Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 19.11.201913.12.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme kiinteistöhuoltajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen alueella ja työt ovat suurelta osin käsin tehtäviä ulkotöitä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ulkotyöt koostuvat talonyhtiöiden piha-alueiden huollosta, käsittäen mm. nurmikon leikkuun, lehtien puhalluksen, käsilumityöt ja hiekoitukset. Mikäli alan osaamista löytyy myös sisäpuolen töistä, on niihinkin mahdollista osallistua. Nämä pitävät sisällään erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä.

Lumettomana aikana työ on arkisin tehtävää päivätyötä 8h/pv, työpäivien alkaessa aamuisin pääsääntöisesti klo 7:00. Talviaikaan lumitilanteista riippuen työpäivät aloitetaan tarvittaessa aikaisemmin. Viikossa töitä tehdään pääsääntöisesti 40h/viikko, mutta ulkotöiden työmäärän vaihtelun takia työaika on vaihteleva. Mikäli tekijällä on mahdollisuus ottaa osaa myös sisätöihin ja yrityksen kiinteistöhuoltotöiden kiertävään päivystysrinkiin, on mahdollisuus kiinteään 40h/vk sopimukseen.

Toivomme hakijalta alan perustutkintoa ja mieluusti hieman aikaisempaa kokemusta ulkopuolen kiinteistönhuoltotöistä. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole pakollinen. Arvostamme hakijassa erityisesti reipasta ja ahkeraa asennetta, sekä aitoa innostusta kiinteistöhuollon töihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018