Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Viherrakentaja (Pirkanmaa)

Hakuaika 22.06.2017 - 21.07.2017.

Haemme nyt moniosaavaa viherrakentajaa työskentelemään eri kohteissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla tulevana viherrakennuskautena. Viherrakentajan työtehtävät ovat monipuolisia viherrakennustöitä erilaisissa kohteissa asuinrakennusten pihoista tienvarsiin.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta viherrakentajan työtehtävistä muutaman vuoden ajalta. Tärkeitä ominaisuuksia hakijassa ovat kiinnostus viherrakentamista kohtaan, hyvät kädentaidot, huolellisuus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Viherrakennuskoneiden käyttötaidot sekä tieturva- ja tulityökortit katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 7:00-15:30 välisenä aikana, 40 tuntia viikossa. Töitä olisi näillä näkymin viherrakennuskauden loppuun.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti kotisivuillamme www.click-hp.fi/. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-15:00, rekrytointiassistentti Arttu Palolampi, puh. 050 4116509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja (Parkano)

Hakuaika 19.06.2017 - 04.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa Parkanon ja pohjoisen Ylöjärven alueille. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt kestävät vähintään alkuun kesäajan (kesä-elokuu). Hyvälle työntekijälle voi tarjoutua pitkäaikaisia työskentelymahdollisuuksia tämän jälkeen.

Työt koostuvat itsenäisesti tehtävistä talosähköasennuksista sekä teollisuuden automaatioasennuksista. Edellytämme työntekijältä jonkin verran kokemusta aiemmalta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapu 1 -kortteja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 15:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

LV-asentaja (Tampere)

Hakuaika 19.06.2017 - 01.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää LV-asentajaa monipuolisiin kiinteistöjen LV-asennustehtäviin. Asiakasyrityksemme pääpaino on uudisrakentamisen puolella ja käynnissä olevat työmaat ovat mm. päiväkoteja ja julkisia palvelutaloja. Työssä aloitetaan ensi alkuun Tampereen työmaalta, joka kestää kesäkuulta vuoden 2017 loppuun. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Alan ammattikoulutusta ja aiempaa kokemusta omatoimisesti tehtävistä uudispuolen LV-asennuksista
- Mahdollisuuksia tehdä Tampereen alueen töiden lisäksi ajoittain matkatöitä myös muualla Suomessa
- Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme:

- Vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- Tiiviin työyhteisön tuen

Mahdollinen hitsausosaaminen katsotaan hakijan eduksi. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Sähkö-/automaatioasentaja, JIS-Automation Oy (Tampere)

Hakuaika 16.06.2017 - 05.07.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Etsimme nyt JIS-Automation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua sähkö-/automaatioasentajaa osaksi energistä tiimiään. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiojärjestelmien kaapelointi-, asennus- ja kytkentätöistä sekä järjestelmien testauksesta. Tehtävässä työskennellään Tampereella ja sen lähialueilla. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

- Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa
- Aiempaa työkokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista
- Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan
- Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

Tarjoamme hakijalle:

- Erinomaisen tilaisuuden jatkaa kehittymistä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi
- Kiinnostavan ja pitkäaikaisen työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
- Kilpailukykyisen palkan

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Kojeistoasentaja, JIS-Automation Oy (Pirkkala)

Hakuaika 09.06.2017 - 05.07.2017.

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

JIS-Automation Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, haemme yritykseen seuraavia huipputyyppejä - oletko se sinä? Nyt etsimme kojeistoasentajaa vakituiseen tehtävään. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, ja tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kojeistoasentajan työtehtävät koostuvat automaatiokeskusten kokoonpano- ja johdotustöistä. Tehtävässä menestyy työn suhteen korkealle motivoitunut henkilö, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta automaatiokeskusten kokoonpanotöistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään yrityksen toimitiloissa Pirkkalassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kojeistoasentaja/-testaaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 07.06.2017 - 26.06.2017.

Toimeksiantajamme on ympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys ja yksi alansa edelläkävijöitä Suomessa. Heidät tunnetaan alansa ammattitaitoisista palveluista. Etsimme heille nyt kaivinkonekuljettajaa kaatopaikalla tapahtuvaan maansiirtoon, murskan syöttöön, lajittelutehtäviin ja kuormaustehtäviin Tampereelle. Arvostamme myös osaamista pyöräkoneen ja dumpperin kuljettamisesta. Työ on arkisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot) tehtävää työtä.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviä on tiedossa vaihtelevasti eri pituisia jaksoja. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 06.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista LVI-asentajaa viemäriasennuksiin Tampereen keskustan tuntumaan. Tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja projekti kestää elokuun loppuun saakka.

Työ koostuu pääasiassa pohjaviemärien asennuksista uudisrakennustyömaalla. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus ja jonkin verran aiempaa kokemusta viemäriasennuksista. Työ vaatii piirustustenlukutaitoa ja tasolaserosaamista. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja: Arttu Palolampi, 050 411 6509, 9:00-15:00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kirvesmies (Tampere)

Hakuaika 06.06.2017 - 06.07.2017.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla aloittelevaa kirvesmiestä Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt kestävät arviolta kaksi kuukautta, mahdollista jatkoa saattaa olla tiedossa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kirvesmiehen tehtäviä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on rakennusalan perustutkinto, perustuntemus työkaluista ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta monipuolisista rakennustöistä. Työ edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 15:00 välillä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Asentaja / hitsaaja (Kangasala)

Hakuaika 06.06.2017 - 05.07.2017.

Toimeksiantajayrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Alumatic Oy:n toiminnan laajentuessa edelleen, etsimme nyt heille hitsaustaitoista asentajaa raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtävä on pitkäaikainen, ja työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä elokuussa 2017.

Asentajan / hitsaajan työtehtävä koostuu etupäässä raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä hitsaus- ja asennustöistä. Etsimme tehtävään nyt henkilöä, jolla on taustallaan perustason osaamista esimerkiksi rautarakenteiden, rosterin ja/tai alumiinin hitsauksista ja mahdollisista asennustöistä. Arvostamme hakijassa ennen kaikkea innostusta ja kiinnostusta oppia raskaaseen kuljetuskalustoon liittyviä hitsaus- ja asennustöitä. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista huolloista.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja rosteria, joiden käsittelyyn saa tarvittaessa tarkempaa opastusta asiakasyrityksestämme. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja luokkia, mutta hakijalta toivotaan kuitenkin halukkuutta luokkien myöhempää suorittamista varten. Sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan mahdollinen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh. 050 411 2705. Ei suoria yhteydenottoja Alumatic Oy:lle!

Työnhakulomake »

Rakennesuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 01.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme toimeksiantajayrityksellemme Suunnittelu Teräsmaa Oy:lle Tampereelle rakennesuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rakennesuunnittelija vastaa useiden erityyppisten korjaus- ja uudiskohteiden kuten asuintalojen, päiväkotien, palvelutalojen sekä liike- ja toimistokiinteistöjen rakennesuunnittelusta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa AutoCAD LT -ohjelmistolla.

Etsimällämme henkilöllä on rakennusinsinöörin koulutus. Työkokemus vastaavista tehtävästä on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävässä arvostetaan huolellisuutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Tehtävään kuuluu asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme Teräsmaan omille kirjoille. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Suunnittelu Teräsmaa Oy vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Elementtisuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 31.05.2017 - 30.06.2017.

Asiakasyrityksemme Suunnittelu Teräsmaa on Tamperelainen rakenne- ja elementtisuunnittelun vahva ammattilainen. Etsimme nyt asiakkaallemme elementtisuunnittelijoita betonielementtisuunnittelutehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa uusia palvelutalo-, koulu- ja asuinrakennuksia.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta, rakennusinsinöörin koulutus on eduksi. Tekijä hallitsee AutoCAD-ohjelman käytön. Arvostamme työkokemusta ja sitä kautta osaamista elementtisuunnittelijan tehtävässä. Työssä vaaditaan erityisesti täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävään tulee myös kuulumaan asiakaskäyntejä, neuvotteluja ja kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa, joten asianmukaiset sosiaaliset taidot ovat eduksi.

Tehtävässä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Asiakasyrityksemme vahvana alan ammattilaisena tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän innostavassa ja hyvän ilmapiirin joukkueessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Asbestinpurkaja / asbestityönjohtaja (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Toimeksiantajamme on rakennusalan yritys, joka tekee rakennusten vahinko- ja kosteuskartoituksia, märkätilavalvontaa, purku- ja kuivausurakointia, erikoispuhdistuksia, sisäilma- ja mikrobitutkimuksia ja korjausrakentamista. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen seudulla.
Yrityksen toiminta perustuu nopeaan, joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Laaja kumppanuusverkosto takaa vahvan ja monipuolisen ammattitaidon kullekin tehtävälle.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme asbestipurkutöistä vastaavaa tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Myös tavanomaiset purkutyöt kuuluvat tehtäviin. Kohteet ovat pääosin saneerattavia kohteita. Työntekijälle tarjotaan asianmukaiset työvälineet, työvaatetus ja suojaimet. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 välillä. Työ alkaa 4 kk:n vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Tehtävään vaaditaan asbestipurkutyölupa ja työturvallisuuskortti. Asbestipurkutyön työnjohtajan koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hakijassa tehtävään soveltuvaa kokemusta, oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, joustavuutta sekä reipasta ja sinnikästä työasennetta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen kotisivuillamme http://www.click-hp.fi.
Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Tasoitemies/ Rappaaja (Tampere)

Hakuaika 20.06.2017 - 03.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tasoitemiestä/rappaajaa pientalojen julkisivurappauksiin Tampereelle ja ympäristökuntiin. Työt alkavat nopealla aikataululla heti ja kestävät arviolta kaksi kuukautta, osaavalle tekijälle työtä voi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työ on vuokratyö.

Työ on käsityönä manuaalisesti tehtävää ohut rappausta. Konerappausta tässä työssä ei tarvitse hallita. Työmailla ei ole apumiestä, joten kaikki työvaiheet tehdään itse, esim. laastit ja tasoitteet sekoitetaan itse. Työtä tehdään telineillä.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista tasoite- tai rappausöistä. Rakennus- tai pintakäsittelyalan peruskoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Tekijän on kyettävä työskentelemään itsenäisesti yksin työmaalla. Työn tekeminen edellyttää hakijalta erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijalle hyötyä työmaille kulkemisen kannalta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varaa aika haastatteluun soittamalla rekrytointikonsultti Carita Tulille, 050 411 6507, arkisin klo 8.00 – 16.00. Täytä myös hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kevät- ja kesäsesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä kesän sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työssä aloitetaan säiden mukaan huhti-toukokuulla. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita kaivinkoneen perämiehiä Tampereen seudulle. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta sekä yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 07.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Aikaisempi kokemus maanrakennuspuolen pihatöistä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Ohutlevytyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Toimeksiantajamme on tamperelainen metallialan alihankintayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja asentaa mittatilaustyönä monimuotoisia ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita. Yrityksen toiminta perustuu pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan osaamiseen, sitoutuneeseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan, korkeaan laatuun sekä asiakasluottamukseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme ohutlevytyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ koostuu ohutlevytöistä, joissa materiaaleina ovat vahvuudeltaan 1-3 mm alumiini- ja RST-levyt. Käytössä on nykyaikainen ja turvallinen konekanta. Tuotteet valmistetaan moninaisiin käyttötarkoituksiin, kuten rakennusten sisustuksen viimeistelyyn, hissien sisustoihin ja edustoihin sekä veneiden varusteluihin. Tehtävään kuuluu valmistuksen lisäksi tuotteiden asennus kohteisiin. Toiminta-alueena on pääasiassa Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Jokainen tilaus on yksilöllinen, joten tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia.

Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajan kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Toivomme hakijalta:

- Kokemusta metallilevytyöstä
- Hitsaustaito – alumiini ja / tai RST
- Levytyön perusteiden ymmärrys – leikkaus, särmäys, aihiomittojen laskenta
- Kokemusta konepajan tyypillisimpien koneiden, laitteiden ja työkalujen käytöstä
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Joustavaa asennetta sekä toimeliasta ja oma-aloitteista työotetta
- Normaalia fyysistä kuntoa

Tarjoamme hakijalle:

- Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten metallialan mittatilaustöiden parissa.
- Hyvän ja kannustavan työyhteisön ja sen tuen
- Modernit ja turvalliset työvälineet
- Siistit ja asialliset puitteet työskentelyyn

Töitä tehdään arkisin klo 7:00 – 15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 06.03.2017 - 21.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäsesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat säiden mukaan huhti-toukokuun 2017 aikana. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen. Lisäksi B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Tehtävä edellyttää lisäksi täysi-ikäisyyttä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastattelut tehtävään käydään jo hyvissä ajoin kevään aikana, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

LVI-Projektipäällikkö (Tampere)

Hakuaika 21.06.2017 - 10.07.2017.

Asiakkaamme AX-Suunnittelu on neljän yhtiön vuonna 1993 perustettu yritysryhmä - teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto. AX-Suunnittelun laajimman kokonaisuuden muodostaa talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. AX-Suunnittelun palvelut perustuvat korkeatasoiseen osaamiseen sekä haluun vastata asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin.

Insinööritoimisto AX-LVI Oy on yksi AX-Suunnittelu -yritysryhmän neljästä yhtiöstä. Etsimme nyt heille LVI-projektipäällikköä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Projektipäällikön tehtävään kuuluu LVI-suunnittelu ja LVI-suunnitteluprojektien hallinnoiminen. Hallinnoimiseen liittyy mm. asiakkaiden tarpeiden selvitys, suunnittelun toteutuksesta vastaaminen ajallisesti ja taloudellisesti, suunnitteluhenkilöresurssien määrittely, suunnittelun ohjaus, laadun hallinta, kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sekä projektiseuranta / -valvonta. Johtamasi suunnitteluryhmän koko on tyypillisesti 2-10 henkilöä. Toiminta-alue on pääsääntöisesti Pirkanmaa, mutta kohteita saattaa sijaita muuallakin Suomessa. Projektipäällikkö huolehtii projektin toteutuksesta ja onnistumisesta sovitun mukaisesti. Tekijällä on asiantuntijan ominaisuudessa velvollisuus osittain toimia myös koulutustehtävissä omassa työyhteisössä.

Projektit koostuvat hyvin erityyppisistä rakennuksista kuten oppilaitos-, teollisuus-, kauppakiinteistö-, asuin- ja sairaalarakentamisen kohteista. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa MagiCAD-ohjelmistolla. Etsimällämme henkilöllä on LVI-insinöörin tai LVI-DI:n koulutus ja mielellään useamman vuoden kokemus suunnittelutyöstä ja projektinhoidosta. Arvostamme luotettavuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Olet mukava, huumorintajuinen ja joustava tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä into työskennellä erilaisten rakennusprojektien ja ihmisten kanssa.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv liukuvasti klo 07:00 – 17:00.

Tarjoamme hyvän ja monipuolisen työpaikan viihtyisässä ja mukavassa työilmapiirissä merkittävillä etuuksilla sekä asianmukaisen palkkatason.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »