Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimien ovien päivä 12.10.2017
Lue lisää!

Avoimet työpaikat, Tampere
Hydrauliikka-asentaja (Tampere)

Hakuaika 21.09.2017 - 09.10.2017.

Asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää hydrauliikka-asentajaa Tampereelle. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan lokakuun aikana.

Hydrauliikka-asentajan tehtävä on käsin tehtävää asennustyötä, jossa kootaan piirustusten mukaisia tuotteita offshore-, laiva- ja kaivoslaitealoilla toimiville asiakkaille. Tehtävään etsimämme henkilö on tehnyt aikaisemmassa työssään teollista kokoonpanotyötä hydrauliikka-alalla. Haettavalta henkilöltä toivotaan hydrauliikkakaavioiden ja -piirustusten lukutaitoa sekä ymmärrystä hydrauliikkakomponenttien toimintaperiaatteista. Tehtävässä toimitaan alkuperehdytyksen jälkeen hyvin omatoimisesti ja itsenäisesti.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, joka voi olla tasoltaan esimerkiksi insinööriopintotasoinen tai vaihtoehtoisesti automaatioasentajan tutkinto. Edellytämme hakijalta koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta ymmärrystä hydraulisten laitteiden kokonaistoiminnasta sekä koneisiin liittyvistä turvallisuusasioista. Arvostamme tekijässä ripeäotteisuutta ja aikaansaavuutta sekä toistuvien rutiinien sietokykyä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, ja päivittäiset työajat ajoittuvat pääasiassa klo 7:00 – 15:30 -välisille ajoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään pikimmiten jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 21.09.2017 - 09.10.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen ilmastointialan yritys. Työkohteina ovat omakotitalot, taloyhtiöt ja julkiset rakennukset Tampereella, Ylöjärvellä sekä ympäristökunnissa. Kohteet ovat pääasiassa uudiskohteita. Asiakkaina ovat kotitaloudet, yritykset ja julkisen sektorin edustajat. Toimeksiantajamme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista ilmastointiasentajaa. Työt alkavat nopealla aikataululla mahdollisimman pian aluksi vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä saattaa olla mahdollisuus työllistyä pidempi aikaisestikin.

Ilmastointiasentajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tekijän tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi hakijalta edellytetään voimassa oleva työturvallisuuskorttia sekä töiden joustavan suorittamisen takia oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tekijässä sosiaalisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Innostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.


Työnhakulomake »

Kivirakentaja / Viherrakentaja (Tampere)

Hakuaika 19.09.2017 - 13.10.2017.

Haemme nyt moniosaavaa kivi- / viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja lähialueilla. Työtehtävät koostuvat monipuolisista kivirakennustöistä sekä viherrakennustöistä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Tällä hetkellä työtä on varsinkin Lielahden suunnalla.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä vähintään vuoden veran. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus etenkin kivirakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin lumentuloon saakka.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Siivooja (Tampere)

Hakuaika 19.09.2017 - 06.10.2017.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan tekijän löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja sitä tehdään 7,5 tuntipäivässä ja 37,5 tuntia viikossa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Aiempi kokemus alalta ja vahauskoneen käyttötaito on hakijalle eduksi. Myös tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa, ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Ravintolatyöntekijä / kokki (Tampere)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Asiakkaamme on laadukkaita yksityisiä ikäihmisille suunnattuja palveluita tarjoava yhteisö. Etsimme nyt heille osa-aikaista ravintolatyöntekijää / kokkia keikkaluonteiseen työhön. Toimipiste sijaitsee Tampereen keskustan alueella. Työ alkaa sopimukseen mukaan heti.

Työ on sekä palvelukeskusravintola- että tilausravintolaolosuhteissa tehtävää monipuolista työtä. Hakijalta edellytetään aikaisempaa alan työkokemusta, erityisruokavalioiden hallintaa sekä keittiö- ja salitaitoja. Haettavalta henkilöltä edellytetään tarpeen niin vaatiessa kykyä valmistaa ruokaa sekä työskennellä asiakaspalvelutehtävissä. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta juhlatilaisuuksien hoitamisesta, voimassa olevaa hygieniapassia ja kassataitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, oikea asennetta sekä hyviä sosiaaliset taitoja,

Työ on pääsääntöisesti ma-su kahdessa vuorossa tehtävää päivätyötä pois lukien tilausravintolan asiakastilaisuudet, joiden aikataulut ovat tapauskohtaisia. Viikoittainen työaika vaihtelee.

Paikka täytetään jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae pikaisesti paikkaa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Halutessasi voit lisäksi lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen carita.tuli@click-hp.fi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 väillä Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Erikoispuhdistaja (Nokia)

Hakuaika 18.09.2017 - 02.10.2017.

Toimeksiantajayrityksemme on Nokialla sijaitseva menestyvä siivousalan perheyritys, jonka toiminta painottuu erikoispuhdistuksiin.

Haemme nyt toimeksiantajallemme reipasta erikoispuhdistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ensi alkuun vuoden 2017 loppuun. Hyvän työntekijän on tämän jälkeen mahdollista työllistyä pitkäaikaisesti toimeksiantajayrityksen palvelukseen.

Erikoispuhdistajan pääasiallinen työ on julkisten ja yksityisten asiakkaiden omistaman irtaimiston puhdistaminen eri menetelmin yrityksen hallilla. Osaamisen karttuessa työtä tehdään hallin lisäksi myös tiimeittäin tehtävänä kenttätyönä eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla - hakijan mahdollisuuksien mukaan muuallakin Suomessa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta joko siivous- tai rakennusalan työtehtävistä. Edellytämme hakijalta hyvää peruskuntoa työssä ajoittain käytettävän tiiviin suoja-asun vuoksi. Hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan myös myöhäisemmässä vaiheessa kenttätöissä, joissa käsitellään erilaisia työkoneita, kuten jyrsimiä ja leikkauskoneita. Hakijalta edellytetään lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja eduksi katsotaan ensiapu- ja tulityökortit. Hakijalla on oltava nuhteeton tausta, sillä työhön valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys. Myöhemmin myös satunnaiset huumeseulat ovat työn luonteen vuoksi mahdollisia.

Arvostamme hakijassa huolellista ja tarkkaa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme mukavan ja kannustavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja -välineisiin sekä työnkuvan, jossa taatusti pysyy hyvässä kunnossa!

Työtä tehdään arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Raskasajoneuvoasentaja, sähkö/automaatio/pneumatiika (Kangasala)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päälirakenteiden sekä säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tekijää monipuolisiin asennustehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu mekaanisten asennusten lisäksi sähkö-/automaatio-/pneumatiikka-asennukset. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä Alumaticin omille kirjoille.

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jonkin verran kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä. Hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi.

Työhön perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä. Otamme huomioon myöskin uran alkupuolella olevat nousevat lahjakkuudet - jos et siis vielä hallitse kaikkea tehtävänkuvaan liittyvää, voi oppivainen ja innostunut asenne korvata puuttuvaa kokemusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h / vko. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja (Tampere)

Hakuaika 13.09.2017 - 29.09.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Tampereen Hervantaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat pystykaraisen työstökeskuksen ohjelmoinnista ja käytöstä. Työstökeskuksena on Takang MCV1000, Fanucin ohjauksella. Ohjelmoinnissa käytössä on Wincam-ohjelmisto ja työ vaatii hakijoilta aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, ja mielellään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Arttu Palolampi puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija / Myyjä (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 11.10.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään asiakaspalvelutyöntekijää. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ensi alkuun 18.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle on tarkoitus tarjota töiden pitkäaikainen ja mahdollisesti vakituinen jatko tämän jälkeen. Työt aloitetaan vuokratyösuhteella.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan hyvä perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Syksyn aikana myös sunnuntaivuorot voivat olla mahdollisia. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Asiakaspalvelija / myyjä sesonkiapuun (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 06.10.2017.

Asiakasyrityksemme on Turussa, Helsingissä ja Tampereella toimiva vaatetusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajamme Tampereen myymälään kahta asiakaspalvelutyöntekijää kiireaputöihin viikkojen 41-44 ajaksi. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä viikon 41 aikana ja kestävät 4.11.2017 saakka. Hyvälle tekijälle voi tarjoutua jatkon työmahdollisuuksia yrityksen myöhempinä kiireaikoina esim. keväällä 2018.

Toimeksiantajamme tehtävä koostuu myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys on osa tehtävää. Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta reipasta ja aloitekykyistä asennetta myymälän ruuhkaisempiakin hetkiä varten. Tehtävässä aloittavalle tarjotaan tiivis, mutta kattava perehdytys työskentelyä varten yrityksen muun myymälätiimin toimesta.

Työtä tehtävässä tehdään keskimäärin viitenä päivänä viikossa (n. 25-30h / vko), työpäivien ajoittuessa pääasiassa ma-su -iltapäiville. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 26.09.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan kasvaessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Etenemismahdollisuuden huippuorganisaatiossa
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen betonitöihin (Tampere)

Hakuaika 08.09.2017 - 13.10.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Tampereen keskustassa sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentely korkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kaksi kertaa viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä. Työ alkaa todennäköisesti lokakuun lopulla.

Varaa haastatteluaika soittamalla tai täytä hakemus heti kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 8.00-16.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Kangasala)

Hakuaika 05.09.2017 - 25.09.2017.

Toimeksiantajamme on korkeaa laatua toimittava, hyvämaineinen pirkanmaalainen rakennusalan yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme nopealla aikataululla ammattitaitoista rakennustyöntekijää kiireapuun Kangasalan Vatialaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä 25.9. tai sopimuksen mukaan, ja kestävät arviolta 31.10. saakka.

Tehtävä pitää sisällään kattotuolien asennusta seinäelementtien päälle, räystäiden tekoa varastorakennuksiin sekä sirkkelillä tavaran katkomista. Hakijalta edellytetään rakennusalan koulutusta, jonkin verran työmaakokemusta, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välillä. Voit vaihtoehtoisesti hakea paikkaa täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Siivooja, osa-aikainen (Tampere)

Hakuaika 30.08.2017 - 06.10.2017.

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan tekijän löydyttyä mahdollisimman pian.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työtunteja viikkoa kohti kertyy lähtökohtaisesti noin 16-18 tuntia, ja töitä tehdään noin 5 tuntia 2-3 päivänä viikossa. Myös muut osa-aikaiset työajat ovat sovittavissa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Autonasentaja huoltokorjaamoon (Tampere)

Hakuaika 12.09.2017 - 28.09.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan nopealla aikataululla aluksi 4 kk vuokratyösuhteena, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä myös vakituisesti.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt. Edellytämme tekijältä tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä muutaman vuoden kokemusta autokorjaamotyöskentelystä. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Tampere)

Hakuaika 11.09.2017 - 25.09.2017.

Etsimme asiakkaallemme erittäin nopealla aikataululla ammattitaitoista itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa kiinteistöpuolen sähköasennuksiin. Työ on vuokratyösuhde ja se alkaa kiireisellä aikataululla, työtä on osaavalle tekijälle tarjolla loppuvuodeksi.

Työkohteet ovat pääasiassa kerrostalojen saneerauskohteita sekä jokusia uudiskohteita. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaalla lähinnä Tampereen ympäristössä ja Nokialla.

Tekijältä edellytetään sähköistysalan perustutkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta nimenomaan kiinteistöpuolen sähköasennuksista. Työmailla on pystyttävä työskentelemään itsenäisesti ja joskus yksin. Työn suorittaminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Jos olet etsimämme henkilö, hae tehtävää heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös halutessasi soittaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507, arkisin klo 8-16.


Työnhakulomake »

Työnjohtaja (Infra)

Hakuaika 23.08.2017 - 08.10.2017.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen infra- ja energiarakentamiseen sekä talotekniikkaan erikoistunut yritys. He etsivät nyt kauttamme työmailleen Pirkanmaalle 1-2 työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- vähintään kolmen vuoden työkokemusta infra- ja /tai rakennuspuolen työnjohtajan tehtävistä
- vankkaa kokemusta ja näyttöä työnjohdosta
- hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja paineensietokykyä
- jämäkkää ja itsenäistä toimintatapaa ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- oman auton käyttöä

Tehtävä tarjoaa:
- haasteelliset ja mielenkiintoiset työkohteet
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät yhteistyöverkostot, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin
- joustavan organisaation
- kilpailukykyisen palkan

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy Carita Tuli. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti TYÖNJOHTAJA -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 18.09.2017 - 01.10.2017.

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa on Tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen. Etsimme nyt asiakkaallemme elementtisuunnittelijoita betonielementtisuunnittelutehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, koulu- ja asuinrakennuksia. Työssä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä Teräsmaan omille kirjoille.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Voit kuitenkin olla myös vähemmän kokenut suunnittelutyöhön soveltuva ja alalle suuntautuva tekijälupaus. Työssä vaaditaan erityisesti täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »