Etusivu / Avoimet työpaikat, Tampere
 
Avoimet työpaikat, Tampere
Leipomotyöntekijä (Lempäälä)

Hakuaika 24.05.2018 - 01.06.2018.

Toimeksiantajamme on gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo Lempäälästä. Etsimme ahkeraa, ammattitaitoista ja joustavaa leipomotyöntekijää kesälomantuuraukseen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti leipomon eri työtehtäviä, kuten taikinojen tekoa, leipomista, paistamista sekä pakkaamista.

Työ vaatii aiempaa työkokemusta leipomotyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä edellytetään myös voimassa olevaa hygieniapassia.

Työpiste sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä ja työaika sijoittuu klo. 6-21 välille. Työtä tehdään, joko yhdessä päivävuorossa tai kahdessa vuorossa, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä ja se kestää syyskuun alkupuolelle.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta leipomotyöstä? Saatat olla etsimämme henkilö, joten soita ja varaa haastatteluaika, ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen (Kangasala)

Hakuaika 24.05.2018 - 08.06.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme riuskaa rakennusapulaista Kangasalla sijaitsevalle rivitalotyömaalle. Työt alkavat 11.6. ja kestävät arviolta kaksi kuukautta. Käytännössä työt sisältävät esimerkiksi rivitalon rungon tekoa, sisäkattojen koolausta ja höyrysulkumuovin asennusta. Töitä tehdään 40 tuntia viikossa 7.00-15.30.

Työssä vaaditaan rakennusalan koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta rakennuksilta tai vastaavista työvaiheista. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturvakorttia, tarvittaessa kortti voidaan kuitenkin päivittää meidän kauttamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Työnhakulomake »

Toimistosihteeri (kesätyö)

Hakuaika 24.05.2018 - 04.06.2018.

Asiakkaamme on perinteinen pirkanmaalainen leipomotuotteita valmistava yritys. Etsimme nyt heille
reipasta ja oma-aloitteista toimistosihteeriä Ylöjärvelle. Työ on 5 viikon mittainen kesätyö ja alkaa 2.7.2018. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Toimistosihteerin työtehtävät koostuvat normaalien toimistotöiden lisäksi puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä ja tilausten vastaanotosta. Tekijä perehdytetään tehtävään ennen varsinaisen työn alkamista.

Edellytämme hakijalta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutyöstä sekä hyvää tietokoneen käsittelytaitoa. Arvostamme kaupallisen alan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Oletko hakemamme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 rekrytointikonsultti Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Tampere)

Hakuaika 23.05.2018 - 11.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme Insinööritoimisto AX-LVI Oy:lle Tampereelle itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähkösuunnittelijaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen kiinteistösähkön ja jakeluverkon suunnittelutehtäviin. Tehtävässä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Sähkösuunnittelijan tehtävässä vastataan omatoimisesti ja kokonaisvaltaisesti sähkösuunnittelusta erityyppisiin rakennuskohteisiin kuten oppilaitos-, teollisuus-, kauppakiinteistö-, asuin- ja sairaalarakentamisen kohteisiin. Tarvetta on moniosaajalle, jolla on osaamista myös jakeluverkon (keskijännite) suunnittelusta ja sähköverkkojen laskennasta. Suunnittelu tapahtuu pääasiassa MagiCAD-ohjelmistolla. Etsimällämme henkilöllä on sähköinsinöörin koulutus ja mielellään aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta. Arvostamme myös työkokemusta sähköasennuksista. Olet mukava, huumorintajuinen ja joustava tiimityöskentelijä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv liukuvasti alkaen klo 07:00 – 9:00.

Tarjoamme hyvän työpaikan viihtyisässä työympäristössä ja mukavassa työilmapiirissä merkittävillä etuuksilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastattelu. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Autonasentaja (kesätyö)

Hakuaika 23.05.2018 - 04.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista autonasentajaa monimerkkihuoltamoon Tampereelle. Työ on kesälomasijaisuus kesä-elokuun ajaksi ja on vuokratyösuhde. Osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pitempi aikaisesti.

Autonasentajan työnkuvaan kuuluu mm. henkilautojen määräaikaishuollot, vauriokorjaukset, autosähkökorjaukset, ilmastointihuollot, päästömittaukset, ohjauskulmien säädöt ym. Tekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä työkokemusta auto- korjaamotyöskentelystä sekä vianetsintälaitteiden tuntemus. Hakijalle katsotaan ehdottomaksi eduksi autosähkötöiden hallinta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä halua uuden oppimiseen sekä joustavaa asennetta työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu myös opintojensa loppupuolella tai työuransa alkupäässä olevalle tekijälle.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Carita Tuli, p. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Maalari, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita kesän ajalle Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi, mutta tarvittaessa työturvallisuuskortti voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Maanrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme kesäajalle reippaita maanrakennusapulaisia Tampereen seudulle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Etsimme henkilöitä, joilla on hieman aiempaa kokemusta kaivinkoneen kuljettajan apuna toimimisesta tai yleisluontoista aputöistä (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.). Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa kortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten jos kiinnostuit tehtävästä, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointiassistentti Anniina Leposelta puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 8.00–16.00. Voit hakea tehtävään myös alta löytyvän linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Viherrakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia apulaisia piha- ja viherrakennusalan kesätöihin Tampereella ja lähikunnissa sijaitseville työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Tehtävät ovat aputyöluonteisia viherrakennuspuolen töitä, kuten kasvien istutustyötä, nurmikon perustamista ja haravointia sekä avustavia kiviasennustöitä. Pääsääntöisesti toimit alan ammattilaisen apuna, joten aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei vaadita. Riittää, että asenne ja fyysinen kunto ovat kohdallaan.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita ja työtä tehdään ulkona vaihtelevissa sääolosuhteissa, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä. Esimerkiksi kuntosaliharrastus antaa hyvän pohjan työssä menestymiselle. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit (työturva ja/tai tieturva 1) luetaan hakijan eduksi. Tarvittaessa työturvallisuuskortteja voidaan myös kurssittaa hakijalle.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa klo 7.00–16.00 välisenä aikana, joten illat ja viikonloput jäävät vapaaksi.

Kesän aikana saat työsuhde-etuna paljon liikuntaa, raitista ulkoilmaa ja erinomaisen elinvoimaisen olotilan!

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen, kesätyö (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 06.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesän sesongille Tampereelle ja Tampereen lähialueen työmaille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyyn saakka.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, purkujätteen kantamista, rakennussiivousta ja muita avustavia rakennustehtäviä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi aiemmista kesätyö- tai työharjoittelujaksoista on hakijalle hyötyä. Myös voimassa olevasta työturvallisuuskortista on hakijalle hyötyä, mutta tarvittaessa kortti voidaan myös kurssittaa hakijalle. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuudesta on hakijoille etua töihin kulkemisen kannalta.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8.00–16.00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Anniina Leponen puh. 050 411 6510.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettaja matkatöihin (Tampere)

Hakuaika 22.05.2018 - 04.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettajaa Tampereelta käsin tehtäviin matkatöihin. Tehtävä täytetään nopealla aikataulutuksella ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Yhdistelmäajoneuvon / kaivinkoneen kuljettajan tehtävä asiakasyrityksessämme on monipuolinen, koostuen yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta, rakennustyömailla tehtävästä kaivinkoneurakoinnista sekä tarvittaessa myös lapiointi- ja asennustyyppisistä tehtävistä (mm. kaapelien ja putkien asennukset, rakennusten pohjien teko, maa-aineksen tiivistäminen sekä raudoitusten ja betonivalujen teko). Töiden lähtöpaikkana toimii yrityksen Tampereen toimitilat, josta käsin työskennellään työkohteissa eri puolella Suomea.

Tehtävään etsimämme henkilö on työskennellyt aiemmin vastaavan tyyppisissä tehtävissä. Työskentelyn perusedellytyksiä ovat BECE-ajokortti, suoritetut direktiivikortin mukaiset koulutukset sekä voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia työskennellä matkatöissä ja halukkuutta tehdä tarvittaessa pitkääkin työpäivää asiaan kuuluvia lakisääteisiä korvauksia vastaan. Majoitus matkatöissä järjestetään asiakasyrityksemme toimesta.

Arvostamme hakijassa luotettavuutta, säännöllisyyttä ja hyvää asennetta tehtäviä töitä kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävää, hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Tampere)

Hakuaika 18.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme MJL Kuljetus Oy:lle maanrakennustyöntekijää Pirkkalan lentokentällä tapahtuvaan kiitoradan laajennustyöhön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti ja kestää arviolta elokuun loppuun. Työaika on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä 8 h / pv.

Työtehtävät koostuvat monipuolisesti lapiotöistä ja perämiehen töistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu kauhakuormaajalla tehtävää ajoa ja jyrän käyttöä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme asianmukaisen palkan ja mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa merkittävää liikenneyhteyksien asemapaikkaa. Sopimusjatko on mahdollinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Tarjoilija osa-aikainen (kesätyö)

Hakuaika 17.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme ravintola-alan asiakasyrityksellemme osa-aikaista tarjoilijaa ruokaravintolaan Kangasalan Lentolaan. Työ on kesätyö ja alkaa vapaapäivätuuraajana heti ja kesälomatuuraajana 18.6. 2018.
Työsuhde on vuokratyösuhde ja kestää kaksi kuukautta.

Valittavalta tekijältä edellytetään monipuolista ammattitaitoa ravintola-alalta ja monipuolista työkokemusta kuten á la carte-, sali-, baarityöskentelystä sekä voimassaolevia hygienia- ja anniskelupasseja. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, koska ajoittain ravintolassa työskennellään yksin. Arvostamme iloista ja reipasta olemusta sekä joustavuutta tarvittaessa työaikojen suhteen.

Työtä tehdään aluksi 3 - 4 päivänä viikossa ja 18.6. alkaen 5 päivänä viikossa 6 tuntia/päivä. Työajat ovat ma-to klo 10 - 22 välillä ja viikonloppuisin pe klo 10 - 24, la klo 11 - 24 ja su klo 11 -19 välillä.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Työnhakulomake »

Putkiasentaja (Tampere)

Hakuaika 17.05.2018 - 01.06.2018.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs ja hyvämaineinen putkiasennusliike Pirkanmaalla. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta itsenäiseen työhön kykenevää putkiasentajaa Tampereelle. Työssä on mahdollista aloittaa vaihtoehtoisesti joko kesäkuun alussa (esim. 4.6. alkaen, sovittavissa) tai kesän loma-ajan jälkeen elokuussa. Työssä aloitetaan neljän kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen pätevä tekijä työllistyy asiakasyrityksen omille kirjoille.

Työ koostuu lämpö- ja vesijohtojen, viemäreiden sekä jäähdytysverkostojen asennuksista uudisrakennustyömailla. Ensi alkuun töitä tehdään Vuoreksen ja Santalahden uudiskerrostaloalueilla Tampereella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta itsenäisistä putkiasennustöistä. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Mahdollinen hitsausosaaminen sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana 40 tuntia viikossa ja 8 tuntia päivässä.

Tarjoamme hakijalle hyvän ja mielenkiintoisen työn maineikkaassa, vakaassa ja pitkäaikaisessa yrityksessä.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista. Soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Rakennusapulainen betonitöihin (Ylöjärvi)

Hakuaika 17.05.2018 - 01.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksillemme riuskaa rakennusapulaista Ylöjärven taksiaseman läheisyydessä sijaitsevalle työkohteelle. Työ on hyvin fyysistä, ja vaatii myös rauhallista luonteenlaatua, sillä rakennuksen noustessa, myös työskentelykorkeus nousee.

Työt sisältävät pääosin betonin sekoittamista myllyssä ja levittämistä osoitettuihin paikkoihin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on perusedellytys tehtävän hoitamiseen.

Työ alkaa arviolta viikolla 23 ja päättyy viikolla 33. Tämän jälkeen myös töiden jatkuminen on mahdollista. Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kolme kertaa viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä. Mahdollista kuitenkin on, että töitä riittää täyteen viisipäiväiseen viikkoon.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Täytä hakemus välittömästi kotisivuillamme osoitteessa alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelutiedusteluista ja muista lisätiedoista vastaa arkisin rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, 050 411 6509, 9.00-16.00 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Kuorma-auton kuljettaja (Tampere)

Hakuaika 16.05.2018 - 04.06.2018.

Etsimme nyt toimeksiantajallemme Keräyspaperi Kari Toivonen Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa pakkaavalla jäteautolla tapahtuvaan paperinkeräysajoon. Toiminta-alueena on Tampere ja ympäristökunnat (Tampere, Nokia, Lempäälä). Työtä on tiedossa aikavälille 15.6. - 30.09.2018, eli 3.5 kk. Työaika on ma - pe klo 8-16 liukumalla. Työ on vapaata, mutta vastuullista. Hyvälle tekijälle mahdollisuus jatkosopimukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta jäteajosta
- Aluetuntemusta
- Ammattipätevyyttä
- Pirkanmaan jätehuollon ajohallintajärjestelmän (TCS) tuntemusta
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja -taitoa
- Joustavuutta, täsmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- Normaalia fyysistä kuntoa
- Tarkkaavaisuutta ja maltillisuutta liikenteessä

Tarjoamme asianmukaisen palkan, vaihtelevan ja kivan kuljetusalan työn sekä mukavan ilmapiirin työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Tampere)

Hakuaika 15.05.2018 - 28.05.2018.

Toimeksiantajamme on pirkanmaalainen maanrakennusalan palveluita tarjoava yritys Etelän Talotarha Oy, jolle nyt etsimme kaivinkoneenkuljettajaa infranrakentamistyöhön. Tehtäviin kuuluu kumitela-alustaisen ja liukuohjattavan kuormaajan käyttö. Kalusto on nykyaikainen ja tarjoaa mukavat työskentelyolosuhteet. Toiminta-alueena on pääasiassa Tampereen kaupunki ja sen naapurikunnat. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7:00 – 15:30 tehtävää päivätyötä.

Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja työtä on hyvälle tekijälle tarjolla arviolta kauden loppuun asti.

Edellytämme hakijalta:

- maanrakennusalan peruskoulutusta tai kokemusta rakennusalan töistä
- jonkin verran kokemusta maanrakennusalan töistä
- rakennekuvien lukutaito
- laserin käyttötaito, pinnat oikeaan korkoon
- työturvakorttia, tieturva- ja tulityökortti eduksi
- yrittäjähenkisyyttä, asiakaspalveluasennetta ja mielenkiintoa alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden syventää maanrakennusalan osaamistasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa haastatteluaika. Voit myös vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Pesuautonkuljettaja / Kiinteistöhuoltaja

Hakuaika 04.05.2018 - 01.06.2018.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kesäkauden ajaksi C-kortin ja ammattipätevyyden omaavaa kiinteistöhuoltajaa pesuautonkuljettajaksi ja ulkotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamua ja iltaa. Iltavuoroviikkoina päätehtävänä on torin pesu ja kuivaus pesu- ja imuauton kanssa. Aamuvuoroviikkoina työt ovat kiinteistöhuollon yleisiä ulkotöitä, kuten ruohonleikkuuta.

Työssä vaaditaan voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys. Työt kestävät koko kesän ajan ja tarvittaessa jatkuvat myös syksylle.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Arttu Palolampi, p. 050 411 6509. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Ajojärjestelijä (Lempäälä)

Hakuaika 30.04.2018 - 01.06.2018.

Toimeksiantajamme on hyvämaineinen ja luotettava kuljetusalan yritys Lempäälästä. Etsimme nyt heille motivoitunutta ja oppimishaluista ajojärjestelijää monipuolisiin tehtäviin. Työtä voisi luonnehtia niin ikään käytännön työhön osallistuvana esimiestehtävänä. Työ on pitkäaikainen.

Työ sisältää esimerkiksi ajojärjestelyä, tilausten vastaanottoa ja yleisten asiakaskontaktien hoitoa, tuotannonojausjärjestelmän käyttöönotto ja kehitys, sekä uusien työntekijöiden opastus työhön. Lisäksi työssä täytyy olla valmius myös puhelinpäivystyksiin ja tarvittaessa satunnaisiin ajokeikkoihin sekä pienimuotoiseen keräilyyn.

Ensisijaisesti etsimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta tekijää, jolla on halu kehittyä yrityksen kanssa. Työssä menestyminen vaatii kuljetus- ja logistiikka-alan perusperiaatteiden tuntemuksen ja muutaman vuoden kokemus kuljetustyöstä on eduksi. Työhön saa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, eikä vaadi välttämättä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Voimassa oleva ammattipätevyys ja C-luokan ajokortti ovat myös avuksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, mutta tehtävä vaatii myös valmiuden satunnaisiin yövuoroihin. Palkkauksessa on käytössä motivoiva bonusjärjestelmä. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä neljän kuukauden määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.

Työnhakulomake »

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja / puoliperävaunun kuljettaja (Nokia)

Hakuaika 09.05.2018 - 28.05.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Menninkäinen Oy:lle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa puoliperävaunulla tehtävään maansiirtoon ja asfaltin ajoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. Kalusto on uutta, joten työkalu on moderni ja turvallinen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Nokialla ja toiminta-alueena on Pirkanmaa ja Etelä-Suomi. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteella ja kestää arviolta lumien tuloon kauden loppuun asti. Työ jatkuu mahdollisesti myös ensi vuoden puolelle. Tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille neljän kuukauden työskentelyn jälkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta vastaavasta tehtävästä ja asfalttiasemalla toimimisesta
- Ammattipätevyyttä
- Työturvallisuus- ja tieturvakorttia sekä digipiirturikorttia
- Joustavaa asennetta ja kärsivällisyyttä (toisinaan pitkät odotteluajat)
- Hyvää asiakaspalveluasennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
- Arvostusta kalustoa, sen käsittelyä ja ylläpitoa kohtaan
- Motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta tehtävään
- Täsmällisyyttä, luotettavuutta ja normaalia fyysistä kuntoa

Työtä tehdään arkipäivisin alkaen tyypillisesti klo kuuden aikaan ja työpäivät muodostuvat usein alan mukaisesti pitkiksi. Tarjoamme ammattikuljettajalle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa ja vastuullisessa yrityksessä huippukalustolla ja asianmukaisella palkalla. Tehtävässä noudatetaan kuorma-autoalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja sopia haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Tampere)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »

Hitsaaja-asentaja (Kangasala)

Hakuaika 09.05.2018 - 28.05.2018.

Asiakasyrityksemme Alumatic Oy on säiliöautojen päällirakenteiden ja säiliöiden valmistus- sekä korjaustöihin erikoistunut alalla pitkään toiminut perheyritys. Alumatic valittiin Kangasalan vuoden 2016 yrittäjäksi. Lue yrityksestä lisää osoitteesta http://www.alumatic.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta hitsaaja-asentajaa MIG-/MAG-hitsaukseen. TIG-hitasustaito on plussaa. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvä tekijä siirtyy Alumaticin kirjoille.

Työ koostuu raskaan kuljetuskaluston säiliöihin ja päällirakenteisiin liittyvistä monipuolisista hitsaus-, kokoonpano- ja korjaustöistä. Hakijalle on tehtävään eduksi harrastustausta ajoneuvojen, koneiden tai muiden laitteiden omatoimisista korjauksista ja huolloista. Hakijalta ei vaadita tehtävään erikseen suoritettuja hitsausluokkia. Tyypillisten ohutlevytöissä käytettävien koneiden (leikkaus, särmäys, mankelointi) tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Työssä käsitellään materiaalien puolesta alumiinia, terästä ja RST:tä. Materiaalien ainevahvuudet vaihtelevat 1-10 mm välillä, ollen keskimäärin 3-5 mm.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä aikavälillä klo 7-15:30.
Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä siistissä ja asiallisessa työympäristössä käsillä työtä ja tuotekokonaisuuksia, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden vaativia tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Halli, Jämsä)

Hakuaika 11.05.2018 - 28.05.2018.

Toimeksiantajayrityksemme Nisula Forest Oy on Jämsän Hallissa sijaitseva vuonna 1978 perustettu harvennushakkuukoneiden, hakkuupäiden, energiakourien, sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden korkea laatu, vastuullisuus, ihmisläheisyys, aito innostus tekemiseen ja yhteisössä vallitseva hyvä joukkuehenki.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä aloitetaan neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä työntekijä siirtyy Nisulan kirjoille. Työssä aloitetaan sopivan henkilön löydyttyä heti.

Hitsaajan tehtävä on pääasiassa MIG-hitsausta ja materiaalivahvuus on 4-30 mm. Hitsattavat kappaleet liittyvät harvennushakkuukoneiden sekä muiden metsävarusteiden ja -laitteiden osien valmistukseen. Tehtävä vaatii keskittymiskykyä ja hyviä kädentaitoja. Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, innostunutta työasennetta, tarkkuutta, reipasta ja tarmokasta työotetta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Arvostamme myös kokemusta robottihitsauksesta. Työ on jossain määrin fyysistä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää normaalia kuntoa. Huomioimme myös uransa alussa olevat alan kehittyvät kyvyt.

Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme pitkäaikaisen, antoisan ja mielenkiintoisen työn menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haaastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.

Työnhakulomake »