Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.02.202023.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio-, tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Tehtäviisi kuuluvat laajalti materiaalihallintaan liittyviä tehtäviä, kuten materiaalien jakelu puhdastiloihin ja laboratorioihin, materiaalien pintadesinfektio, raaka-aineiden punnitus, liuosvalmistus, saapuvien materiaalien pakkausten purkaminen, lähetysten tarkastus, varastokirjanpitoon kirjaus ja materiaalien sijoittelu varastoon. Lisäksi työntekijä tarkastaa saapuvien materiaalien laskujen oikeellisuudet. Työssä vaaditaan GMP-tasoista dokumentointikykyä, ja hakijan tulee kyetä huolelliseen ja hyvin tarkkaan työskentelyyn. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. laborantin tai insinöörin tutkintoa (AMK, biotekniikka tai prosessitekniikka). Lisäksi sinulla on hyvät perustiedot sekä käytännön kokemusta laboratoriotoiminnasta tai lääketeollisuudesta. Kokemus GMP-ympäristöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet reipas, huolellinen ja tunnollinen työntekijä. Lisäksi pystyt omaksumaan kirjallisia ohjeita sekä noudattamaan niitä. Tehtävässä työskentelet sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työnkuvaasi voi kokemuksestasi riippuen kuulua myös muita kuin edellä mainittuja tehtäviä, kuten materiaaliostoa, lääketyöntekijän työtä ja arkistointia.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 23.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotantotyöntekijä materiaalihallintaan". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018