Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Aloitteleva Kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 27.07.2017 - 20.08.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 25.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme motivoitunutta ja ahkeraa metallityöntekijää. Aiempaa työkokemusta tärkeämpää on aito halua kehittyä ammattilaiseksi. Työssäsi tulet käsittelemään pääasiassa kevyempää metallia.

Laskemme eduksi kuvien lukutaidon sekä aikaisemman hitsauskokemuksen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Puoliperävaununkuljettaja (Turku)

Hakuaika 25.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme toimeliasta ja luotettavaa puoliperävaununkuljettajaa tieliikenteen tavarankuljetukseen. Ajamisen lisäksi työ sisältää lastaamista ja purkamista. Toimintasäde on Turku ja sen lähialueet.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aktiivista ja toimeliasta asennetta työtehtäviä kohtaan.

Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Jukka Lehtovaaralta 0504110346. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Varastotyöntekijä (Masku)

Hakuaika 24.07.2017 - 07.08.2017.

Asiakasyrityksemme hakee nyt kauttamme kokenutta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu varastosta renkaiden keruuta, lähetysten tekoa, ja varaston yleistä hallintaa.
Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06.00-14.00 tai 08.00–16.00 välisinä aikoina.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Siivooja (Naantali)

Hakuaika 24.07.2017 - 07.08.2017.

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt luotettavaa ja reipasta siivoojaa. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin päivällä tehtävää työtä viitenä päivänä viikossa, 20-35h/vko. Kohteet sijaitsevat Naantalissa, Raisiossa ja Turussa. Työ sisältää pääasiassa koti- ja yrityssiivouksia.

Edellytämme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön perehdytetään, mutta sitä tehdään jatkossa myös itsenäisesti. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa joten odotamme hakijoilta myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä (Turku)

Hakuaika 24.07.2017 - 13.08.2017.

Asiakasyrityksemme Sanetec Oy etsii kauttamme metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Yritys on keskittynyt moduulirakentamiseen ja toimittaa elementtirakenteitta mm. risteilyaluksille.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta metallin käsittelystä. Odotamme kokemusta kulmahiomakoneen- sekä hitsauskoneen käytöstä. Kuvien sujuva tulkinta on edellytys työn suorittamiselle. Tärkeää on myös hyvä asenne työtehtäviä kohtaan, sekä aito halu tehdä laadukasta työnjälkeä.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346.

Työnhakulomake »

Putkiasentaja (Turku)

Hakuaika 24.07.2017 - 13.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työtehtävät ovat monipuolisia asennustehtäviä Turun seudulla. Työkohteita ovat niin linjasaneeraus- kuin uudiskohteet.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta, sekä LVI-alan työkokemusta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtehtäviä kohtaan.

Hakijoilla tulee olla voimassa oleva tuli- ja työturvallisuuskortti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Turku)

Hakuaika 21.07.2017 - 13.08.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Maanrakennusmies / kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Hakuaika 20.07.2017 - 06.08.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla maanrakennustyöntekijää / kaivinkoneenkujettajaa. Kaikki työmaat sijaitsevat Turun alueella. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vähintään kesän loppuun, mahdollisesti pidempään.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan töistä sekä työhön tarttuvaa asennetta. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Kaarina)

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

Haemme nyt elintarvikealan asiakasyrityksellemme kahta reipasta tuotantotyöntekijää syyssesonkiin Kaarinaan. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Työt alkavat elo-syyskuun aikana ja kestävät loppuvuoteen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista mehujen ja glögien valmistukseen liittyvistä tuotantotöistä mm. esivalmistelu-, pullotus- ja pakkaustehtävät. Työtä tehdään pienessä porukassa ja työhön
perehdytetään. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää työmotivaatiota, reipasta asennetta sekä tiimityötaitoja. Työ edellyttää hygieniapassia.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat elo-syyskuun taitteessa, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi
mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 08-16

Työnhakulomake »

Pizzanpaistaja (Teersalo)

Hakuaika 17.07.2017 - 31.07.2017.

Wanha Salakuljettaja on Teersalon rannassa Naantalissa sijaitseva koko perheen ravintola, jonka yhteydessä toimii Velkuan vierasvenesatama. Herkullinen ruoka, iloinen palvelu sekä kotimaisista artisteista koostuva ohjelmatarjonta takaavat ravintolamme viihtyisyyden koko kesäkauden ajan!
Lisätietoa yrityksestä http://www.oldsmuggler.fi/wanha-salakuljettaja

Haemme nyt ammattitaitoista pizzanpaistajaa loppusesongin ajaksi.

Työt alkavat heti sopivat löydyttyä ja kestää elokuun lopulle saakka. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta pizzan paistamisesta, vaatimuksena myös hygieniapassi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus ja kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoa työpaikasta antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 15.07.2017 - 30.07.2017.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme rakennusmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turussa ja lähialueilla.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Työtehtävät sisältävät mm. väliseinien rakentamista sekä levytystä.

Työt alkavat välittömästi, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jukka Lehtovaara. 050 411 0346. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Parvekelasiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

JJT-Rakenne Oy on Turussa ja pääkaupunkiseudulla toimiva yritys jonka toimialaan kuuluu monipuoliset parveke-, ja ikkunatyöt. Lisätietoa yrityksestä www.jjt-rakenne.fi

Haemme nyt ammattilaista parvekelasiasentajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Työmaat sijaitsevat Turussa, pääkaupunkiseudulla ja mahdollisuus halutessaan myös reissutyöhön Ruotsissa. Työt ovat kestoltaan n.1-2 kuukauden mittaisia.

Odotamme hakijoilta
-joustavuutta työajoissa ja valmiutta työskennellä myös ulkomailla.
-oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
-vastuullista ja turvallista työtapaa
-kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Ravintolatyöntekijä / asiakaspalvelija (Raisio)

Hakuaika 13.07.2017 - 27.07.2017.

Asiakasyrityksemme Raisiossa hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa pikaruokaravintolaansa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus alkaa määräaikaisena, mutta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee Raision keskustan läheisyydessä ja työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 10-23 välille.

Tarjoamme:
-monipuolisen työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan työyhteisön
-perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus pikaruokalatyöstä katsotaan eduksi)
-reipasta asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten toimi nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle puh. 050 411 0343. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Konemyyjä, alumiinintyöstökoneet (Raisio)

Hakuaika 11.07.2017 - 06.08.2017.

Awutek Oy on korkealaatuisia eurooppalaisia puun-, alumiinin- ja muovintyöstökoneita maahantuova, myyvä ja huoltava yritys. Toimialueenamme on Suomi ja Viro ja päämiehiämme on Euroopassa noin 100 kpl. Käynnissä on 40. toimintavuosi ja vakaalla pohjalla oleva yritystoiminta on kasvanut vuosien varrella asiakkaiden tarpeiden mukana. Yritys on kuulut korkeimpaan mahdolliseen, AAA rating-luokkaan luottoluokitusjärjestelmän alusta saakka. Katso lisää www.awutek.fi.

Haemme nyt konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa, Virossa ja Euroopassa arviolta 70-100 päivää vuodessa. Työssä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. saksa tai viro) katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus (esim. Insinööri AMK) ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 06.08.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Mattomies (Turku )

Hakuaika 19.07.2017 - 02.08.2017.

”Milosan on rehti saneerausalan yritys, joka on erikoistunut sisä- ja ulkomaalauksiin sekä laatoitustöihin. Ammattitaitoisen ja vuosikymmenien kokemuksen omaavan 20–30 hengen tiimimme voimin suoritamme luotettavasti monipuolisia ja vaativia saneerausalan töitä.
Tärkeintä meille on tyytyväisen asiakkaan lisäksi toimitusvarmuus ja laatu. Pääosin palvelemme Varsinais-Suomen alueen yrityksiä, taloyhtiöitä, kuntia ja isännöitsijöitä.” Yrityksen palveluihin kuuluu sisä- ja ulkomaalaukset,tapetoinnit, vesieristykset ja laatoitukset,
keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, huoneisto- ja liiketilasaneeraukset, matto- ja parkettiasennukset. Lisätietoa yrityksestä http://www.milosan.fi/

Haemme nyt AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työmaat sijaitsevat Turun alueella, ja ovat pääosin uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviin kuuluu sekä kostean tilanmatotuksia että huoneistomatotuksia; lattioiden pohjien tasoitusta, pinnoitusta, sekä listoitustöitä.

Työssä menestyminen vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista mattomiehen töistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytaitoa. Työssä vaaditaan voimassa ajokortti sekä tulityökortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heinäkuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Asbestinpurkaja (Turku)

Hakuaika 27.06.2017 - 27.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia asbestinpurkajaa Turun seudulla sijaitseviin työkohteisiin. Työtä on alkuun tarjolla muutaman kuukauden ajaksi, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on itsenäiseen ja fyysiseen työskentelyyn kykenevä, asbestinpurkualalla toiminut henkilö. Työssä toimimisen perusedellytyksiä ovat lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti. Laskemme eduksi ajokortin sekä asbestinpurkuluvan.

Töitä tehdään arkisin 40 h / viikko klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »