Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.02.202001.03.2020

Eurotec Oy on vuonna 1988 perustettu puuntyöstökoneita markkinoiva täyden palvelun yritys. Naantaliin vuonna 2002 valmistuneessa pääkonttorissamme on näyttely- ja varastotilojen lisäksi myös varaosa- ja huoltopalvelut. Aluekonttorit sijaitsevat Oulussa ja Kouvolassa. Yli 30. vuoden kokemuksella hankitut päämiesedustukset ja kattava tuotevalikoima yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaavat asiakkaillemme luotettavan yhteistyökumppanin myös tulevaisuuden haasteisiin.

Haemme nyt varaosa-/logistiikkavastaavaa puuntyöstökoneiden varaosien myyntiin, sekä varaston ylläpitäviin tehtäviin. Tehtävässä vastaat työstökoneiden varaosien myynnistä, sekä ratkaiset asiakkaidemme koneisiin liittyviä ongelmatilanteita yhdessä päämiestemme kanssa. Vastaat myös myytyjen koneiden lähetyksistä ja saapuvien koneiden vastaanotoista, sekä varaston yleisestä järjestyksestä. Toimipisteesi on Naantalin pääkonttorimme. Työ on päivätyö.

Työ edellyttää itsenäistä ja sitoutunutta työskentelyotetta. Etsimämme henkilö on teknisesti suuntautunut asiakaspalvelija. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä itseohjautuva. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa teknistä koulutusta sekä trukinajotaitoa. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän suomalaisen puuteollisuuden ytimessä, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Janne Lukanderille 01.03.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018