Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.01.202019.01.2020

Toimeksiantajayrityksemme on Kihniössä sijaitseva luotettava ja vakaa puuteollisuuden toimija, joka tuottaa erilaisia puutuotteita ulko- ja sisäkäyttöön. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa ulkoverhouslaudat, painekyllästetyt puutuotteet, sisustuspaneelit ja listat. Tuotteita valmistetaan asianmukaisissa teollisissa höyläämö-, saha- ja pintakäsittelytiloissa.

Etsimme toimeksiantajallemme yhteensä neljää työntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävissä on määrä aloittaa sopimuksen mukaan tammikuun 2020 alussa. Työt alkavat kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi työntekijä siirtyy toimeksiantajamme palvelukseen.

Hakijoiden aiemman taustan ja osaamisen mukaan työtehtäviä on tarjolla joko yrityksen höyläämöllä/sahalla tai pintakäsittelypuolella. Höyläämöllä ja sahalla puutavaraa työstetään haluttuun mittaan ja muotoon höylillä ja vannesahoilla. Pintakäsittelypuolen työtehtävät koostuvat puolestaan puutuotteiden maalaustöistä teollisella linjastolla.

Etsimme toimeksiantajamme avoimiin tehtäviin täysi-ikäisiä henkilöitä, joilla on kiinnostus ja halukkuus puuteollisuuden tuotantotehtäviä kohtaan. Työtehtäviin, -koneisiin ja -tapoihin perehdytetään tarkemmin työsuhteen alussa. Pitkäaikainen aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä ei ole edellytys työssä menestymiseen, mutta aiempi työ- tai opintotausta esimerkiksi teollisuus-/tuotantotöistä, puutuotteiden valmistamisesta tai pintakäsittelyyn liittyvistä tehtävistä voi olla plussaa. Reipas ja motivoitunut asenne on ratkaisevinta!

Työtä tehdään tilanteen mukaan joko päivävuorossa tai 2-vuorotyönä. Päivävuorot sijoittuvat arkisin klo 7:15-15:45 väliselle ajalle. 2-vuorotyössä työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 6:00-14:00 ja iltavuorossa noin 14:00-22:00 välisinä aikoina. Hakijalta edellytetään valmiutta tarvittaessa kummankin tyyppiseen työaikaan. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta, kilpailukykyisellä palkkauksella.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin älä epäröi lähettää hakemusta! Haastatteluita tehtäviin järjestetään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018