Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Sähkö-/automaatioasentaja (Parkano)

Hakuaika 24.07.2017 - 19.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa Parkanon ja pohjoisen Ylöjärven alueille. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät vähintään alkuun kesäajan loppuun (elokuu). Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisia työskentelymahdollisuuksia tämän jälkeen.

Työt koostuvat itsenäisesti tehtävistä talosähköasennuksista sekä teollisuuden automaatioasennuksista. Edellytämme työntekijältä jonkin verran kokemusta aiemmalta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapu 1 -kortteja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 24.07.2017 - 19.08.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Työnjohtaja (Infra)

Hakuaika 24.07.2017 - 21.08.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen infra- ja energiarakentamiseen sekä talotekniikkaan erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme työmailleen Pirkanmaalle 1-2 työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta infra- ja /tai rakennuspuolen työnjohtajan tehtävistä
- vankkaa kokemusta ja näyttöä työnjohdosta
- hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oman auton käyttöä

Tehtävä tarjoaa:
- haasteelliset ja mielenkiintoiset työkohteet
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin
- joustavan organisaation
- kilpailukykyisen palkan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Carita Tuli. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti TYÖNJOHTAJA -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Hämeenlinna)

Hakuaika 24.07.2017 - 01.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme täysi-ikäistä, reipasta ja luotettavaa rakennusapulaista elokuulle Hämeenlinnaan, työmaalle keskustan tuntumaan. Työt alkavat nopeasti 1.8.2017. Työn kestäisi alustavasti noin kuukaiden, mutta mahdollista jatkoakin saattaa olla tiedossa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä muihin vastaavan tyyppisiin projekteihin.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta saattaa olla hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Soita ja varaa haastatteluaika tai täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Tampere)

Hakuaika 24.07.2017 - 06.08.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Tampereelle. Työhön kuuluvat monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennustyöt asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen siirrytään asiakkaan omille kirjoille. Mikäli olet pitkään alalla toiminut esim. omalla toiminimellä, mahdollisuus myös suorarekrytointiin on olemassa.

Työt alkavat elokuussa. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Milla Kupiainen, p. 050 411 2703. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

LVI-Asentaja (Ikaalinen)

Hakuaika 21.07.2017 - 07.08.2017.

Yhteistyökumppanimme on Ikaalisissa sijaitseva perinteikäs lvi-alan yritys, jonka toimialaan kuuluvat talotekniikka-alan asennukset. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja osaavaa lvi-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2017 ja sopivalla tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Yrityksen työkohteet sijaitsevat Ikaalisten lisäksi lähikunnissa Hämeenkyrössä, Kyröskoskella, Viljakkalassa ja Ylöjärvellä. Asiakaskunta koostuu yksityisistä kotitalouksista, taloyhtiöistä, yrityksistä, kunnista ja vähemmässä määrin teollisuuslaitoksista.

Toimenkuva on talotekniikka-alan putkiasennustyötä uudis- ja saneerauskohteissa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Edellytämme valittavalta tekijältä:
- talotekniikka-alan peruskoulutusta
- 5 - 10 vuoden työkokemusta lvi-alan asennustehtävistä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
- hitsaus- ja juotostaitoa
- hyvää piirustusten lukutaitoa
- voimassa olevaa ajokorttia
Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme tekijälle:
- vakituisen työpaikan hyvin hoidetussa yrityksessä
- itsenäisen ja vaihtelevan työn
- taitojesi mukaisen palkkauksen
- mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä

Haluatko vaihtaa työpaikkaa tai oletko työnhakija? Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluihin myyntipäällikkö Carita Tulille puh. 050 411 6507. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Metsäkoneasentaja / -huoltaja (Kuoreveden Halli)

Hakuaika 20.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme nyt Nisula Forest Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen metsäkoneasentajaa / -huoltajaa. Työt alkavat 4.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy Nisula Forest Oy:n omille kirjoille.

Metsäkoneasentajan / -huoltajan tehtävä koostuu ensisijaisesti metsäkoneiden asennus- ja huoltotöistä. Asennustyöt ovat metsäkoneiden mekaanisia asennustöitä, mutta hakijan osaamisen mukaan myös hydrauliikka- ja sähköasennuksetkin ovat mahdollisia sisällyttää työnkuvaan. Huoltotehtävät liittyvät vaihtokoneiden huoltoon, joka pitää sisällään mm. moottoriöljyjen vaihtoa ja täysihuoltojen tekoa. Asennus- ja huoltotöiden ohella työhön kuuluu myös metsäkoneisiin ja niiden varusteisiin sekä osiin (mm. hakkuupäävarusteet, nosturit ja energiakourat) liittyviä kokoonpanotöitä.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on taustallaan jonkin verran aiempaa kokemusta metsäkoneasennusten tai -huoltojen teosta. Mahdollinen MIG-hitsausosaaminen sekä mittalaitteiden käyttötaito katsotaan hakijan eduksi. Arvostamme työntekijässä innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 - 15:30 -välillä tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja jyrsimelle (Ylöjärvi)

Hakuaika 19.07.2017 - 31.07.2017.

Yhteistyökumppanimme on pirkanmaalainen muovialan komponenttien valmistaja, joka on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen. Etsimme nyt heille ammattitaitoista ja osaavaa CNC-koneistajaa. Työt alkavat elokuun loppupuolella ja osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentely tapahtuu 3-akselisella pystykaraisella jyrsin työstökeskuksella ja sorvilla. Työstömateriaaleina ovat erilaiset muovit. Työnkuvaan kuuluu myös Fanuk-ohjauksella varustettujen työstökeskusten ohjelmointi ja asetusten muuttaminen, CAM-ohjelmointi.

Työtä tehdään arkisin klo 7 -15.30 välisenä aikana 1-vuorossa.

Tekijältä edellytetään alalle sopivaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta useamman vuoden ajalta vastaavista koneistajan tehtävistä. Kokemusta ohjelmoinnista ja asetusten vaihdosta. Piirustusten lukutaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Voimassaolevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Odotamme tekijältä motivoitunutta asennetta työtä kohtaan sekä innostusta uuden oppimiseen. Aikaisempi työkokemus muovintyöstöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme tekijälle asiakkaan tilauskannasta riippuen mahdollisuuden pitempiaikaiseen työsuhteeseen, nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön, monipuolisen ja vaihtelevan työn puhtaassa työympäristössä sekä modernin ja uuden konekannan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluihin myyntipäällikkö Carita Tulille puh. 050 411 6507. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 22.06.2017 - 11.08.2017.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tulevana viherrakennuskautena. Viherrakentajan työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä muutaman vuoden ajalta. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin viherrakennuskauden loppuun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti kotisivuillamme www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 4116509.

Työnhakulomake »

Kojeistoasentaja, JIS-Automation Oy (Pirkkala)

Hakuaika 09.06.2017 - 18.08.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Nyt etsimme kojeistoasentajaa vakituiseen tehtävään. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, ja tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kojeistoasentajan työtehtävät koostuvat automaatiokeskusten kokoonpano- ja johdotustöistä. Tehtävässä menestyy työn suhteen korkealle motivoitunut henkilö, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta automaatiokeskusten kokoonpanotöistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään yrityksen toimitiloissa Pirkkalassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kojeistoasentaja/-testaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 28.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla aloittelevaa kirvesmiestä Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät arviolta kaksi kuukautta, mahdollista jatkoa saattaa olla tiedossa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on rakennusalan perustutkinto, perustuntemus työkaluista ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta monipuolisista rakennustöistä. Työ edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Kunnossapitotyöntekijä, teollisuus (Nokia)

Hakuaika 11.07.2017 - 31.07.2017.

Etsimme asiakasyritykseemme Nokialle kunnossapitotyöntekijää teollisuuden tuotantolaitteiden ja koneiden kunnossapitotehtäviin. Työt aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakasyrityksen kirjoille. Työssä aloitetaan heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapitotehtävistä, koneen asennuksista ja korjauksista, joihin perehdytetään hyvin yrityksen puolesta. Työ sisältää osittain myös verstastyöskentelyä, kuten laite- ja varaosavalmistusta. Työtehtävissä huomioidaan hakijan kiinnostuksen kohteet sekä aiempi tausta. Aikaisempi työkokemus vastaavasta on eduksi, mutta ennen kaikkea haemme tekijää, jolla on intoa ja halua oppia uutta erilaisista teollisuuden koneista, hyvä ongelmanratkaisutaito ja reipas asenne. Trukkikortti on hakijan eduksi.

Työ on pääosin arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään klo 07:00–15:30 välisenä aikana.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta, puh. 050 411 2703.

Työnhakulomake »

Moottoriasentaja/Kokoonpanija (Pirkkala)

Hakuaika 18.07.2017 - 04.08.2017.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme ahkeraa kallioporauskoneiden moottorien asentajaa/kokoonpanijaa. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä. Työtä saattaa olla tarvetta tehdä myös kahdessa vuorossa. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Arvostamme työntekijässä kokemusta moottoriasennuksesta, konepiirustusten lukutaitoa, käsillä tekemisen halua ja taitoa, teknistä osaamista, innostunutta työasennetta, reipasta, tarmokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, siisteyttä ja luotettavuutta.

Työssä aloitetaan 4 kk:n vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on mahdollisuus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Asentaja, Alumatic Oy (Kangasala)

Hakuaika 18.07.2017 - 04.08.2017.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksemme puolesta automaatio-/sähkö-/pneumatiikka-asentajaa. Työtehtävä on pitkäaikainen, ja työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jonkin verran taustallaan vastaavan tyyppisistä töistä kokemusta entuudestaan. Mahdollinen hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi.

Edellytämme hakijalta halukkuutta tehdä tarvittaessa myös muita yleisluontoisempia työtehtäviä ja asennustöitä varsinaisten sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöiden ohella.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot paikasta arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita kaivinkoneen perämiehiä Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.03.2017 - 18.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »