Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.03.202012.04.2020

Asiakasyrityksemme hakee nyt PLASMALEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle.

Plasmaleikkaajan tehtävä on hoitaa CNC-ohjattua plasmaleikkauslaitetta. Leikkaajalta odotetaan kykyä suoriutua myös yksinkertaisista tehtävistä tietokoneen kanssa, jotta voi hoitaa myös nestauksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran kokemusta vastaavista työtehtävistä ja/tai soveltuvaa koulutusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla täysin valmis työntekijä, vaan huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluisen hakijat. Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan koulutuksen tehtävään. Eduksi katsotaan voimassaolevat työturva- ja tulityökortit. Erityisesti arvostamme kuitenkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä työhön tarttuvaa asennetta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, p. 050 411 0740, arkisin klo 9–15.

AAA 2019
HPL:n jäsenyritys
Luotettava kumppani
Menestyjät 2019
Suomen vahvimmat platina 2019
Kasvuyritys 2018