Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.03.202007.04.2020

Toimeksiantajamme on viher- ja ympäristörakentamisalalla toimiva Pirkanmaalainen yritys. Yritykseen etsitään nyt kauttamme kahta osaavaa ja motivoitunutta kivityöntekijää Tampereen alueella sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä arviolta 14.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Työt kestävät ensi alkuun loppuvuoden sesongin päättymiseen saakka, mutta päteville tekijöille pitkäaikainenkin jatko on mahdollinen.

Toimeksiantajallamme kivityöntekijän työnkuvaan kuuluu muun muassa pohjien tekoa, reunakivien asennusta ja eri materiaalien, kuten betonikiviosien ja luonnonkivien asennusta.

Odotamme hakijalta:
• aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Otamme huomioon paitsi kokeneet ammattilaiset, mutta myös uran alkupuolen osaajat.
• voimassaolevia tieturva 1- ja työturvallisuuskortteja
• hyvää fyysistä kuntoa
• sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa
• oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Toivomme hakijalta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä pidempiä työpäiviä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja varaa itsellesi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Iiri Hyttiseltä klo 8:00-16:00, puh. 0504112706.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018