Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Toimistotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 16.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme dynaamista toimistotyöntekijää Turkuun. Työnkuvaan kuuluu mm. laskutusta, reskontran hoitoa ja avustavia kirjanpitoon liittyviä tehtäviä sekä muita yleisiä toimistotöitä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Microsoft Office - ohjelmien hallintaa. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Työt alkavat elokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, keskiviikkoisin klo 15-16.

Työnhakulomake »

Metallityöntekijä (Pöytyä)

Hakuaika 22.06.2017 - 16.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Pöytyällä ja työtä tehdään arkipäivisin yhdessä vuorossa. Työ sisältää hitsaustöiden lisäksi kokoonpano- ja asennustöitä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyviä kädentaitoja, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Puhdastilatyöntekijä (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 09.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme puhdastilatyöntekijää tuotannollisiin tehtäviin. Työ sisältää mm. koneiden käyttöä, laadun valvontaa ja pakkaustehtäviä. Työpaikka sijaitsee Turun lähikunnassa ja työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa. Työsuhde alkaa viikolla 32 ja kestää ainakin lokakuun loppuun saakka. Työhön perehdytetään.

Odotamme hakijoilta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus puhdastiloissa työskentelystä ja aseptisten toimintatapojen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta työajoissa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta välttämätöntä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä, 3 paikkaa (Turku)

Hakuaika 22.06.2017 - 09.07.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ on sisätiloissa suoritettavaa väliseinien ja lattiamattojen purkutyötä.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työteliäs asenne työtehtäviä kohtaan, sekä kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heinäkuun puolivälissä ja kestävät arviolta yhden kuukauden. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 20.06.2017 - 20.07.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita tuotantotyöntekijöitä. Työt alkavat elokuussa ja kestävät vähintään loppusyksyyn saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työtehtävät ovat pääasiassa käsillä tehtäviä tuotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotantotöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat elokuussa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Palveluohjaaja (Naantali)

Hakuaika 20.06.2017 - 02.07.2017.

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme etsii nyt luotettavaa ja reipasta palveluohjaajaa. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin päivällä tehtävää työtä viitenä päivänä viikossa, 25-35h/vko. Kohteet sijaitsevat Naantalissa, Raisiossa ja Turussa. Työ sisältää pääasiassa koti- ja yrityssiivouksia.

Edellytämme hakijoilta vahvaa kokemusta siivousalan erilaisista töistä, tuntemusta siivousaineista ja siivousmenetelmistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytyksenä työn hoitamiseen. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa joten odotamme hakijoilta myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, myyntipäällikkö Janne Lukander, p.050 411 0344.

Työnhakulomake »

Täysperävaununkuljettaja (Lieto)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa täysperävaununkuljettajaa elintarvikejakeluun. Ajot ovat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta myöhemmin on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan. Joustavuus työajoissa, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi.

Edellytämme voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, puh 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Sähköteknikko (Turku)

Hakuaika 19.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme nyt tele- ja sähkökaapeliverkon rakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme sähköteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset maanrakennussähkötyöt ja maastosuunnittelu. Odotamme hakijoilta soveltuvaa alan koulutusta,pien- ja korkeajännite-, sekä telepuolen osaamista ja noin 2 vuoden työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Työtehtävät ovat pääosin Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, mutta tekijällä on mahdollisuus liikkuvaan työhön ympäri Suomen halutessaan.

Hae paikkaan alla olevan linkin kautta tai soita ja varaa aika haastatteluun. Kerro hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä koulutustaustastasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle arkisin klo 8-16 välisenä aikana p.050 411 0343

Työnhakulomake »

Baarityöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 02.07.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme baarityöntekijää kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta, hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Rakennusalalla pitkään toiminut asiakasyrityksemme hakee nopealla aikataululla reippaita ja oma-aloitteisia rakennusapumiehiä Turun ja lähialueiden uudis- ja saneerauskohteisiin kesäkaudelle 2017.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa tavaroiden kantamista, purkutöitä sekä muita avustavia tehtäviä rakennustyömaalla.

Odotamme:
-aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa
-voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Joonas Leiro puh. 050 411 0348

Työnhakulomake »

Aloitteleva Kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 30.06.2017.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Maanrakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.06.2017 - 02.07.2017.

Etsimme maanrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maanrakennusapulaista.

Tehtäviisi kuuluu maarakentamisen avustavat tehtävät.

Aikaisempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja tunnollinen asenne työtehtäviä kohtaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työtehtävien suorittamiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löytyessä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara , p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva lämmityslaiteasentaja (Turku)

Hakuaika 14.06.2017 - 30.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää lämmityslaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia asennustehtäviä Turun alueella. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua liittyen eri lämmitysjärjestelmiin.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta, sekä LVI-alan työkokemusta. Työ pitää sisällään kuparin, sinkin sekä rosterin käsittelyä. Edellytämme reipasta ja työteliästä asennetta työtehtäviä kohtaan.

Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat edellytyksiä työn suorittamiseen.

Työt alkavat heinäkuussa. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Kassamyyjä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 13.06.2017 - 09.07.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta ja oma-aloitteista kassamyyjää huoltoasemalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat viimeistään elokuussa, mutta perehdytys on mahdollista aloittaa jo kesän aikana.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-ke klo 9-16.

Työnhakulomake »

Verkkomarkkinoinnin / myynnin osaajaa (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 26.06.2017.

Haemme nyt apteekkialalla toimivalle asiakkaallemme verkkomarkkinoinnin / myynnin osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuva on monipuolinen, pitäen sisällään verkkokaupan ylläpitoa, -päivitystä, varasto- ja tuotehallintaa sekä sosiaalisen median käyttöä.
Etsimämme henkilö on aidosti innostunut verkko myyntityöstä ja ymmärtää perusasiat verkkokauppaliiketoiminnasta. Lääkemyynnin ja markkinoinnin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaista työtä etsivälle. Työtunteja tulee viikossa noin 20h / sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Kuorma-autonkuljettaja (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 25.06.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ahkeraa ja oma-aloitteista kuorma-autonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ajot ovat pääasiassa rakennustarvikkeiden jakeluajoa työmaille ja ne tapahtuvat Turun alueella arkipäivisin.

Odotamme hakijoilta C-korttia, kuljettajan ammattipätevyyttä, kokemusta kuorman lastaus-, sitomis- ja purkutehtävistä, nosturi- ja vaihtolavakokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Rakennusmies (Turku)

Hakuaika 12.06.2017 - 02.07.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennusmiestä Turun alueella sijaitseviin työkohteisiin. Odotamme aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, sekä oma-aloitteista otetta työtehtäviin.

Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn suorittamiseen. Työt alkavat nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alkusyksyyn asti.

Jos sinulla pysyy vasara kädessä ja kiinnostuit työpaikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, p. 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kokoonpanotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 09.06.2017 - 23.06.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta kokoonpanotyöntekijää Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää ainakin kesän loppuun, mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä menestyminen edellyttää näppäryyttä sekä aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Arvostamme hyviä käsityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä työhön tarttuvaa otetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »