Etusivu / Avoimet työpaikat, Helsinki
 
Avoimet työpaikat, Helsinki
Ajoneuvonosturinkuljettaja (pk-seutu)

Hakuaika 27.07.2017 - 08.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nosturiautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pk-seudun alueelle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä toimit nosturiauton kuljettajana rakennustyömailla ja tilauksesta myös muissa suurissa kohteissa. Autoja yrityksellä on monia ja tulet käyttämään työssäsi aina työhön parhaiten soveltuvaa autoa, joten et ole myöskään sidottu yhteen työvälineeseen. Tehtävässä toimiessasi tulet tutuksi autojen kanssa ja osaat arvioida työvälineesi rajat sekä antaa myös oman mielipiteesi toimiessasi kohteissa ajoneuvosta ja sen tekemisestä vastaavana henkilönä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva ammattilainen tai jo kokemusta kartuttanut kuljettaja. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat kehittää itseäsi kuljetusalan ammattilaisena. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat rohkeasti tarttua käsillä oleviin tehtäviin.

Edellytämme hakijoilta:
- vähintään C-ajokorttia, E-kortti katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Arvostamme lisäksi:
- voimassa olevaa tieturvakorttia
- aikaisempaa kokemusta nosturiauton käytöstä
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- oma-aloitteista ja ahkeraa työtapaa

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, missä pääset aloittamaan perehdytyksellä ja toimimaan mielenkiintoisissa kohteissa erilaisissa kuljettajan ja nosturiohjaajan tehtävissä.

Töitä tehdään arkisin noin klo 7-16 välisenä aikana. Lähtö aamulla hallilta ja paluu myös hallille lähellä kehä 3:sta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia pikaisesti. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle p.050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija (Helsinki)

Hakuaika 27.07.2017 - 10.08.2017.

PakuOvelle.com on Suomen johtava pakettiautovuokraamo, jolla on lähes 80 autoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina sujuva ja miellyttävä vuokrauskokemus ja nyt etsimmekin tiimiimme uusia reippaita ja ulospäin suuntautuneita asiakaspalvelijoita.

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, jossa jokainen työvuoro alkaa ja päättyy. Työpäivään sisältyy työskentelyä myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (2-5 vuoroa/vko), joten se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Edellytämme hakijoilta:
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- positiivista ja reipasta asennetta
- asiakaspalvelutaitoa
- B-ajokorttia
- mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme lisäksi:
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- kokemusta pakettiautolla ajosta

Tarjoamme:
- joustavan työn, jossa voit itse valita kuinka paljon vuoroja haluat tehdä
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä
- hyvän työporukan, jossa on mukava tehdä töitä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergiltä, p. 050 411 0370. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 14-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies / Rakennustyöntekijä remonttikohteisiin (pk-seutu)

Hakuaika 25.07.2017 - 08.08.2017.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset pääasiassa asuinhuoneistoissa edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä.

Töiden lisäännyttyä etsimme heille nyt jo hieman kokemusta kartuttanutta kirvesmiestä monipuolisiin tehtäviin remonttikohteissa. Tehtävät alkavat neljän kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Edellytämme tähän tehtävään sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa. Toivomme kokemusta märkätiloissa suoritettavista töistä, mutta huomioimme myös muista työtehtävistä (sisätimpurin työt, maalaus, kalustus, väliseinät, panelointi) saamasi kokemuksen. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä toimit aika ajoin myös kohteissa asuvien asukkaiden kanssa.

Tarjoamme:
- Monipuoliset työtehtävät itsenäisesti suoritettavissa tehtävissä. Pääset myös aikatauluttamaan omaa tekemistäsi.
- Loistavan tilaisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa yrityksessä

Muut ammattikortit ja kokemus remonttisaneerauksesta lasketaan eduksi. Tehtävässä toimimiseen vaaditaan omaa autoa. Työaika arkisin 7-15.30.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä sähköpostilla hakemuksesi ja CV:si Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella jo hakuajan puitteissa. Voit halutessasi kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja okt -kohteeseen (Helsinki)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme omakotitalo -kohteeseen itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tässä projektissa töitä on arviolta syyskuuhun saakka. Yrityksellä on vastaavia projekteja kuitenkin käynnissä ympäri pääkaupunkiseutua, joten halutessasi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus jatkaa tämän projektin päätyttyä uusissa projekteissa. Työt ovat monipuolisia sähköasennustöitä, ja niitä tehdään yleensä ryhmissä tai työparin kanssa.

Hakijoilta edellytämme:
- vähintään vuoden verran työkokemusta sähköalalta
- sähköasentajan tutkintoa
- hyvää suomen kielen taitoa
- reipasta asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maalari (Tuusula)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt itsenäiseen työhön kykenevää maalaria saneeraustyömaalle Tuusulaan. Alkuun työsuhde kestää 1-3 viikkoa, mutta hyvälle työntekijälle töitä riittää pidemmäksi aikaa.

Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Kokemus rappaus- ja tasoitetyöstä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09-15.

Työnhakulomake »

Tasoitemies (Tuusula)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tasoitemiestä Tuusulassa sijaitsevan koulun saneeraustyömaalle. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät arviolta marraskuun loppuun asti, osaavalle tekijälle työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Tässä työssä sinun on tarkoitus rekrytoitua heti työsuhteen alussa asiakasyritykseen.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta tasoite- ja rappausöistä. Rakennus- tai pintakäsittelyalan peruskoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijän on kyettävä työskentelemään itsenäisesti työmaalla. Työn tekeminen edellyttää hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle hyötyä työmaille kulkemisen kannalta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies, Espoo (2 paikkaa)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta aloittelevaa kirvesmiestä Espoossa sijaitsevalle saneeraustyömaalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työmaan on määrä valmistua syyskuun loppuun mennessä, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä uusiin projekteihin tämän työmaan valmistuttua. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailta, ja mahdollisesti myös rakennusalan perustutkinto käytynä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan työasenteen. Edellytämme hakijalta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksesi luemme:
- B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
- monipuolisen työkokemuksen saneeraustyömailta
- hyvät yhteistyötaidot

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Tiedustelut Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja liiketilasaneeraukseen (Helsingin keskusta)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa sähköasentajaa Helsingin keskustan liiketilasaneeraus -työkohteeseen. Teet monipuolisesti sähköasennustöitä sekä tiimissä, että myös osaamisesi mukaan itsenäisesti. Työkohteen on määrä valmistua syksyyn mennessä, mutta halutessasi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus siirtyä uusien projektien pariin työkohteen valmistuttua. Asiakasyrityksemme tekee kaikki sähköasennustyöt pääosin liiketilasaneeraus -kohteissa.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- reipasta työotetta
- suomen kielen taitoa

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlsson, p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva viemärikuvaaja (Helsinki)

Hakuaika 21.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme viemärikuvaajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kuvaus ja huoltotyöt aluksi yhdessä työparin kanssa. Myöhemmin pääset myös työskentelemään itsenäisesti työtehtävässä. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme:
- Työturvallisuuskorttia
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta
- Kiinnostusta alaan

Eduksi luemme:
- C – ajokortin
- Kokemuksen vastaavista työtehtävistä tai rakennustyömaalta

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalle p. 050 411 0271. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Myyntiedustaja / Tekninen myyjä (pk-seutu)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Asiakkaamme on suomalainen teollisuus- ja rakennustarvikkeiden maahantuojana pitkään toiminut yritys. Tuotteina ovat erilaiset ammattilaiskäyttöön tarkoitetut työkalut ja -tarvikkeet. Maanlaajuinen toiminta kaipaa lisävahvistusta kysynnän kasvettua ja haemmekin nyt Myyntiedustajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan tuotteiden myyntiin jälleenmyyjille.

Tulet työsuhteen alusta saakka toimimaan jo olemassa olevien asiakkuuksien parissa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös uusien asiakkuuksien hankinta. Tuotteista tarjotaan kattava koulutus perehdytyksen aikana, mutta aikaisempi kokemus rakennustarvikkeiden ja soveltuvien tuotteiden myynnistä luetaan hakijan eduksi.

Luonteeltaan työ on konsultoivaa myyntiä, jossa menestyminen kysyy tekijältään intoa sekä hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja. Hakijassa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat päämäärätietoinen luonne, sosiaalinen ja rohkea ulosanti sekä halu tehdä tuloksellista myyntityötä.

Tulet työssä tekemään asiakaskäyntejä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työtehtävän suorittamiseen. Suomen kieltä puhut sujuvasti asiakkaidesi kanssa ja englantia kouluttajien sekä päämiehien suuntaan. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksesi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan, mielellään elokuun aikana.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja myyntitapoihin, laadukkaan tuotevalikoiman, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16.

Työnhakulomake »

Alakattoasentaja (Uusimaa)

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Toimeksiantajamme on sisärakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys. Etsimme nyt heille ammattitaitoista alakattoasentajaa Uudenmaan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytetään aikaisempaa työkokemusta alakattoasentamisesta. Monipuolinen muu sisärakentamisen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä edellyttää rakennusalan perustuntemusta esim. alan peruskoulutuksen kautta hankittuna. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvä asenne ja fyysinen kunto sekä reipas työote ovat tässä työssä tärkeitä.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella. Töitä tehtävässä tehdään arkisin klo 7.00 – 15.30 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopealla aikataululla jo ennen hakuajan umpeutumista oikean henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä rekrytointikonsultti Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.

Työnhakulomake »

Teenpakkausautomaatin käyttäjä

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla Petikossa, mutta avaamme kokonaan uuden tehtaan Etelä-Nurmijärvelle loppuvuodesta 2017.  Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaatin käyttäjä.

Asiakasyrityksemme Suomen Elintarviketuonti Oy Nordqvist hakee nyt kauttamme kahta teenpakkausautomaatin käyttäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Vantaan Petikossa, mutta vuoden 2017 loppuun mennessä toiminta siirtyy uuden tehtaan myötä Nurmijärvelle.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme työhön sopivaa koulutustaustaa (esim. insinööri) ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
- aikaisempaa työkokemusta tuotantotöistä
- voimassa olevia ammattikortteja (työturvallisuuskortti, tulityökortti, hygieniapassi sekä trukkikortti)
- B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
- reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Työnhakulomake »

Rakennusmaalari (pk-seutu)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme maalaria monipuolisille saneeraustyömaille, suojelukohteista linjasaneerauksiin.

Asiakasyrityksemme on kasvava rakennusalan yritys jolla on toimintaa suurien saneeraustyömaiden lisäksi remonttisaneerauksessa, missä tehtävät korjaukset edellyttävät ammattimaista toteuttamista ja hyvää työn jälkeä. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kestävät 1-2:sta viikosta useaan kuukauteen.

Olet jo työkokemusta kerryttänyt maalari. Työtehtäviisi kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Tapetointi- ja vesieristyskokemus lasketaan ehdottomasti hakijan eduksi. Omia työkaluja et tarvitse.

Työtehtävässä onnistumiseen tarvitset voimassaolevan työturvallisuuskortin ja positiivisen asenteen. Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat sijaitsevat monipuolisesti pk-seudun alueella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Helsinki)

Hakuaika 20.07.2017 - 09.08.2017.

Helsingissä sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen ja datakeskusten sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Työssä aloitetaan aluksi neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja ja MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme:
- kokemuksen tietomallintamisesta
- aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille 19.7.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja, Lauri Liewendahl, p. 050 411 0371, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kattomaalari (Helsinki)

Hakuaika 20.07.2017 - 03.08.2017.

Haemme nyt reippaita kattomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin lopun kesäsesongin ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää ainakin sesongin loppuun sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön nuorekkaassa työporukassa.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa peltikattojen maalaus- ja huoltotöitä. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on eduksi, mutta ei pakollista. Tärkeintä tehtävässä on reipas ja joustava asenne työntekoa kohtaan, hyvät tiimityötaidot sekä halu oppia uutta. Työtä tehdään tiimeittäin ja tehtävään annetaan kattava perehdytys. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hakijalle eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sähkö- / Automaatioasentaja, teollisuus (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 03.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt asentajaa teollisuuden sähkö- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on nykytilausten perusteella vähintään vuoden 2017 loppuun.

Työnkuva koostuu modernien koneiden ja sähkökeskuksien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä. Tarvittaessa teet myös kisko- ja metallitöitä sähköistäessäsi keskuksia ja koneita.

Tarjoamme sinulle siistin sisätyön kilpailukykyisellä palkkauksella jossa pääset kehittämään tietotaitoasi ja asiantuntemustasi sähkötekniikan parissa. Voit olla taustaltasi teollisuuden sähköautomaation osaaja tai sähköasentajana kokemustasi kerryttänyt, kunhan omaat reippaan asenteen ja olet halukas oppimaan uutta.

Edellytämme hakijoilta:
- sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- kokemusta sähköasentajan töistä (rakennusala tai teollisuus)
- voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- sekä työturvallisuuskortit
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- halua päästä haastaviin työtehtäviin ja kehittymään pitkään alalla olleeseen yritykseen.

Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle etu, mutta ei pakollista. Aikaisempi työkokemus sähkökeskusten parista sekä voimassaolevat EA1/2 ja tulityökortti lasketaan hakijalle eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana. Toivomme hakijalta myös joustavuutta, sillä töitä voi olla projektikohtaisesti tarjolla myös iltaisin.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi ”Sähkö-/automaatioasentaja, teollisuus”. Kysy rohkeasti lisätietoja Aleksi Seppälältä arkisin klo 09:00 - 16:00 välisenä aikana, puh. 050 411 0263

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 07.08.2017.

Rakennusalalla toimiva asiakkaamme hakee reippaita purkutyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat monipuolisia rakennustyömaan purku-urakointiin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin 7-15:30, 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä aiempaa kokemusta rakennus-, purku-, raivaus-, ja/tai piikkaustöistä. Työturvallisuuskortti on työn suorittamisen kannalta välttämätön.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

LVI-eristäjä (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 07.08.2017.

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reipasta ja ammattitaitoista LVI-eristäjää.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 7-15.30.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat mm. linjasaneeraustyömaita. Oma auto ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja rakennustyömaalla työskentelystä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Yritys antaa perehdytyksen työhön ja aluksi töitä tehdään kokeneemman eristäjän työparina.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultilta Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kunnossapitoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Elintarviketeollisuudessa toimiva asiakkaamme hakee nyt ammattitaitoisia kunnossapitoasentajia Vantaalle.

Yritys on suomalainen elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon keskittynyt yritys. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteella, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on tarkoitus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työssä vastaat elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden sekä kiinteistön päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Työtä tehdään arkisin klo 5-13, 7:30-16 ja 10-18. Hakijoilta edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja tai vastaava) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Eduksi katsomme kokemuksen huolto- ja kunnossapitotehtävien lisäksi myös teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä hydrauliikan ja pneumatiikan parista.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, myyntipäällikkö Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Mobiiliverkkoasentaja (Vantaa)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Haemme nyt mobiiliverkkoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään arkisin 40h/viikko. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme on erikoistunut mobiiliverkon tukiasemalaitteiden asennustyöhön pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtävät ovat tukiasemalaitteiden sähköistys, asennus ja konfigurointi vaihtuvissa työkohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja oppimishalukkuutta uusiin järjestelmiin sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtä tehdään osittain myös korkeissa paikoissa, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Hakijoilta edellytämme:
- sähköistysalan koulutusta
- aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- hyvää fyysistä kuntoa
- voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
- ammattitaitoisen ja mukavan nuorekkaan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, Esa Riikonen, puh. 050 411 0372.

Työnhakulomake »

Ammattitaitoinen maalari (Helsinki)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt itsenäiseen työhön kykenevää maalaria pääkaupunkiseudun työkohteisiin.

Työtehtävät ovat mm. huoneistoremonttien maalaustöitä sekä ikkunakarmien ja parvekekaiteiden maalausta pääkaupunkiseudun työkohteissa. Tehtäviin kuuluu niin tela- kuin pensselimaalaus sekä kaikki maalaukseen liittyvät valmistelutyöt. Edellytämme vähintään 2 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on hakijalle eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Katto- / ulkomaalari (pääkaupunkiseutu)

Hakuaika 18.07.2017 - 01.08.2017.

Haemme reippaita katto- ja ulkomaalareita asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin lopun kesäsesongin ajaksi. Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kerrostalojen kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin saattaa olla tarjolla työntekijän aikaisemman kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus rakennus-, maalaus- tai kattotöistä on hakijalle eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain, joten tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Tehtävä ei sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin sesongin loppuun olosuhteiden mukaan. Tilanteen salliessa töitä saattaa olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja, uudiskohteet (Hyvinkää)

Hakuaika 17.07.2017 - 31.07.2017.

Etsimme asiakasyritykseemme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa monipuolisiin kiinteistöjen sähköasennustehtäviin Uudenmaan alueelle. Yrityksen pääpaino on uudisrakentamisen puolella. Työsuhde on vakituinen. Hyvinkäältä on mahdollisuus yhteiskuljetukseen työkohteisiin.

Edellytämme hakijoilta:
- sähköasentajan koulutusta
- aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä
- yhteistyötaitoja
- oman auton käyttömahdollisuutta, mikäli asuinpaikkakuntasi on muu kuin Hyvinkää

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin ja osaavan työyhteisön tuen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Muottikirvesmies (Helsinki)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista muottikirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä on alustavasti 2017 loppuvuoteen saakka.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta muottitöistä, varsinkin kokemus anturamuottien ja suurmuottien rakentamisesta katsotaan eduksi. Toivomme itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille, puh. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avustava Sähköasentaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme nyt avustavia sähköasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin loppukesällä ja syksyllä alkaviin eri pituisiin työkohteisiin. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita lähinnä pääkaupunkiseudun alueella sekä myös muualla Uudellamaalla.

Työ edellyttää sähköistysalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta sähköistysalalta sekä voimassa olevia sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työntekoa kohtaan, luotettavuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263. Yhteydenotot puhelimitse ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Laatoitustaitoinen Kirvesmies (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa kirvesmiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat vaihtelevat vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista linjasaneerauksiin.

Perehdytyksen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti remonttikohteissa suunnittelijana sekä toteuttajana tehdessäsi korjauksia ja vanhan uusimista. Työtilanteen mukaan olet myös tasaamassa työmäärää linjasaneerauskohteissa.

Työssä edellytetään aiempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja halua sekä kykyä suoriutua itsenäisesti annetuista työtehtävistä, sillä pääset vaikuttamaan myös oman työsi aikatauluttamiseen.

Tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen tarvitset oman auton sekä omat työvälineet, voimassaolevan työturvallisuuskortin sekä suomen kielen taitoa. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan ehdottomasti eduksesi, sillä näin pääset toimimaan vielä itsenäisemmin kohteissa.

Jos kiinnostuit ja haluat päästä osaksi hyvää työyhteisöä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Aleksi Seppälälle (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Kerro hieman itsestäsi ja kokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä saat Aleksilta puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 09-16.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (pk-seutu)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys ja etsii nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat pääasiassa linjasaneerauksia sekä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteita.

Työtehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta laatoitus- ja/tai vedeneristystöistä sekä suomen kielen taitoa. Tekijöiltä odotamme itsenäistä työskentelyotetta ja työturvallisuuskorttia. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä.

Voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti on toivottava, muttei täysin välttämätön. Eduksi luemme kokemuksen myös yleisistä kirvesmiehen töistä. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30.

Jos työskentely hyvässä porukassa kilpailukykyisellä palkkauksella kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälälle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Aleksilta p. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 12-16.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Helsinki)

Hakuaika 12.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Helsingissä sijaitsevalle työmaalle. Työt sisältävät monipuolisia itsenäisesti suoritettavia sekä avustavia tehtäviä. Työmaan edetessä myös työtehtävät vaihtuvat.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta uudisrakennustyömailta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen kielen taitoa.

Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, hyvä fyysinen kunto sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joten kannattaa rohkeasti laittaa hakemusta tulemaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Aleksi Seppälälle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-16 Aleksi Seppälältä, puh. 050 411 0263.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Helsinki)

Hakuaika 04.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »