Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.03.202001.04.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta reipasta vihertyöntekijää kevät- ja kesäkaudelle 2020. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja työtä on tarjolla määräaikaisesti läpi kesän. Työ sopii hyvin myös opiskelijoille tai kesätöistä kiinnostuneille. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudun alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista vihertöistä kuten nurmikon ja kasvien istutus sekä viheralueiden hoitotyöstä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30 välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä (istutus sekä viheralueiden hoito). Toivomme sinulta ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä työskennellä ulkoilmassa sääolosuhteista riippumatta.

Tarjoamme mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta sekä raikkaan ulkoilmatyön ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018