Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Kunnossapitoasentaja (Marttila)

Hakuaika 21.11.2017 - 08.12.2017.

TerCo Engineering Oy on perustettu vuonna 2011. Toiminta käsittää teollisuuden ja vesihuoltolaitosten kunnossapidon ja projektien toteutuksen, sekä koneiden ja laitteiden valmistamisen.

Haemme nyt kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta myöhemmin on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksemme kirjoille.

Työtehtäviäsi ovat teollisuuden ja vesilaitosten vuosihuollot ja muut kunnossapitotehtävät. Tämän lisäksi osallistut koneiden ja laitteiden valmistukseen Marttilan konepajalla.

Vaatimuksena ovat hitsauksen ja koneenasennuksen hyvät taidot, sekä valmius itsenäiseen ja monipuoliseen työhön asiakaskohteissa. Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta työaikojen suhteen, sekä jonkin verran matkustusvalmiutta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden ja vesihuollon kunnossapitotehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan, p. 050 4110346. Puhelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Projektiasiantuntija (Sähkö- ja automaatioala) (Salo/Turku)

Hakuaika 17.11.2017 - 01.12.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme teknistä asiantuntijaa n.1,5 vuoden mittaiseen projektiin Saloon ja Turkuun. Hakijoilta odotamme sähkö – ja automaatioalan AMK-tutkintoa ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Tehtävään valikoidulla henkilöllä on mahdollisuus edetä asiakasprojektin jälkeen yrityksessä sähköasennusprojektien hoitamiseen tai teknisen myynnin puolelle näin halutessaan.

Mikäli olet kehittymishaluinen, motivoitunut ja aidosti kiinnostunut alasta hae tehtävää ja kerro hakemuksella mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-, ja koulutustaustastasi.

Sähkö-ja automaatioalan tutkinnon lisäksi hakijoilta odotetaan vankkaa tietotekniikan tuntemusta, omaa autoa ja matkustus halukkuutta kotimaassa. Konenäön , instrumentoinnin ja tietokantojen osaaminen ovat keskeisiä tehtävässä menestyäkseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Laatoittaja (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme A-KiinteistöControl Oy ammattitaitoista ja luotettavaa LAATOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on vahinkojen kartoittamiseen, vahinkosaneeraukseen ja kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen erikoistunut yritys. Työkohteet ovat saneerauskohteita Turun alueella. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset laatoitukseen liittyvät purku- ja pintatyöt. Työ sisältää myös vesieristyksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää voimassaolevaa vesieristyssertifikaattia, työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Sovit hyvin työporukkaan, jos olet rehti, työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen ja kykenet työskentelemään myös osana ryhmää. Oman auton käyttö on eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantiin, p. 0504110345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kartoittaja (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme A-KiinteistöControl Oy KOSTEUSKARTOITTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Asiakasyrityksemme on vahinkojen kartoittamiseen, vahinkosaneeraukseen ja kokonaisvaltaiseen kunnostamiseen erikoistunut yritys. Heidän toimialaansa ovat rakennustyöt ja kuivaukset, kartoitukset ja -raportoinnit, siivoukset ja hajunpoistot, kiinteistöhuollot, lvi-työt ja näytteiden otot. Tehtävään valittavan henkilön toimenkuvaan kuuluvat kosteudenmittaus ja raportoinnit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) ja / tai pitkää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä erilaisten rakenteiden tuntemusta
- PKM-tutkintoa
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia (oma auto eduksi)
- Hyviä MS Office-taitoja
- Eduksi katsomme kokemuksen tiiviysmittauksista ja lämpökamerakuvauksista sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin

Tarjoamme:
- Vakituisen työn ja osaamistasosi mukaisen palkan
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän
- Kehittymismahdollisuudet
- Kannustavan ja hyvän työyhteisön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Tuulia Merrantiin, p. 0504110345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asentaja/kokoonpanotyöntekijä, Dinolift Oy (Loimaa)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt asentajia henkilönostimien asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sisältää mahdollisuuden myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai kone- ja metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti tammikuun alussa. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Sähkösuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 10.12.2017.

Asiakkaamme APT-Elektro Oy on vuonna 1994 perustettu sähkö- ja teletekniikan konsultointi- ja suunnittelutoimisto. Yrityksen palvelut kattaa niin isommat kuin pienemmätkin hankkeet ja he ovat toteuttaneet yli 1000 suunnittelutoimeksiantoa eri tyyppisiin ja luonteisiin kohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖSUUNNITTELIJAA monipuolisiin kiinteistösähkösuunnittelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Edellytämme hakijoilta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
- hyviä atk-taitoja, MagiCAD -suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa sekä kokemusta 3D-suunnittelusta
- vähintään 1-3 vuotta työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli etsit uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen eteenpäin työurallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tuulia Merranti, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Sähkösuunnittelija" 10.12.2017 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot: arkisin klo 8-16, Tuulia Merranti, p. 050 411 0375.

Työnhakulomake »

Koneautomaatioasentaja / Teknikko (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Jameka Oy on 1992 perustettu sähköalan yritys. Teemme sähköasennuksia teollisuudelle, rakennusalalle ja taloyhtiöille 25 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattavat sähkö- ja automaatiosuunnittelun, sähköjärjestelmien ja tuotantolinjojen asennukset ja huollot sekä sähköalan diagnostiikka- ja valvontatehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Meillä on korkein S1 -pätevyys. Toimintamme kivijalkana ovat vankka osaaminen, laatu ja joustavuus. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.jameka.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista Koneautomaatioasentajaa / Teknikkoa vakituiseen työsuhteeseen toimintamme tueksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista teollisuuden koneautomaatio- ja sähköasennuksista sekä niihin liittyvistä suunnittelutehtävistä. Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään sekä kentällä että suunnittelun parissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella? ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta monipuolisista teollisuuden automaatioasennuksista, suunnitteluohjelmien tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijoilta tuntemusta automaatiosovelluksista sekä logiikoiden ohjelmoinnista. Aikaisempi kokemus CADS-ohjelman käytöstä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio – ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Koneautomaatioasentaja”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Automaatioinsinööri / Tietokantasuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista
lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt automaatioinsinööriä/tietokantasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen tukemaan toimintaamme.

Automaatioinsinöörinä päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteiden ohjelmointi ja tietokantasuunnitteluun liittyvät työtehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa laitteiden luovutus- ja ylösajoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta logiikoiden ohjelmoinnista (Omron, Siemens tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa Aikaisempi kokemus Indusoft valvomo-ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääketeollisuuden tai diagnostiikka-alan parissa työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla " Automaatioinsinööri / Tietokantasuunnittelija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Muuttotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

Oletko sinä etsimämme reipas ja ulospäinsuuntautunut muuttomies? Muutto- ja kuljetuspalveluita tarjoava asiakasyrityksemme etsii kauttamme luotettavaa muuttomiestä Turkuun. Työ sisältää koti- ja yritysmuuttoja. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välillä, 1-3 vuoroa viikossa. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Edellytämme hakijoilta positiivista ja reipasta asennetta, erinomaista fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme, että haluat tehdä liikkuvaa ja fyysistä työtä ja että sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti (myös ilta- ja viikonloppuvuoroja). Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä, hyvässä työporukassa.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Tuulia Merranti, 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Mekaniikkasuunnittelija (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 03.12.2017.

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista
lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa.

Mekaniikkasuunnittelijana päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteisiin liittyvät monipuoliset hienomekaniikkasuunnittelutehtävät.

Voit olla muutaman vuoden kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut tuotesuunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK), suunnitteluohjelmien hallintaa (käytössämme on SolidWorks) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääketeollisuuden tai diagnostiikka-alan laitteiden suunnittelusta, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 03.12.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Mekaniikkasuunnittelija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Osa-aikainen toimistotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 16.11.2017 - 30.11.2017.

Vuodesta 1994 toiminut metallialan asiakkaamme Mesekon Oy hakee kauttamme osa-aikaista toimistotyöntekijää Turkuun pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa osa-aikaisena (15h/2vk), mutta loma-aikoina on mahdollisuus täysiin työtunteihin. Työpäivät ovat maanantai ja keskiviikko.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistotehtäviä, kuten työtuntien tarkistusta, tuntien syöttämistä järjestelmään, reskontranhoitoa ja matkalaskujen käsittelyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lean System 6.4 ohjelmiston tai vastaavan käyttökokemus sekä metallialan työehtosopimuksen tuntemus eduksi. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta ja positiivista asennetta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot ma-pe klo 9-16 rekrytointikonsultti Tuulia Merrantilta, puh. 050 411 0345.

Työnhakulomake »

Kahvila-/kassatyöntekijä, Leipomo Tuulisolmu (Rymättylä)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme Leipomo Tuulisolmu etsii kauttamme iloista ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Rymättylään. Sinulla on viikossa noin 3-5 työvuoroa ja työajat sijoittuvat kahvilan aukioloaikoihin, talviaikaan arkisin klo 07.00-17.00 välille ja lauantaisin klo 09.00-14.00 välille.

Työ sisältää monipuolisia kahvilatöitä mm. kassankäyttöä, asiakaspalvelua, tiskausta ja yleisestä siisteydestä huolehtimista. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, iloista asiakaspalveluasennetta, omatoimisuutta ja reipasta työotetta. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Joonas Leiro p. 050 411 0348. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Tekstiilityötekijä / kaavasuunnittelija (Lieto)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Etsimme tekstiilialalla toimivalle asiakasyrityksellemme tekstiilityötekijää / kaavasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, sisältäen kuitenkin mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu kaavojen ja asetelmien muutostyötöiden tekeminen Grafis-kaavoitusohjelmaa käyttäen, mutta osallistut tarvittaessa myös tuotannollisiin töihin.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta grafis-kaavoitusohjelman käytöstä. Oma auto on työpaikalle kulkemisen kannalta välttämätöntä. Erityisesti arvostamme innokasta asennetta sekä halua oppia uutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Lisätietoja paikasta antaa myyntipäällikkö Janne Lukander arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt ovat pääasiassa kiinteistösähköpuolen keikkatöitä vaihtuvissa kohteissa. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, laaja-alaista kokemusta kiinteistösähköasennuksista ja kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työn suorittaminen edellyttää myös ajokortin. Erityisesti arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Ompelija (Lieto)

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme ompelijaa teolliseen ompeluun loppuvuodenvuoden kiireajaksi Lietoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin 5pv/vko ja työaika on 7 ja 15 välillä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Oman auton käyttö on työpaikan sijainnin kannalta eduksi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Mattoasentaja (Turku )

Hakuaika 15.11.2017 - 29.11.2017.

Haemme nyt AMMATTITAITOISTA MATTOMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työmaat sijaitsevat Turun alueella, ja ovat pääosin uudis- ja korjausrakentamiskohteita. Työtehtäviin kuuluu sekä kosteantilan matotuksia että huoneistomatotuksia; lattioiden pohjien tasoitusta, pinnoitusta, sekä listoitustöitä.

Työssä menestyminen vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista mattomiehen töistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytaitoa. Työssä vaaditaan voimassa ajokortti sekä työturvakortti.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle, p. 050 411 0343.

Työnhakulomake »

Rakennusapumies/lapiomies (Turku)

Hakuaika 15.11.2017 - 26.11.2017.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta rakennusapumiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaa sijaitsee Varissuolla hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla. Työt alkavat heti ja kestävät arviolta noin kuukauden.

Työtehtäviäsi ovat mm. lapiomiehen rooli salaojituksissa, sekä pihakivilaattojen pesu ja uudelleen asettelu.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta eniten merkitsee oma asenne ja halu suoriutua annetuista työtehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaraan, puh 0504110346. Puhelintiedustelut arkisin 8-16.

Työnhakulomake »

Pakkaaja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 03.12.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Työ on pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita yleisiä varastotöitä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Nuorempi sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 26.11.2017.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ja luotettavia sähköasentajia. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat saneerauskohteita. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä voi olla töitä syksyyn 2018 asti.

Työtehtävät sisältävät mm. lamppujen ja pistorasioiden asennusta, sekä kaapeleiden vetoa. Työtehtäviin saa selkeän ohjeistuksen, joten halu oppia ja kehittyä lasketaan suureksi eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat tammikuussa 2018. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Rakennnusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.11.2017 - 28.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rakennusaputyöntekijää uudisrakennuskohteeseen Turkuun. Työmaa sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat marraskuun aikana ja kestävät vuoden loppuun saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä toimit kokeneemman työparin apuna ja työhösi kuuluu monipuolisia rakennusalan avustavia tehtäviä. Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä ja/tai alan koulutusta, mutta eniten arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa rekrytointiassistentti Maiju Pokkiselta p. 050 411 0375. Puhelut arkisin klo 8-16 välillä.

Työnhakulomake »

Ilmastointiasentaja (Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 24.11.2017.

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ilmastointiasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Turussa ja lähialueilla.

Soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista otetta työtehtäviin sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työn suorittaminen vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346

Työnhakulomake »

Toimistosihteeri / koordinaattori (Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 26.11.2017.

Plan 4 IT Oy on vuonna 2000 perustettu IT-asiantuntijayritys. Tarjoamme kokeneita ammattilaisia tietotekniikan asennuksiin, ylläpitotehtäviin ja projekteihin sekä kehitämme tuotteistettuja ratkaisuja, jotka tekevät IT-ylläpidosta helppoa ja kustannuksista ennustettavia. Lisäksi myymme ja asennamme alan johtavien ICT-valmistajien tuotteita. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, pk-sektorista suuryrityksiin. Yritysten lisäksi meillä on tärkeitä asiakkaita yhdistystoiminnan sekä julkisen sektorin alueelta. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta http://www.plan4it.fi.

Haemme nyt Toimistosihteeriä / Koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme.

Toimistosihteerin / koordinaattorin roolissa saat vastuullesi erittäin monipuolisen työkentän, vastaat mm. yrityksen osto- ja laskureskontrasta, tarjousten valmistelusta ja raportoinnista sekä muista toimistotehtävistä. Koordinoit myös yrityksen työjonon seurantaa ja hallintaa, osallistut projektien aikatauluttamiseen sekä projektien jälkeen käsittelet asiakaspalautetta. Näiden lisäksi pääset kehittämään yrityksen viestintää osallistumalla yrityksen kotisivujen päivitykseen, Google-markkinoinnin sekä yrityksen muun sähköisen markkinoinnin toteuttamiseen ja tuotekoulutusten kehittämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta monipuolisista toimistotöistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme hakijoilta vahvaa tietoteknistä osaamista sekä valmiutta esiintyä tarvittaessa. Aikaisempi kokemus kotisivujen päivittämisestä ja/tai Google-markkinoinnista katsotaan eduksi. Lisäksi työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme tarkkaa ja tehtävään tarttuvaa otetta sekä hyviä kommunikaatio – ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja sen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan ja motivoivan työympäristön ja – ilmapiirin sekä hyvät työvälineet.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 26.11.2017 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Toimistosihteeri / koordinaattori". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Rakennussiivooja ( Turku)

Hakuaika 13.11.2017 - 27.11.2017.

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme reipasta rakennussiivoojaa. Työmaat sijaitsevat Turun alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Projektien kestot vaihtelevat parista viikosta muutamaan kuukauteen.

Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin oma-aloitteisuutta, ripeää työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Johanna Helle arkisin klo 8-16 välisenä aikana p. 050 411 0343

Työnhakulomake »

Betonipumppuauton / kuorma-auton kuljettaja (Turku)

Hakuaika 09.11.2017 - 23.11.2017.

Haemme nyt asiakkaallemme betonipumppuauton / kuorma-auton kuljettajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme tarjoaa valmisbetonin ja maa ainesten toimituksia, vaihtolavojen vuokrausta, sekä höyrytystöitä Turun talousalueella mm. Kaarinassa, Piikkiössä, Raisiossa, Paraisilla, Naantalissa ja Maskussa.

Haemme oma-aloitteista, työhön tarttuvaa tekijää jolla olisi kokemusta ja pätevyydet koneiden ajamiseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tässä työssä sovelletaan auto- ja kuljetusalan työehtosopimusta.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksellasi tarkasti koulutus- ja työhistoriastasi.
Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Rekrytointikonsultti Johanna Helle p. 050 411 0343. Yhteydenotot arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, Macring Oy (Kaarina)

Hakuaika 07.11.2017 - 26.11.2017.

Tuotantolinjoja ohutlevyteollisuudelle valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota.
Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt koneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Kaarinassa mutta pääset osallistumaan myös asiakkaiden luona tehtäviin asennus- ja huoltotöihin kotimaassa ja ulkomailla.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa ammatillista koulutusta esim. kone- ja metallialalta, hydrauliikan ja pneumatiikan perustaitoja, mekaniikan tuntemusta sekä hyviä kädentaitoja. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja halua oppia uutta.

Tarjoamme haastavia asennustehtäviä vientiyrityksessä, kattavan perehdytyksen tehtävään ja organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden verkkosivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Plasmaleikkaaja (Karinainen)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Teräsasennus Toivonen Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteitamme ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. CE-merkitsemme tuotteet luokkiin EXC1 ja EXC2. Rakennusalan ammattilaiset tuntevat meidät luotettavana, haastavienkin projektien toteuttajana. Luottoluokituksemme on AAA. Tuotantohallimme sijaitsevat Karinaisissa, noin 40 km Turusta. Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.terasasennustoivonen.fi.

Etsimme nyt Plasmaleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karinaisiin.

Plasmaleikkaajan tehtävä on hoitaa CNC-ohjattua plasmaleikkauslaitetta. Leikkaajalta odotetaan kykyä suoriutua myös yksinkertaisista tehtävistä tietokoneen kanssa, jotta voi hoitaa myös Nestauksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

Levyseppähitsaaja (Karinainen)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Teräsasennus Toivonen Oy on vuonna 1987 perustettu teräsrakenteisiin erikoistunut metallialan yritys. Laadukkaita teräsrakenteita toimittamalla ja tarjoamalla niihin liittyviä muita palveluita (muun muassa asennukset ja pintakäsittelyt) autamme rakentamisen ammattilaisia. Tyypillisiä kohteitamme ovat erilaiset rakennustyömaat, myös turvaluokitellut kohteet. CE-merkitsemme tuotteet luokkiin EXC1 ja EXC2. Rakennusalan ammattilaiset tuntevat meidät luotettavana, haastavienkin projektien toteuttajana. Luottoluokituksemme on AAA. Tuotantohallimme sijaitsevat Karinaisissa, noin 40 km Turusta. Teräsasennus Toivonen Oy kuuluu Master Yhtiöt Oy —konserniin. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.terasasennustoivonen.fi.

Etsimme nyt levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Karinaisiin.

Levyseppähitsaajan työtehtävät koostuvat monipuolisista levyseppähitsaajan töistä mm.
hitsaus- (MIG), kokoonpano-, ja osavalmistustöistä. Työssä käytettävä materiaali on pääasiassa mustaa rautaa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä hitsausluokat. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen tehtävään alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Työnhakulomake »

CNC-Koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvassa käytät pääasiassa Fanucin ohjauksella varustettuja työstökeskuksia, joilla tehtävät kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaisiksi. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa. Käytössä yrityksellä on Surf- ja WinCam- ohjelmistot, mutta huomioimme kokemuksen myös muista ohjelmista. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kappaleenvaihtaja / Aloitteleva CNC-koneistaja, Kuuskoneistus Oy (Raatala)

Hakuaika 07.11.2017 - 07.12.2017.

Kuuskoneistus Oy on vuodesta 1981 lähtien toiminut alihankintakoneistamo, joka sijaitsee Salon Kuusjoella. Organisaatiorakenteemme on kevyt ja ammattilaistemme osaaminen laajalla pohjalla. Voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ketterästi ja ottaa työt valmistukseen nopealla aikataululla. Nykyaikaisella konekannalla pystymme valmistamaan monenlaisia tuotteita useista eri materiaaleista. Omana tuotteena valmistamme lisäksi varaosia Mara-merkkisiin salaojakoneisiin. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.kuuskoneistus.fi.

Haemme nyt kappaleenvaihtajaa / aloittelevaa CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaiset kappaleenvaihtotyöt koneistuskeskuksella ja sorvilla sekä tarvittaessa muita konepajan työtehtäviä. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa 07-15.30 välillä, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta metallitöistä sekä soveltuvaa koulutusta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, hyviä kädentaitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on työmatkojen kannalta eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Konemyyjä (Raisio)

Hakuaika 07.11.2017 - 21.11.2017.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme konemyyjää alumiinintyöstökoneiden myyntiin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakassuhteiden ylläpidosta sekä uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Lisäksi teet myös yhteistyötä päämiesten kanssa ja osallistut vuosittain alan kansainvälisille messuille. Toimipisteesi sijaitsee Raisiossa mutta työ edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla arviolta 70-100 päivää vuodessa.

Työ edellyttää itsenäistä, tuloshakuista ja sitoutunutta työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan myös soveltuva tekninen koulutus ja alumiinintyöstötekniikan perustuntemus.

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä myynnin parissa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työmatkoihin käytettävissä on yrityksen auto.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kahvilatyöntekijä huoltoasemalle (Turku)

Hakuaika 07.11.2017 - 26.11.2017.

Haemme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ huoltoasemalle osa-aikatöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin klo 6-21 välille, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella 2-4 vuoroa viikossa.

Tarjoamme:
-monipuolisen ja mielekkään työn asiakaspalvelutehtävien parissa
-mukavan ja nuorekkaan työyhteisön
-kattavan perehdytyksen tehtävään

Odotamme:
-aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä (aikaisempi kokemus huoltoasematöistä katsotaan eduksi)
-positiivista asennetta, luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuulia Merranti puh. 050 411 0345. Puhelintiedustelut ma-pe klo 8-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 09.01.2017 - 31.12.2017.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »