Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.08.201925.08.2019

Turun Tapetti ja Matto Oy on tapettien ja mattojen erikoisliike Turussa. Tuotteet voit ostaa suuresta myymälästämme Turun Orikedolta tai osan tuotteista verkkokaupastamme. Myymälästä löydät suuremmat valikoimat ja saat henkilökohtaista palvelua. Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaita erityisesti tapetti- ja mattoasioissa, mutta meiltä saat myös lattiapäällysteet, parketit, laminaatit, vinyylit, korkit ja linoleumit. Myymme myös myrskyluodoilla testattuja Virtasen laatumaaleja.

Etsimme nyt myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä myyt sisustus- ja rakennustarvikkeita Turun Orikedolla sijaitsevassa myymälässä. Myyntityön lisäksi vastuullasi on pienimuotoisia varastotöitä, kuten tavaroiden siirtelyä ja vastaanottamista. Työssä menestyy asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen myyjä, joka haluaa aidosti löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakaassa yrityksessä. Lisäksi saat monipuolisia tehtäviä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti aikaisemmasta kokemuksestasi, tilanteestasi ja itsestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Elina Kurkela , p. 050 411 0470 arkisin klo 9-16.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018