Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 08.01.202002.02.2020

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Merkintäalan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään tunnetuimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme lukuisia muita tuotemerkkejä. Tervetuloa tutustumaan meihin osoitteeseen www.teollisuusmerkinta.fi.

Haemme nyt joukkoomme oma-aloitteista kenttäteknikkoa Pohjois-Pohjanmaalle vahvistamaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Kenttäteknikkona työtehtäviisi kuuluvat merkintälaitteiden huolto- ja korjaustehtävät asiakasyritystemme tiloissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat uusien koneiden asennukset ja laitteiden käyttökoulutukset.

Odotamme sinulta teknistä peruskoulutusta, esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kenttäteknikon työtehtävistä ja katsomme eduksesi kokemuksen tietotekniikasta tehdasympäristöistä. Työtavoiltasi olet täsmällinen, luotettava ja joustava. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa ovat tehtävässä välttämättömiä. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja töitä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8.30-16 välillä, yhteensä 37,50 h/viikko. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n palvelukseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja alansa johtavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yrityksen toimintamalleihin. Saat luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen, vapaan autoedun ja yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018