Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Pumppu- / betoniauton kuljettaja

Hakuaika 16.07.2018 - 03.08.2018.

Etsimme nyt pitkillä perinteillä toimivalle Laurilan Betonille osaavaa ja työintoista kuljettajaa, joko pumppu- tai rännipurkuautoon. Työ on pitkäaikainen ja se aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta pumppu- tai rännipurkuauton kuljetuksesta. Kuljettajalta vaaditaan myös voimassa olevaa C-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia.

Autojen lähtöpiste sijaitsee Kyröskoskella ja työkohteet vaihtelevat noin sadan kilometrin säteellä. Työ on arkisin tehtävä kokopäivätyö ja kesäaikaan vaatii myös valmiutta tehdä tarvittaessa pidempää päivää.

Löytyykö sinulta tarvittava pelitaito betonin kuljetukseen? täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509. Soittamalla pystyt myös nopeuttamaan hakemuksesi käsittelyä. Ei suoria yhteydenottoja Laurilan Betoniin.

Työnhakulomake »

Tasoitetyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 16.07.2018 - 30.07.2018.

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Haemme nyt heille kiireellisellä aikataululla ammattitaitoista tasoitetyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin uudiskohteisiin. Työtehtävät koostuvat etupäässä koneellisesti tehtävistä tasoitetöistä.

Työ on vuokratyö ja alkaa kiireisellä aikataululla sopimuksen mukaan heti. Osaavalle tekijälle työtä on tarjolla pitempiaikaisestikin.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mieluiten muutaman vuoden työkokemusta etenkin seinien ja kattojen koneellisista tasoitetöistä. Otamme huomioon myös hakemukset, joissa Hakijalle ei vielä ole karttunut tasoitetyökokemusta, mutta hakijalla olisi motivaatiota ja intoa sen opetteluun. Työtehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen peruskunto on tekijälle tarpeen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Carita tuli, 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Laiteasentaja maanrakennuspuolen matkatyöhön

Hakuaika 16.07.2018 - 30.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on pitempi aikainen työ.

Laiteasentajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennus-työmailla tehtävistä maarakennuspuolen kaapelien ja putkien asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä putkiasennustehtäviin, putkiasennusala koulutusta ja osaamista.
Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä asennustehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatyössä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Työnhakulomake »

Maalari (Tampere)

Hakuaika 12.07.2018 - 26.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme omatoimista ja osaavaa maalaria Tampereen keskustassa sijaitsevan kerrostalon julkisivusaneeraukseen. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa elokuun alussa. Työtä on tarjolla noin kuukauden ajan.

Työkohde on 8-kerroksinen kerrostalo ja siellä työskennellään henkilönostimella, joten tekijän on hyvä olla tottunut korkeisiin paikkoihin. Muuten työ on telalla tehtävää julkisivumaalausta.

Tekijältä edellytetään alan peruskoulutusta ja työkokemusta mielellään vastaavista työkohteista. Toivomme tekijältä tarkkaa ja siistiä työnjälkeä. Myös aikaisempi kokemus henkilönostimenkäytöstä olisi hyvä olla olemassa. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tekijä valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja, työhön osallistuva (Pirkanmaa)

Hakuaika 10.07.2018 - 06.08.2018.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen louhintaan erikoistunut maanrakennusliike. He etsivät nyt kauttamme työmailleen Pirkanmaalle työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- alalle soveltuvaa koulutusta
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta louhinta-alalta ja räjäytyslouhinnasta
- vankkaa panostuspuolen hallintaa
- kokemusta ja näyttöä työnjohdosta
- hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oman auton käyttöä

Tehtävä tarjoaa:
- haasteelliset ja mielenkiintoiset työkohteet
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin
- joustavan organisaation
- kilpailukykyisen palkan
- mahdollisuuden tehtävässä etenemiseen

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Carita Tuli. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti TYÖNJOHTAJA -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Autonasentaja (Tampere)

Hakuaika 10.07.2018 - 24.07.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa heti ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppupuolella tai työuransa alkupäässä olevalle tekijälle.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Kangasala)

Hakuaika 09.07.2018 - 20.07.2018.

Etsimme ulkoliikuntavälineiden valmistamiseen erikoistuneelle toimeksiantajallemme kahta reipasta tuotantotyöntekijää sesonkitöihin Kangasalle. Tehtävä täytetään erittäin nopealla aikataululla ja työssä aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt kestävät ensi alkuun elokuusta syys-/lokakuulle 2018 vaihteeseen. Hyville tekijöille voi tarjoutua mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisemmin sesongin jälkeen.

Työt koostuvat pääasiassa hiilikuitukappaleiden leikkauksesta ja hiomisesta sekä erilaisten hiilikuitutuotteiden viimeistelystä ja pakkauksesta. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvät kädentaidot ja perustason tuntemus erilaisista tuotantotöissä käytettävistä käsityökaluista (mm. meisselit, vasara, sahat, sähkötyökalut). Työssä tarvittavia erikoistyökaluja varten saa työssä opastuksen.

Työtä tehdään arkisin, porrastetusti klo 8:00 - 17:00 välisenä aikana 7,5 - 8 tuntia päivässä ja 37,5 - 40 tuntia viikossa.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja

Hakuaika 09.07.2018 - 23.07.2018.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista sähköasentajaa pitkäaikaiseen työ- suhteeseen. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita Pirkanmaan talousalueella. Työ alkaa vuokra-työsuhteena, mutta pätevällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa vuokratyösuhteen jälkeen vakituisena työntekijänä yrityksen omilla kirjoilla.

Arvostamme työnhakijassa aitoa kiinnostusta sähköistysalaa kohtaan ja halua kehittyä alan huippuosaajaksi. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä myös vaativissa työkohteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- sähköistysalan perustutkintoa
- 2-3 vuoden työkokemusta
- kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa
- energistä työotetta ja oma-aloitteisuutta
- ajokorttia
- voimassa olevaa työ- ja sähkötyöturvakorttia

Tarjoamme:
- töitä mielenkiintoisten työkohteiden parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- osaavan työyhteisön tuen
- pitkäaikaisen työn hyvin menestyvässä sähköasennusyrityksessä

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita ja varaa haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi.

Työnhakulomake »

Kunnossapitotyöntekijä / -asentaja

Hakuaika 04.07.2018 - 16.07.2018.

Etsimme asiakasyritykseemme Nokialle useampaa kunnossapitotyöntekijää/ -asentajaa teollisuuden tuotantolaitteiden ja koneiden kunnossapitotehtäviin. Työt aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Työssä aloitetaan heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapitotehtävistä, koneen asennuksista ja korjauksista, joihin perehdytetään hyvin yrityksen puolesta. Työ sisältää osittain myös verstastyöskentelyä, kuten laite- ja varaosavalmistusta myös satunnaiset tuotantotyöt saattavat olla mahdollisia. Työtehtävissä huomioidaan hakijan kiinnostuksen kohteet sekä aiempi työtausta. Aikaisempi työkokemus vastaavista töistä on eduksi, mutta ennen kaikkea haemme tekijää, jolla on intoa ja halua oppia uutta erilaisista teollisuuden koneista, hyvä ongelmanratkaisutaito ja reipas asenne. Tehtävässä tarvitaan työturvallisuuskortti, trukkikortti on hakijan eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 03.07.2018 - 23.07.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä työntekijä siirtyy Nisulan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Arvostamme myös kokemusta robottihitsauksesta. Työ on jossain määrin fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia kuntoa. Huomioimme myös uransa alussa olevat alan kehittyvät kyvyt.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haaastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Valkeakoski)

Hakuaika 03.07.2018 - 20.07.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs metallialan yritys Valkeakoskella. Etsimme nyt heille ahkeraa hitsaajaa kiireapuun heinäkuun 2018 ajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä käsitellään pääasiassa 600mm x 10 m -mittaisia rautaputkia, joihin tehdään 2-3 mm hitsaussaumaa MIG:llä. Hitsaukseen ei vaadita erillisiä suoritettuja luokkia.

Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto), piirustustenlukutaitoa ja/tai jonkin verran aikaisempaa työnkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Arvostamme tarkkaa ja siistiä hitsausjälkeä. Hakijalle on tehtävään eduksi mahdolliset voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta välttämättömiä nämä eivät kuitenkaan ole.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 8h/pv ja 40h/vko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 28.06.2018 - 26.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesän ajalle Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi, mutta tarvittaessa työturvallisuuskortti voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 28.06.2018 - 26.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista on hakijalle hyötyä, mutta tarvittaessa kortti voidaan myös kurssittaa hakijalle. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 28.06.2018 - 26.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa työturvallisuuskortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Kesän aikana saat työsuhde-etuna paljon liikuntaa, raitista ulkoilmaa ja erinomaisen elinvoimaisen olotilan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 28.06.2018 - 26.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta tai yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa kortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Huoltoasentaja (Tampere)

Hakuaika 20.06.2018 - 27.07.2018.

Etsimme nyt huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme TKT-Group Oy:lle, joka tarjoaa asiakaslähtöistä kiinteistötekniikan palvelua Pirkanmaan alueella. TKT-Group on erikoistunut ilmanvaihtokojeiden ja -järjestelmien saneeraus-, huolto- ja korjaustoimintaan. Laadukas toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon. Katso lisätietoja www.tkt-group.fi. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä TKT-Groupin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä heti.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

- Alalle soveltuva koulutus ja / tai työkokemus
- Joustava asenne, oma-aloitteisuus sekä aktiivinen ja toimelias työote
- Hyvä asiakaspalveluasenne
- Motivaatio, kiinnostus ja innokkuus tehtävään

Tarjoamme mahdollisuuden olla omalta osaltaan vaikuttamassa kohdekiinteistöjen käyttäjien hyvinvointiin ja rakennuksen elinkaaren optimoimiseen. Tarjoamme kivan ja vaihtelevan työn mukavassa yhteisössä. Työtä tehdään arkipäivisin kahdeksan tuntia päivässä sovitun mukaisesti liukuvalla aikavälillä klo 07:00-16:00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Jäteautonkuljettaja (Kangasala)

Hakuaika 04.06.2018 - 20.07.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme jäteauton kuljettajaa kesäajaksi Kangasalle. Työajot tapahtuvat Kangasalan lisäksi Nokialla, Pälkäneellä ja Pirkkalassa. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja ne kestävät elokuun loppuun.

Työ vaatii kuorma-auton ajokokemusta esimerkiksi jakeluauto tehtävistä. Jäteauton kuljetuskokemus katsotaan eduksi. Voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys ovat hakijalle välttämättömiä. Työ on vaatii fyysisyytensä takia normaalia peruskuntoa.

Työ on 2-vuorotyötä ja työvuorot aikoina 6.00-14.00 ja 14.00-22.00. Auton asemapaikka sijaitsee pääsääntöisesti Kangasalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneen perämies (Tampere)

Hakuaika 04.06.2018 - 20.07.2018.

Haemme nyt kaivinkoneen perämiestä Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Maanrakennustöitä kaivinkoneenkuljettajan apuna.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta maanrakennustöistä, kuten putkiasennuksista. Myös kokemus viherrakennukseen liittyvistä lapiotöistä katsotaan eduksi. Arvostamme etenkin tarkkuutta ja rauhallisuutta. Työ vaatii piirrustusten lukutaitoa ja laserien käytön hallintaa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Tunnetko maanrakennuksen salat, etkä karta fyysisiäkään töitä? Täytä hakemus heti kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 04.06.2018 - 20.07.2018.

Haemme nyt kaivinkonekuljettajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työkoneena on 8 tonninen kumitelakaivinkone. Työt ovat pääasiassa pintatöitä, esimerkiksi tasauksia.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta ensisijaisesti viherrakennukseen liittyvästä kaivinkonetyöstä. Arvostamme etenkin tarkkuutta ja rauhallisuutta. Työ vaatii piirrustusten lukutaitoa ja laserien käytön hallintaa.

Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyä.

Tunnetko viherrakennuksen salat ja osaat ohjastaa kaivinkonetta tarvittaessa tarkastikin? Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Leipuri-kondiittori (Lempäälä)

Hakuaika 28.05.2018 - 27.07.2018.

Toimeksiantajamme on gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo Lempäälästä. Etsimme heille nyt erityisesti konditoriapuolelle erikoistunutta leipuri-kondiittoria. Työn on tarkoitus alkaa syyskuussa 2018 toimeksiantajayrityksemme muutettua uuteen suurempaan toimitilaan.

Etsimme positiivista ja aikaansaavaa tekijää, jolla on aiempaa kokemusta leipomoalan tehtävistä. Toivomme tekijältä idearikkautta, halua kehittää itseään ja tuoretta näkemystä alaan. Tuntemus gluteenittomasta leivonnasta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työpiste sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä ja työaika sijoittuu klo. 6-21 välille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan 4kk vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja / Kivirakentaja (Tampere)

Hakuaika 28.05.2018 - 20.07.2018.

Haemme nyt viherrakentajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa heti.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja (Tampere - Nokia)

Hakuaika 02.07.2018 - 23.07.2018.

Asiakasyrityksemme Bimu Oy on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Lisää tietoa yrityksestä: http://www.bimu.fi/.

Etsimme Bimu Oy:lle koneenkuljettajaa jätteenkäsittelykeskuksella työkoneilla tapahtuvaan jätteiden käsittelyyn, maansiirtoon, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin. Kalustona ovat koukkuauto, kaivinkone, puskukone, pyöräkone ja dumpperi. Jonkin edellä mainitun työkoneen hyvä hallinta on edellytys työssä menestymiselle, kokemus useammasta katsotaan eduksi. Voimassa olevat BC-ajokortti ja ammattipätevyys ovat myös hyödyksi.

Työpisteet sijaitsevat Tarastenjärven ja Koukkujärven jätteenkäsittelykeskuksilla Tampereella ja Nokialla. Työ on pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa tehtävää työtä, satunnaisesti myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja. Työtä on tiedossa arviolta syyskuun loppuun.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Tampere)

Hakuaika 08.02.2018 - 16.07.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus-, rakennus- ja viherrakennusaloille, maalaustöihin, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Pyydämme ehdokkaita nopealla aikataululla haastatteluihin, joten täytä hakemus heti!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Aloitteleva moottoriasentaja / kokoonpanija (Pirkkala)

Hakuaika 02.07.2018 - 23.07.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Viatech Oy on Pirkkalassa sijaitseva teollisuuden palveluyritys - sopimusvalmistaja, joka toimii keskeisellä paikalla moderneissa tiloissa. Liiketoiminta-alueena ovat koneiden- ja laitteiden kokoonpanot sekä erikoiskoneiden ja työvälineiden valmistus. Viatechin vahvuuksia on osaava henkilöstö, joka mahdollistaa tuotteiden vaaditun laatutason, toiminnan luotettavuuden ja ketteryyden sekä asiakastyytyväisyyden. Viatech on saavuttanut asiakkaiden arvostuksen myös jatkuvalla kehitystyöllä asiakkaidensa hyväksi.

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen toimeksiantajayrityksellemme ahkeraa tekijää kallioporausmoottoreiden ja -laitteiden asennukseen sekä kokoonpanotyöhön. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös iltavuorossa klo 12-20. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä on eduksi metallialan peruskoulutus sekä kokemus koneiden / moottoreiden kokoonpano- ja korjaustoiminnasta. Arvostamme käsillä tekemisen halua ja taitoa sekä innostunutta ja reipasta työasennetta.

Työssä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Viatech Oy:n omille kirjoille pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »