Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Rakennusmaalari (Turku)

Hakuaika 12.12.2018 - 21.12.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme ammattitaitoista maalaria. Työmaa sijaitsee Turun keskustassa ja työt ovat sisämaalausta saneerauskohteessa. Työt alkavat heti ja kestävät 1-3 kuukautta.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä soveltuvaa koulutusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Asentaja, laivateollisuus (Turku)

Hakuaika 11.12.2018 - 31.12.2018.

Haemme nyt konepajateollisuuden asiakasyrityksellemme asentajaa / metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä töistä (mm. ohutlevy-, hitsaus- ja kokoonpanotyöt sekä ilmastointiasennukset). Töitä tehdään aluksi verstaalla, mutta tulevaisuudessa asennustehtäviä on mahdollista tehdä myös telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa ylitöihin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä (metalli-, rakennusala tms.) koulutusta, aikaisempaa työkokemusta asennus- tai kokoonpanotöistä sekä hieman aikaisempaa hitsauskokemusta. Työssä menestyminen edellyttää piirustusten lukutaitoa sekä itsenäistä työotetta. Katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit. Lisäksi arvostamme työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16.

Työnhakulomake »

Maalari (Paimio)

Hakuaika 10.12.2018 - 31.12.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme osaavaa maalaria. Työmaat sijaitsevat Paimiossa sekä sen lähialueilla. Työtehtävät sisältävät ulko- ja sisämaalausta.

Odotamme hakijoilta alan työkokemusta sekä soveltuvaa koulutusta. Reipas asenne työtehtäviä kohtaan on välttämätöntä. Voit myös olla työurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, jolla on nälkää kehittyä maalausalan ammattilaiseksi.

Työt alkavat tammikuun aikana ja kestävät arviolta muutaman kuukauden.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja seniorikonsulttii Jukka Lehtovaaralta p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Mekaniikkasuunnittelija, Macring Oy (Kaarina)

Hakuaika 07.12.2018 - 21.12.2019.

Ohutlevyterästen profilointilinjoja valmistava Macring Oy on toiminut vuodesta 1994, tavoitteena tuottaa asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisinta tuotantotekniikkaa ja -automaatiota. Yrityksen avainhenkilöillä on laaja-alainen ja erittäin pitkä kokemus koneenrakennuksesta sekä tuotantotoiminnasta. Katso lisää www.macring.fi.

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit osana suunnittelutiimiä. Pääasiallinen työtehtäväsi on laiteyksiköiden sekä tuotantolinjakokonaisuuksien 3D-suunnittelu. Työnkuvaan kuuluu myös käyttöohjekirjojen laatimista sekä muuta dokumentointia. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Kaarinassa. Tuotantomme sijaitsee samoissa tiloissa, joten sinulla on mahdollisuus seurata suunniteltujen laitteiden valmistumista.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK), suunnitteluohjelmien hallintaa (käytössämme on Inventor ja AutoCAD) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi ja venäjä, katsotaan eduksi. Arvostamme aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä halua oppia uutta ja kehittyä työssä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vaihtelevan työn vientiyrityksessä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 21.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Suunnitteluinsinööri, Alvars Oy (Raisio)

Hakuaika 04.12.2018 - 18.12.2018.

Alvars Oy on Raisiossa toimiva insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia tuotekehitys- ja projektisuunnittelupalveluja. Vuonna 2007 perustetun yrityksen juuret ovat vahvasti meriteollisuudessa. Erityisosaamisalaamme ovat lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelu, projektikuljetusten laskentatehtävät ja muut meritekniset ratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja konseptoinnista asennussuunnitelmiin saakka asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lue lisää: www.alvars.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme kahta energistä ja aikaansaavaa suunnitteluinsinööriä. Tehtävänäsi on toimia projekteissamme suunnittelijana, mutta tarkempi työnkuva muotoutuu aikaisemman työkokemuksen ja osaamisesi perusteella. Voitkin olla jo kokemusta kerännyt tai äskettäin valmistunut suunnittelija, jolla on halua kasvaa haastaviin suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai diplomi-insinööri), sekä SolidWorks-ohjelmiston tai vastaavan suunnitteluohjelman hallintaa. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta meriteollisuudesta sekä projektitehtävissä työskentelystä. Kokemus teräsrakenteiden suunnittelusta ja lujuuslaskennasta katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Voit olla hakemamme henkilö mikäli kaipaat työssäsi haasteita ja odotusten täyttämisen sijaan pyrit parhaasi mukaan ylittämään ne. Tarjoamme vakituisen työn ja nykyaikaisten työvälineiden lisäksi rennon, avoimen työilmapiirin, jossa uuden oppiminen ja kehittyminen yhä paremmaksi osaajaksi ovat luonnollisia asioita.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderille 18.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Tuotantotyöntekijä (Turku)

Hakuaika 03.12.2018 - 16.12.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Työt alkavat tammikuun alussa ja kestävät vähintään maaliskuuhun saakka. Työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät ovat pääasiassa monipuolisia prosessituotannon eri työvaiheita kuten maalausta, hiontaa ja viimeistelytöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös koneiden käyttöä. Asiakkaamme perehdyttää kaikkiin työvaiheisiin, mutta arvostamme ammatillista koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tuotanto- /prosessitöistä. Lisäksi arvostamme tarkkuutta, itsenäistä ja työhön tarttuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat tammikuun alusta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leiro, p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Koneenasentaja, Kaivoskoneet (Turku)

Hakuaika 29.11.2018 - 16.12.2018.

Tyrvään Asennuspalvelu Oy on vuodesta 1999 toiminut konepalvelualan yritys, joka on erikoistunut erityisesti kaivoskoneiden asennukseen ja kokoonpanoon.

Haemme nyt kolmea koneenasentajaa vakituiseen työsuhteeseen kaivoskoneiden asennus- ja kokoonpanotehtäviin Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset koneenrakennukseen liittyvät työtehtävät hallillamme. Rakennamme ja varustelemme kaivoskoneet alusta loppuun, joten pääset työskentelemään koneenrakennuksen kaikissa eri työvaiheissa. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin 40h/vko.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta asennus- ja kokoonpanotehtävistä, soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone- ja metallialalta) sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Lisäksi työhön vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Eduksi katsotaan hydrauliikan sekä mekaniikan tuntemus. Erityisesti arvostamme kuitenkin hyvää tiimityötaitoa, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme:
- kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- monipuolisia työtehtäviä ja hyvän työyhteisön tuen

Kyseessä on suorarekrytointi ja valittavat henkilöt työllistyvät suoraan Tyrvään Asennuspalvelu Oy:n kirjoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta. Jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Joonas Leirolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Joonas Leirolta, puh. 050 411 0348, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Diplomityöntekijä / Vastavalmistunut (Metallimateriaalit)

Hakuaika 26.11.2018 - 16.12.2018.

EOS on johtava lasersintrauslaitteiden valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Lasersintrauksessa kappaleita valmistetaan automaattisesti kolmiulotteisen CAD -mallin perusteella materiaalia lisäämällä.

Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää metallien materiaalia lisääviä valmistusprosesseja sekä valmistaa näissä käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu-, auto- sekä lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt R&D-tiimiimme diplomityöntekijää / vastavalmistunutta projektityöntekijää metallimateriaalien 3D-tulostukseen liittyvään tutkimus- ja tuotekehitysprojektiin.

Diplomi- / projektityöntekijäksi soveltuu metallurgiaa, materiaalioppia tai vastaavaa pääaineena opiskeleva henkilö, jonka opinnot ovat jo loppuvaiheessa tai joka on juuri saanut opintonsa päätökseen. Arvostamme kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä tilastollisissa analyyseissä käytettävien menetelmien tuntemusta. Erityisesti eduksi luemme alumiiniseos ja –prosessimenetelmä aihealueiden osaamista. Näiden lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme sinulle:
-Haasteellisia, monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä uuden teknologian parissa
-Työn kansainvälisessä organisaatiossa sekä motivoituneen ja nuorekkaan työyhteisön ja –ympäristön
-Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan valmistumisen jälkeen

Työt on suunniteltu alkavaksi 2019 alkuvuoden aikana, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Joonas Leirolle 16.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Lopputyöntekijä (Metallimateriaalit)". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Diplomityöntekijä / Vastavalmistunut (Konenäkö)

Hakuaika 26.11.2018 - 16.12.2018.

EOS on johtava lasersintrauslaitteiden valmistaja maailmassa. Yrityksellä on toimintaa kaikissa maanosissa ja sen pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Lasersintrauksessa kappaleita valmistetaan automaattisesti kolmiulotteisen CAD -mallin perusteella materiaalia lisäämällä.

Electro Optical Systems Finland Oy (EOS Finland) on osa EOS -konsernia. EOS Finland kehittää metallien materiaalia lisääviä valmistusprosesseja sekä valmistaa näissä käytettäviä metallipulvereita. Tuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti mm. ilmailu-, auto- sekä lääketieteellisessä teollisuudessa. EOS Finlandin palveluksessa on 65 henkilöä ja toimitilamme sijaitsevat Turussa. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001 ja ISO 13485 laatujärjestelmät. Lisätietoa osoitteesta www.eos.info.

Haemme nyt R&D-tiimiimme diplomityöntekijää / vastavalmistunutta projektityöntekijää konenäkömenetelmän kehittämiseen 3D-printtauksessa.

Uudella konenäkömenetelmällä tutkimme ja optimoimme eri metallijauhemateriaaleja ja näiden valmistusprosesseja, laserin ja metallijauhemateriaalin yhteisvaikutusta, lopputuotetta ja pyrimme laatutavoitteelliseen tuottavuuteen. Konenäkömenetelmän rinnalla hyödynnämme fotodiodi- ja kameraperusteisia EOS:n muita prosessimonitorointimenetelmiä.

Hakijalta odotamme:
-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa/ -opintoja (esim. optiikka, instrumentointi- ja mittaustekniikka, materiaalioppi)
-Käytännön kokemusta mittausjärjestelmien kehitystyöstä
-Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
-Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-Lisäeduiksi katsomme kokemuksen konenäkömenetelmistä, tietokonegrafiikasta, mallinnuksesta ja simuloinnista, data-analyysi- ja tilastollisista menetelmistä sekä ohjelmointitaidot. Näiden lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvähköä huumorintajua.

Tarjoamme sinulle:
-Haasteellisia, monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä uuden teknologian parissa
-Työn kansainvälisessä organisaatiossa sekä motivoituneen ja nuorekkaan työyhteisön ja –ympäristön
-Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan valmistumisen jälkeen.

Työt on suunniteltu alkavaksi 2019 alkuvuoden aikana, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Joonas Leirolle 16.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Lopputyöntekijä (Konenäkö)". Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050
411 0348.

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »