kirjoitat sujuvasti asiakkaidesi ja päämiehiesi
kanssa. Muu kielitaito lasketaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan
tutkintoa.

Tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja myyntitapoihin, laadukkaan tuotevalikoiman,
kattavan terveydenhuollon, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työt
alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme
ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja
osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p.
050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Helsinki)

Hakuaika 07.02.2018 - 31.05.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. rakennus- ja maalaustöihin, kuljetusalalle, varastotöihin, asiakaspalveluun ja siivoustöihin. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 24.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »