Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Levyseppähitsaaja, Siirtoruuvi Oy (Riihikoski)

Hakuaika 19.10.2018 - 02.11.2018.

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Riihikoskella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ulkoalueiden hoitaja (Turku)

Hakuaika 19.10.2018 - 28.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon. Kaikki kohteet sijaitsevat Turun alueella. Työ on pääasiassa lehtien puhallusta ja keräämistä.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostamme arvostamme reipasta asennetta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.10.2018 - 02.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa projektit kestävät arviolta noin kuukauden. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääasiassa kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 19.10.2018 - 02.11.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia Turun seudulla sijaitseville työmaille. Työt ovat muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia projektiluontoisia tehtäviä. Tehtävissä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhön sisältyy erinäköisiä työmaalla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten kantotöitä, piikkausta ja muita avustavan tason tehtäviä. Osaamisen kehittyessä on mahdollisuus myös haastavampiin tehtäviin. Eduksi katsotaan alan koulutus, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä voimassa oleva työturvakortti. Eniten kuitenkin arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi omasta autosta ja B- ajokortista on hyötyä töihin kulkemisen kannalta.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo. 9:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Maalari (Turku)

Hakuaika 19.10.2018 - 04.11.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Turussa sekä sen lähialueilla. Työtehtävät sisältävät ulko- ja sisämaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat marraskuun aikana ja kestävät arviolta kesään 2019 asti.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

CNC-koneistaja (Turku)

Hakuaika 18.10.2018 - 04.11.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät koostuvat ohjelmoinnista ja koneistuksesta 5-akselisilla CNC-koneilla. Ohjelmoinnissa käytössä on Mastercam-ohjelmisto ja toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta sen käytöstä. Ohjausjärjestelmä voi vaihdella konekannasta riippuen. Käytössä on mm. Heidenhain, mutta arvostamme kokemusta myös muista ohjausjärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa metallialan koulutusta, jonkin verran aikaisempaa kokemusta CNC-koneistajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, puh. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 17.10.2018 - 31.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Turun lähialueilla sijaitseville työmaille.

Työtehtävät koostuvat esimerkiksi omakotitalojen pohjien tekemisestä, katukaivuu työmaista sekä muista maanrakennustehtävistä tarpeen mukaan.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Monipuolinen työkokemus maanrakennustöistä lasketaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointiassistentti Mikael Järvinen arkisin klo. 9-16, p. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Jäteautonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 16.10.2018 - 30.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAVAN JÄTEAUTONKULJETTAJAA Turun alueelle! Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää työntekijä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää pääosin pakkaavan jäteauton ajoa Turun alueella. Odotamme hakijoilta C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta. Tehtävään perehdytetään hyvin, joten eniten arvostamme kuitenkin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä halua oppia uutta. Työskentely tapahtuu arkisin pääsääntöisesti klo 6:00 - 18:00 välisenä aikana. Työtunteja 80 tuntia kahdessa viikossa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Työ alkaa marraskuussa, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä ilta- ja viikonlopputyöhön (Turku)

Hakuaika 15.10.2018 - 26.10.2018.

Vihannesten ja hedelmien maahantuontiyritys hakee kauttamme osa-aikaista varastotyöntekijää Turkuun. Työtä tehdään kahtena päivänä viikossa, tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Työt alkavat loka-marraskuun aikana ja kestävät huhti-toukokuulle. Mahdollisuus jatkaa myös seuraavina kausina.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset varastotyöt, mm. kuorman purkua, hyllytystä ja pakkausta. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa. C-kortti katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Maiju Pokkinen , p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Pakkaajia joulusesonkiin (Turku)

Hakuaika 15.10.2018 - 30.10.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksillemme reippaita PAKKAAJIA joulusesonkiin Turkuun!

Työ on pääasiassa erilaisten tuotteiden pakkausta ja muita yleisiä varastotöitä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo 8-16 välillä ja työsuhteet kestävät muutamista päivistä muutamaan viikkoon. Työt sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Työpaikat sijaitsevat keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi, tilanteestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme haastatteluun hakemuksesi perusteella ja haastattelemme henkilöitä jo heti hakuajan alkaessa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen 050 411 0375, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Puutarha-apulainen joulusesonkiin (Mynämäki)

Hakuaika 15.10.2018 - 30.10.2018.

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle puutarha-alan asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa APULAISTA PUUTARHAAN Mynämäelle joulusesonkiin!

Työt alkavat 3.12.18 ja kestävä arviolta 20.12.18 asti.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kukkien pakkaamista, kuormien lastausta, rullakoiden kasausta sekä yleisiä avustavia tehtäviä. Asiakkaamme perehdyttää tehtävään, joten tärkeintä on työhön tarttuva ote ja hyvä fyysinen kunto. Työajat arkisin klo 7-15:30.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Kutsumme haastatteluun hakemuksesi perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Apumies autopesulaan (Lieto)

Hakuaika 15.10.2018 - 29.10.2018.

Haemme asiakkaallemme kahta apumiestä autopesulaan Lietoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin ma-pe välillä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten autojen, työkoneiden ja muiden ajoneuvojen pesuista sekä muista pienistä ylläpitotehtävistä.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, eniten arvostamme reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä oppia uutta. Kokemus samankaltaisista tehtävistä tai autoalan koulutus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä hae paikkaa täyttämällä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16 antaa rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä / Raskaan kaluston asentaja (Turku)

Hakuaika 15.10.2018 - 28.10.2018.

Asiakasyrityksemme on kuorma-autojen päällirakenteiden myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja varusteluun erikoistunut yritys. Yritys valmistaa, asentaa ja huoltaa esimerkiksi nostureita, rahtilavoja, vaihtolavoja, vaihtolavalaitteita ym. päällirakenteita yksilöityinä asiakkaan kaikki tarpeet huomioiden.

Haemme nyt metallityöntekijää/asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Tarjolla on raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta yhtä tärkeää on motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä ja haastavia ja monipuolisia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä, TLT-Connection Oy (Turku)

Hakuaika 12.10.2018 - 02.11.2018.

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä sähkö- ja televerkkojen kaapelointityömaille Varsinais-Suomen alueelle sekä valtakunnallisiin kohteisiimme (matkatyö).

Katsomme eduksi:
-Aikaisemman kokemuksen maanrakennusalalta (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) ja kaivinkoneenkuljettajan apuna toimimisesta
-Voimassa olevat tieturva-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit
-Oman auton käyttömahdollisuuden
-Matkustusvalmiuden
-Positiivisen asenteen ja halun oppia uutta

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sisustuskirvesmies (Turku)

Hakuaika 11.10.2018 - 28.10.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme sisustuskirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 10.10.2018 - 24.10.2018.

Haemme nyt asiakkaallemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyö. Työtehtäviin kuuluu yleisiä varastotöitä kuten keräilyä, pakkausta, järjestelyä sekä varastotilanteen seurantaa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus, kokemus eri varastonhallintajärjestelmien käytöstä sekä trukinajotaito katsotaan myös eduksi. Erityisesti arvostamme pirteää ja innostunutta asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Mattoasentaja (Turku)

Hakuaika 10.10.2018 - 26.10.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme MATTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työmaat ovat sekä uudisrakennus- että saneerauskohteita ja sijaitsevat Turun alueella. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset lattiapäällystäjän tehtävät (hionta, primerointi, tasoitus sekä pinta- ja listoitustyöt).

Olemme kiinnostuneita niin lattianpäällystysalan nuorista lupauksista kuin jo enemmän työkokemusta hankkineista alan ammattilaisista. Tärkeintä on kiinnostus alaan ja halu oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelytaito on perusedellytys. Työssä vaaditaan voimassa oleva ajokortti, työturvallisuuskortti sekä oma auto. Tarjoamme monipuolisen työn ja kilpailukykyisen palkan alalla pitkään toimineessa yrityksessä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme nuorempaa sähköasentajaa projektiluontoiseen työsuhteeseen. Työtä on alustavasti vuoden loppuun saakka.

Työtehtävät sisältävät mm. valaisinten ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Haemme nyt sähköasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt kestävät ainakin vuoden loppuun, hyvälle tekijälle löytyy mahdollisesti jatkoa.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista työtehtävistä mm. uudis- ja saneerauskohteista sekä keikkatöistä. Työmaat sijaitsevat Turun talousalueella.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja parin vuoden kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja Joonas Leirolta puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Osa- aikainen myyjä (Turku)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme iloista ja energistä myyjää liha-/ juustotiskille pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt painottuvat ilta- ja viikonloppuaikoihin ja töitä on noin 15-20h viikossa. Työ sopii hyvin opiskelijalle, joka hakee lisäansioita opiskelun oheen.

Työtehtäviisi kuuluvat palvelutiskin pyörittämiseen liittyvät tehtävät aina tuotteiden esille laittamisesta niiden myyntiin. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään perehdytetään. Kokemus vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi lasketaan kuitenkin eduksi. Ennen kaikkea arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot arkisin 8-16 rekrytointikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Kaarina)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Haemme nyt elintarvikealan asiakasyrityksellemme reipasta tuotantotyöntekijää Kaarinaan. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Töitä on alustavasti lokakuun loppuun, mutta tilauskannan mukaan töitä voi olla loppuvuoteen saakka.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista mehujen ja glögien valmistukseen liittyvistä tuotantotöistä mm. esivalmistelu-, pullotus- ja pakkaustehtävät. Työtä tehdään pienessä porukassa ja työhön
perehdytetään. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä tiimityötaitoja. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi
mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 08-16

Työnhakulomake »

Kuorma-auton-/ ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja (Turku)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-auton-/ ajoneuvoyhdistelmänkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät koostuvat pääasiassa maansiirtoajosta, mutta edellytämme myös valmiutta elintarvike- ja kappaletavara-ajoon.

Odotamme hakijoilta CE- ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä, sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työvuoroja voi olla satunnaisesti myös lauantaisin. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on perusedellytys.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin klo. 9-16.

Työnhakulomake »

Rengasasentaja (Turku)

Hakuaika 09.10.2018 - 23.10.2018.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reippaita rengasasentajia tulevaan rengassesonkiin. Työt alkavat säiden mukaan loka- marraskuussa ja kestävät n. 3-5 viikkoa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rengasasentajan töistä, mutta eduksi katsotaan esim. autoalan koulutus. Eniten arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, p. 050 411 0470. Tiedustelut arkisin kello 9-16.

Työnhakulomake »

Tutkija biologisten lääkkeiden kehitykseen (Turku)

Hakuaika 01.10.2018 - 21.10.2018.

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt tutkijaa biologisten lääkkeiden kehitykseen vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Päätehtäväsi on biologisten lääkkeiden tuotantoprosessien kehittäminen käsittäen mm. adenovirusten ja rekombinanttiproteiinien tuottamista bioreaktoreissa ja tuotemolekyylien puhdistamista mm. kromatografisilla menetelmillä ja TFF-suodatusmenetelmillä. Prosessikehitys käsittää prosessien testaamista ja optimointia laboratoriotyönä sekä suunnittelua, raportointia ja työn ohjausta. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä. Työssä on pitkällä aikavälillä mahdollista kehittyä esim. geeniterapiatuotteiden asiantuntijaksi tai erikoistua biolääkkeiden tuotantoon.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa (esim. biokemisti tai vastaava). Toivomme hakijalta vahvaa osaamista joillakin alla mainituilla osa-alueilla ja hyvää asiantuntemusta useimmista niistä sekä käytännön kokemusta laboratorio- tai tuotantoympäristöstä.

-Soluviljely
-Adenovirusten tuottaminen
-Bioprosessit, biomolekyylit, kromatografia
-Proteiinikemia
-Kokemus tutkimustoiminnasta
-Kokemus lääketeollisuudesta

Olet tarkka, järjestelmällinen, asioihin paneutuva henkilö ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset näköalapaikalle kehittämään moderneja uusia lääkeaihioita. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 21.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tutkija". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.

Työnhakulomake »

Hitsaustaitoinen kokoonpanotyöntekijä (Mynämäki)

Hakuaika 01.10.2018 - 21.10.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin Mynämäelle. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta aikaansaavalla ja motivoituneella tekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi aikaisemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä menestyminen edellyttää hyvää kuvanlukutaitoa ja hahmotuskykyä. Lisäksi hakijan tulisi osata käyttää erilaisia käsityökaluja sekä hallita mag-hitsauksen perusteet. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja työteliäs suhtautuminen annettuihin työtehtäviin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00-16:00 seniorikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »