Etusivu / Avoimet työpaikat, Turku
 
Avoimet työpaikat, Turku
Varastotyöntekijä (Masku)

Hakuaika 15.06.2018 - 08.07.2018.

Haemme nyt asiakkaallemme Maskuun varastotyöntekijää kontinpurkaus projektiin. Työt alkavat arviolta heinäkuun puolivälissä ja kestävät 2-3 viikkoa. Asiakasyrityksemme on rengasalan tukkuliike.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä työteliästä otetta annettuja työtehtäviä kohtaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara 0504110346, puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva Sähköasentaja (Turku)

Hakuaika 15.06.2018 - 29.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta nuorempaa sähköasentajaa Turkuun loppuvuoteen. Työt alkavat määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella ja työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita.

Työtehtävät sisältävät mm. kaapelinvetoa ja peruskytkentöjä. Työtehtävät määräytyvät tehtävään valittavan henkilön osaamistason mukaan. Työhön perehdytetään, mutta perehdytyksen jälkeen työ on itsenäistä.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Oma auto on eduksi työmaille kulkemisen kannalta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heinäkuun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka lehtovaara, p. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Purkutyöntekijä (Turku)

Hakuaika 14.06.2018 - 14.07.2018.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reippaita purkutyöntekijöitä Turkuun. Työ on pääasiassa julkisivujen piikkausta ja muuta purkutyötä Turun alueella sijaitsevilla työmailla. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta sisältää mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Automekaanikko (Loimaa)

Hakuaika 14.06.2018 - 05.07.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme automekaanikkoa Turkuun. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta työssä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Korjaamolla korjataan ja entisöidään pääasiassa 1910-1970-luvuilla valmistettuja autoja ja kunnostetaan uudempia erikoisautoja.

Toimenkuvaan kuuluvat huollot, korjaukset ja täysentisöinnit. Arvostamme vanhojen autojen tuntemusta ja kokemusta niiden korjaamisesta. Eduksi katsotaan autosähkötöiden hallinta sekä vanhojen Jaguarien ja Mercedeksien tuntemus.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat viimeistään elokuussa. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Janne Lukander, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 12.06.2018 - 29.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme asentajaa kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työsuhde alkaa henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta motivoituneella työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Työssä tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kuorma-autokortti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kaapeliasentaja (Turku)

Hakuaika 12.06.2018 - 29.06.2018.

Haemme asiakasyrityksellemme kaapeliasentajaa aputöihin kaapeliverkon rakentamiseen Turkuun. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös pidempiaikaisen työsuhteeseen.

Laskemme eduksi sähkö- tai rakennusalan koulutuksen, sekä teknisen osaamisen. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista, koska asiakkaamme perehdyttää tehtävään.

Eduksi katsotaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Lisäksi työssä tarvitaan ajokortti, C-kortti katsotaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralta, 050 4110346. Puhelintiedustelut arkisin 9-16.

Työnhakulomake »

Autonasentaja, Autokorjaamo Raisio (Raisio)

Hakuaika 11.06.2018 - 25.06.2018.

Autokorjaamo Raisio on täyden palvelun Bosch Car Service autokorjaamo Raisiossa. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta, laadun takeena on eri automerkkien ja nykypäivän vaatimusten monipuolinen ja pitkä tuntemus. Saat meiltä saman katon alta kaikki autohuolto ja autokorjaamo -palvelut. Meillä on erikoisosaamista myös dieseljärjestelmien korjaamisessa. Lisätietoa nettisivuiltamme http://www.autokorjaamoraisio.fi/

Haemme nyt autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon huolto- sekä korjaustehtävät. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista. Lopullinen työnkuva muodostuu työntekijän aiemman kokemuksen ja osaamisen perusteella, mutta huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat tuoreet kyvyt. Erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat kesäkuun aikana tai sopimuksen mukaan. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.

Työnhakulomake »

Kiinteistövastaava (Turku)

Hakuaika 11.06.2018 - 21.06.2018.

Haemme asiakkaallemme Turkuun kiinteistöalan monipuolisiin työtehtäviin toimihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnhakijalta toivotaan intohimoa kiinteistöalaa kohtaan ja eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä kokemus kiinteistö- tai rakennusalalta. Toivomme hakijoilta tilinpäätösasiakirjojen ja kirjanpidon perusteiden hallintaa. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja motivoitunut henkilö, joka haluaa oppia uutta ja menestyä työssään. Työn hoitaminen vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia.

Työtehtäväsi ovat hyvin monipuolisia ja tarkka toimenkuva päätetään henkilön osaamisen perusteella. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346 arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Työnhakulomake »

Rakennustyöntekijä (Turku)

Hakuaika 11.06.2018 - 25.06.2018.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla, joissa työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Projektit kestävät arviolta noin kuukauden, mutta tehtävissä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä toimit pääsääntöisesti kokeneemman rakennusmiehen kanssa, ja tehtäviin kuuluu monipuolisesti rakennusalan tehtäviä kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/ tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti, lisäksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen kulkemista.

Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

Aloitteleva kattoasentaja (Turku)

Hakuaika 11.06.2018 - 11.07.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Etsimme nyt Turkuun aloittelevia kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Varsinais-Suomen alueella. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Joonas Leiro arkisin klo 8-16 puh. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Rakennuspeltiseppä (Turku)

Hakuaika 11.06.2018 - 11.07.2018.

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Haemme nyt ammattitaitoista kattopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi. Peltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset peltityöt hallilla sekä asennukset työmailla. Työmaat sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta peltisepän töistä sekä alan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus konesaumapeltikattojen teosta. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittava henkilö palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Kirvesmies (Turku)

Hakuaika 11.06.2018 - 25.06.2018.

Etsimme uudis- ja saneerauskohteita tekevälle asiakasyrityksellemme kirvesmiestä Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Työmaat sijaitsevat Turun lähialueella ja töitä on alustavasti loppuvuoteen 2018 saakka.

Edellytämme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennustyömailta, itsenäistä työskentelyotetta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta töitä kohtaan sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaan. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen kannalta.

Työt alkavat nopealla aikataululla, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle, ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.

Työnhakulomake »

Automaatioasentaja, Dinolift (Loimaa)

Hakuaika 08.06.2018 - 29.06.2018.

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Haemme nyt automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä tulet erikoistumaan väyläohjattavien koneiden vianhakuun ja ohjelmien säätöön. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ja vähintään sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, erityisesti väylätekniikkaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat elokuussa. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.

Työnhakulomake »

Rakennuttaja, Saraco Oy (Turku)

Hakuaika 06.06.2018 - 20.06.2018.

Saraco on riippumaton rakennuttamisen sekä projektinjohtamisen asiantuntijayritys. Johdamme projekteja, joilla rakennetaan toimistoja, liiketiloja, koteja ja kiinteistöjä, joissa viihdytään.

Toimimme projektinjohtajina ja asiantuntijoina monipuolisissa rakentamisen korjaus- sekä uudishankkeissa. Suunnitteluvaiheessa johdamme projektitiimiä siten, että hanke etenee tavoitteiden mukaisesti ja että se valmiina tuottaa maksimaalista hyötyä ja arvoa etenkin käyttäjilleen ja omistajilleen, mutta myös muille intressitahoille. Koska rakentamisella on vahvat kytkökset yhteiskuntaan ja ympäristöön, huolehdimme myös taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteista hankkeiden yhteydessä. Rakennusvaiheessa johdamme ja valvomme hankkeen budjetin ja laadun toteutumista sekä aikataulussa pysymistä. Lisää tietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.saraco.fi.

Laajensimme viime vuonna toimintaamme Turkuun ja haemme nyt kokenutta Rakennuttajaa vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta tiimiämme.

Toimenkuvassa toimit monipuolisissa rakennusprojekteissa tilaajan edunvalvojana. Vastaat kokonaisvaltaisesti projektien läpiviennistä, avaimet käteen- periaatteella. Toimit pääasiassa Turun talousalueella, mutta toivomme valmiutta käydä tarvittaessa myös Helsingissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta rakennuspuolen projektitehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (Rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.). Voimassa olevat FISE-pätevyydet katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömät. Etsimämme henkilö on hyvähköllä huumorintajulla varustettu tiimipelaaja, jolla on myös kyky hallita ja johtaa itsenäisesti laajojakin kokonaisuuksia.

Tarjoamme:
- Ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön sekä tiimin tuen
- Monipuolisia projektityötehtäviä
- Kannustavan palkkauksen + ruokaedun
- Etätyömahdollisuuden"

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 20.6.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Rakennuttaja" Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro p. 050 411 0348.

Työnhakulomake »

Rakennusaputyöntekijä (Turku)

Hakuaika 06.06.2018 - 20.06.2018.

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja luotettavia rakennusapulaisia kesäksi Turun työmaille. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia tehtäviä. Työssä on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Työt sisältävät rakennustyömailla suoritettavia avustavia tehtäviä, kuten piikkausta, kantotöitä ja muita työmaalla tapahtuvia avustavia tehtäviä. Alan koulutus, voimassa oleva työturvallisuuskortti, sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Eniten kuitenkin arvostamme kiinnostusta alaa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Lisäksi B- ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on etua töihin kulkemisen kannalta.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Mikael Järvinen, puh. 050 411 0470.

Työnhakulomake »

LVI-asentaja (Turku)

Hakuaika 06.06.2018 - 21.06.2018.

Haemme nyt ammattitaitoista LVI-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset LVI-asennustyöt Turun alueella. Pääasiassa kohteet ovat uudiskohteita.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä usean vuoden kokemusta monipuolista LVI-asentajan töistä. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työssä vaaditaan voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaara, puh. 050 411 0346.

Työnhakulomake »

Kesätyöhaku 2018 (Turku)

Hakuaika 04.06.2018 - 24.06.2018.

Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin työtehtäviin mm. maanrakennus- ja rakennusalalle, kuljetusalalle, teollisuuteen, kiinteistönhuoltoon ja ravintola-alalle. Kesätyöntekijöiltä odotamme ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä täysi-ikäisyyttä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Ilmoita hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut sekä ajankohdat, jolloin pystyt aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen!

Avoimet paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten täytä hakemus jo tänään!

Työnhakulomake »

Avoin työhakemus (Turku)

Hakuaika 02.01.2018 - 31.12.2018.

Jos näistä avoimista työpaikoista mikään ei ollut mieleisesi niin laitathan tietoja itsestäsi ja sinua kiinnostavista työtehtävistä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä niistä töistä mistä olisit kiinnostunut.

Työnhakulomake »