Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Aloitteleva LVI-eristäjä (Turku)

Hakuaika 15.02.2018 - 04.03.2018.

Lvi-Eriste-99 Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka toimialana on talotekniikka-alan LVI-eristystyöt. Toimitilat sijaitsevat Turussa ja toimialueet ovat Turku ja lähialueet. Yrityksen tavoitteena on laadukas, joustava ja luotettava työskentely eri työkohteissa.

Etsimme nyt LVI-eristäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään putkien ja ilmanvaihtokanavien eristämistä. Odotamme hakijoilta LVI- tai rakennusalan koulutusta. Laskemme eduksi aikaisemman kokemuksen villoitus- ja eristystöistä. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös olla suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsulttiin Jukka Lehtovaaraan puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Kaihdinasentaja (Turku)

Hakuaika 14.02.2018 - 28.02.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kaihdinasentajaa Turkuun. Työhön kuuluu monipuoliset kaihtimien ja markiisien asennus sekä valmistustyöt tehtaalla ja asiakkaiden työkohteissa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Työt alkavat viimeistään maaliskuun alussa ja kestävät vähintään elokuun loppuun saakka. Työssä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Hyvä käytös ja siisti olemus ovat myös välttämättömiä, koska edustat asiakasyritystämme ulospäin asennuskohteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisista asennustehtävistä. Edellytämme hakijoilta myös ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 411 0344. Puhelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Ompelutaitoinen tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.02.2018 - 28.02.2018.

Kaihtimiin, markiiseihin ja muihin aurinkosuojausratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme hakee nyt ompelutaitoista tuotantotyöntekijää Turun toimipisteeseen. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtehtävät sisältävät mm. ompelua sekä kokoonpanotöitä. Työt alkavat viimeistään maaliskuussa ja kestävät vähintään elokuun loppuun saakka.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuusompelusta ja kokoonpanotöistä. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja näppäryyttä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Laborantti (Lieto)

Hakuaika 14.02.2018 - 28.02.2018.

Piiloset on vuonna 1978 perustettu kotimainen yksilöllisten silmälasilinssien, piilolinssien hoitonesteiden sekä näköhyvinvointituotteiden valmistaja. Tuomme maahan myös piilolinssejä, silmälasikehyksiä, aurinkolaseja sekä optisen alan laitteita optikoiden ja silmälääkäreiden käyttöön.
Korkealaatuiset Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan tehtaillamme Liedossa. Katso lisää http://www.piiloset.fi.

Haemme Lietoon laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat maaliskuun alussa ja kestävät ainakin 2019 toukokuuhun, mutta työssä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin sisältyy mm. mikrobiologiset testaukset, näytteiden analysointi ja tulosten kirjaukset. Osallistut myös oman tuotantomme ja tuotekehityksen tuote- ja materiaalitestauksiin.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempi työkokemus laborantin töistä, erityisesti mikrobiologisten testauksien tekemisestä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Osallistuva sähkötöiden johtaja, Johdat Oy (Turku)

Hakuaika 14.02.2018 - 28.02.2018.

JohDat Oy /JR Lämpötekniikka on nuorekas ja ammattitaitoinen, yritys- ja yksityisasiakkaille, LVI-, sähkö- ja energiapalveluita tarjoava yritys. Yrityksen taustalla vaikuttavat vahva paikallinen yrittäjyys ja asiakaskeskeisyys. Tarjoamme ratkaisuja kiinteistöjen energiankäytön tehostamiseen, jossa painopiste on energiaa ja luontoa säästävissä lämpöpumpuissa, kuten ilmalämpö-, ilmavesilämpö-, maalämpö- ja poistoilmalämpöpumpuissa. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.johdat.fi.

Haemme nyt osallistuvaa sähkötöiden johtajaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi nuorekasta tiimiämme.

Työnkuvassa osallistut kohteiden suunnitteluun ja laskentaan sekä toimit nokkamiehenä asennuspuolella. Pääset lisäksi vaikuttamaan sähköpuolen tiimin jäsenten rekrytointiin. Työkohteet koostuvat pääasiassa yritys- ja yksityisasiakkaille tehtävistä kiinteistöpuolen sähkötöistä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella ja työssä saat yritykseltä auton ja puhelimen käyttöön.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, vähintään muutaman vuoden laaja-alaista kokemusta monipuolisista sähköasennuksista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ilman ohjausta ja valvontaa. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit sekä S2 -pätevyys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia sekä aito halu osallistua yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme:
- monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä
- vaikutusmahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen
- vahvan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa
ammatillista osaamista

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Sovelluskehittäjä (Raisio)

Hakuaika 12.02.2018 - 04.03.2018.

Vallisdata Oy on vuonna 1990 perustettu Raisiolainen yritys, joka on erikoistunut terveydenhuolto- ja apteekkialan sovelluksiin. Asiakkaitamme on Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa. Lisätietoa yrityksestä www.vallisdata.fi.

Haemme nyt kokenutta ja sitoutunutta sovelluskehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua erikoistavarakaupan asiakas-, tuote- ja taloushallinnon sovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Toivomme kokemusta mm. seuraavista tekniikoista: .NET, C#, MS Sql Server, WPF sekä AngularJS/5 tai vastaava. Pääpaino on aikaisemmin ollut on-premises -sovelluskehityksessä, mutta olemme siirtymässä pilviratkaisuihin, joten kokemus pilvipuolen ratkaisuista katsotaan eduksi. Aikaisemman kokemuksen ohella arvostamme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lopullinen tehtävänkuva muodostuu aikaisemman kokemuksen perusteella. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme työpaikan vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Tuemme myös työntekijöiden jatkokouluttautumista.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 4.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Riihikoski)

Hakuaika 12.02.2018 - 04.03.2018.

Vuonna 1977 perustettu perheyritys Siirtoruuvi Oy on erikoistunut ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen. Kolme vuosikymmentä alalla ovat tehneet yrityksestä johtavan toimijan Suomessa. Katso lisää www.siirtoruuvi.com.

Etsimme nyt hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pajalla tehtävää kokoonpanohitsausta ja työtä tehdään yhdessä vuorossa liukuvalla työajalla.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Pystymme tarjoamaan työntekijälle työpaikan vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, sekä nykyaikaiset tuotantotilat ja laitteet.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Aloitteleva Huopakattoasentaja / Bitumiasentaja (Turku)

Hakuaika 09.02.2018 - 25.02.2018.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa huopakattoasentajaa / bitumiasentajaa Turkuun. Työt alkavat kelien mukaan maalis-huhtikuun aikana ja kestävät loppuvuoteen.

Huopakattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huopakattojen saneeraus- ja uudistyöt Turun talousalueella. Kohteet ovat pääasiassa teollisuuskohteiden ja asunto-osakeyhtiöiden tasakattoja. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työmaille kulkemisen kannalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, fyysinen kunto, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- motivoivan palkkausjärjestelmän (takuu + urakka)
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat maalis-huhtikuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointiassistentti Maiju Pokkiselle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0375 arkisin klo 8-16


Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 31.03.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Aloitamme haastattelut jo hyvissä ajoin ennen kesää, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Jakeluverkkoasentaja (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 27.02.2018.

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Toiminnan laajentuessa ja kehittyessä haemme nyt sähköverkkojen rakentamishankkeisiimme jakeluverkkoasentajia.

Lisätiedot ja vaatimukset hakijalle:
-Vakituinen työsuhde, toimipaikka Turku/Salo.
-Työtehtävät ovat pääosin Varsinais-Suomessa, mutta katsomme eduksi myös matkatyövalmiuden
-Jakeluverkkoasentajat tekevät ilma- ja maakaapeliverkko- sekä muuntamotöitä maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20 kV:n jännitealueilla, sekä kunnossapito-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja.
-Jakeluverkkoasentajan työ on itsenäistä, haasteellista työtä, jossa vaaditaan yrittäjähenkistä asennetta. -Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa.
-Haettavalla henkilöllä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto.
-Valittavan henkilön tulee olla joustava ja oma-aloitteinen.
-Tarvittaessa perehdytämme henkilön työtehtäviin vanhemman asentajan toimesta, tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä.
-Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, oikea asenne ja halu oppia uutta on kaikkein tärkeintä.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Vakaan ja kehittyvän työpaikan.
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä.
-Kilpailukykyisen palkkauksen.
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Aloitteleva rakennuspeltiseppä/ohutlevyseppä (Salo)

Hakuaika 06.02.2018 - 20.02.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme aloittelevaa rakennuspeltiseppää/ohutlevyseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Salossa. Töitä tehdään aluksi kokeneemman työparin apuna, mutta taitojen karttuessa siirrytään itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää kattavan perehdytyksen. Työt alkavat viimeistään huhtikuussa. Työ sopii myös esim. opintojen loppuvaiheessa olevalle henkilölle, koska työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisena työntekijänä.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta/koulutusta alalta. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hitsaustaito (MIG, TIG) sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyviä kädentaitoja sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kokki, kesätyö (Turku)

Hakuaika 06.02.2018 - 05.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokkeja kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat huhtikuussa ja kestävät ainakin kesäkauden loppuun asti.

Työtehtäviin kuuluu lounas- sekä a la carte annosten valmistaminen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta ravintolakokin työstä, hygieniapassia sekä kykyä työskennellä kiireen keskellä. Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen sekä reipasta asennetta tehtävää työtä kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Hitsaaja (Salo)

Hakuaika 05.02.2018 - 19.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Salon seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on huonekaluosien hitsausta (TIG ja MIG).

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa ja viimeisteltyä työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Janne Lukander, puh 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tarjoilija, kesätyö (Turku)

Hakuaika 05.02.2018 - 05.03.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola-alan työntekijöitä kesäkaudeksi Turun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan. Työt alkavat viimeistään toukokuussa, mutta osalla kesätyöntekijöistä on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä. Työt jatkuvat ainakin elokuun loppuun asti, mutta mahdollisesti pidempään.

Hakijoilta toivomme mahdollisimman monipuolista työkokemusta ravintola-alalta (esim. á la carte, sali, baarityöt), hygienia- ja anniskelupassia sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.
Erityisesti arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Työnhakulomake »

Pakkaaja (Turku)

Hakuaika 24.01.2018 - 24.02.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita pakkaajia Turkuun. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työpaikka sijaitsee keskustan lähistöllä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhteet kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Työ on pääasiassa tuotteiden pakkausta ja muita yleisiä varastotöitä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä iloista ja ahkeraa asennetta työntekoon. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »