Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 02.12.201916.12.2019

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsee Etelä-Nurmijärven uusissa ja hienoissa toimitiloissa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä ja toiminta jatkaa kasvuaan. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen teenpakkausautomaation käyttäjä.

Nordqvist Oy muutti 2018 maaliskuussa täysin uuteen ja moderniin tuotantotehtaaseen Nurmijärven Ilvesvuoreen. Työntekijöiden viihtyvyyteen on kiinnitetty huomiota ja moderneista tiloista löytyy mm. täysin uusi kuntosali.

Työtehtävässäsi vastaat pakkauskoneiden käytöstä sekä siihen liittyvistä huoltotöistä. Tämän lisäksi vastaat myös elintarvikkeiden laadunvalvonnasta, joten työssä vaaditaan erityisen tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme hakijoiltamme teknistä ymmärrystä ja/tai aikaisempaa työkokemusta elintarviketeollisuuden parista.

Lisäksi toivomme sinulta:
• itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä
• tavoitteellista ajattelutapaa sekä ahkeraa työotetta
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (saksan ja/tai italian kielen osaaminen katsotaan eduksi)
• reipasta ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan

Eduksesi luemme:
• yleisen kiinnostuksen koneita ja mekaniikkaa kohtaan
• aikaisemman työkokemuksen tuotantotöistä

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro) vuoroviikoin. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan joulukuussa tai tammikuussa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammattiosaamistasi ja yritys tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet työurallasi. Työhön saat kattavan perehdytyksen sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä ti ja to klo 9-11 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta puh. 050 411 0252.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

AAA 2019
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018