Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 20.08.2018 - 03.09.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA räjähdysaineiden kuljetukseen Varsinais-Suomen alueelle.

Työssäsi kuljetat räjähdysaineita Varsinais-Suomen alueella ja avustat kuorman purkamisessa työmailla. Työskentely tapahtuu arkisin ja työaika on 80 tuntia kahdessa viikossa. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kuljetusalan töistä, mutta eniten arvostamme luotettavuutta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, C-ajokorttia, voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä ADR-ajolupaa.

Työt alkavat syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 20.08.2018 - 03.09.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 5-akselisilla CNC-koneilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Mastercam-ohjelmisto ja toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sen käytöstä. Ohjausjärjestelmä voi vaihdella konekannasta riippuen. Käytössä on mm. Heidenhain, mutta arvostamme kokemusta myös muista ohjausjärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 20.08.2018 - 03.09.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kodinkoneasentaja (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 07.09.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden asennukset asiakkaiden luona. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. Työ edellyttää B-ajokorttia. C-kortti katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta, ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Osa- aikainen muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme luotettavaa muuttotyöntekijää Turkuun osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti. Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivek Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro arkisin klo 8-16 puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

K-Sähkö Tero Kontto Oy tekee sähkötyöt ammattilaisen tiedoin ja taidoin. Olemme erikoistuneet sähköalan kaikkiin töihin huolloista automatisointiin ja korjauksiin. Palvelumme tunnusmerkkejä ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilaisen työjälki.
Asiakkaisiimme kuuluvat yritykset ja yksityisasiakkaat sekä isännöintitoimistot ja taloyhtiöt. Toimimme pääasiassa Turussa ja Varsinais-Suomessa. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.sähköasennuksetturku.fi

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä monipuolisista sähkötöistä. Työkohteet ovat pääasiassa kiinteistöpuolen uudis- ja saneerauskohteita.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Erityisesti arvostamme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työn suorittaminen edellyttää myös B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- monipuolisia työtehtäviä
- hyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tuleva korjausrakentamisen ammattilainen (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.

Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme TULEVAA KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Korjausrakentamisen ammattilainen (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Teemu Tiimi Oy on vuonna 2006 perustettu, 20 henkilöä työllistävä, Lounais-Suomen sekä pääkaupunkiseudun alueella toimiva kiinteistöjen remontointi-, korjaus- ja asennustöihin erikoistunut yritys. Lisää tietoa yrityksestä osoitteesta www.teemutiimi.fi.


Toimintamme laajentuessa, haemme nuorekkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISTA Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kiinteistöissä sekä työmailla tehtävät monipuoliset remontointi-, korjaus- ja asennustyöt, mm. kalusteasennukset, maalaustyöt, ovien ja ikkunoiden korjaukset sekä huoltotyöt ym.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi, työhön vaaditaan myös B-ajokortti. Toivomme lisäksi matkustusvalmiutta satunnaisiin reissutöihin.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan ammattilaistiimissä, modernit työvälineet ja ajan tasalla olevan kaluston sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turun seudulla sijaitseville työmaille. Työt ovat muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia projektiluontoisia tehtäviä. Tehtävissä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy erinäköisiä työmaalla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten kantotöitä, piikkausta ja muita avustavan tason tehtäviä. Eduksi katsotaan alan koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvakortti. Eniten kuitenkin arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi omasta autosta ja B- ajokortista on hyötyä töiden kulkemisen kannalta.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 17.08.2018 - 31.08.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa projektit kestävät arviolta noin kuukauden. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääasiassa kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Lattiapinnoittaja laivateollisuuteen (Turku)

Hakuaika 13.08.2018 - 27.08.2018.

Etsimme nyt lattiapinnoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen laivateollisuuden puolelle.

Asiakasyrityksemme tekee erilaisia betonilattioita ja betonilattioiden pinnoituksia, HTC-timanttihiontaa sekä laivojen kansipinnoituksia.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen. Tärkeää on työteliäs asenne ja hyvä fyysinen kunto.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät arviolta loppuvuoteen 2018. Motivoituneella työntekijällä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet työllistyä pitkäaikaisesti asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Turku)

Hakuaika 15.08.2018 - 29.08.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme IV-asentajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Töihin kuuluu mm. kerrostalojen ilmanvaihtokoneiden asennukset, koneiden automaatioasennukset ja erinäiset ilmanvaihtojärjestelmien korjaukset/asennukset. Kohteissa toimitaan itsenäisesti ja vastataan projektien onnistumisesta.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Pätevyydet sähkötöihin ja kylmälaiteasennuksiin katsotaan myös eduksi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Siivooja (Turku)

Hakuaika 15.08.2018 - 29.08.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään arkipäivisin viitenä päivänä viikossa klo 7-15 tai 8-15:30. Työnkuva koostuu monipuolisesti muun muassa rappu- ja toimitilasiivouksista sekä koti- ja raivaussiivouksista. Työskentely tapahtuu Turun alueella.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustöistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin reippautta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa ja joustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Työhön perehdytetään hyvin.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan joustavasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.08.2018 - 28.08.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ on pääasiassa julkisivujen piikkausta ja muuta purkutyötä Turun alueella sijaitsevilla työmailla. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, p. 050 411 0470, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

IV-asentaja (Turku)

Hakuaika 13.08.2018 - 27.08.2018.

Konehuolto Toppinen Oy on tuttu turkulainen yritys, joka on tarjonnut asiakkailleen vuosikymmenten ajan hyvää ja luotettavaa kodinkoneiden huoltopalvelua. Suuren kysynnän johdosta olemme laajentaneet toimintaamme vuosien varrella myös ilmalämpöpumppujen, jäähdytyslaitteiden ja kiinteistöpesulakoneiden huollon sekä myynnin puolelle. Asiakkaitamme ovat Turun talousalueen ja lähikuntien kotitaloudet, lukuisat taloyhtiöt, hoitolaitokset ja yritykset.

Etsimme nyt IV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti monipuolisista ilmastointilaitteiden huolto- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme. Kohteita ovat mm. kotitaloudet, yritykset sekä palveluyksiköt.

Toivomme hakijoilta IV-alan kolutusta ja mahdollisimman monipuolista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme työteliästä otetta annettuja tehtäviä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Tuotannon esimies (Turku)

Hakuaika 13.08.2018 - 02.09.2018.

Vetrospace Oy on valmistanut tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Yrityksen kehittämä joustava modulaarinen järjestelmä mahdollistaa monipuolisen, sekä vaivattoman tuotemuokattavuuden. Tavanomaisia tunnusmerkkejä tuotteillemme on runsas lasin käyttö, sekä tilatehokas muotoilu. Katso lisää www.vetrospace.com.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt tuotannon esimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotannon esimiehenä vastaat tuotannon tavoitteiden saavuttamisesta, työnohjauksesta, resurssoinnista sekä lisäksi toimit tuotannon tukena ongelmatilanteissa. Tuotanto on henkilömäärältään vielä pieni, mutta toiminnan kasvaessa tehtäviisi kuuluu myös aktiivinen tuotantotapojen kehittäminen ja tuotannon tehostaminen. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua myös ostotoimintaa. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, aikaisempaa kokemusta käytännön töistä tuotantoympäristöstä sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotannon kehitystöistä. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta, jämäkkää otetta esimiestyöhön sekä hyviä organisointitaitoja.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä vahvasti kasvavassa yrityksessä sekä asiantuntevan tiimin tuen. Tehtävässä pääset myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 2.9.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Pakkaajia huonekaluteollisuuteen (Turku)

Hakuaika 13.08.2018 - 27.08.2018.

Haemme nyt aikaansaavia pakkaajia asiakkaallemme huonekaluteollisuuteen pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, kahdeksan tuntia päivässä, viisi päivää viikossa.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa pakkaamisesta ja laadunvarmistuksesta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä oppia uutta.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus pian alla olevan linkin kautta. Työt alkavat viimeistään syyskuun alkuun mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470. Puhelintiedustelut arkisin kello 8- 16.

Työnhakulomake »

Pakkaaja (Turku)

Hakuaika 10.08.2018 - 24.08.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa tuotteiden pakkausta, tarroitusta ja muita varaston yleisiä työtehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja ennenkaikkea iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Mikael Järvinen 0504110470, puhelintiedustelut keskiviikkoisin kello 13-16.

Työnhakulomake »

Tuotantokoordinaattori (Turku)

Hakuaika 09.08.2018 - 23.08.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TUOTANTOKOORDINAATTORIA. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta työntekijällä voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Tuotantokoordinaattorin päätehtäviin kuuluvat mm.tuotantotilastojen ylläpito, valmistuneiden tuotteiden jälkilaskenta sekä raaka-ainevarastoarvojen seuranta ja niihin liittyvissä hankinnoissa avustaminen. Lisäksi tehtäviin on mahdollista sisällyttää avustavia palkkahallinnon tehtäviä ja käytössä olevan SONET toiminnanohjausjärjestelmän ylläpitoa ja kehittämistä. Työnkuva on muokattavissa työntekijän aikaisemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan.Työpaikka sijaitsee noin 10 km Turun keskustasta ja oma auto helpottaa työhön kulkemista.

Odotamme hakijalta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Lisäksi arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, toiminnanohjausjärjestelmien sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmien tuntemusta. Arvostamme eniten kuitenkin aktiivista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä.

Työt alkavat syyskuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Koneenhoitaja, Röchling Rimito Plast Oy (Rusko)

Hakuaika 09.08.2018 - 23.08.2018.

Haemme nyt pitkään muovialalla toimineelle Röchling Rimito Plast Oy:lle KONEENHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ruskolle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. koneen hoitaminen, asetusten säätäminen, laadunvalvonta sekä valmiiden tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen työpisteeltä varastoon. Koneen käyttöön ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on kokoaikainen arkityö, jota tehdään kolmessa vuorossa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden alalta ja kokemuksen kolmivuorotyöskentelystä. Eniten kuitenkin arvotamme tunnollista ja oppimiskykyistä asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän sekä paikan osana mukavaa työyhteisöä!

Työt alkavat syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian! Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375 arkisin klo 9-16 välillä. Röchling Rimito Plast ei vastaa tiedusteluihin.

Työnhakulomake »

Back-End Ohjelmistokehittäjä (Turku)

Hakuaika 06.08.2018 - 26.08.2018.

Primeo is a software company established in 2013. We specialize in implementing super compact web solutions i.e. shops, services, cloud based erp, data integration tools and much more. We are located in Logomo, Turku.

Haemme nyt back-end ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen osaksi tiimiämme.

Työ on pääasiassa web-ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua monipuolisissa asiakasprojekteissa merkittäville yritysasiakkaillemme. Olet mukana mm. rakentamassa asiakkaidemme asiointijärjestelmiä ja verkkokauppoja sekä kehittämässä niihin liittyviä prosesseja. Toimenkuvasi on mahdollista skaalata osaamisen ja kykyjen mukaan. Vaikka työ on itsenäistä, sinulla on aina tiimin tuki taustalla.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista joltakin web-ohjelmoinnin osa-alueelta. Mikäli kehtaat käyttää ammattinimikettä back-end tai jopa full stack developer, sinulla on hyvä mahdollisuus tulla valituksi ja päästä työskentelemään huipputiimiin hienojen asiakkuuksien pariin. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- Tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Joonas Leirolle 26.08.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Back-End Ohjelmistokehittäjä”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Scientist / Radiochemist (Turku)

Hakuaika 06.08.2018 - 26.08.2018.

Hidex is a family owned high technology company which develops and manufactures high performance analysis equipment for pharmaceutical research, radiation measurement and nuclear medicine. Our products utilize modern technology and excellent tradition of workmanship. With strong links to the scientific community we continue to innovate and develop to improve scientific research and safety of everyday life.

We are now looking for a Scientist (Radiochemistry) to join our dynamic team in Turku to support our growth.

Objective of the position as a Scientist is the method development and research for liquid scintillation counting, gamma counting and sample preparation equipment.

Your Responsibilities:
- Product and application support including QA and customer support
- Supporting the liquid scintillation counter, gamma counter and sample preparation equipment application support
- Method development in cooperation with customers
- R&D test planning and execution
- Participating in scientific conferences and other events

Preferred Qualifications:
- PhD in Radiochemistry or Physics or otherwise proven competence in the field of radiochemistry
- Understanding of nuclear measurement techniques and statistical mathematics
- Fluent spoken and written English
- Good interpersonal skills and ability to perform well under pressure and tight schedules
- Previous experience in a medical device/pharmaceutical GMP manufacturing environment is favored
- Willingness to travel occasionally

We offer a comprehensive orientation, full support of our experienced team and challenging and versatile tasks in an international environment. The position will be filled as soon as a suitable candidate is found, and the work will begin upon agreement.

Please send your application and CV with salary request to Heikki Huotari, Area Manager, Click Personnel Services by August 26th, 2018. Email format: firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position please contact Heikki Huotari, tel. +358 50 411 0347.

Työnhakulomake »

Product Line Manager (Turku)

Hakuaika 06.08.2018 - 26.08.2018.

Hidex is a family owned high technology company which develops and manufactures high performance analysis equipment for pharmaceutical research, radiation measurement and nuclear medicine. Our products utilize modern technology and excellent tradition of workmanship. With strong links to the scientific community we continue to innovate and develop to improve scientific research and safety of everyday life.

We are now looking for a Product Line Manager to join our dynamic team in Turku to support our growth.

Objective of the position as a Product Line Manager is the business and product management of said product lines including business management, organising product support and development planning.

Your Responsibilities:
- Business management of product lines
- Planning promotional activities, trade shows, demo tours and customer visits for support
- Organising product steering group meetings, that collect customer feedback, complaints and incidence reports

Preferred Qualifications:
- M.Sc. or equivalent scientific degree (i.e. Engineering, Chemistry or Biochemistry)
- Prior experience in the fields of technical sales, sales support or marketing
- Fluent spoken and written English
- Good interpersonal skills, sales oriented mentality and ability to perform well under pressure and tight schedules
- Previous experience in a medical device/pharmaceutical GMP manufacturing environment is an asset
- Willingness to travel

We offer a comprehensive orientation, full support of our experienced team and challenging and versatile tasks in an international environment. The position will be filled as soon as a suitable candidate is found, and the work will begin upon agreement.

Please send your application and CV with salary request to Heikki Huotari, Area Manager, Click Personnel Services by August 26th, 2018. Email format: firstname.lastname@click-hp.fi. For more information about the position please contact Heikki Huotari, tel. +358 50 411 0347.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »