Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 04.02.202023.02.2020

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Vaasassa.

Sisäkattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Pitkäaikaiset työsuhteet luovat yritykseemme hyvän ilmapiirin, joka näkyy myös työn korkeana laatuna ja asiakastyytyväisyytenä.

Etsimme nyt Turkuun TARJOUSLASKIJAA / TOIMISTOINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi tulee olemaan monipuolinen. Vastaat yksikönpäällikön kanssa työmaiden tarjouslaskennasta. Lisäksi huolehdit eri projektien juoksevista asioista ja toimit työnjohdon tukena hallinnollisissa asioissa.

Toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tarjouslaskennan tehtävistä tai rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri, rakennusmestari). Lisäksi arvostamme organisointikykyä sekä suunnitelmallista työotetta. Aikataulujen hallinta ja niissä pysyminen ovat ensiarvoisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tarjoamme :
-Vakituisen työsuhteen pitkään toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä
-Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Otsikoi sähköpostiviesti "Tarjouslaskija" -otsikolla. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti, Jukka Lehtovaara puh. 050 411 0346.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018