Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Rakennusapulainen (Tampere)

Hakuaika 25.09.2018 - 09.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme syyskaudelle reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista on hakijalle hyötyä, mutta tarvittaessa kortti voidaan myös kurssittaa hakijalle. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään jo hakuaikana, joten täytä hakemus tehtävään heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Nokia)

Hakuaika 19.09.2018 - 04.10.2018.

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaan alueella toimiva kasvava talotekniikka-alan sähköasennus- ja sähkösuunnittelutyötä tekevä yritys, jonka työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita. Etsimme nyt heille erittäin pikaisella aikataululla ammattitaitoista sähköasentajaa määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja sitä on tarjolla jouluun asti. Osaavalla ja hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työllistymiseen.

Edellytämme hakijalta sähköalanperustutkintoa sekä muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta talotekniikka-alan sähköasennustöistä. Toivomme, että olisit tehnyt työtä uudiskohteissa, mutta myös saneerauskohteissa kuten esim. linjasaneerauskohteissa. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Työkohteet voivat vaihdella, joten ajokortti tehtävässä on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työssä edellytetään myös voimassa olevia työ- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Soita ja varaa aika haastatteluun arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507. Voit myös täyttää hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Elektroniikkatyöntekijä (Lempäälä)

Hakuaika 19.09.2018 - 19.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikkatyöntekijää yrityksen Lempäälässä sijaitseviin tuotanto-tiloihin. Työ alkaa viimeistään lokakuun puolivälissä. Työsuhde on vuokratyösuhde kestää aluksi 6 kuukautta.

Työtehtävä sisältää muun muassa elektroniikkakomponentteihin liittyvien keräysten tekoa, syöttölaitteiden käyttöä sekä latomista. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, vaan uusi työntekijä koulutetaan työhön helpomman tason työtehtävistä aloittaen.

Hakijan eduksi katsotaan elektroniikka-asentajan koulutus sekä juotoskokemus harrastuksen, koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Toivomme hakijalta myös elektroniikkakomponenttien perustuntemusta sekä kiinnostus alaa kohtaan.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana, 40 h/viikko.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Laiteasentaja maanrakennuspuolen matkatyöhön (Tampere)

Hakuaika 19.09.2018 - 04.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme laiteasentajaa Tampereelta käsin tehtävään matkatyöhön. Tehtävä täytetään nopealla aikataululla ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kyseessä on pitempi aikainen työ.

Laiteasentajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, ja se koostuu ensisijaisesti rakennus-työmailla tehtävistä maarakennuspuolen kaapelien ja putkien asennuksista. Asennettavat putket ovat polttonesteputkia. Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Valittavalta henkilöltä edellytämme kykyä putkiasennustehtäviin, putkiasennusala koulutusta ja osaamista.
Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä asennustehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli työturvallisuuskortti puuttuu, voidaan korttikurssi tarvittaessa suorittaa ennen töiden alkua. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatyössä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta. Työ on ajoittain hyvin kuormittavaa, minkä vuoksi hakijalta toivotaan hyvää fyysistä peruskuntoa.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä / puuelementtiasentaja

Hakuaika 19.09.2018 - 03.10.2018.

Pirkanmaalainen asiakasyrityksemme etsii kauttamme nopealla aikataululla ammattitaitoista puutaloelementtien asentajaa / valmistajaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun alkupuolella. Töitä on aluksi luvassa ainakin joulukuulle asti, jonka jälkeen hyville tekijöille voi tarjoutua pitkäaikaisempia työskentelymahdollisuuksia.

Työtehtävät koostuvat puutalojen seinä- ja kattoelementtien asennuksesta ja mahdollisesti kokoamisesta eri työvaiheineen. Rakennuspiirustusten lukeminen ja kokemus rakennustöistä on edellytys tehtävässä menestymiselle. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus vastaavasta työstä aiemmalta.

Työhön kulkemista varten hakijalle on myös eduksi oman auton käyttömahdollisuus ja B-ajokortti. Tehtävään soveltuu koulutuksen puolesta hyvin pohjaksi esimerkiksi rakennusalan perustutkinto.

Työtä tehdään alkuun arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Myöhemmässä vaiheessa työtä tehdään tarvittaessa kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro), johon toivomme myös hakijalta valmiuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Huoltoinsinööri (Tampere)

Hakuaika 17.09.2018 - 02.10.2018.

Aliko Oy Ltd on vuonna 1978 perustettu, CNC-ohjattuja levyntyöstökoneita konepajateollisuudelle valmistava suomalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu myös päämiehen (Messer cutting systems) poltto-, plasma- ja laserleikkauskoneiden välitys- ja huoltotoiminta. Yrityksellä on takanaan jo reilusti yli 1 300 konetoimitusta Suomeen ja ympäri maailmaa. Aliko Oy Ltd viettää 40-vuotisjuhliaan syyskuun 2018 lopulla. Lue yrityksestä lisää osoitteessa www.aliko.fi/.

Etsimme Aliko Oy Ltd:lle suorarekrytointitoimeksiantona huoltoinsinööriä koordinointityyppisiin työtehtäviin Tampereelle. Tehtävä on vakituinen, ja siinä on tarkoitus aloittaa sopivan henkilön löydyttyä lokakuun 2018 loppupuolella.

Huoltoinsinöörin työtehtävä koostuu pääasiassa varaosahankinnasta, varaosa- ja työkalukaupan hoitamisesta, huoltojen koordinoinnista, myyntilaskujen teosta, tuotetuen tehtävistä sekä tuotteiden hinnoittelusta. Myös varaston puolen ajoittaiset työtehtävät ovat osa työnkuvaa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustallaan insinöörikoulutus (esim. konetekniikan insinööri) sekä aiempaa työkokemusta konepajaympäristöstä. Aiempien työtehtävien kautta hankitusta CNC- tai levyntyöstökoneiden tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä. Tehtävässä voi menestyä esimerkiksi vasta valmistunut insinööri, tai pidemmältäkin ajalta alan kokemusta kerryttänyt henkilö. Työssä tarvitaan suomen lisäksi englannin kielitaitoa – muu kielitaito on plussaa, muttei pakollista.

Töitä tehdään yrityksen toimitiloissa Tampereen Hankkion alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä toimistotyöajoin.

Tarjoamme hakijalle mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen tehtävän vakaassa, maineikkaassa ja menestyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n aluejohtaja Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Huoltoinsinööri". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Huopakattoasentaja (Tampere)

Hakuaika 14.09.2018 - 28.09.2018.

Etsimme nyt asiakasyritykselle kattotyötulityökortilla varustettua huopakattoasentajaa. Käytännössä työssä tehdään korjauksia kattoihin eri kohteisiin ympäri Tamperetta. Aikaisempi kokemus huopakattojen asennuksesta on suotavaa.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät noin kuukauden. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa, klo. 7-15.30. Työ vaatii melko sateettomat olosuhteet. Voimassa oleva kattotyötulikortti on ehdoton edellytys.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Koneenkuljettaja kiinteistöhuoltoon (Tampere)

Hakuaika 13.09.2018 - 28.09.2018.

Toimeksiantaja on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille koneenkuljettajia pitkäaikaisiin työsuhteesiin Tampereella ja lähikunnissa tehtäviin kiinteistönhuoltotöihin. Työssä aloitetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy asiakasyrityksemme palvelukseen.

Koneenkuljettajan työssä vastataan määrättyjen piha- ja katualueiden huoltotöistä. Kesäkaudella työt ovat pääasiassa nurmikonleikkuuta sekä katu-, piha- ja torialueiden harjaus- ja pesutyötä. Talvikaudella työnkuva koostuu pitkälti lumien ja hiekoitusten parissa työskentelystä. Pääsääntöisesti käytettävänä työkoneena on Wille. Työ sisältää myös käsin tehtäviä kiinteistöhuollon ulkotöitä.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä ja kiinnostusta koneilla työskentelyn lisäksi tarvittaessa myös fyysiseen, käsillä tehtäviin käytännön töihin. Työssä vaaditaan B-luokan ajokortti. Mahdollinen tieturva 1 -kortti sekä C-ajokortti ja suoritettu kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hakijassa reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä välittömästi hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

C#-devaaja automaatioalalle (Tampere)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Asiakasyrityksemme Tampereen Koneautomaatio on innovatiivinen tamperelainen koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Haemme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta C#-devaajaa / koodaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää työtä teollisuuden asiakkaille. Edellytämme hakijalta teknillisten korkeakouluopintojen (esim. tietotekniikan pääaineopinnot; ohjelmistosuunnittelu tai käytettävyys) tai muun kokemuksen kautta hankittua kokemusta ja osaamista korkean tason ohjelmointikielistä (mm. C#).

Arvostamme hakijassa soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi:

- Rohkeutta ja itsevarmuutta tarttua työhön
- Halua kehittyä ja kasvaa tehtävän mukana
- Asiakaslähtöistä asennetta työhön
- Matkustusvalmiutta - työssä on mahdollista lyhyet työmatkat pääasiassa Euroopassa, mutta myös muualla ympäri maailman.

Tarjoamme:

- Innovatiivisen ja asiantuntevan työyhteisön
- Pitkäaikaisen työn
- Kasvuyrityksen mahdollisuudet
- Haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittymis- ja etenemismahdollisuuksineen
- Etätyömahdollisuuden tulevaisuudessa
- Mahdollisuuden kehittää osaamista automaatiokentällä (PLC, servot, robotit)

Tässä on oiva tilaisuus päästä kehittymään asiantuntijaksi sekä todelliseksi moniosaajaksi automaatioalalle! Kuulenhan sinusta pikaisesti ja keskustellaan lisää.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Devaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Automaatiosuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 12.09.2018 - 26.09.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää automaatiosuunnittelutyötä teollisuuden asiakkaille. Etsimme tehtävään opintojen (esim. automaatioinsinööri, AMK) tai työkokemuksen puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä, jolla on osaamista PLC-ohjelmoinnista (Beckhoff, Siemens, Omron). Mahdollinen C# ja/tai .NET -osaaminen katsotaan hakijan eduksi, mutta pakollista osaaminen ei kuitenkaan ole.

Tehtävä soveltuu hyvin automaatiosuunnittelun suhteen jo entuudestaan kokeneelle henkilölle, tai vaihtoehtoisesti uransa alkupuolella olevalle osaajallekin. Molemmissa tapauksissa avainasioita tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ovat vahva kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa pääasiassa klo 8:00-16:30 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia tehdä ajoittain (n. 50 päivää / vuosi) lyhyitä työmatkoja pääasiassa Euroopassa, mutta tarvittaessa myös muualla maailmassa.

Työntekijälle tarjotaan työskentelyä varten nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Myyjä / Asiakaspalvelija

Hakuaika 12.09.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt Punanaamio Oy:lle innokasta ja ripeäotteista myyjää Halloween sesongille. Työt alkavat viikolla 42 ja kestävät viikolle 44.

Työ koostuu käytännössä myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys kuuluu työnkuvaan. Työ on ajoittain hyvin hektistä ja vaatii nopeita otteita sekä paineensietokykyä.

Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Yrityksessä on käytössä tuntien tasoittumisjärjestelmä, niin että kolmelle viikolle tunteja tulee yhteensä 112,5h, enintään 48 tuntia viikossa. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Haluatko sinä varmistaa hauskan Halloweenin? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamio Oy:lle.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Toijala)

Hakuaika 05.09.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää hitsaajaa toimeksiantajallemme Toijalaan. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, ja tarkoituksenamme on löytää yritykseen vakituinen työntekijä.

Käytännössä työssä hitsataan pääasiassa mustaa rautaa MIGillä. Luokkahitsausvaatimuksia ei ole, mutta sauman tulisi olla siistiä. Tuotteina yrityksellä on erilaisia koneenosia ja valmiitakin tuotteita. Kuvien lukutaito on ehdoton edellytys työssä menestymiseen. TIG-osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, normaalisti 7-15.30 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä vakituisesti toimeksiantajamme omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 14.09.2018 - 01.10.2018.

Toimeksiantajayrityksemme on Suomen johtavia konsultointi- ja suunnittelutoimistoja, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen vahvuus perustuu kymmenien vuosien kokemukseen sekä kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin tarkoituksenmukaisesti. Toiminta-alue on kattava käsittäen infrasektorin, energia-alan, teollisuuden ja kiinteistösuunnittelun.

Etsimme nyt asiakkaallemme pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen rakennesuunnittelijaa Tampereelle osaksi parinkymmenen hengen nuorekasta tiimiä. Suunnittelukohteet ovat moninaisia ja niistä vahva osuus on teollisuudella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja osittain vaativia. Jokainen kohde on ainutlaatuinen luoden monipuolisen, mielenkiintoisen ja antoisan työkentän. Suunnittelutyössä käytetään ajanmukaisia työvälineitä. Suunnittelukohteiden rakenteet koostuvat pääosin teräs- ja teräsbetonirakenteista.

Etsimällämme henkilöllä on rakennus- tai diplomi-insinöörin koulutus ja mielellään kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävästä. Lähtökohdan tehtävässä menestymiseen luo hyvä maatemaattinen osaaminen – hyvät laskentataidot, FEM-laskentaosaaminen on plussaa. Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmien hallitseminen. Työskentelysi on täsmällistä, huolellista, tarkkaa ja vastuullista. Tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkisin aikavälillä klo 08:00 – 16:30 tehtävää päivätyötä. Työaika on liukuva. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä asiakasyrityksemme kirjoilla.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa asiallisella palkalla. Tässä sinulla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen alan aitiopaikalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Alumiinihitsaaja (Siuro)

Hakuaika 23.08.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt alumiinin jatkojalostukseen erikoistuneelle toimeksiantajallemme osaavaa alumiinihitsaajaa pitkäaikaiseen työhön. Työkohde sijaitsee Nokian Siurossa.

Käytännössä työssä valmistetaan konepajatuotteita 1,5-10mm vahvuisesta alumiinista. Työ on pääsääntöisesti TIG-hitsausta, mutta myös MIG-hitsaustaidot ovat välttämättömiä työssä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kuvanlukutaitoa.

Etsimme luokkahitsaustasoista tekijää, mutta luokkien voimassa olo ei ole välttämätöntä. Uusi tekijä perehdytetään tehtävään, mutta tarkoituksena olisi aloittaa itsenäinen työskentely nopeasti. Trukinajotaito ja kokemus nostureista katsotaan eduksi.

Työtä tehdään arkisin 6-14.30 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille. Työt aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Halitsetko alumiinihitsauksen salat? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509

Työnhakulomake »

Pumppu- / betoniauton kuljettaja

Hakuaika 06.08.2018 - 05.10.2018.

Etsimme nyt pitkillä perinteillä toimivalle Laurilan Betonille osaavaa ja työintoista kuljettajaa, joko pumppu- tai rännipurkuautoon. Työ on pitkäaikainen ja se aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta pumppu- tai rännipurkuauton kuljetuksesta. Kuljettajalta vaaditaan myös voimassa olevaa C-ajokorttia, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia.

Autojen lähtöpiste sijaitsee Kyröskoskella ja työkohteet vaihtelevat noin sadan kilometrin säteellä. Työ on arkisin tehtävä kokopäivätyö ja kesäaikaan vaatii myös valmiutta tehdä tarvittaessa pidempää päivää.

Löytyykö sinulta tarvittava pelitaito betonin kuljetukseen? täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509. Soittamalla pystyt myös nopeuttamaan hakemuksesi käsittelyä. Ei suoria yhteydenottoja Laurilan Betoniin.

Työnhakulomake »

Viherrakentaja / Kivirakentaja (Tampere)

Hakuaika 06.08.2018 - 05.10.2018.

Haemme nyt viherrakentajaa Kiantti Oy:lle työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja Kangasalla. Työkohteita saattaa olla myös muualla Pirkanmaalla. Työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennus- ja kivirakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin. Töitä on tarjolla koko viherrakennuskaudeksi aina loppusyksyyn ja työt on tarkoitus aloittaa heti.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan tai kivirakentajan työtehtävistä, mutta kokemuksen puutetta voit paikata väkevällä asenteella ja oppimisinnolla. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvallisuuskorttia. B-ajokortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. Tarvittaessa pystymme järjestämään jonkin puuttuvan turvakortin koulutuksen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »