Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 09.09.201923.09.2019

Huoltopalvelu Oy Murtoaro on kodinkoneiden ja ilmastointilaitteiden korjaukseen erikoistunut pääkaupunkiseudulla toimiva yritys. Yritys on palvellut asiakaslähtöisesti asiakkaitaan jo vuodesta 1962. https://kodinkonehuollot.fi/

Huoltopalvelu Oy Murtoaro etsii nyt kauttamme kahta kodinkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimillämme henkilöillä on hyvät sosiaaliset taidot ja pelisilmää asiakastilanteissa. Takataskussa sinulla on sähköalan koulutus ja b-ajokortti. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja viihdyt itsenäisessä työssä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on loistava asenne!

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kodinkoneiden huolto- ja korjaustyöt. Pääasiassa asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, mutta teemme yhteistyötä myös yritysten kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielekkään työn hyvämaineisessa yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Nina Sarkilta puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Huoltopalvelu Oy Murtoaroon.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018